ahojky vite nekdo o nejakem tabore kam si muzu vzit sveho konika atd???diky
vercule
napsal(a):
ahojky vite nekdo o nejakem tabore kam si muzu vzit sveho konika atd???diky
to je možné ve Vrchovanech - doporučuji www.vrchovany.cz
proxima
napsal(a):
Taky doporučuji Borčice.Pan a paní Lyerovi jsou moc hodní a ochotní a dá se s nima domluvit.Vím že jak jsem tam jezdila na tábory,tak tam byla taky holčina se svým koníkam...A je tam krásně
jojo, kamaradka tam taky mela sveho konika, teda ponika Zuzanku, byla to sranda, ponicka byla zvykla chodit akorat do lesa, a tady musela chodit dokola na jizdarne, byla z toho chudinka cela hotova, parkrat ji vzala roha z jizdarny, tak ji musela kamaradka nejprve poradne projet, aby na tu jizdarnu s ni mohla a nedelala tam Zuzanka bordel
kovbojicek
napsal(a):
Dvur Borcice Lyerovi (chovaji CTcka) maji dobre trenerky a vzdycky tam je sranda:-)
haha to je zajímavý, že jedna holka od nás ze stáje si tam před týdnem odvezla koně a po třech dnech ho museli přivést zpět protože se Lyerům nezdálo očkávání, přičemž valach mě všechno a správně.
coriska
napsal(a):
haha to je zajímavý, že jedna holka od nás ze stáje si tam před týdnem odvezla koně a po třech dnech ho museli přivést zpět protože se Lyerům nezdálo očkávání, přičemž valach mě všechno a správně.
tak asi nebylo presne zapsane tak jak melo ne? pokud vim, Lyerovi jsou moc mili a na vsech taborech kde jsem byla i nějaka holcina se svym konikem (az e tech turnusu jsem zazila vic nez je zdravo...)
Musíš zase pochopit, že když mají kolem 30-40 koní, nemůžou si dovolit si do chovu natahnout nejakou nemoc...
sadzi saj

avecaesar
napsal(a):
to je možné ve Vrchovanech - doporučuji www.vrchovany.cz
Také doporučuji Vrchovany