jackie
napsal(a):
Poslední...... bitva vzplála!!!! Jupííí, budeme se s Radou stěhováááát!
Myslela jsem, že nás poslední radu založí víc najednou.
Ale naštěstí ne.
Jinak když už jsme u toho, tak já taky vytvořila malou webovku. Ale ne pro sebe, nýbrž pro Míru a jeho podnikání. Tak kdo bude mít zájem jukněte se
www.autodopravamb. websnadno.cz (mezera za . )
Uživatel s deaktivovaným účtem

pretty 1
napsal(a):
Ale naštěstí ne.
Jinak když už jsme u toho, tak já taky vytvořila malou webovku. Ale ne pro sebe, nýbrž pro Míru a jeho podnikání. Tak kdo bude mít zájem jukněte se
Hanzy? Už zase obnovuješ starou radu??? !
pretty 1
napsal(a):
Ale naštěstí ne.
Tak už vážně poslední jo
No na websnadno to jde opravdu snadno!
Mám tam taky stránky! www.desperado-ranch.wesnadno.cz

bubo
napsal(a):
Tak už vážně poslední jo
No na websnadno to jde opravdu snadno!
Mám tam taky stránky! www.desperado-ranch.wesnadno.cz
Luci máš to hezký! A Bubo Ty taky!!!

pretty 1
napsal(a):
Vendulko děkuji. Bylo to narychlo tvořený,tak to podle toho vypadá.Ale lepší něco než nic
Nemáš Luci zač!
Já se s Váma Raďárci loučím... a s naší krásnou dobrou starou RADOU!!!!! Budeme se stěhovat! už se těším!!!!! Tak papa buď z mobilu nebo v pondělí!!!!!!
Pěkný víkend všem, Luci krásnou dobrodružnou cestu a hlavně spořádaný návrat domů!
napsal(a):
Nemáš Luci zač!
Já se s Váma Raďárci loučím... a s naší krásnou dobrou starou RADOU!!!!! Budeme se stěhovat! už se těším!!!!! Tak papa buď z mobilu nebo v pondělí!!!!!!
Pěkný víkend všem, Luci krásnou dobrodružnou cestu a hlavně spořádaný návrat domů!
Luci, stránky máte pěkné a pěkné autíko. Bubo a ty tvoje stránky mi ten můj PC přístroj neotevřel, že prý je nenašel a to jsem to normálka zkopírovala. Vůbec nevím co budu dělat. Pořád mrška zlobí a na novej fakt nemam. Takhle se sesypal už podruhé za měsíc, či dva, to se mi zdá hodně.
Jo a našla jsem i tu starou adresu, je funkční. Já si to vůbec neuvědomila, že jí mám na nettu a jen se mi to nestahuje do outlocku, ale jinak funguje.
charliebob
napsal(a):
Luci, stránky máte pěkné a pěkné autíko. Bubo a ty tvoje stránky mi ten můj PC přístroj neotevřel, že prý je nenašel a to jsem to normálka zkopírovala. Vůbec nevím co budu dělat. Pořád mrška zlobí a na novej fakt nemam. Takhle se sesypal už podruhé za měsíc, či dva, to se mi zdá hodně.
Jo a našla jsem i tu starou adresu, je funkční. Já si to vůbec neuvědomila, že jí mám na nettu a jen se mi to nestahuje do outlocku, ale jinak funguje.
Vendulko děkuji za přání. Ty si taky užívej víkendu. Jinak budu na Vás všechny moc myslet a budu hóóóóóódně fotit, aby jste z toho také něco měli.
Tak pá pá pá
Jo Boží a Bubo tam má špatnej odkaz, chybí jí tam písmenko víš. Má tam být WEBSNADNO.
tAK AHÓÓÓJ MOJE RAĎAČKY
pretty 1
napsal(a):
Vendulko děkuji za přání. Ty si taky užívej víkendu. Jinak budu na Vás všechny moc myslet a budu hóóóóóódně fotit, aby jste z toho také něco měli.
Tak pá pá pá
Jo Boží a Bubo tam má špatnej odkaz, chybí jí tam písmenko víš. Má tam být WEBSNADNO.
tAK AHÓÓÓJ MOJE RAĎAČKY
Ahoj spiklenci.Boženko my tak skladovali seno v kulatých minulou zimu a kasatrofa.První chyba,balíky jsme kladli svisle a pak ta největší,celé jsme to zaplachtovali až po zem.Vytvořil se tam skleníček křížený s pařeništěm a znejkrásnějšího sena za poslední léta byl substrát pro houby
.Naštěstí to bylo jen asi 40balíků
.A já už nic nepíšu.Euka se mi směje,že podle toho které smailíky používám,tak se buď uculuji,nebo mračím,posměváček
.Jo
pretty 1
napsal(a):
Tak pá pá pá
tAK AHÓÓÓJ MOJE RAĎAČKY
Lůco,já Ti taky přeju hezkou dovču a šťastný návrat domů a koukej fotit,ať zaplníš pak NOVOU RADŮŮŮŮŮ!!!!!!
Ahóóó óóóój!!!!!!
bednařík petr

jackie
napsal(a):
Končíméééééééééé!!!!!!!!!!!!!!
ahoj holky tak jsem se vrátila z dovolené a vy tu končíte,nebo co tu pečete.