A co takhle fotky těchto skvělých koníků, a to jak dostihových, tak jen hobby Ukažte je světu
Na první krásně zbarvená Pogi
termit
napsal(a):
A co takhle fotky těchto skvělých koníků, a to jak dostihových, tak jen hobby Ukažte je světu
Z Chuchle
termit
napsal(a):
Americký klusák Samuel Skal
termit
napsal(a):
Remus
termit
napsal(a):
Ice Flower a její letošní potomek
termit
napsal(a):
Ice Flower a její letošní potomek
Saša Hrušková a Pepperon Alet
termit
napsal(a):
Gaston
I já se přidám. tady fotečka Night Devila(asi 100 let stará:-)) se mnou
nightdevil
napsal(a):
I já se přidám. tady fotečka Night Devila(asi 100 let stará:-)) se mnou
A ještě jedna fotečka toho samého koníka od jeho nynější majitelky
termit
napsal(a):
joo, už vím:) Z výstavy z Pardubic z minulého roku, jeli jsme tam propagák s mucíkem Strašně se mu tam líbilo na té trávě
Laroff z výstavy Kůň v akci 2006 Pardubice
aranka
napsal(a):
Laroff z výstavy Kůň v akci 2006 Pardubice
A v Pardubicích záběr z propagačního dostihu
termit
napsal(a):
A už dost:) Než to tu zahltím
Nobles Cub 4-letý valach je na prodej
nightdevil
napsal(a):
A ještě jedna fotečka toho samého koníka od jeho nynější majitelky
A tady Night Devil jako vítěz v Chuchli
termit
napsal(a):
joo, už vím:) Z výstavy z Pardubic z minulého roku, jeli jsme tam propagák s mucíkem Strašně se mu tam líbilo na té trávě
jj, byli jsme tam taky s koníkama. Když jsem Tě tam viděla, tak jsem běhala vzadu a hledala Tě, ale byli jste tajemný . Letos po šesti letech poprvé nejedeme. A jak se jinak vede? prázdninuješ? Foto mého mimi
aranka
napsal(a):
A tady Night Devil jako vítěz v Chuchli
A jeho pravý brácha Night Ghost
nightdevil
napsal(a):
To se ti to tady terko sakra rozjelo
Sorbit Skal - Otec: Reprise (Noble Victori-Flouridate)
Matka: Sorta (Don Camillo-Sojka)
Na prodej..
aranka
napsal(a):
A Volomite Cub znovu
Tady posílám foto Vanessa Tilly matka Volomita Cub(Vojtíška)
koki
napsal(a):
Sorbit Skal - Otec: Reprise (Noble Victori-Flouridate)
Matka: Sorta (Don Camillo-Sojka)
Na prodej..
Night Century 4-letá klisna také
termit
napsal(a):
No, jsou tu fota různých koníků, tak proč ne klusáků:) I když, zahlcovat to tu budu asi jen já
Chuchle
bospor
napsal(a):
jen počkej
Naše holky na pastvě,máma s dcerou.Vanessa Tilly a Victoria Cub
aranka
napsal(a):
Naše holky na pastvě,máma s dcerou.Vanessa Tilly a Victoria Cub
Trochu z tréninku Vulcan Jet Cub
Uživatel s deaktivovaným účtem

termit
napsal(a):
klusak,klusak...to su take tie tvrdohlave,usate,hoooodne vela velmi radi cvalajuce zvieratka?

napsal(a):
klusak,klusak...to su take tie tvrdohlave,usate,hoooodne vela velmi radi cvalajuce zvieratka?
klusak

termit
napsal(a):
Rock Skal a já, americký klusák, soused Samuela :-) photo by Majtá ( www.majta.wz.cz )
termit
napsal(a):
Jééé, hurááááááá:) Je krásnej! A původ?
Znáš ho?? matka: Sagitta , otec: Scooter ...Jinak více na stránkách http:///www.samuelskal.wbs.cz a fotky na http://www.kobylkal.wbs.cz
(photo by zirawka)
zirawka
napsal(a):
Rock Skal a já, americký klusák, soused Samuela :-) photo by Majtá ( www.majta.wz.cz )
Další klusáci. Bony Teč (Botnika, Scooter) - hnědka, mohutné postavy, skvěle běhala, vyřazena z dráhy kvůli nohám - nyní naprosto zdravá, výborná povaha - i když kůň pouze pro jednoho jezdce
. Skvěle skáče, cválá, nelekavá - i když občas hysterka. Povahu předává na své potomky - tudíž žádní koně na hypo, jak už někteří zjistily
Jinak můj mazlíček.
Vixen Fily (po Chips end Fish - nebo tak nějak, přesně nevím je u mě jen ustájená) - hnědka, nohatá, vysoká, na dráze průměr, má špalkové kopyto a křížové nálevky - celkově zadní nohy nejsou moc v pořádku, ale na rekreaci to nevadí. Pod sedlem flegmoš i když spěchá - nevyhodí jen uteče. Normálně cválá, pěkně skáče - na lonži velmi problémová, ale už dochází na to, že se po ní vlastně nic moc nechce.
termit
napsal(a):
Rolls skal o: Vanity Lobell m: Rotfeder
anobbona
napsal(a):
Další klusáci. Bony Teč (Botnika, Scooter) - hnědka, mohutné postavy, skvěle běhala, vyřazena z dráhy kvůli nohám - nyní naprosto zdravá, výborná povaha - i když kůň pouze pro jednoho jezdce
. Skvěle skáče, cválá, nelekavá - i když občas hysterka. Povahu předává na své potomky - tudíž žádní koně na hypo, jak už někteří zjistily
Jinak můj mazlíček.
Vixen Fily (po Chips end Fish - nebo tak nějak, přesně nevím je u mě jen ustájená) - hnědka, nohatá, vysoká, na dráze průměr, má špalkové kopyto a křížové nálevky - celkově zadní nohy nejsou moc v pořádku, ale na rekreaci to nevadí. Pod sedlem flegmoš i když spěchá - nevyhodí jen uteče. Normálně cválá, pěkně skáče - na lonži velmi problémová, ale už dochází na to, že se po ní vlastně nic moc nechce.
Tak Vixen Fili je čtyřletá že?:) BYla v majetku Vojáčkových, znám jí od dvou let Na Terezíně to milá kobylka a možná někde vyhrabu v archivu její fotky;)
nightdevil
napsal(a):
Ahoj Teri, budete zase na závodišti s koníkama na koně v akci? Já tam budu všechny dny, protože tam budeme vystavovat hřebce jedné známe a budeme jí pomáhat, tak aby tam byla alespoň nějaká známá tvářička v tom davu:-)
No a příští rok pojedeme už s kenčou
No snad nás tam budou chtít, bo ten propagák se nám líbil, dobrá rychlá práce A navíc, Kubík tam upaloval v té cílovce jak dělo
Jinak, i kdyby nás tam nechtěli, v neděli nebo v pá se zajdeme podívat, v so je totiž derby a dostih amazonek, tak se nám snad poštěstí a v amazonkách si zajezdíme s Ivou společně
termit
napsal(a):
Tak Vixen Fili je čtyřletá že?:) BYla v majetku Vojáčkových, znám jí od dvou let Na Terezíně to milá kobylka a možná někde vyhrabu v archivu její fotky;)
Takže zleva Princezna, Ann Lobell a Vixen Filli:)
termit
napsal(a):
A Vixen Fili
termit
napsal(a):
Ann Lobell jako dvouletá v tréninku:
termit
napsal(a):
Plemenný hřebec Castleton Magic
termit
napsal(a):
Iva, Remus a Ajda
termit
napsal(a):
Gaston
termit
napsal(a):
Volomite Cub
termit
napsal(a):
Vulcan Jet Cub, loni jako roček:)
termit
napsal(a):
Lymnetis (F)
krai
napsal(a):
Aha, no my jsme tam měli ustájené koně, tak si říkám, že tě neznám. A po klusáckých dostizích jsem s nima taky jednu dobu jezdila...
No, já se znám se Zuzou Vojáčkovou, Brunem, Filipem a pár tamních..............a co si pamatuji, když jsem tam párkrát byla, byla tam Janča, také tam měli ustájené koníky, Appa fešáka, pak si pamatuji Vesmíra, ten byl nádhernej a ještě appa kobylky.........
termit
napsal(a):
Jj, vim:)A jak se Jani máš?? Máš ještě Vesu??
Jo mám se dobře, Vesu ještě máme (to je neprodejný koník) Akorát si teďka moje ségra koupila rodinný domek, tak si ho přestěhovala do stáje, kterou má blíž. Jinak koníky máme docela dost rozptýlené..
Dvě roční hříbata máme ustájené na Pálavě u jedné paní, Vesu má ségra a Storminku (appa kobča) s letošním hříbátkém mám já v Brumovicích, to je od Terezína kousíček
krai
napsal(a):
Jo mám se dobře, Vesu ještě máme (to je neprodejný koník) Akorát si teďka moje ségra koupila rodinný domek, tak si ho přestěhovala do stáje, kterou má blíž. Jinak koníky máme docela dost rozptýlené..
Dvě roční hříbata máme ustájené na Pálavě u jedné paní, Vesu má ségra a Storminku (appa kobča) s letošním hříbátkém mám já v Brumovicích, to je od Terezína kousíček
Tady foto prďolky ze včerejší vyjížďky, sice to není klusák, ale snad to nevadí
krai
napsal(a):
Tady foto prďolky ze včerejší vyjížďky, sice to není klusák, ale snad to nevadí
Jinak tady Island, taky koník z Terezína teď už u nové majitelky
krai
napsal(a):
A tady Sakur Skal, foceno ještě v Terezíně
krai
napsal(a):
A tady Sakur Skal, foceno ještě v Terezíně
A poslední Eman, koník který měl jít na jatka jako hříbě a jaký je z něj teďka krásný kůň
krai
napsal(a):
A poslední Eman, koník který měl jít na jatka jako hříbě a jaký je z něj teďka krásný kůň
Tak Islanda i Sakura znám Jsem ráda, že se máte dobře a že se daří a s tím neprodejným Vesou, ani se nedivím, že je neprodejný
A hříbáák je skvělej!
Taky jsem se chtěla zeptat co naháč, ještě ho máš??
termit
napsal(a):
Tak Islanda i Sakura znám Jsem ráda, že se máte dobře a že se daří a s tím neprodejným Vesou, ani se nedivím, že je neprodejný
A hříbáák je skvělej!
Taky jsem se chtěla zeptat co naháč, ještě ho máš??
Děkuju, když se ještě podíváš na téma nabízím jezdění Jižní Morava, tak tam jsou i fotky těch hříbat z minuého roku. No jasně, že nahuldu mám, je to moje zlaticko
A jak vůbec víš, že mám naháče ? Já jsem ji tam zrovna měla s sebou, nebo co ?
krai
napsal(a):
Děkuju, když se ještě podíváš na téma nabízím jezdění Jižní Morava, tak tam jsou i fotky těch hříbat z minuého roku. No jasně, že nahuldu mám, je to moje zlaticko
A jak vůbec víš, že mám naháče ? Já jsem ji tam zrovna měla s sebou, nebo co ?
no, měla si ho s sebou u koní, ale taky jsem byla u tebe doma na kolena obědě, kochala jsem se pejskama
A byly jsme spolu i na vyjizdce

krai
napsal(a):
jeee,Islaaand,pamatam si ako by to bolo vcera,co s nim Zuza nestastnou nahadou vyhrala
"chlapi" z Terezina
termit
napsal(a):
No snad nás tam budou chtít, bo ten propagák se nám líbil, dobrá rychlá práce A navíc, Kubík tam upaloval v té cílovce jak dělo
Jinak, i kdyby nás tam nechtěli, v neděli nebo v pá se zajdeme podívat, v so je totiž derby a dostih amazonek, tak se nám snad poštěstí a v amazonkách si zajezdíme s Ivou společně
Já tam budu 100% všechny dny....tak se tam uvidíme
alenkacz

termit
napsal(a):
Naše klusanda Jessinka, měsíc a půl před ohřebením..
alenkacz

alenkacz
napsal(a):
Naše klusanda Jessinka, měsíc a půl před ohřebením..
A tohle je foceno před 4 dny..
termit
napsal(a):
Jessinku znám od Dobruských, moc hezká kobylka!
Vojtíšek-foceno dnes:)
termit
napsal(a):
moje Briga (m: Barynia, o: Happy Crown)
briga
napsal(a):
moje Briga (m: Barynia, o: Happy Crown)
ještě jedna fotečka
cessyy
napsal(a):
Pro Termit:
Prosimtě Scout Hammering je po Ex Hammering?A máte tam ještě nějkého Hammeringa?Já se chodila starat do klusácké stáje o Ex Hammeringa byl to úžasnej kůň.Díky moc za případné info
Hojky,taky se přidám s klusákama
Ucello-správný koník,který je již v koňském nebíčku
verule
napsal(a):
Hojky,taky se přidám s klusákama
Ucello-správný koník,který je již v koňském nebíčku
A jeho kamarád Libanon
verule
napsal(a):
A jeho kamarád Libanon
A ještě Erval,snad se majitelka nebude zlobit,když ho sem přidám
Co myslíte vypadá na 22 let???
cessyy
napsal(a):
Pro Termit:
Prosimtě Scout Hammering je po Ex Hammering?A máte tam ještě nějkého Hammeringa?Já se chodila starat do klusácké stáje o Ex Hammeringa byl to úžasnej kůň.Díky moc za případné info
JJ Jinak není u nás ve stáji, ale je to foceno v Chuchli, momentálně je majetku stáje Sportzone. Tuhle sobotu zrovinka jeden z Hammeringu postoupil do derby ze třetího místa v rozjížďce, jmenuje se Nino Hammering........pokoukám jestli nemám ještě fotečky nějakých hammeringů
termit
napsal(a):
JJ Jinak není u nás ve stáji, ale je to foceno v Chuchli, momentálně je majetku stáje Sportzone. Tuhle sobotu zrovinka jeden z Hammeringu postoupil do derby ze třetího místa v rozjížďce, jmenuje se Nino Hammering........pokoukám jestli nemám ještě fotečky nějakých hammeringů
jééé díky..sou úžasný..Neznáte někdo ještě nějaký Hammering koně?Anebo klusáka elenika?

cessyy
napsal(a):
Pro Termit:
nie som sice Termit,ale snad nevadi ked odpoviem za nu Ex Hammering bol utrateny vlani,foto bohuzial nemam ziadne,ale jeho potomkov beha po drahe stale dost vela,najlepsia kombinacia snad bola Schvatka-Ex Hammering,okrem spominaneho Scouta napriklad skvela Schow Hammering,Sheep Hammering...vo svedsku je po Ex Hammerigovi takmer 300 zriebat,z toho najlepsie s rekordom 14,1(vasterbo Hobby) a 14,7(Barexa)
napsal(a):
nie som sice Termit,ale snad nevadi ked odpoviem za nu Ex Hammering bol utrateny vlani,foto bohuzial nemam ziadne,ale jeho potomkov beha po drahe stale dost vela,najlepsia kombinacia snad bola Schvatka-Ex Hammering,okrem spominaneho Scouta napriklad skvela Schow Hammering,Sheep Hammering...vo svedsku je po Ex Hammerigovi takmer 300 zriebat,z toho najlepsie s rekordom 14,1(vasterbo Hobby) a 14,7(Barexa)
O Schvatku sem se taky starala oni stáli u nás ve stáji když jsem byla mladší spolu s Ex a dalšíma Hammeringama trávila jsem tam krásný léta děkuju moc za odpovědi budu ráda když budu vědět kde ted sou toho Elenika bych chtěla najít
termit
napsal(a):
ANgie
termit
napsal(a):
Jurišek
termit
napsal(a):
Pro termit(Terka) máš špatné foto. Vixen Fily je úplně bez odznaků. Koník na tvé fotce má levou zadní bílou. Ještě tento koník je na Fildu moc mohutný, kobča se nasvalila a vyrostla až letos na pastvinách. Dojela jako jemná slečna a nyní je z ní malý slon