veronika20
napsal(a):
a ještě jedna fotečka :-)
Můžu se tě jen zeptat na to uždění, znám to jako vozové ale nikoho jsem na tom ještě neviděla jezdit, jak to funguje? Můj má v sobě jen pul plnokrevníka,ale tady je s maminkou A1/1.
klawdie
napsal(a):
Můžu se tě jen zeptat na to uždění, znám to jako vozové ale nikoho jsem na tom ještě neviděla jezdit, jak to funguje? Můj má v sobě jen pul plnokrevníka,ale tady je s maminkou A1/1.
No každý se tomu diví... udidlo je používané ve vozatajství, kobylka kdysi prý taky tahala... ale nikdy jsem to s ní nezkoušela.
Jinak když bych odřezala jeden pár kroužků, tak mám normální stihlo... Takže je to úplně jedno.
Když jsem jezdila na poničce, taky jsem měla takové udidlo, potom jsme odřezali jeden pár kroužků a nikdo to nepoznal...
Pá
veronika20
napsal(a):
No každý se tomu diví... udidlo je používané ve vozatajství, kobylka kdysi prý taky tahala... ale nikdy jsem to s ní nezkoušela.
Jinak když bych odřezala jeden pár kroužků, tak mám normální stihlo... Takže je to úplně jedno.
Když jsem jezdila na poničce, taky jsem měla takové udidlo, potom jsme odřezali jeden pár kroužků a nikdo to nepoznal...
Pá
strašně se mi líbí první fotka!takhle tmavé koně miluju.Doma mám tak plnokrevníka-černého hnědáka,bez odznaků.
michaela z
napsal(a):
strašně se mi líbí první fotka!takhle tmavé koně miluju.Doma mám tak plnokrevníka-černého hnědáka,bez odznaků.
denny trikolka
napsal(a):
Já mam taky rada tmavý, ale my mame odznaky.
a jeste jedna
denny trikolka
napsal(a):
a jeste jedna
a tady Kerka...je taky tmavý, až na kvítek na čele..:)
kukinatost
napsal(a):
a tady Kerka...je taky tmavý, až na kvítek na čele..:)
teď jsme už ale fest vysvětlali...:)
kukinatost
napsal(a):
teď jsme už ale fest vysvětlali...:)
hrozně rád skáče ve volnosti..sám si občas hopne překážku v ohradě...:))
anky33
napsal(a):
Montana Moon
Ahoj, nepsala jsi mi dneska náhodou mail kvůli fotkám z Brna? :-)
Montana Moon na Dvorskách:
evizna
napsal(a):
Ahoj, nepsala jsi mi dneska náhodou mail kvůli fotkám z Brna? :-)
Montana Moon na Dvorskách:
Evizna: Ahoj, jj to jsem já Máš tam vyfocenýho našeho Montika
dalajlama
napsal(a):
a posledni
Nám už je třiadvacet a sme po sedmi miminkách, ale pořááád sme krááásný můj bobánek nejmilovanější na světě Patricia (Hun)
mudrous
napsal(a):
Nám už je třiadvacet a sme po sedmi miminkách, ale pořááád sme krááásný můj bobánek nejmilovanější na světě Patricia (Hun)
Nám už je taky 23 a pořád nepatříme do starého železa.Alag po Scottish Rifle.
ukulemba
napsal(a):
Tady je muj plnasek..
Jeižíš Nadi já se uplně lekla kdo mi sem dal SAhibka, ty kluci jsou si tak podobný až mě to děsí!
alda
napsal(a):
Nám už je taky 23 a pořád nepatříme do starého železa.Alag po Scottish Rifle.
Jmenuje se Persival a je to moje zlaticko.