tajemma danny
napsal(a):
Tento obrázek se mi velice líbil...mám jen jeden ale není to pěkné...
Móc hezké!
Tak já se připojuji a posílám obrázek dítěte na arabské plnokrevné klisně...
lucky
napsal(a):
Móc hezké!
Tak já se připojuji a posílám obrázek dítěte na arabské plnokrevné klisně...
A ještě jednou dítě a arábek...
lucky
napsal(a):
A ještě jednou dítě a arábek...
A toto se mi taky líbí.....dítě + arab
tajemma danny
napsal(a):
tohle je sice trochu odrostlé dítě,ale fotka skvělá.Jen nevíme co znamená ten výraz ve tváři,jestli nadšení nebo hrůzu
sara
napsal(a):
tohle je sice trochu odrostlé dítě,ale fotka skvělá.Jen nevíme co znamená ten výraz ve tváři,jestli nadšení nebo hrůzu
Moje 6 ti letá dcera,sama a se mnou...
sunin
napsal(a):
6-ti leta kocenka na pace???Vidim dobre?
Jestli jo tak smekam!!Sikovna slecna
Kde mate konika ustajeneho, v Brne??
Vidíš dobře,ale ta páka je na toho koníka celkem nutná,jinak si dělá,co on chce.Šikovná je,(jezdí sem tam od léta)jen zatím cválá s někm dospělým,má se ještě co učit!Ano,fotky jsou z Brna,Koník náš bohužel není,jezdíme u jedné super slečny,co nám dává hodiny.Díky jí za to!!!!!
berry4
napsal(a):
Vidíš dobře,ale ta páka je na toho koníka celkem nutná,jinak si dělá,co on chce.Šikovná je,(jezdí sem tam od léta)jen zatím cválá s někm dospělým,má se ještě co učit!Ano,fotky jsou z Brna,Koník náš bohužel není,jezdíme u jedné super slečny,co nám dává hodiny.Díky jí za to!!!!!
Tak to je sikovna,od leta je kratka doba,ale je fakt ze deti se uci rychle.Jen skoda ze musi mit konik paku,co se mu stalo ze je na nej nutna?
sunin
napsal(a):
Tak to je sikovna,od leta je kratka doba,ale je fakt ze deti se uci rychle.Jen skoda ze musi mit konik paku,co se mu stalo ze je na nej nutna?
Na to bohužel nemohu plnohodnotně odpovědět,je to koník velice šikovný,možná si je vědom svých kvalit.....páku má občas na jízdárnu,je to víceméně provozní kůnˇa se začátečníky a méně zkušenými si bez ní dokáže dělat co chce,na normálním udidle.Ale ta páka není nastavena tak,aby jej trápila,plní spíše funkci psychickou,Je to prostě vyčůránek,ale zlatý,má nádherné chody,i když není můj,přirost mi k srdci,byt´ne výškou,je to ohromný koník.
tajemma danny
napsal(a):
Tak to je moje Jessinka a tahle holčička se na ní na lonži učila jezdit!!Byla moc šikovná...
eliska84
napsal(a):
Tak to je moje Jessinka a tahle holčička se na ní na lonži učila jezdit!!Byla moc šikovná...
a chlapeček,který ve 3 letech jezdil sám na plnokrevné klisně
tajemma danny
napsal(a):
Tak já se taky přidám.
Toto je můj nyní 5 letý syn. Jezdí od svých 3,5 let (asi 2x týdně) a opravdu ze svého nadšení. Do svých asi 4 jen v kroku a jako důkaz rychlého učení dětí je, že při svých 5 narozeninách již bez držení!!! kluše (s vysedáním, ve stehením i pracovním) i cválá! A to jak na poníkoni tak na velkém koni. Při skákání (do 40 cm) se ještě drží (a jsem ráda). Ale musím podotknout, že to vše jen na lonži, protože na to aby k tomu ještě řídil a zachovával chladnou hlavu nemá věk. V kroku si sám samozřejmě řídí (jezdí).
Nejčastěji jezdí na poníkovi Benovi. Dostal ho ke 4 narozeninám.
tajemma danny
napsal(a):
Tak ještě jednou.
tajemma danny
napsal(a):
A na vekém koni, na Parádě, měsíc před svými 5 narozeninami.
eva nohelova
napsal(a):
A na vekém koni, na Parádě, měsíc před svými 5 narozeninami.
Tak to jsou naše svěřenkyně na poničce Lipce
janna
napsal(a):
Tak to jsou naše svěřenkyně na poničce Lipce
..další...
tajemma danny
napsal(a):
Tak tohle je fotak stažená z netu.
Koník je od Lišků z Řícmanic u Brna - DOLAR
A holčička na něm je moc šikovná princezna Kristýnka! Je to takový dorbek (teda teď už je to větší slečna) ale fakt je moc šikovná.
daty
napsal(a):
ahoj chci se zeptat jestli Lipka nebyla nákou chvíli v JK IVAHU v Horních Bučicích u Čáslavi
Ano Lipka tam opravdu byla. Někdy v červenci přišla k nám. U Čáslavi byla jen dočasně než se u nás dostavěla stáj. Jestli máš nějaké její fotky otamtud tak za ně budu ráda, když mi je pošleš na můj e-mail. DÍKY :-))))
janna
napsal(a):
Ano Lipka tam opravdu byla. Někdy v červenci přišla k nám. U Čáslavi byla jen dočasně než se u nás dostavěla stáj. Jestli máš nějaké její fotky otamtud tak za ně budu ráda, když mi je pošleš na můj e-mail. DÍKY :-))))
ahoj..fotky bohužel nemám, já tam chodila jen chvilku, ale měla se tam určo dobře..spoustu dětí a nejedna holičina jí tam určitě obrečela...chodila i na závody...tak se měj..a kde je vlastně ted, vůbec???
daty
napsal(a):
ahoj..fotky bohužel nemám, já tam chodila jen chvilku, ale měla se tam určo dobře..spoustu dětí a nejedna holičina jí tam určitě obrečela...chodila i na závody...tak se měj..a kde je vlastně ted, vůbec???
Je asi 15 km od Klatov ve vesnici jménem Ústaleč. Je tam ještě dalších 18 velkých koníků. Má se moc dobře a děti jí tu mají rádi. Chybí tu, ale nějaké šikovné dítko co by s ní vyjelo na závody.
janna
napsal(a):
Je asi 15 km od Klatov ve vesnici jménem Ústaleč. Je tam ještě dalších 18 velkých koníků. Má se moc dobře a děti jí tu mají rádi. Chybí tu, ale nějaké šikovné dítko co by s ní vyjelo na závody.
to se časem zmákne...tam jí hlavně jezdila jedna malá holčina a taky jí ze začátku nemohla ucválat, ale po čase pohoda, ona Lipka taky nebyla svatá.Tak se měj.
anuska
napsal(a):
Tak tohle je fotak stažená z netu.
Koník je od Lišků z Řícmanic u Brna - DOLAR
A holčička na něm je moc šikovná princezna Kristýnka! Je to takový dorbek (teda teď už je to větší slečna) ale fakt je moc šikovná.
To je monča s Rivíkem.On je tak milej ,že si tohle klidně muže dovolit na pastvině
microfon
napsal(a):
To je monča s Rivíkem.On je tak milej ,že si tohle klidně muže dovolit na pastvině
Připojuji se, a posílám naše děti, 4 letá na oslici, 7 letý na poničce...
jitka
napsal(a):
Připojuji se, a posílám naše děti, 4 letá na oslici, 7 letý na poničce...
no neni to krása...z netu
babetka
napsal(a):
no neni to krása...z netu
Je to krása!
Tady posílám několik snímků taky z netu z lednových soutěží arabů...ti prcci na krásných koních, no coment.
lucky
napsal(a):
Je to krása!
Tady posílám několik snímků taky z netu z lednových soutěží arabů...ti prcci na krásných koních, no coment.
..
tajemma danny
napsal(a):
Bart a Mikeš u Sannynky
janamalik
napsal(a):
.
a poslední..... naše frajerka Elinka si s Májou rozumí
tajemma danny
napsal(a):
Tak já taky něco přidám toto je můj 3 kluk to je jezdec že
tajemma danny
napsal(a):
a tady poděkování za svezení
bonita
napsal(a):
takto nejak vyzeralo i moje prve svezenie na malom vozicku, rozdiel bol len vo farbe ponika, ten bol ciernobiely a ja som mala asi 10 a citila som sa najstastnejsim clovekom na svete, ked som mohla"soferovat" vozik uplne sama po nasej ulici
tajemma danny
napsal(a):
microfon
napsal(a):
Muj braska na koni kamaradky,na sveho ho posadit nemuzu.
sunin
napsal(a):
Muj braska na koni kamaradky,na sveho ho posadit nemuzu.