Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kachnicka

10.8.2007 09:41
kachnicka

ahoj nudím se v práci a tak bych byla ráda kdyby jste tu zveřejnili své blonďaté miláčky

10.8.2007 10:53

kachnicka napsal(a):
ahoj nudím se v práci a tak bych byla ráda kdyby jste tu zveřejnili své blonďaté miláčky

A nevadí že je to kříženec?

10.8.2007 15:47

kachnicka napsal(a):

Nikušekmy love

10.8.2007 18:34

hany napsal(a):
Nikušekmy love

Ebro v copánkách

10.8.2007 18:38

v v napsal(a):

hafling ve Westernových závodech

10.8.2007 18:39

v v napsal(a):
hafling ve Westernových závodech

zase Ebrouš

10.8.2007 19:14

ladys napsal(a):
Oskar (Nugát)

Mates

10.8.2007 19:19

v v napsal(a):

Pro Veroniku: Kolik měří Ebro? Zdá se mi docela malej
Baron

10.8.2007 20:48

whisper napsal(a):
Pro Veroniku: Kolik měří Ebro? Zdá se mi docela malej
Baron

Ebro neni malej, to Verča je tak trošku žirafka Jééé,to to zase schytám

10.8.2007 20:52

lenocka napsal(a):
Ebro neni malej, to Verča je tak trošku žirafka Jééé,to to zase schytám

tak tohle je můj klučíno

12.8.2007 22:09

hasanek napsal(a):
tak tohle je můj klučíno

Leni neboj neschytáš to já vím že jsem trochu přerostla mám skoro 180 a Ebrouš byl v třiceti hlavém stádě spíš mezi těma vysokýma.Má cca 140 ale nikdy jsem ho neměřila,ale prcek určitě není.

kachnicka

13.8.2007 06:52
kachnicka

v v napsal(a):
Leni neboj neschytáš to já vím že jsem trochu přerostla mám skoro 180 a Ebrouš byl v třiceti hlavém stádě spíš mezi těma vysokýma.Má cca 140 ale nikdy jsem ho neměřila,ale prcek určitě není.

krásné fotky opravdu máte nádhrné miláčky, snad se už v září také dočkám

13.8.2007 08:07

kachnicka napsal(a):
krásné fotky opravdu máte nádhrné miláčky, snad se už v září také dočkám

Prosím vás, kde jste haflingy sháněli? Už 2 měsíce nějakého sháním a nikde nic. Snad po sezoně to bude lepší.

kachnicka

13.8.2007 09:19
kachnicka

marketka napsal(a):
Prosím vás, kde jste haflingy sháněli? Už 2 měsíce nějakého sháním a nikde nic. Snad po sezoně to bude lepší.

a za kolik ste své miláčky pořídili, v záři si chci pořídit kobylku, aby byla obsednutá a trochu přiježděná, tak kolik si mám připravit zlaťáčků

13.8.2007 09:30

ladys napsal(a):
Oskar (Nugát)

Jéé, Oskárek, to je prostě kocour Jsi u nich často?

13.8.2007 10:22

kachnicka napsal(a):
a za kolik ste své miláčky pořídili, v záři si chci pořídit kobylku, aby byla obsednutá a trochu přiježděná, tak kolik si mám připravit zlaťáčků

Já kupovala tenkrát šestiletého valacha za 30 000,- sleva ze 45 000,-byl od známého.Kupovala jsem stejně jako Lénočka ve Štěticích u Písku od p.Svobody.Mají stránky www.stajestetice.cz po sezóně prý taky bude něco prodávat,ale nemají tam žádné koně uvedené co jsou na prodej,takže stejně tam musíš zavolat.

13.8.2007 10:38

v v napsal(a):
Já kupovala tenkrát šestiletého valacha za 30 000,- sleva ze 45 000,-byl od známého.Kupovala jsem stejně jako Lénočka ve Štěticích u Písku od p.Svobody.Mají stránky www.stajestetice.cz po sezóně prý taky bude něco prodávat,ale nemají tam žádné koně uvedené co jsou na prodej,takže stejně tam musíš zavolat.

Já tam volala v červnu a bylo mi řečeno, at se ozvu koncem srpna, že končí tábory a bude na prodej cca 12 koní v cenách kolem 30 tisíc za valacha.Jenže jsem slyšela i nagativní názory, tak nevím.

13.8.2007 10:44

marketka napsal(a):
Já tam volala v červnu a bylo mi řečeno, at se ozvu koncem srpna, že končí tábory a bude na prodej cca 12 koní v cenách kolem 30 tisíc za valacha.Jenže jsem slyšela i nagativní názory, tak nevím.

Já jsem se svým koníkem moc spokojená,ale já si kupovala stejně jako Lénočka koně co jsme tam jezdily a znaly je od mala,takže jsme věděly do čeho jdem.Holt si musíš koníka vyzkoušet a podle toho kupovat.Nic jiného ti neporadím.

13.8.2007 11:10

v v napsal(a):
Já jsem se svým koníkem moc spokojená,ale já si kupovala stejně jako Lénočka koně co jsme tam jezdily a znaly je od mala,takže jsme věděly do čeho jdem.Holt si musíš koníka vyzkoušet a podle toho kupovat.Nic jiného ti neporadím.

Upřímně řečeno já bych už ke Svobodovi nejela. Teď se hafling celkem dá sehnat a na podzim bude ještě líp.A když už teda koně od Svobody, tak něco pokud možno trošičku staršího,mladý koně obsedá moc brzo a taky by na to mohli doplatit jako ten můj. Má špánek jak hrom, na léčbě už jsem zaplatila víc než mě stál a stejně ho teď v 10ti letech musím dát do důchodu

13.8.2007 11:13

lenocka napsal(a):
Upřímně řečeno já bych už ke Svobodovi nejela. Teď se hafling celkem dá sehnat a na podzim bude ještě líp.A když už teda koně od Svobody, tak něco pokud možno trošičku staršího,mladý koně obsedá moc brzo a taky by na to mohli doplatit jako ten můj. Má špánek jak hrom, na léčbě už jsem zaplatila víc než mě stál a stejně ho teď v 10ti letech musím dát do důchodu

Ahoj Leni,Vojtíkovi se ta nožka nezlepšila????

13.8.2007 11:34

v v napsal(a):

Chci něco kolem 7 let.Na koupi nespěchám, budu pokukovat po inzerátech a kdyby něco, zajedu se tam podívat.
Ted' jsem měla možnost koupit moc hezkého haflinga, za super cenu, jenže by byl pro manžela moc malý...
Koník je pryč, ořvala jsem to, i když jsem ho mohla mít. Ale holt se člověk taky nemůže ohlížet na sebe.
Jo a koukala jsem na stránky dalšího chovu. Paní Poplštejnová má chov, nevíte, jak to tam chodí. Dost často mají inzeráty..

13.8.2007 13:08

marketka napsal(a):
Chci něco kolem 7 let.Na koupi nespěchám, budu pokukovat po inzerátech a kdyby něco, zajedu se tam podívat.
Ted' jsem měla možnost koupit moc hezkého haflinga, za super cenu, jenže by byl pro manžela moc malý...
Koník je pryč, ořvala jsem to, i když jsem ho mohla mít. Ale holt se člověk taky nemůže ohlížet na sebe.
Jo a koukala jsem na stránky dalšího chovu. Paní Poplštejnová má chov, nevíte, jak to tam chodí. Dost často mají inzeráty..

naši hafíci

13.8.2007 13:11

daty napsal(a):
naši hafíci

chovatelák-Vilémov

13.8.2007 13:15

daty napsal(a):
chovatelák-Vilémov

....

kachnicka

13.8.2007 13:24
kachnicka

daty napsal(a):
....

kdo ještě máte nějaké zkušenosti s hafíky ze stáje Štětice? koupit od tam tud koníka nebo ne?

13.8.2007 14:17

v v napsal(a):

Verčo je to v háji, ta noha se sice zlepšila, ale úplně dobrý už to nikdy nebude, já to vzdávám, on si nezaslouží abych po něm pořád něco chtěla, takže jde do důchodu, občas se na něm někdo sveze a bude mu dobře

13.8.2007 14:20

marketka napsal(a):

to Marketka: u Poplštejnů jsme byli loni když jsme sháněli koníka pro kamarádku, ale měli jen mimina a teda jak to u nich vypadalo mě dost vyděsilo, koně sice vzhledově snad OK, ale špína a bordel, v boxech tma, no hele neudělali ne mě dobrej dojem. Zkus p. Martina Šťastného z Jabkenic u M.Boleslavi, ten má pěkný koně. Bývají i na výstavě v Lysé.

13.8.2007 23:00

lenocka napsal(a):
to Marketka: u Poplštejnů jsme byli loni když jsme sháněli koníka pro kamarádku, ale měli jen mimina a teda jak to u nich vypadalo mě dost vyděsilo, koně sice vzhledově snad OK, ale špína a bordel, v boxech tma, no hele neudělali ne mě dobrej dojem. Zkus p. Martina Šťastného z Jabkenic u M.Boleslavi, ten má pěkný koně. Bývají i na výstavě v Lysé.

Díky za tip¨. S Martinem Štastným se znám. Bydlíme kousek od Jabkenic.Má jen na prodej spíše hříbata, i něco kolem 2.5 let, tak váhám. Jeden koník je opravdu pěkný, dneska jsem si ho fotila. Koně má fakt pěkné, to se musí uznat.
Pí Poplštejnová mi nabídla 9-letou kobylku, taky vypadá moc hezky, jen mě zarazilo, že už je delší dobu na prodej-viz sledování inzerce.

13.8.2007 23:30

kachnicka napsal(a):

Nejhezčí hafling, kterýho sem kdy viděla - Honzík

13.8.2007 23:34

zirawka napsal(a):

Haflice Bára

14.8.2007 05:38

zirawka napsal(a):

Vypadá hezky, jen bych sundala pár kil.

14.8.2007 09:19

moninka napsal(a):

Pro Moninku: Tak jelikož jsme sousedi a chodím tam asi 8 let, tak tam docela často jsem . Jen teď mám doma svoje dva čtvernožce, tak už tolik času není... Ty jsi tam někdy byla? Asi jo když máš fotky.... Odkud jsi?

14.8.2007 11:35

ladys napsal(a):
Pro Moninku: Tak jelikož jsme sousedi a chodím tam asi 8 let, tak tam docela často jsem . Jen teď mám doma svoje dva čtvernožce, tak už tolik času není... Ty jsi tam někdy byla? Asi jo když máš fotky.... Odkud jsi?

Ahoj, jsem sice ze Dvora K. ale mam tam prozatim "upastvenou" tu šedou kobylku A copak máš ty za čtvernožce? Kdybys měla haflíky, tak už jsou asi tu

14.8.2007 22:09

moninka napsal(a):
Ahoj, jsem sice ze Dvora K. ale mam tam prozatim "upastvenou" tu šedou kobylku A copak máš ty za čtvernožce? Kdybys měla haflíky, tak už jsou asi tu

Ahojda... Jo tak to jsi ty .. Vím kterou, je to pěkná potvůrka a dovolí si dokonce na Renatu. Hlavně ji nejprve pronásledovala Rona, tak jsme mysleli, že budou kámošky, ale ta tvoje mrška ne a ne si dát říct. Ale je dobrá, fakt vypadá jak tarpan .. Já mám kobylku QH a valacha napůl appa, takže práce okolo dost a ještě hlídám sousedům 2 hafloše, ale bohužel mám rozsekanej foťák, tak nemůžu fotit :-/.. A jak jsi se dostala ke kobuši?
Tady moje dvojka

15.8.2007 00:10

marketka napsal(a):
Vypadá hezky, jen bych sundala pár kil.

kachnicka

16.8.2007 10:17
kachnicka

kachnicka napsal(a):

ahoj, nevíte o někom kdo by v září prodal kobylku haflinga obsednutou pro začátečníka

16.8.2007 11:58

kachnicka napsal(a):
ahoj, nevíte o někom kdo by v září prodal kobylku haflinga obsednutou pro začátečníka

u vodičky

16.8.2007 11:59

daty napsal(a):
u vodičky

na Kaskádce

16.8.2007 13:32

kachnicka napsal(a):

Ahoj,
napiš mi na mail, dám ti číslo na jednu paní, prodává 9-letou přiježděnou kobylku,. Mám i foto,
brouk@dobrovice.cz

kachnicka

17.8.2007 08:38
kachnicka

kachnicka napsal(a):

ahoj všichni, tak máme pátek, mám před dovolenou a náladu mi v práci zkazili hned ráno hrůza

kachnicka

17.8.2007 10:29
kachnicka

kachnicka napsal(a):

máte ještě někdo nějaké veselé fotečky z haflouškama, potřebuju se trošku rozveselit

17.8.2007 11:52

kachnicka napsal(a):
máte ještě někdo nějaké veselé fotečky z haflouškama, potřebuju se trošku rozveselit

To se máš že máš před dovolenou.Už jsi sehnala nějakého koníka???
Já mám fotek spóusty,ale doma na PC a teď jsem v práci,takže nic....Doma už mi nadávají že máme Ebrouše ze všech stran tisíckrát,ale já je fotím hrozně ráda.

17.8.2007 12:07

v v napsal(a):
To se máš že máš před dovolenou.Už jsi sehnala nějakého koníka???
Já mám fotek spóusty,ale doma na PC a teď jsem v práci,takže nic....Doma už mi nadávají že máme Ebrouše ze všech stran tisíckrát,ale já je fotím hrozně ráda.

Ahoj,tak já taky přihodím toho svýho broučka...
To s tím focením znám,mám v počítači tisíce fotek FalíkaPořád je musim stahovat na céda,jak mi to hlásí plný disk a nelze to ukládat...Taťka z toho je kolikrát na nervy,že je celej počítač zacpanej

Tak tady jeden úsměv pro Míšu,ať jí trochu zlepšíme náladu!

17.8.2007 12:09

bbb napsal(a):
Ahoj,tak já taky přihodím toho svýho broučka...
To s tím focením znám,mám v počítači tisíce fotek FalíkaPořád je musim stahovat na céda,jak mi to hlásí plný disk a nelze to ukládat...Taťka z toho je kolikrát na nervy,že je celej počítač zacpanej

Tak tady jeden úsměv pro Míšu,ať jí trochu zlepšíme náladu!

A tady jedna sportovní

17.8.2007 12:10

bbb napsal(a):
A tady jedna sportovní

A poslední,ať to tu nezacpu

17.8.2007 12:14

bbb napsal(a):
A tady jedna sportovní

jé ty s ním sportuješ???
Já se chystám na podzim na druhý pokus.Před asi 5ti lety jsem s ním zkoušela skákat,ale vůbec mu to nešlo a hlavně chtěl z kolbiště rychle pryč,takže jsme parkur ani nedokončilitroc hu trapas když to se mnou zabalil pryčnoa teď chcem zkusit rychlostky a trail,tak mám největší strach zase z toho že nebude chtít bejt sám na place když bude kolem tolik nových a nepoznaných koní co by si tak rád očuchal....

17.8.2007 12:24

v v napsal(a):
jé ty s ním sportuješ???
Já se chystám na podzim na druhý pokus.Před asi 5ti lety jsem s ním zkoušela skákat,ale vůbec mu to nešlo a hlavně chtěl z kolbiště rychle pryč,takže jsme parkur ani nedokončilitroc hu trapas když to se mnou zabalil pryčnoa teď chcem zkusit rychlostky a trail,tak mám největší strach zase z toho že nebude chtít bejt sám na place když bude kolem tolik nových a nepoznaných koní co by si tak rád očuchal....

JJ,jezdíme spolu už 4 roky veřejňáky,do 90 cm.Máme za sebou i skok mohutnosti...Jeho to moc baví,trénujem i ve vonosti a to se do skokové uličky vždycky řítí jak raketa...Někdy má taky den,kdy se mu moc nechce,ale tak to snad každý koník...
Tak snad vám to na podzim vyjde.Budu vám moc držet palce.Haflošci jsou přeci velký šikulky.

ještě jedna skákací

17.8.2007 12:33

bbb napsal(a):
JJ,jezdíme spolu už 4 roky veřejňáky,do 90 cm.Máme za sebou i skok mohutnosti...Jeho to moc baví,trénujem i ve vonosti a to se do skokové uličky vždycky řítí jak raketa...Někdy má taky den,kdy se mu moc nechce,ale tak to snad každý koník...
Tak snad vám to na podzim vyjde.Budu vám moc držet palce.Haflošci jsou přeci velký šikulky.

ještě jedna skákací

Tak to je fakt šikula.Mi skákali do 60ti a vůbec se nám nelíbyla zeď

kachnicka

17.8.2007 13:48
kachnicka

bbb napsal(a):

ještě jedna skákací

krásné fotečky, zvedlo mi to náladu

17.8.2007 19:25

kachnicka napsal(a):
krásné fotečky, zvedlo mi to náladu

naši bývalí haflíci

17.8.2007 20:15

zirawka napsal(a):

Na základě této fotky mi přijde že má poměrně strmou lopatku,strmé přední spěnky, šavlovitý postoj a nekorektní záď, můžu se mýlit,vycházím jen z této fotky. Jsou tu fotky pěknějších haflingů. Jari

kachnicka

17.8.2007 21:17
kachnicka

jari napsal(a):
Na základě této fotky mi přijde že má poměrně strmou lopatku,strmé přední spěnky, šavlovitý postoj a nekorektní záď, můžu se mýlit,vycházím jen z této fotky. Jsou tu fotky pěknějších haflingů. Jari

vždyť je krásná a proč vždy koukat na vzhled když je koník hodný a je to přítel

17.8.2007 22:15

werca napsal(a):
naši bývalí haflíci

TAK ještě nějaké fotky ať se to tu hemží blonďákama a blondýnama.

17.8.2007 22:17

v v napsal(a):
TAK ještě nějaké fotky ať se to tu hemží blonďákama a blondýnama.

koupání

17.8.2007 22:19

v v napsal(a):
koupání

závody na Borové-neznámý koník

17.8.2007 22:21

v v napsal(a):
závody na Borové-neznámý koník

Ebrouš

18.8.2007 11:00

v v napsal(a):
Ebrouš

Já mám 10letou kobylku haflinga, 140 cm KVH, mám jí od 1 roku, je to zlatíčko, sama jsem si jí obsedla a přijezdila dle svého gusta. Jezdíme western i anglii, umí pár cirkusových kousků, hrajeme si spolu podle PNH, jezdí na ní jak můj 5letý syn, tak i můj manžel-začátečník. Je to prostě miláček
Pro Veroniku s Ebrem - s tou výškou je to u mě podobné. Kobylka se mnou nikdy žádné problémy neměla
Dříve jsem se zabývala chovem haflingů (měli jsme kobylky - Moni, Deanu, Dooby, Whipsy, valášky - Willyho, Apolla, Lighta, Mikela, hříbátka (odchovy) - Missy Misha, Dean, White Mane).
Moni jsem koupila v Rakousku, bylo jí 11 let, velm hodná, perfektně přiježděná. Deana byla z Německa, 2 letá, obsedli jsme ji - hodná, pracovitá. Dooby jsem koupila v ČR jako kobylku, která měla jít na jatka (bylo jí 13 ), nic neuměla, tak jsme ji trochu zaučili a jezdili na ní na rekreačku děti. Whipsy mám doteď. Willy i Apollo byli z Německa od jednoho kamaráda - pod sedlem supr, akorát jsme je zaučovali ve voze. Light byl dlouho hřebec (můj druhý koník), zakoupen v ČR, pak mu jedna "chytračkaů zničila nožky a objevila se u něj vrozená vada, tak se nechal vykastrovat. Mikela mám taky z Německa, ale byl tam přivezen z Čech.
Všechny koníky krom Whipsy jsem prodala (zrušila jsem chov, jelikož byl velmi prodělečný a já jsem neměla na to s malým dítětem, aby se měli všichni koně dobře).
Koníky jsem prodala hlavně do Německa (je to od nás co by kamenem dohodil) za slušné peníze:
Moni - 30 000 .- (má se teď suprově ;))
Deana (i s Deanem) - 38 000 .- (rodiní koníci)
Dooby (březí) - 25 000 .- (užívá si důchodu jako společnice pro koníka)
Willy - 35 000 .- (koník 6leté slečny)
Apollo - 32 000 .- (to samé co Willy)
Light - 20 000 .- (zemřel na koliku )
Mikel - 10 000 .- zasymbolickou částku jsem ho prodala kamarádce

To sem napsala, aby jste věděli, že dobrý hafling se sehnat dá, akorát to chce hledat. Jinak bych řekla, že solidní chov haflingů (aby jste měli cca 4 chovné kobyly a 1 dobrého plemeníka) je u nás trochu prodělečný, jelikož každý schání hlavně obsedlého koně. Pokud máte alespoň základní znalost němčiny, zkusila bych se poohlídnout i v Německu či Rakousku (dá se tam sehnat velmi dobrý kůň za slušnou cenu ).
Jinak příští rok čekáme hříbě po Napoleonovi (pokud by měl někdo zájem...)

18.8.2007 18:44

simcikova napsal(a):
Já mám 10letou kobylku haflinga, 140 cm KVH, mám jí od 1 roku, je to zlatíčko, sama jsem si jí obsedla a přijezdila dle svého gusta. Jezdíme western i anglii, umí pár cirkusových kousků, hrajeme si spolu podle PNH, jezdí na ní jak můj 5letý syn, tak i můj manžel-začátečník. Je to prostě miláček
Pro Veroniku s Ebrem - s tou výškou je to u mě podobné. Kobylka se mnou nikdy žádné problémy neměla
Dříve jsem se zabývala chovem haflingů (měli jsme kobylky - Moni, Deanu, Dooby, Whipsy, valášky - Willyho, Apolla, Lighta, Mikela, hříbátka (odchovy) - Missy Misha, Dean, White Mane).
Moni jsem koupila v Rakousku, bylo jí 11 let, velm hodná, perfektně přiježděná. Deana byla z Německa, 2 letá, obsedli jsme ji - hodná, pracovitá. Dooby jsem koupila v ČR jako kobylku, která měla jít na jatka (bylo jí 13 ), nic neuměla, tak jsme ji trochu zaučili a jezdili na ní na rekreačku děti. Whipsy mám doteď. Willy i Apollo byli z Německa od jednoho kamaráda - pod sedlem supr, akorát jsme je zaučovali ve voze. Light byl dlouho hřebec (můj druhý koník), zakoupen v ČR, pak mu jedna "chytračkaů zničila nožky a objevila se u něj vrozená vada, tak se nechal vykastrovat. Mikela mám taky z Německa, ale byl tam přivezen z Čech.
Všechny koníky krom Whipsy jsem prodala (zrušila jsem chov, jelikož byl velmi prodělečný a já jsem neměla na to s malým dítětem, aby se měli všichni koně dobře).
Koníky jsem prodala hlavně do Německa (je to od nás co by kamenem dohodil) za slušné peníze:
Moni - 30 000 .- (má se teď suprově ;))
Deana (i s Deanem) - 38 000 .- (rodiní koníci)
Dooby (březí) - 25 000 .- (užívá si důchodu jako společnice pro koníka)
Willy - 35 000 .- (koník 6leté slečny)
Apollo - 32 000 .- (to samé co Willy)
Light - 20 000 .- (zemřel na koliku )
Mikel - 10 000 .- zasymbolickou částku jsem ho prodala kamarádce

To sem napsala, aby jste věděli, že dobrý hafling se sehnat dá, akorát to chce hledat. Jinak bych řekla, že solidní chov haflingů (aby jste měli cca 4 chovné kobyly a 1 dobrého plemeníka) je u nás trochu prodělečný, jelikož každý schání hlavně obsedlého koně. Pokud máte alespoň základní znalost němčiny, zkusila bych se poohlídnout i v Německu či Rakousku (dá se tam sehnat velmi dobrý kůň za slušnou cenu ).
Jinak příští rok čekáme hříbě po Napoleonovi (pokud by měl někdo zájem...)

Teda v tý vodě to Ebrouškovi moc sluší!!!A jak je starej?A on je hřebec?

18.8.2007 18:48

bbb napsal(a):
Teda v tý vodě to Ebrouškovi moc sluší!!!A jak je starej?A on je hřebec?

Přihodím ještě toho svýho blonďáka...tady vypadá hodně světlej, jde vidět,co udělá sluníčko

18.8.2007 23:53

kachnicka napsal(a):

Dita:

18.8.2007 23:54

kachnicka napsal(a):

Ještě Dita:

19.8.2007 19:29

evizna napsal(a):
Ještě Dita:

Děkuji moc za pochvalu.Falík je docela pořádnej kus koně viď.Je taky moc krásnej.Prostě blonďák.....Ebrouš byl do šesti hřebec,je po Maditovi tmavej a po mamince Erice má krásnou jemnou hlavičku,ale teď už je čtyři roky valášek.kobylky ho nějak nebraly.

19.8.2007 19:42

v v napsal(a):
Děkuji moc za pochvalu.Falík je docela pořádnej kus koně viď.Je taky moc krásnej.Prostě blonďák.....Ebrouš byl do šesti hřebec,je po Maditovi tmavej a po mamince Erice má krásnou jemnou hlavičku,ale teď už je čtyři roky valášek.kobylky ho nějak nebraly.

Taky děkuju za pochvalu.Falík byl taky obrovskej kliďas,i jako hřebec mohl s kobylama ven...ale děláme s nim hipošku a bezpečnost je bezpečnost...tak se v 7-mi,když jsme ho koupili kastroval.

19.8.2007 19:50

bbb napsal(a):
Taky děkuju za pochvalu.Falík byl taky obrovskej kliďas,i jako hřebec mohl s kobylama ven...ale děláme s nim hipošku a bezpečnost je bezpečnost...tak se v 7-mi,když jsme ho koupili kastroval.

tak to jo.Ebrouš dělal chvilku Hipoterapii ještě jak hřebec.Byl fakt v pohodě a trochu mu z toho zůstalo.Dneska jsem jela ven s kobylou v říji a celou cestu větral....

20.8.2007 07:29

v v napsal(a):
tak to jo.Ebrouš dělal chvilku Hipoterapii ještě jak hřebec.Byl fakt v pohodě a trochu mu z toho zůstalo.Dneska jsem jela ven s kobylou v říji a celou cestu větral....

Tak to Falíka kobči ani předtím a tedy už vůbec ne teď nikdy nějak nebraly.Teď když se mu ve výběhu říjí kámoška,tak je mu to jedno....

20.8.2007 11:09

kachnicka napsal(a):

Arčinek :)

20.8.2007 18:40

frenchula napsal(a):
Arčinek :)

TAK ještě další žluťáci.
Tady příprava na huberta

20.8.2007 18:41

v v napsal(a):
TAK ještě další žluťáci.
Tady příprava na huberta

já se svým vozidlem

20.8.2007 18:43

v v napsal(a):
já se svým vozidlem

20.8.2007 18:53

v v napsal(a):

tak pro srovnání jak vypadáme v zimě.
Pak že tu nejsou tmavý haflingové

20.8.2007 18:55

v v napsal(a):
tak pro srovnání jak vypadáme v zimě.
Pak že tu nejsou tmavý haflingové

a letní

20.8.2007 22:55

v v napsal(a):
a letní

Ahoj, nevadí že se přidám? Kobylka sice není moje, ale je to moje první a poslední koňská láska..
Pardon za kvalitu, je to focený mobilem..

20.8.2007 22:56

kris napsal(a):
Ahoj, nevadí že se přidám? Kobylka sice není moje, ale je to moje první a poslední koňská láska..
Pardon za kvalitu, je to focený mobilem..

Tady s kámoškama ve výběhu

20.8.2007 22:57

kris napsal(a):
Tady s kámoškama ve výběhu

Podle mě taky není zrovna nejsvětlejší

20.8.2007 22:59

kris napsal(a):
Podle mě taky není zrovna nejsvětlejší

A tady s hříbkem..
A už končím, ať to tu celý nezaplácám

21.8.2007 07:33

kris napsal(a):
A tady s hříbkem..
A už končím, ať to tu celý nezaplácám

Moje láska

21.8.2007 09:17

pizneta napsal(a):
a poslední....

Ahoj Kris,teda ta je pěkně tmavá!No ale je moc pěkná a hříbek taky.
A Ebro je v zimě taky hodně tmavej.To Falík taky tmavne....(fotka od známého)

21.8.2007 09:37

bbb napsal(a):
Ahoj Kris,teda ta je pěkně tmavá!No ale je moc pěkná a hříbek taky.
A Ebro je v zimě taky hodně tmavej.To Falík taky tmavne....(fotka od známého)

Kris klidně se přidej.Určitě se všichni rádi pokocháme.Napiš o kobylce něco-po kom je a od kud.Je fakt dost tmavá.už je spíš tmavej ryzák,to Ebouš tmavne jen na zádech a bříško má úplně bílé a vypadá barvou jako hříbek..
Saly má hvězdu jako Ebrouš,to se mi hrozně líbí-je to kočka.Jo a Barbucho máš fakt úžasné fotky

21.8.2007 10:38

v v napsal(a):
Kris klidně se přidej.Určitě se všichni rádi pokocháme.Napiš o kobylce něco-po kom je a od kud.Je fakt dost tmavá.už je spíš tmavej ryzák,to Ebouš tmavne jen na zádech a bříško má úplně bílé a vypadá barvou jako hříbek..
Saly má hvězdu jako Ebrouš,to se mi hrozně líbí-je to kočka.Jo a Barbucho máš fakt úžasné fotky

Díky holky Jmenuje se Nina, ale říká se jí Alfína, Alfa.. nevím ani jak na to přišli Je narozená 17.3.2003, otec: 644 Napoleon, matka: Melanie.. Já jsem z Olomouce a kobylka kousek od Šternberka..

21.8.2007 10:41

kris napsal(a):
Díky holky Jmenuje se Nina, ale říká se jí Alfína, Alfa.. nevím ani jak na to přišli Je narozená 17.3.2003, otec: 644 Napoleon, matka: Melanie.. Já jsem z Olomouce a kobylka kousek od Šternberka..

Odpočinek na pastvině..

21.8.2007 10:44

kris napsal(a):
Odpočinek na pastvině..

nebojte, není mrtvá

21.8.2007 10:46

kris napsal(a):
nebojte, není mrtvá

21.8.2007 10:50

kris napsal(a):
jedna v zimě..

tady na jaře..

21.8.2007 10:51

kris napsal(a):
tady na jaře..

a poslední.. na podzim

25.8.2007 12:51

jarin napsal(a):

tady valášek Zafir ... je to trošku hajzl a tak zdrhl na předvádění

25.8.2007 12:54

jezabel napsal(a):
tady valášek Zafir ... je to trošku hajzl a tak zdrhl na předvádění

Krásnej hřebec!! Má nádhernou barvu =)

25.8.2007 13:02

jezabel napsal(a):
Krásnej hřebec!! Má nádhernou barvu =)

krásnej hřebec co?

25.8.2007 13:03

jezabel napsal(a):
krásnej hřebec co?

a poslední... hříbátko

25.8.2007 13:08

lenocka napsal(a):
A nevadí že je to kříženec?

Hledám kobylku jménem Nella,když byla odkupována ze Liboše byla březí po Napoleonovi termín porodu měl být 6.6.2007 ,jsou jí asi 3-4 roky,prosím o jakékoliv informace o ní na e-mail peribara@seznam.cz

26.8.2007 19:34

jezabel napsal(a):
a poslední... hříbátko

Teda Nina má opravdu krásnou barvičku
Trochu nám téma zapadlo,tak přihodím pár Falíkovo foteček z dnešního dopoledne

26.8.2007 19:35

bbb napsal(a):
Teda Nina má opravdu krásnou barvičku
Trochu nám téma zapadlo,tak přihodím pár Falíkovo foteček z dnešního dopoledne

26.8.2007 19:57

kachnicka napsal(a):

Přihodím taky křížence. Má 25% krve ČT. Dědeček z matky strany byl po Quoniam III-16, jinak samí haflingové.

26.8.2007 19:58

bbb napsal(a):

Děkujem
Falík je taky nááádhernej Ostatně jako všichni blonďáci tady

26.8.2007 21:30

stieberova napsal(a):
Přihodím taky křížence. Má 25% krve ČT. Dědeček z matky strany byl po Quoniam III-16, jinak samí haflingové.

Děkuju za pochvalu
Kris:A co všechno s tou kobčou děláš?A jak dlouho se o ní už staráš?
Kříženec je moc pěknej!

26.8.2007 21:45

bbb napsal(a):
Děkuju za pochvalu
Kris:A co všechno s tou kobčou děláš?A jak dlouho se o ní už staráš?
Kříženec je moc pěknej!

Barbucha: No je jen tak na pohodu, rekreačky a tak.. Jezdíme něco mezi anglickým a westernovým stylem, od každýho trošku.. Jinak přirozená komunikace.. Znám ji od jejího půl roku

14.1.2008 18:41

kris napsal(a):
Barbucha: No je jen tak na pohodu, rekreačky a tak.. Jezdíme něco mezi anglickým a westernovým stylem, od každýho trošku.. Jinak přirozená komunikace.. Znám ji od jejího půl roku

LANCIA

14.1.2008 18:50

kachnicka napsal(a):

Tom :)

14.1.2008 18:59

haribo86 napsal(a):
Tom :)

Tak vám tady něco málo přihodím
Jen si zaboha nemůžu vzpomenout jak se tady ta kobylka jmenuje jen vím , že majitelka je Kačenka

14.1.2008 19:05

memmory napsal(a):
Tak vám tady něco málo přihodím
Jen si zaboha nemůžu vzpomenout jak se tady ta kobylka jmenuje jen vím , že majitelka je Kačenka

Kdyby jste to někdo nepoznaly tak tady je uprostřed
Team Pening

14.1.2008 19:08

memmory napsal(a):
Kdyby jste to někdo nepoznaly tak tady je uprostřed
Team Pening

Pole bending

14.1.2008 19:12

memmory napsal(a):
Pole bending

Barely

14.1.2008 19:12

kachnicka napsal(a):

Ještě jednou Tom (kdyby měl někdo zájem, je na prodej..víc info na harisovaromana@seznam.cz)

14.1.2008 19:13

haribo86 napsal(a):
Ještě jednou Tom (kdyby měl někdo zájem, je na prodej..víc info na harisovaromana@seznam.cz)

a ještě

14.1.2008 19:14

memmory napsal(a):
Barely

Tady ještě nějaký pohyb a končím

14.1.2008 20:10

haribo86 napsal(a):
a ještě

tak ještě jeden blonďatej Ebrouš....

14.1.2008 22:33

v v napsal(a):
tak ještě jeden blonďatej Ebrouš....

nepamatam si meno...hupss....ale bol zlaty.....

2.2.2008 21:44

kachnicka napsal(a):

Ahoj, tohle jsou moji kluci.Wintersturm alias Delfín (bez ohlávky měl hlavu jak delfín- tak mu ta přezdívka zůstala), Stargate alias Sunny a Starfight alias Shaggy. Je jim necely rok. Jsou to největší mazlivci na světě!!!

2.2.2008 21:52

kachnicka napsal(a):

Sunny....na apríla mu bude rok...je z nich nejmladší

2.2.2008 21:53

kachnicka napsal(a):

Shaggy......můj oblíbenec

2.2.2008 21:55

kachnicka napsal(a):

miláčci

2.2.2008 21:57

kesau napsal(a):
miláčci

To je móóóóć pěkné když je víc takových stejných koníků pohromadě

4.2.2008 12:41

kachnicka napsal(a):
kdo ještě máte nějaké zkušenosti s hafíky ze stáje Štětice? koupit od tam tud koníka nebo ne?

ahoj my jsme koupovali od pana svobody kobylku Lipku.Stále poměrně dost peněz na to že je bez papírů. Skoro nic neuměla, ale teď chodí parkury "Z" a je to náš miláček, ještě že jsme ji koupili

4.2.2008 12:43

veronikaa napsal(a):
ahoj my jsme koupovali od pana svobody kobylku Lipku.Stále poměrně dost peněz na to že je bez papírů. Skoro nic neuměla, ale teď chodí parkury "Z" a je to náš miláček, ještě že jsme ji koupili

ještě fotečka

Přidejte reakci

Přidat smajlík