markemic
napsal(a):
Ahoj holky
Přesně tak,Janí!!!!!!
Ahoj Markét!!!!!!Bóbikáá Vás všechny zdraví,ale tady to vypadá,že je postiženej na hlavě.....
jaruska
napsal(a):
Přesně tak,Janí!!!!!!
Ahoj Markét!!!!!!Bóbikáá Vás všechny zdraví,ale tady to vypadá,že je postiženej na hlavě.....
Ale nebojte,není cáklej,jen je to srandistááá!!!
Jo,Ivčo,to znáš z Chuchle Jiřinu a Andreu Slavíkovic,že?Andrea má taky hřebce klusáka,ale nepamatuju si,jak se jmenuje,ale je docela vychovanej a rozumnej.....
jaruska
napsal(a):
Ale nebojte,není cáklej,jen je to srandistááá!!!
Jo,Ivčo,to znáš z Chuchle Jiřinu a Andreu Slavíkovic,že?Andrea má taky hřebce klusáka,ale nepamatuju si,jak se jmenuje,ale je docela vychovanej a rozumnej.....
Tak jsem tu s Váma moc nepobyla,už zase musím pomalu jít něco dělat véén,je tam kráásně!!
Bóbikáá už má dneska odpracováno,je to šiškula!!!!
jaruska
napsal(a):
Až tak?
?No ono se to časem vystříbří,třeba za 2 roky už budeš mít jiný možnosti.....
Copak ono by možnosti byly.Jenže jak stojím před svým snem,už na něj skoro dosáhnu,tak nemůžu udělat ten zásadní krok...To je hrozný..Holky sem padlá na hlavu,nebo to měl takhle každej,když kupoval prvního koně?
hanzy
napsal(a):
jeste jsem dneska vubec nenapsala, ale jsem tu hlasim ze jsem tu!
No jo,Hani,Ty jsi tady moc potichu!!
Kačenka spinkááá......
jaruska
napsal(a):
Kačenka spinkááá......
tak sem hodim fotesku ze vcerejsi navstevy ranciku...
jaruska
napsal(a):
Kačenka spinkááá......
Moruše taky spinkááá....
jaruska
napsal(a):
Moruše taky spinkááá....
Hani,a jak to dopadlo s tou vyrážkou,je to dobrý?
A co koník,už je jenom TVŮŮJ????
hanzy
napsal(a):
ale nesvedi ho to a nedrbe si to
a jsou to jako pupeny a nebo takové boláčky které jdou vyloupnout a když je sloupneš jako strup tak jde i srst? Něco podobného měla a i někdy má Dolča je to reakce na trávu když je hodně mladá a nebo kyselá.
Holky tak jsem si právě přečetla že zase zastřelili dalšího koně, a navíc toho pána znám i toho koně, je mi ho strašně líto a nechápu co mohl komu udělat, ani jeden nebyl konfliktní tip. Holky já se začínám bát, že jdnou se probudím a koním se něco stane
dolinka
napsal(a):
a jsou to jako pupeny a nebo takové boláčky které jdou vyloupnout a když je sloupneš jako strup tak jde i srst? Něco podobného měla a i někdy má Dolča je to reakce na trávu když je hodně mladá a nebo kyselá.
Holky tak jsem si právě přečetla že zase zastřelili dalšího koně, a navíc toho pána znám i toho koně, je mi ho strašně líto a nechápu co mohl komu udělat, ani jeden nebyl konfliktní tip. Holky já se začínám bát, že jdnou se probudím a koním se něco stane
no, vymacknout nejde nic, ale ty nejstarsi jdou sloupnout jako strup i s chlupama (prumer kolecka je tak 3-5mm) tak treba je to ono:-) Ale ma to uz dlouho na muj vkus teda:-/
dolinka
napsal(a):
jo a navic toho zastreleneho kone odvazeli na pitvu a cestou se ZTRATIL!!!!! CR je proste opravdu VYNALEZAVA
hanzy
napsal(a):
jo a navic toho zastreleneho kone odvazeli na pitvu a cestou se ZTRATIL!!!!! CR je proste opravdu VYNALEZAVA
počkej jak se mohl stratit kun mrtvej a k tomu o váze nejmín 450kg, tomu už fakt nerozumím.
Nedokážu říct jak to trvá Dolče než se to přemění na strup ale dlouho ne! Možná to je opravdu reakce na nějakou travinu.
dolinka
napsal(a):
počkej jak se mohl stratit kun mrtvej a k tomu o váze nejmín 450kg, tomu už fakt nerozumím.
Nedokážu říct jak to trvá Dolče než se to přemění na strup ale dlouho ne! Možná to je opravdu reakce na nějakou travinu.
doufam v to.
No nevim prej ho odvazeli a proste na pitevnu nedorazili:-) Nekde je po ceste asi odneslo UFO nebo nevim...
hanzy
napsal(a):
rikam, v CR me to proste neprekvapuje. Rekla bych, ze stacil tucny uplatek na spravnem miste a bylo to...
A vite co je nejhorsi, ze neco podobnyho se stalo i v Kajove v prosinci. Slecna majitelka tusila, kdo ji zabil hrebce a stejne se nic nevysetrilo a konske telo nepitvalo, protoze se to taky "omylem" prevezlo jinam.
peggiska
napsal(a):
A vite co je nejhorsi, ze neco podobnyho se stalo i v Kajove v prosinci. Slecna majitelka tusila, kdo ji zabil hrebce a stejne se nic nevysetrilo a konske telo nepitvalo, protoze se to taky "omylem" prevezlo jinam.
no tak to je fakt dobrý, to je ale zvláštní že se to stalo 2x, to by se měli na té kafilerce zamyslet co tam dělají špatně
jaruska
napsal(a):
A tady se mi podařilo nafotit i malé tornádo,nevím,jestli to bude vidět....
jaruska
napsal(a):
A tady se mi podařilo nafotit i malé tornádo,nevím,jestli to bude vidět....
Kačenka odpočívá...
jaruska
napsal(a):
Kačenka odpočívá...
ahoj bando tak už mám doma dřevo na nový konský bakhingem a byl tu hlapík od chvlašin a nabízel mi víměnu zha bogara až mu duibe rok,že ho vymění za valacha 4 roky po pascal pěkný černej jak uhel co vy na to
hanzy
napsal(a):
pierot je jak kdyby se mu chtelo na zachod
Ahooojkýýý,vy máte tak krásné fotečky,tak přidám taky pár prve z vycházky s Vaneskou
proxima
napsal(a):
Ahooojkýýý,vy máte tak krásné fotečky,tak přidám taky pár prve z vycházky s Vaneskou
proxima
napsal(a):
poslední model...a jdu koukat na Samotu u lesa
tak už sem zase tady
jaruško znam slavíka jana, v sobotu jezdil šimla perziána. holky možná znam aspoň od vidění,ale nevim
v poledne sem tu měla zákazníky na ježdění a je z toho flaška
pak jsme uuuuž taky byli jezdit a teď večer jsme handlovali koně
známej z vesnice vedle přijel s 2l kobylkou po noze a já mu avií vezla naší babku.
je to jen na pár týdnů. chce skusit jestli bude mladá utíkat
má doma ještě 18l valacha hucula a klusačku s hříbětem a ročku.hezky holky, je trošku vlezlý. pošlu pár fotek. u mě je Amálka
teda nevim jak jste na tom vy všechny ale já mám pořad problém s pravopisem , tak mě prosím
omluvte. tuhle jsem našla nějakej test a myslela jsem si jak to umím a vono h...
z asi 20 bodů jsem získala "6" to je teda OSTUDA
bospor
napsal(a):
tak už sem zase tady
jaruško znam slavíka jana, v sobotu jezdil šimla perziána. holky možná znam aspoň od vidění,ale nevim
v poledne sem tu měla zákazníky na ježdění a je z toho flaška
pak jsme uuuuž taky byli jezdit a teď večer jsme handlovali koně
známej z vesnice vedle přijel s 2l kobylkou po noze a já mu avií vezla naší babku.
je to jen na pár týdnů. chce skusit jestli bude mladá utíkat
má doma ještě 18l valacha hucula a klusačku s hříbětem a ročku.hezky holky, je trošku vlezlý. pošlu pár fotek. u mě je Amálka
teda nevim jak jste na tom vy všechny ale já mám pořad problém s pravopisem , tak mě prosím
omluvte. tuhle jsem našla nějakej test a myslela jsem si jak to umím a vono h...
z asi 20 bodů jsem získala "6" to je teda OSTUDA
velká je air qin a malá agnes
bospor
napsal(a):
a agáta. valach nevim jak se jmenuje
jaruska
napsal(a):
Jéé,Ivčo,vždyť píšeš dobře,a z toho si nic nedělej,já zase neumím počítat,a jak říká jeden umělec a já
-nikdo není dokonalý!!!!!
Ta hucula je tedy pořádná almara,což?No aspoň oře bdambody a řepu,že jo?
na orbu je traktorale valach chodí ve voze. ale moc často asi nééé
skusim ti to video poslat ještě jednou. nějak se to smrskloale jestli se ti to neukázalo ta si z toho nic nedělej, je to jen pár metrů pracovního tempa. známej mi přetáčí dostihy na video tak možná budu mít i nějakej dostih
nechce někdo kočičku?je otravná a začíná chytat myšky a možná bude i potkany
bospor
napsal(a):
air queen chybička se vloudila
bospor
napsal(a):
na orbu je traktorale valach chodí ve voze. ale moc často asi nééé
skusim ti to video poslat ještě jednou. nějak se to smrskloale jestli se ti to neukázalo ta si z toho nic nedělej, je to jen pár metrů pracovního tempa. známej mi přetáčí dostihy na video tak možná budu mít i nějakej dostih
nechce někdo kočičku?je otravná a začíná chytat myšky a možná bude i potkany
Ahojky,
to je krásná kočka, určo kříženka se siamkou nebo s něčím orientálním. Vřele doporučuju, oni nejsou vlezlé ale říká se o ních že to jsou pejskové mezi kočkama
dolinka
napsal(a):
Ahojky,
to je krásná kočka, určo kříženka se siamkou nebo s něčím orientálním. Vřele doporučuju, oni nejsou vlezlé ale říká se o ních že to jsou pejskové mezi kočkama
Ahoj holky, tak jsem se sem dostala až teď.
Uf dneska tohoh zase mám moc. Od pondělka mám tu dovolenou a jedeme na tu dobrodružnou cestu, tak musim mít vše hotové o týden dřív
už se tak těším..... Jsem zvědavé jaké to tam bude a jak tam budem živořit
pretty 1
napsal(a):
Uf dneska tohoh zase mám moc. Od pondělka mám tu dovolenou a jedeme na tu dobrodružnou cestu, tak musim mít vše hotové o týden dřív
A jestli vám to nebude vadit, tak sem dám pár foteček baráčku .Teď máme zase hodně práce. Děláme střechu a zároveń sloup a sloupek na elektriku, pak základ na terasu a spousty dalších věcí. Taky zase jezdíme na kamen (ale už bohužel žádný není)
Tady podbití palubkami
pretty 1
napsal(a):
A jestli vám to nebude vadit, tak sem dám pár foteček baráčku .Teď máme zase hodně práce. Děláme střechu a zároveń sloup a sloupek na elektriku, pak základ na terasu a spousty dalších věcí. Taky zase jezdíme na kamen (ale už bohužel žádný není)
Tady podbití palubkami
Tady je vidět ten vchod. Mě se to hrozně líbí. Už jsem si vyhlídla pěknou kytičku, kterou tam budeme pakmít
pretty 1
napsal(a):
Ahoj holkýýýý!!!!!
pretty 1
napsal(a):
Tady je vidět ten vchod. Mě se to hrozně líbí. Už jsem si vyhlídla pěknou kytičku, kterou tam budeme pakmít
Ještě jednou
pretty 1
napsal(a):
Ještě jednou
Tady je ten nový sloup a hned vedle něj už stavíme (máme teprve základ) malý na elektroměr a tak
pretty 1
napsal(a):
Tady je ten nový sloup a hned vedle něj už stavíme (máme teprve základ) malý na elektroměr a tak
No a v něděli a úterý jsme pomáhali dávat fólii na třechu. No bohužel máme firmu, které to trvá trošku déle,ale jinou už jsme nesehnali. Takže díky za ni. Ale jsou to hodní kluci a i za dobrou cenu.
Vlastně sehnali jsem ještě jednu firmu,ale ta nám udělal nabídku pokládky střechy za 278 530,- bez DPH A jelikoš nejsme milionáři, tak to jsme zavrhli
pretty 1
napsal(a):
No a v něděli a úterý jsme pomáhali dávat fólii na třechu. No bohužel máme firmu, které to trvá trošku déle,ale jinou už jsme nesehnali. Takže díky za ni. Ale jsou to hodní kluci a i za dobrou cenu.
Vlastně sehnali jsem ještě jednu firmu,ale ta nám udělal nabídku pokládky střechy za 278 530,- bez DPH A jelikoš nejsme milionáři, tak to jsme zavrhli
pretty 1
napsal(a):
a ze předu
a poslední fotka
Malý velký pomocník, který nám vykopal základy na terásku a sloupek. My chytráci jsme si tam nechali navést suť a teď jsme to nemohli ručně odkopat
jaruska
napsal(a):
Ivčo,sice mi to přišlo,ale můj PC říká,že aplikace zakázala přístup k nebezpečným zprávám,tudíž mě asi Tvoje video chce zabít
,tak se mi to nechce otevřít.
Jéé,Lucíí,domeček Vám krásně roste,ta folie,to je věc!!
My jí na baráku nemáme a taky nás jednou šílený liják úplně vyplavil!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tak si dovču krááásně užijte a doufám,že budeš fotit,abychom z toho taky něco měli!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tak si dovču krááásně užijte a doufám,že budeš fotit,abychom z toho taky něco měli!!!!!
Jaru budu se snažit foti co to půjde.Možná i koníky.Prý je jich tam spousta. Jen doufám, že nás nesežere nějaký medvěd,nebo nás neokradou domorodci.......
Tovíš na druhou stranu se trošku bojím, pač tam jedem autem a budem spát asi ve stanu, tak aby nás někdo nepoškodil
Teď nějak nevím, jestli jsem Vám vůbec psala kam jedeme
jaruska
napsal(a):
No Jaru ona ta fólie je to nejdůležitější. Prý ty tašky normálně vodu propouští ale ta fólie propustí páru ven ale vodu dovnitř ne, takže bez fólie je střecha k ničemu. Taky bez fóĺie nedostaneš na střechu záruku
jaruska
napsal(a):
Lůco,já myslím,že néé,ale možná joo a jen si to nepamatuju,tak nám to napiš!!!
No to víš,zloději a zvířata jsou všude,musíte se ochránit všemi způsoby,aby se Vám nic nestalo!!!
Ahojky,
tak jsem se zase hned po ránu rozčílila s tím pouštěním toho haflinga.Ach jo kdyby tenstát už konečně začal něco dělat pro lidi a ne jenom pro sebe
A Luci kam razíte?
jaruska
napsal(a):
Lůco,já myslím,že néé,ale možná joo a jen si to nepamatuju,tak nám to napiš!!!
No to víš,zloději a zvířata jsou všude,musíte se ochránit všemi způsoby,aby se Vám nic nestalo!!!
No jelikoš nemáme moc peněz na zbyt, kvůli stavbě,ale dovču Míra fakt potřebuje, tak jsme se rozhodli, že si uděláme takový výlet na pár dní.
Pojedeme autem přez Maďarsko (jednu noc budem na Balatonu) do Rumunska. Mírovo kamaád je Rumun a tak pojede s námi k jeho babičce a zbytku rodiny. Jsou to prý všechno hrozně hodní lidi. Ale na druhou stranu je to chudá země a je tam spousta ,,loupežníků''
A v Rumunsku se pojedem podívat do jeskyní, do Karpat a na sídlo Drákuly. A Frantík (ten kluk) říkal,že tam všude mají koně a prý mi domluví někoho,kdo mi koníčka nachvilku půjčí na svezení. Tak sem na to moc zvědavá
hanzy
napsal(a):
teeda , koukam dneska nikde nikdo, kazdej maka:-))) Taky je u vas dneska takove pekne slunicko?
ahoooj
zase je palermo a koušou hovada ale já mam zatím odmakáno
pokračování zase večer. až to přestane pálit
pretty 1
napsal(a):
Tady podbití palubkami
je to k zlosti mam na zahradě hromadu kamení a nikdo ho nechce
jen si občas někdo vezme pár kamínků na skalku a to je všechno
do pardubic je to od vás "trochu z ruky"
za kůzletem je vidět růžek hromady
dolinka
napsal(a):
Ahojky,
no já nevimto je mix všeho možnýho
tyhle dva jsou ze stejnýho hnízda
přesně strýček a tetička
bospor
napsal(a):
je to k zlosti mam na zahradě hromadu kamení a nikdo ho nechce
jen si občas někdo vezme pár kamínků na skalku a to je všechno
do pardubic je to od vás "trochu z ruky"
za kůzletem je vidět růžek hromady
Jo tak toje super kamen, jen kdyby jste nebyli tak daleko
Na základy jsme ho měli spousty,ale bylo toještě málo koukni
bospor
napsal(a):
ahoooj
zase je palermo a koušou hovada ale já mam zatím odmakáno
pokračování zase večer. až to přestane pálit
ta amálka je tlusťoučký děťátko
bospor
napsal(a):
ta amálka je tlusťoučký děťátko
a zlobivýkopavý
ale to jí přejde
bospor
napsal(a):
a zlobivýkopavý
ale to jí přejde
Jůůů,Ivčooo,je vidět,že Amálka má ooobrovskou radost ze života!!!!
My jsme se s Jaruškou byly podívat na kamarádku ve Velvarech,jéééjda,tam je koníííííí,to je paráda!!Tady nejdříve jedna maličká kobylečka,stará asi 14 dní.....
Je tam i jeden nááádhernej a přímo pro Markétku narozenej koníček-jsi tu,nerozhodná ženo?????
jaruska
napsal(a):
Jůůů,Ivčooo,je vidět,že Amálka má ooobrovskou radost ze života!!!!
My jsme se s Jaruškou byly podívat na kamarádku ve Velvarech,jéééjda,tam je koníííííí,to je paráda!!Tady nejdříve jedna maličká kobylečka,stará asi 14 dní.....
Je tam i jeden nááádhernej a přímo pro Markétku narozenej koníček-jsi tu,nerozhodná ženo?????
Tady jedna starší kobylečka.....nááádherná tmavá ryzka!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tady jedna starší kobylečka.....nááádherná tmavá ryzka!!!!!
Tady naše prdelky čekají,až si to tam hezky prohlídnem a pak zase pojedem dom!!!!
Byly celou cestu moc hodné,je to pořád jen přes pole a kousek jsme šly i po kraji kukuřice,foto za chvíli!!!
jaruska
napsal(a):
Tady naše prdelky čekají,až si to tam hezky prohlídnem a pak zase pojedem dom!!!!
Byly celou cestu moc hodné,je to pořád jen přes pole a kousek jsme šly i po kraji kukuřice,foto za chvíli!!!
A tady je na prodej roční valášek po mámě hafling a otci Fjord,velice hezký a hodný koníček,je za 15 tisíc,takže kdybyste měl někdo zájem,kdo na něj budete hodný,napište mi a já Vás přesměruju na Alenku.Koník se tuším zove Lucián.
jaruska
napsal(a):
A tady je na prodej roční valášek po mámě hafling a otci Fjord,velice hezký a hodný koníček,je za 15 tisíc,takže kdybyste měl někdo zájem,kdo na něj budete hodný,napište mi a já Vás přesměruju na Alenku.Koník se tuším zove Lucián.
Tady s kamarádkou ve volnosti...
jaruska
napsal(a):
Tady s kamarádkou ve volnosti...
Ještě on-je opravdu moc hezký a přiznám se,že kdybych neměla Bóbikáá,že by se mi moc líbil!!!!!
jaruska
napsal(a):
Ještě on-je opravdu moc hezký a přiznám se,že kdybych neměla Bóbikáá,že by se mi moc líbil!!!!!
Tady mi prchnul ze záběru....
jaruska
napsal(a):
Tady mi prchnul ze záběru....
Tady jeden o 14 dní dříve narozený hřebeček,ale vše už je O.K.!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tady jeden o 14 dní dříve narozený hřebeček,ale vše už je O.K.!!!!!
Tady tohle nám nabízeli,jestli to nechceme domů,tak jsme řekly,že nééééééééé nééé!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tady tohle nám nabízeli,jestli to nechceme domů,tak jsme řekly,že nééééééééé nééé!!!!!
Tady je maminka Luciána,která,bohužel,není na prodej!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tady ještě trochu lepčí fotiška,furt mi zlobí ten Fotyho přístroj a z koně,který furt žere,se nedají udělat kvalitní fotkýýý!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tady ještě trochu lepčí fotiška,furt mi zlobí ten Fotyho přístroj a z koně,který furt žere,se nedají udělat kvalitní fotkýýý!!!!!
Tady ještě Moruše-fotila Jaruškáá!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tady ještě Moruše-fotila Jaruškáá!!!!!
Tohle taky fotila Jarušká!!!!
jaruska
napsal(a):
Tohle taky fotila Jarušká!!!!
Cesta kolem lánu kukuřice.....
jaruska
napsal(a):
Cesta kolem lánu kukuřice.....
A tady už Kačenka vyšlapuje k domovu..
jaruska
napsal(a):
A tady už Kačenka vyšlapuje k domovu..
Jak je to k domovu,tak to Kačenka panečku mašíruje......
jaruska
napsal(a):
Ježiši kriste Jaruš ten je dokonalej!si to tady prohlížím a najednou mě tohle stvoření praští do čumíku...Jen to mládí..Řeknu Ti ta Klára to je úžasný stvoření,ona mě snad k tomu koni dokope!Teď jsme se rozhodovaly mezi dvěma koníkama,ale te´d mě zase nahlodal tenhle nádhernej valášek..ještě takového vzhledu,po kterém jsem vždy toužila
Asi o něm řeknu Klarce a proberem ho taky horem dolem
jaruska
napsal(a):
Jak je to k domovu,tak to Kačenka panečku mašíruje......
Ahoj všichni !
Tak jsme se navrátili domů. Vandr byl naprosto úžasnej, počasíčko supér, akorát jednu noc, co jsme spali venku, tak pršelo, ale to jsme Elišce sebrali plachtu a Elišku zahnali do auta, odjížděla už domů a zůstali jsme v suchu a druhou noc, kterou pršelo jsme spinkali pěkně v peřinkách. Nevím jak to bude s fotečkama, uvidíme, ale Anička zůstala sama doma a nějak nám počítač zavařila a teď ho mám zase úplně prázdnej, nikde nic.
Jarda Lhota je bezvadnej človíček a strašně nás rozmazloval. Budou od něho fotečky také na nettu, ty budou určo lepší než ty moje, neboť jeho foťáček byl tak akorát do jedné sedlovky, prostě obr. Zatím na nettu ještě nejsou, ale co nejdříve by měli být. Jaruško, čímž se ti ještě dodatečně omlouvám, neboť cestovat s fotografem znamená, že neustále fotí a můžu mu horem dolem říkat, ať mě nefotí, nic s tím nenadělám.
Koníci jsou v pohodě, já kupodivu také, i když už jsem ráda, že budu spinkat ve své postýlce, noci jsou opravdu už dosti studené.
V úterý jsme jeli Jardovi naproti s vozíčkem, čímž jsme mu ušetřili asi tak hodinu chůze a od středy už pěkně jezdil v sedle na Standovi.
Kočíruje Emil, vedle Jarda a vzadu vykukuje Vašek Bořánků a my s Eliškou jsme je doprovázeli v sedlech svých koníků.
Raďárci a Radačky, postupně se pokusím dočíst všechny Rady zpátky, zatím nevím, co se děje, či dělo, ale pokusím se to dohnat.
charliebob
napsal(a):
Ahoj všichni !
Tak jsme se navrátili domů. Vandr byl naprosto úžasnej, počasíčko supér, akorát jednu noc, co jsme spali venku, tak pršelo, ale to jsme Elišce sebrali plachtu a Elišku zahnali do auta, odjížděla už domů a zůstali jsme v suchu a druhou noc, kterou pršelo jsme spinkali pěkně v peřinkách. Nevím jak to bude s fotečkama, uvidíme, ale Anička zůstala sama doma a nějak nám počítač zavařila a teď ho mám zase úplně prázdnej, nikde nic.
Jarda Lhota je bezvadnej človíček a strašně nás rozmazloval. Budou od něho fotečky také na nettu, ty budou určo lepší než ty moje, neboť jeho foťáček byl tak akorát do jedné sedlovky, prostě obr. Zatím na nettu ještě nejsou, ale co nejdříve by měli být. Jaruško, čímž se ti ještě dodatečně omlouvám, neboť cestovat s fotografem znamená, že neustále fotí a můžu mu horem dolem říkat, ať mě nefotí, nic s tím nenadělám.
Koníci jsou v pohodě, já kupodivu také, i když už jsem ráda, že budu spinkat ve své postýlce, noci jsou opravdu už dosti studené.
V úterý jsme jeli Jardovi naproti s vozíčkem, čímž jsme mu ušetřili asi tak hodinu chůze a od středy už pěkně jezdil v sedle na Standovi.
Kočíruje Emil, vedle Jarda a vzadu vykukuje Vašek Bořánků a my s Eliškou jsme je doprovázeli v sedlech svých koníků.
Raďárci a Radačky, postupně se pokusím dočíst všechny Rady zpátky, zatím nevím, co se děje, či dělo, ale pokusím se to dohnat.
Středa - odjezd.
Anička půjčila Jardovi svůj klóbrc, přilbu nemáme, ale Jarda nepadal a přežil.
charliebob
napsal(a):
Středa - odjezd.
Anička půjčila Jardovi svůj klóbrc, přilbu nemáme, ale Jarda nepadal a přežil.
Tady prolézáme stezky kolem řeky, Jarda dostal nakázáno držeti volné otěže a nechat Standu, aby si sám vybral nejvhodnější cestu, jako každý huclík nikdy nezklame a veškeré hory doly projde naprosto bezpečně.j
charliebob
napsal(a):
Tady prolézáme stezky kolem řeky, Jarda dostal nakázáno držeti volné otěže a nechat Standu, aby si sám vybral nejvhodnější cestu, jako každý huclík nikdy nezklame a veškeré hory doly projde naprosto bezpečně.j
První noc jsme přenocovali u řeky, dost velká zima a druhý den jsme brodili. To naše brodění nemám šanci fotit, neboť mám vždy v sedle ještě i Šmudlinku, věrného průvodce, ale fotil Jarda, tak možná fotečka bude časem, slíbil mi poslati veškeré fotečky na CD.
charliebob
napsal(a):
První noc jsme přenocovali u řeky, dost velká zima a druhý den jsme brodili. To naše brodění nemám šanci fotit, neboť mám vždy v sedle ještě i Šmudlinku, věrného průvodce, ale fotil Jarda, tak možná fotečka bude časem, slíbil mi poslati veškeré fotečky na CD.
Jupííííííííííííííííííííí Božíííí ahoooooj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to sem házej,hrozně se těšíííííméééééé!!!!!!!!!
To musela být krása!!!!!!!!!!!
charliebob
napsal(a):
To je parádaKrásný fotečky
charliebob
napsal(a):
Tady jsme pod Dívčím kamenem a na Leonkovo vidíte Eliščin báglík, kterému jsme začali přezdívat hašlerka.
charliebob
napsal(a):
Tady jsme pod Dívčím kamenem a na Leonkovo vidíte Eliščin báglík, kterému jsme začali přezdívat hašlerka.
To jsem ráda, že tady nejsem sama, ahoj holky.
charliebob
napsal(a):
Tady Eliška s Jardou bez hašlerky, tu nám vezl Emil v autíku.
charliebob
napsal(a):
Tady Eliška s Jardou bez hašlerky, tu nám vezl Emil v autíku.
Tady měli moc pěkné koníky a o kousek dál už na nás vyběhl šílený na volno puštěný hřebec, ale naštěstí, když od nás ode všech dostal po čumáčku, tak se držel dál a nejlepší bylo, že když se Eliška dozvonila na majitelku, která běžela polapiti hřebce, tak ze vrat na nás vyběhla óbr doga, ale ta už naštěstí jen koukala a sežrat nás nechtěla.
markemic
napsal(a):
Přece Tě tu nenecháme samotnou
My jsme navigovali tak nějak společně. Turistické mapy jsou vcelku dobré, jedinný problém byl v tom, že po cestě kudy jsme jeli, byly ještě i nevytahané polomy a tudíž s popadanými stromy zmizeli i značky a pak jsme spíše spoléhali na Jardu, ale několikrát se i mě podařilo najíti ztracenou značku a to víte, to jsem hnedka narostla. Jinak jsme se vepředu střídaly s Eliškou, aby si ta druhá vždycky odpočinula.
Mozoly na zadnici nemám, naštěstí jí mám dosti tapecírunkovatou.
charliebob
napsal(a):
My jsme navigovali tak nějak společně. Turistické mapy jsou vcelku dobré, jedinný problém byl v tom, že po cestě kudy jsme jeli, byly ještě i nevytahané polomy a tudíž s popadanými stromy zmizeli i značky a pak jsme spíše spoléhali na Jardu, ale několikrát se i mě podařilo najíti ztracenou značku a to víte, to jsem hnedka narostla. Jinak jsme se vepředu střídaly s Eliškou, aby si ta druhá vždycky odpočinula.
Mozoly na zadnici nemám, naštěstí jí mám dosti tapecírunkovatou.
charliebob
napsal(a):
Celou trasu vybral Emil, my jsme se už jen drželi mapy, ale je pravda, že lidičky jsme opravdu nepotkali skoro žádné a byl problém se i někde najíst, takže jsme jedli třeba jen jednou denně, až od pátka tuším s námi byl Emil i přes noc a vařil nám snídaně a večeře.
charliebob
napsal(a):
Celou trasu vybral Emil, my jsme se už jen drželi mapy, ale je pravda, že lidičky jsme opravdu nepotkali skoro žádné a byl problém se i někde najíst, takže jsme jedli třeba jen jednou denně, až od pátka tuším s námi byl Emil i přes noc a vařil nám snídaně a večeře.
Čím více jsme se blížili k Šumavě, tím více bylo zamračeno, ale zase nebylo horko a koníky nežraly žádné potvory, tak se jelo naprosto úžasně.
charliebob
napsal(a):
Čím více jsme se blížili k Šumavě, tím více bylo zamračeno, ale zase nebylo horko a koníky nežraly žádné potvory, tak se jelo naprosto úžasně.
charliebob
napsal(a):
Tak a dorazili jsme do cíle. Kašperské hory. Původně jsme měli jet až do Železné Rudy, ale to už by bylo o další čtyři dny delší a Emil musel do práce a nestihli bychom se vrátit. Ale i tak to stálo za to a bylo to super.
charliebob
napsal(a):
Tak a dorazili jsme do cíle. Kašperské hory. Původně jsme měli jet až do Železné Rudy, ale to už by bylo o další čtyři dny delší a Emil musel do práce a nestihli bychom se vrátit. Ale i tak to stálo za to a bylo to super.
Bezva lidičky žijí ve vesničce Putkov. Sem jsme po cestě zavítali. To už jsme hledali nocleh a tady zrovna chystali pouťovou zábavu, prý prvně po třiceti letech dělají zase pouť, tak nás pozvali. Hned vedle hospůdky byla obrovská ohrada, kde prý pásávají krávy, tak jsme si tam mohli dát koníky, v hospůdce dělali výborné bramboráčky se zelím a klobásou. Chystali jsme se ten večer brzo do hajan a nakonec jsme na asfaltovém parketu tančili skoro do rána a spali jsme hned vedle hospůdky pod kaštanem a bylo nám krásně. Tady byla ta první noc, co pršelo a Eliška musela do auta. Nám naštěstí spacáky nezmokli, tak jsme mohli v klidu pokračovat dále.