Poslední Rada Starších

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2007 13:22

pretty 1 napsal(a):

no já čekala že nás bude víc :-)

pretty 1 napsal(a):

Kde víc?

pretty 1 napsal(a):

A zapoměla jsem jí dát číslo. Ale už to asi nevadí žejo

3.8.2007 13:23

pretty 1 napsal(a):

Poslední...... bitva vzplála!!!! Jupííí, budeme se s Radou stěhováááát!

3.8.2007 13:23

pretty 1 napsal(a):
A zapoměla jsem jí dát číslo. Ale už to asi nevadí žejo

No když je poslední ,tak je to fuk, že je bez čísla... to mluví za vše

3.8.2007 13:24

jackie napsal(a):

Holký,mě to takhle vyhovovalo,já chci diskutovat a do toho vkládat fotky jako to bylo tadýýýý!!!!!!

3.8.2007 13:26

jackie napsal(a):

Myslela jsem, že nás poslední radu založí víc najednou.
Ale naštěstí ne.

Jinak když už jsme u toho, tak já taky vytvořila malou webovku. Ale ne pro sebe, nýbrž pro Míru a jeho podnikání. Tak kdo bude mít zájem jukněte se

www.autodopravamb. websnadno.cz (mezera za . )

3.8.2007 13:27

jaruska napsal(a):

Holký,mě to takhle vyhovovalo,já chci diskutovat a do toho vkládat fotky jako to bylo tadýýýý!!!!!!

Hanko,a prosím tě,jestli to budeš dělat ty,tak udělej něco,ať tam nemusím dělat mezery mezi těma smajlíkamááá!!!!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.8.2007 13:29

pretty 1 napsal(a):
Ale naštěstí ne.

Jinak když už jsme u toho, tak já taky vytvořila malou webovku. Ale ne pro sebe, nýbrž pro Míru a jeho podnikání. Tak kdo bude mít zájem jukněte se

Hanzy? Už zase obnovuješ starou radu??? !

3.8.2007 13:30

pretty 1 napsal(a):
Ale naštěstí ne.

Tak už vážně poslední jo
No na websnadno to jde opravdu snadno!
Mám tam taky stránky! www.desperado-ranch.wesnadno.cz

3.8.2007 13:30

bubo napsal(a):
Tak už vážně poslední jo
No na websnadno to jde opravdu snadno!
Mám tam taky stránky! www.desperado-ranch.wesnadno.cz

Luci máš to hezký! A Bubo Ty taky!!!

3.8.2007 13:50

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Luci máš to hezký! A Bubo Ty taky!!!

Vendulko děkuji. Bylo to narychlo tvořený,tak to podle toho vypadá.Ale lepší něco než nic

3.8.2007 13:52

pretty 1 napsal(a):
Vendulko děkuji. Bylo to narychlo tvořený,tak to podle toho vypadá.Ale lepší něco než nic

Nemáš Luci zač!
Já se s Váma Raďárci loučím... a s naší krásnou dobrou starou RADOU!!!!! Budeme se stěhovat! už se těším!!!!! Tak papa buď z mobilu nebo v pondělí!!!!!!
Pěkný víkend všem, Luci krásnou dobrodružnou cestu a hlavně spořádaný návrat domů!

3.8.2007 14:00

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemáš Luci zač!
Já se s Váma Raďárci loučím... a s naší krásnou dobrou starou RADOU!!!!! Budeme se stěhovat! už se těším!!!!! Tak papa buď z mobilu nebo v pondělí!!!!!!
Pěkný víkend všem, Luci krásnou dobrodružnou cestu a hlavně spořádaný návrat domů!

Luci, stránky máte pěkné a pěkné autíko. Bubo a ty tvoje stránky mi ten můj PC přístroj neotevřel, že prý je nenašel a to jsem to normálka zkopírovala. Vůbec nevím co budu dělat. Pořád mrška zlobí a na novej fakt nemam. Takhle se sesypal už podruhé za měsíc, či dva, to se mi zdá hodně.
Jo a našla jsem i tu starou adresu, je funkční. Já si to vůbec neuvědomila, že jí mám na nettu a jen se mi to nestahuje do outlocku, ale jinak funguje.

3.8.2007 14:18

charliebob napsal(a):
Luci, stránky máte pěkné a pěkné autíko. Bubo a ty tvoje stránky mi ten můj PC přístroj neotevřel, že prý je nenašel a to jsem to normálka zkopírovala. Vůbec nevím co budu dělat. Pořád mrška zlobí a na novej fakt nemam. Takhle se sesypal už podruhé za měsíc, či dva, to se mi zdá hodně.
Jo a našla jsem i tu starou adresu, je funkční. Já si to vůbec neuvědomila, že jí mám na nettu a jen se mi to nestahuje do outlocku, ale jinak funguje.

Vendulko děkuji za přání. Ty si taky užívej víkendu. Jinak budu na Vás všechny moc myslet a budu hóóóóóódně fotit, aby jste z toho také něco měli.

Tak pá pá pá

Jo Boží a Bubo tam má špatnej odkaz, chybí jí tam písmenko víš. Má tam být WEBSNADNO.

tAK AHÓÓÓJ MOJE RAĎAČKY

3.8.2007 14:26

pretty 1 napsal(a):
Vendulko děkuji za přání. Ty si taky užívej víkendu. Jinak budu na Vás všechny moc myslet a budu hóóóóóódně fotit, aby jste z toho také něco měli.

Tak pá pá pá

Jo Boží a Bubo tam má špatnej odkaz, chybí jí tam písmenko víš. Má tam být WEBSNADNO.

tAK AHÓÓÓJ MOJE RAĎAČKY

Ahoj spiklenci.Boženko my tak skladovali seno v kulatých minulou zimu a kasatrofa.První chyba,balíky jsme kladli svisle a pak ta největší,celé jsme to zaplachtovali až po zem.Vytvořil se tam skleníček křížený s pařeništěm a znejkrásnějšího sena za poslední léta byl substrát pro houby.Naštěstí to bylo jen asi 40balíků.A já už nic nepíšu.Euka se mi směje,že podle toho které smailíky používám,tak se buď uculuji,nebo mračím,posměváček.Jo

3.8.2007 14:27

pretty 1 napsal(a):

Tak pá pá pá

tAK AHÓÓÓJ MOJE RAĎAČKY

Lůco,já Ti taky přeju hezkou dovču a šťastný návrat domů a koukej fotit,ať zaplníš pak NOVOU RADŮŮŮŮŮ!!!!!!Ahóóó óóóój!!!!!!

3.8.2007 14:42

jaruska napsal(a):
Lůco,já Ti taky přeju hezkou dovču a šťastný návrat domů a koukej fotit,ať zaplníš pak NOVOU RADŮŮŮŮŮ!!!!!!Ahóóó óóóój!!!!!!

Lucí taky přeju krásnou dovolenku bez loupežníků!!!!!!
A všichni máte mailíka!!!!!!!!!!!!

3.8.2007 14:50

pretty 1 napsal(a):

Kdo hadal ze obnovuju starou, mel pravdu:-))) jsem se nejak do toho zabrala a uz delam registraci;-)) jen decka, nevim teda jestli umim delat smajliky, ale to kdyztak bude dalsi v poradi, zatim hlavne aby jela diskuse + fotky ne?:-))

3.8.2007 17:06

pretty 1 napsal(a):

Jejda,co se to chystá?
Budu mít taky povolen vstup,nebo nemám důvěru?
Jinak já tu týden nebudu,takže se do té nové diskuze stejně asi ani nedostanu

3.8.2007 20:26

markemic napsal(a):
Jejda,co se to chystá?
Budu mít taky povolen vstup,nebo nemám důvěru?
Jinak já tu týden nebudu,takže se do té nové diskuze stejně asi ani nedostanu

Markét,Tyjsi taky našéé,nebooj!!!Až přijedeš z dovči,tak se ohláš,pak něco podniknem,joo?

3.8.2007 20:46

jaruska napsal(a):
Markét,Tyjsi taky našéé,nebooj!!!Až přijedeš z dovči,tak se ohláš,pak něco podniknem,joo?

Jarú, tak šupej k nám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3.8.2007 20:50

jackie napsal(a):
Jarú, tak šupej k nám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Janíí,já bych šupala,ale nevim,jááák,Evička mi radí,to víš,psala jsem,že z toho budu vedle,ale za chvíli jsem táááám!!!!!

3.8.2007 20:52

jaruska napsal(a):
Janíí,já bych šupala,ale nevim,jááák,Evička mi radí,to víš,psala jsem,že z toho budu vedle,ale za chvíli jsem táááám!!!!!

Tak honééém, se těším!'!!

3.8.2007 20:54

jaruska napsal(a):

Jaruško a už tam máš i vzkaz od čmeldy

3.8.2007 20:55

jackie napsal(a):
Jaruško a už tam máš i vzkaz od čmeldy

Jooo???Jééé,Evíííí,děěěěléééj,já se táááák těšíííím,až se z toho docela zblááázníííím!!!!!!

3.8.2007 21:17

pretty 1 napsal(a):

Končíméééééééééé!!!!!!!!!!!!!!

bednařík petr

3.8.2007 21:28
bednařík petr

jackie napsal(a):

ahoj holky tak jsem se vrátila z dovolené a vy tu končíte,nebo co tu pečete.

3.8.2007 21:56

bednařík petr napsal(a):
ahoj holky tak jsem se vrátila z dovolené a vy tu končíte,nebo co tu pečete.

Soni, skoč domejla, něco ti pošlu, jo?

3.8.2007 22:09

jackie napsal(a):

škoda tak se mějte hezky

3.8.2007 22:17

bospor napsal(a):
škoda tak se mějte hezky

Ivčo,ty už si s náma nechceš povídat?Jestli chceš,ozvi se Proximě na mejlíka a ona Tě přihlásí!!!

6.8.2007 21:16

jaruska napsal(a):
Ivčo,ty už si s náma nechceš povídat?Jestli chceš,ozvi se Proximě na mejlíka a ona Tě přihlásí!!!

holky kam jste se poděli??,

Přidejte reakci

Přidat smajlík