fnuk
napsal(a):
Kde to je???
Zdravím všechny,jasné že v sobotu jsou Jankovice je to u holešova, rodeo které bývá každý rok, doporučuji
monikafris
napsal(a):
Jede tam někdo?
Nene, v Libchavách ve východních čechách se koná také rodeo, tak jste všichni zvání
monikafris
napsal(a):
No, zrovna jsem se také chtěla zeptat, jestli někdo nevíte, v kolik hodin je začátek.#04
Zdravím, v Jankovicích to bývá vždycky od 9.00 trail , pak obědová přestávka a rychlostní dysciplíny...
Před 5 lety , když jsem jela z těchto závodů, tak mi moje láska Barletka umřela...Pořád na to myslím, ani tam nemůžu jet....
barletka
napsal(a):
Zdravím, v Jankovicích to bývá vždycky od 9.00 trail , pak obědová přestávka a rychlostní dysciplíny...
Před 5 lety , když jsem jela z těchto závodů, tak mi moje láska Barletka umřela...Pořád na to myslím, ani tam nemůžu jet....
Tak to je mi moc líto...před 5ti lety jsem tam taky byla...poprve a naposledy (zatím) s kobylkou.Jinak jsem na čumendu nevynechala ani jeden rok
rubie
napsal(a):
Tak to je mi moc líto...před 5ti lety jsem tam taky byla...poprve a naposledy (zatím) s kobylkou.Jinak jsem na čumendu nevynechala ani jeden rok
Tak jsme se byli dnes odpoledne podívat v Jankovicích.
monikafris
napsal(a):
Tak jsme se byli dnes odpoledne podívat v Jankovicích.
To je z odpoledního zahájení.
monikafris
napsal(a):
To je z odpoledního zahájení.
jj-taky jsme nakonec jeli.....
sabora

luckai
napsal(a):
Krásné fotky. Taky jsme nakonec jeli i s kobylkou, ale jen okoukání a příští rok už se snad zůčastníme na ostro. Počasí nakonec taky vyšlo, takže to bylo super.
super fotky.......dík
sajma
napsal(a):
kdo ma ještě fotky sem s nima
Rubie má krásné fotečky! Taky sem něco přidám.
monikafris
napsal(a):
Rubie má krásné fotečky! Taky sem něco přidám.
Hoši z Rajnochovic
monikafris
napsal(a):
koník s lucernou - jedno oko hnědé
a druhé oko modré
monikafris
napsal(a):
a druhé oko modré
na louce byla přivázaná klisna s hříbátkem
luckai
napsal(a):
Jé, tak to je ta mlaďoška od nás ze stáje co se byla okoukávat, paintka Mintaka Poke alis Miluška
My jsme letos byli taky. I s koňmi. Tady s kámoškou
daisy86
napsal(a):
My jsme letos byli taky. I s koňmi. Tady s kámoškou