A1/1-plemenici na pripousteni

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2007 19:04

ahoj lidicky,neznate nejakeho a1/1 na pripousteni??

15.8.2007 19:29

vercule napsal(a):

Tohle jeplemenný hřebec A1/1 Ponsardin. 17-letý dědeček. Momentálně stojí na Vysočině v Herálci. Byli jsme se na něj a jeho potomky podívat.

15.8.2007 20:02

vercule napsal(a):

Já žádného neznam, ale kobylu bych si chtela nechat pripustit tím to. foto od zname.

16.8.2007 09:01

dzerzi napsal(a):
Tohle jeplemenný hřebec A1/1 Ponsardin. 17-letý dědeček. Momentálně stojí na Vysočině v Herálci. Byli jsme se na něj a jeho potomky podívat.

Ponsardina pamatuju jeste kdyz stal v trhovych Svinech,a to vypadal taky daleko lip teda...meli jsme tam kobylu na pastvinach,takze se jim nechala pripustit,bohuzel cekala dvojcata,narodilo se jedno zive zakrsle a do hodky bylo po nem,ale to bylo jeste z Ponsardina kus hrebce....

16.8.2007 09:42

vercule napsal(a):

Bacar
stojí u pana Vinklárka v Kyselovicích
bohužel nemám hezčí foto
Jinak koukni na JC ČR tam by měl být dokument s hřebcema, který maj udělený osvědčení

16.8.2007 12:46

vercule napsal(a):

Kdybych připouštěla plňasem, vybrala bych si Majálese. Je to všestranný kůň s výborným charakterem a navíc šimlík

http://www.cmail.cz/amir/majales/

16.8.2007 12:52

strelish napsal(a):
Kdybych připouštěla plňasem, vybrala bych si Majálese. Je to všestranný kůň s výborným charakterem a navíc šimlík

Áno Áno, než se Majáles odstěhoval na Moravu tak jsme s ním chtěli také připouštět, charakter, temperament, chodivost, výkonnost...prostě prvotřídní hřebec. Nakonec jsme pustili Calanthano z Mustangu

21.8.2007 21:48

dzerzi napsal(a):

Jak je na tom Ponsardin s tou nožkou? U Kaleny si ji pochroumal a myslím že má trvalky.

22.8.2007 00:56

vercule napsal(a):

Já bych připustila, kdybych měla co, Darsalamem. Škoda ho bude v Kazachu.. Jinak moc sympatický koník je taky Ray of Light.

22.8.2007 10:32

nikita11 napsal(a):
Já bych připustila, kdybych měla co, Darsalamem. Škoda ho bude v Kazachu.. Jinak moc sympatický koník je taky Ray of Light.

Ono hodně záleží, co od daného spojení (a pak hříběte) očekáváte, protože napr. takový potomci po Majálesovi jsou možná výborní na všestrannost, military atd., ale absolutní nuly do dostihového provozu či chov A1/1, to samé platí v podstatě o všech plemenících českého chovu, jejich kvalita neobstojí v dostihovém provozu, ale určitě můžou najít výborné uplatnění v chovu teplokrevném nebo polokrevném...
http://www.dostihy.cz/download/KH07.doc
Tady je seznam hřebců s licencí na rok 2007, pouze pro plnokrevný chov!!

8.7.2008 14:48
bonbonka

XXX.XXX.16.59

vap napsal(a):
Ono hodně záleží, co od daného spojení (a pak hříběte) očekáváte, protože napr. takový potomci po Majálesovi jsou možná výborní na všestrannost, military atd., ale absolutní nuly do dostihového provozu či chov A1/1, to samé platí v podstatě o všech plemenících českého chovu, jejich kvalita neobstojí v dostihovém provozu, ale určitě můžou najít výborné uplatnění v chovu teplokrevném nebo polokrevném...

Co mal vlastne Ponsardin za úraz ? Na pravej prednej ?

8.7.2008 15:06
karwen

XXX.XXX.132.98

vap napsal(a):

Vkládám aktuální seznam hřebců pro rok 2008
http://www.dostihy.cz/download/ Seznam_hrebcu_08.doc (1 mezera)

8.7.2008 16:11
albertkh

XXX.XXX.15.20

dzerzi napsal(a):

Ví někdo jak je na tom Ponsardin v současné době? Pamatuji si ho ještě z Chotouně, to byl čerstvě přivezen do ČR a byl to krasavec. Fotka možná dost zkresluje, ale nevypadá na ní nejlépe.

8.7.2008 16:19
woldemortik

XXX.XXX.199.200

karwen napsal(a):
Vkládám aktuální seznam hřebců pro rok 2008
http://www.dostihy.cz/download/ Seznam_hrebcu_08.doc (1 mezera)

Já si poncího -ponsardina patuji ze svinu starala jsem se tam onej je to velice klidný koník nejřívš jsem se ho bála,ale on mi ukázel že nemám vůbec proč se ho bát.Chdola jsem za nim každý den když jsem byla na praxi nikdo ho nechtěl isti byl prej zlej,ale já jsem za nim chodila ráda.seděla jsem u něj v boxe amazlila se sním a dlouho povídala.A jednou jsme přišly na praxy a ponsí mel něco s hohou měl ošklivou ránu na pleci.Kalena nám řekl,že to bylood toho jak ho jiný kůn kopl,ale on chodil do ohrady sám a to je na chvilku .spíše si myslím,že někde uklouzl a neco sui tam zabodl.Kyž jsme mu říkaly at se na to podívá a vyčití mu to tak jo už jsem na to koukal,ale rána na to vůbec nyvypadal tak jsem mu čistila sama odháněla mouchy akaždou volnou chvíly kontrolovala jak to vypadá.Pak ponsí odešel ze stáje bůch vík kam ad té doby jsem ho nevyděla ani onem nesliše až do tedka je pravda že fotka může skreslovat,ale ve svinež že tam se děly věco vypadal lépe.no nevím lepší ho je videt na živo.

8.7.2008 16:21
bonbonka

XXX.XXX.16.59

limitek napsal(a):
Ponsardina pamatuju jeste kdyz stal v trhovych Svinech,a to vypadal taky daleko lip teda...meli jsme tam kobylu na pastvinach,takze se jim nechala pripustit,bohuzel cekala dvojcata,narodilo se jedno zive zakrsle a do hodky bylo po nem,ale to bylo jeste z Ponsardina kus hrebce....

Ponsardin je v SR a darí sa mu skvele Uplne ma očaril,super charakter a veľký fešák,majiteľka stajne,kde momentálne stojí snád prihodí aj nejaké fotečky

8.7.2008 16:27
bonbonka

XXX.XXX.16.59

woldemortik napsal(a):
Já si poncího -ponsardina patuji ze svinu starala jsem se tam onej je to velice klidný koník nejřívš jsem se ho bála,ale on mi ukázel že nemám vůbec proč se ho bát.Chdola jsem za nim každý den když jsem byla na praxi nikdo ho nechtěl isti byl prej zlej,ale já jsem za nim chodila ráda.seděla jsem u něj v boxe amazlila se sním a dlouho povídala.A jednou jsme přišly na praxy a ponsí mel něco s hohou měl ošklivou ránu na pleci.Kalena nám řekl,že to bylood toho jak ho jiný kůn kopl,ale on chodil do ohrady sám a to je na chvilku .spíše si myslím,že někde uklouzl a neco sui tam zabodl.Kyž jsme mu říkaly at se na to podívá a vyčití mu to tak jo už jsem na to koukal,ale rána na to vůbec nyvypadal tak jsem mu čistila sama odháněla mouchy akaždou volnou chvíly kontrolovala jak to vypadá.Pak ponsí odešel ze stáje bůch vík kam ad té doby jsem ho nevyděla ani onem nesliše až do tedka je pravda že fotka může skreslovat,ale ve svinež že tam se děly věco vypadal lépe.no nevím lepší ho je videt na živo.

rana na pleci ? kde ? má na pravej prednej,nad sponkovým klbom,zo zadu nejaké rany,čo vyzerajú,akoby dlho granulovali...
Sardinka je zlatíčko,to potvrdzujem

8.7.2008 16:28
evizna

XXX.XXX.130.213

vercule napsal(a):

Ray of Light - 100% charakter. Který jiný hřebec by se nechal po připouštění takhle vodit děckem?

8.7.2008 16:29
evizna

XXX.XXX.130.213

vercule napsal(a):

Tiger Cafe

8.7.2008 16:30
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonbonka napsal(a):
rana na pleci ? kde ? má na pravej prednej,nad sponkovým klbom,zo zadu nejaké rany,čo vyzerajú,akoby dlho granulovali...
Sardinka je zlatíčko,to potvrdzujem

oráně na nohou jo to byl taky špatný stál jak po schvácení přikovaný k zemy.nevím jestly ho někdo přes nohy nevzal lopatou jak bylo zde ve stájí zvykem teda až na pár hodných jedincu ne.či vydlema.spomínám si že měl rány na nohou,ale nic bližššího nevím už je to 5let co jsem ho videla na posledny Zazika msylim ví očem mluvím.Také si sama zažila v této stáji dost

8.7.2008 16:32
evizna

XXX.XXX.130.213

vercule napsal(a):

Rainbows for Life - napajedelská klasika, je ho všude plno...

8.7.2008 16:34
bonbonka

XXX.XXX.16.59

woldemortik napsal(a):
oráně na nohou jo to byl taky špatný stál jak po schvácení přikovaný k zemy.nevím jestly ho někdo přes nohy nevzal lopatou jak bylo zde ve stájí zvykem teda až na pár hodných jedincu ne.či vydlema.spomínám si že měl rány na nohou,ale nic bližššího nevím už je to 5let co jsem ho videla na posledny Zazika msylim ví očem mluvím.Také si sama zažila v této stáji dost

No teda,chudáčik..snád večer budú nejaké fotečky,je v SR cca 2 týždne a má sa myslím úplne parádne

8.7.2008 16:37
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonbonka napsal(a):
No teda,chudáčik..snád večer budú nejaké fotečky,je v SR cca 2 týždne a má sa myslím úplne parádne

je tak to jsem ráda že se má svěle on si to zaslouží at se má krásně svoje si prožil dost.pohlad ho za mě a že ho prozdravuje martina ze svinu.

8.7.2008 16:39
bonbonka

XXX.XXX.16.59

woldemortik napsal(a):
je tak to jsem ráda že se má svěle on si to zaslouží at se má krásně svoje si prožil dost.pohlad ho za mě a že ho prozdravuje martina ze svinu.

Jj,pohladím aj pozdravím A nejaké jeho fotečky nemáš ?A prečo sa ho ľudia báli ??

8.7.2008 16:48
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonbonka napsal(a):
Jj,pohladím aj pozdravím A nejaké jeho fotečky nemáš ?A prečo sa ho ľudia báli ??

Bohužel nemám když jsem si vzala foták na praxi tak ponsí už ve stáji nebil.ani nevím asi to,že je to hřebec a ještě k tomu a1/1.vždycky mi tloukly do hlavy a1/1 to jsou svine,temto koním nesmíš věřit. atd.ale léta srávené u koní mě naučily jine veci než jen posluchat holky co je koník plemene a1/1 schodil ze sedla nebo nejak znemožnil před diváky na jízdárně.to jsem pochopila už dávno nežáleží jaký kůn je plenemo,ale jáký má charakter a jak se dokáže k člověku chovat když se k nemu človek chová slušně a s láskou

8.7.2008 16:58
bonbonka

XXX.XXX.16.59

woldemortik napsal(a):
Bohužel nemám když jsem si vzala foták na praxi tak ponsí už ve stáji nebil.ani nevím asi to,že je to hřebec a ještě k tomu a1/1.vždycky mi tloukly do hlavy a1/1 to jsou svine,temto koním nesmíš věřit. atd.ale léta srávené u koní mě naučily jine veci než jen posluchat holky co je koník plemene a1/1 schodil ze sedla nebo nejak znemožnil před diváky na jízdárně.to jsem pochopila už dávno nežáleží jaký kůn je plenemo,ale jáký má charakter a jak se dokáže k člověku chovat když se k nemu človek chová slušně a s láskou

Jj,trošku sa ošíva pri čistení,ale inak absolútne zlato,chodím s ním občas na ruke do rieky,pomočiť kopýtka a trošku ho popásť,je absolútne kľudný a veľmi,veľmi vdačný za pozornosť,pamlsok,alebo len za poškrabkanie

8.7.2008 17:16
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

strelish napsal(a):

Majáles je výbornej, jen to po něm vůbec neběhá, a to je u A1/1docela problém.

8.7.2008 17:19
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

evizna napsal(a):
Rainbows for Life - napajedelská klasika, je ho všude plno...

Jé Evizno, ty jsi tu dala zrovna všechny tři hřebce, kterýma jsme připouštěli

8.7.2008 17:29
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonbonka napsal(a):
Jj,trošku sa ošíva pri čistení,ale inak absolútne zlato,chodím s ním občas na ruke do rieky,pomočiť kopýtka a trošku ho popásť,je absolútne kľudný a veľmi,veľmi vdačný za pozornosť,pamlsok,alebo len za poškrabkanie

jj celý ponsi ráda jsem na něj zavzpomínala.

8.7.2008 18:17
evizna

XXX.XXX.130.213

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Jé Evizno, ty jsi tu dala zrovna všechny tři hřebce, kterýma jsme připouštěli

Však ti jsou taky nejlepší, ne? Jsem moc zvědavá na malýho KeťoTigera příští rok

8.7.2008 18:36
albertkh

XXX.XXX.15.20

bonbonka napsal(a):
Ponsardin je v SR a darí sa mu skvele Uplne ma očaril,super charakter a veľký fešák,majiteľka stajne,kde momentálne stojí snád prihodí aj nejaké fotečky

To je super, dědek si zaslouží spokojený stáří. U vás připouští? Škoda,že v chovu nedostal větší příležitost, resp. lepší kobyly, i z toho mála tu dal pár kvalitních koní - Calisto, Keiko a hlavně moji srdeční záležitost Mogilniho...

8.7.2008 18:54
bonbonka

XXX.XXX.16.59

albertkh napsal(a):
To je super, dědek si zaslouží spokojený stáří. U vás připouští? Škoda,že v chovu nedostal větší příležitost, resp. lepší kobyly, i z toho mála tu dal pár kvalitních koní - Calisto, Keiko a hlavně moji srdeční záležitost Mogilniho...

Júúj,tak pošli nejaké fotky potomkov,ak máš Pripúšťa kabardinské kobyly

8.7.2008 23:34
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

evizna napsal(a):
Však ti jsou taky nejlepší, ne? Jsem moc zvědavá na malýho KeťoTigera příští rok

Já jsem na toho Keťotygříka taky moc zvědavá, ale už jsem ho viděla, a mám ho i na fotce - celej táta

pro nezorientované.
sono 23-ti denního embrya po Tiger Cafe (JPN) - Ketty Sharp

9.7.2008 07:48
westgirl

XXX.XXX.227.219

vercule napsal(a):

Tiznit (FR)- u p.Složila v Oldřichově,má licenci jen na ČT,po připouštění

9.7.2008 08:02
lesterka

XXX.XXX.67.119

westgirl napsal(a):

My máme z Napajedel po Magnusovi moc pěknou kobylku...uvidíme, co z ní vyroste

10.7.2008 09:08
pettankaa

XXX.XXX.19.35

westgirl napsal(a):

Pro westgirl: neznáš náhodou klisnu Arie Old????

10.7.2008 16:07
westgirl

XXX.XXX.227.219

pettankaa napsal(a):
Pro westgirl: neznáš náhodou klisnu Arie Old????

ahojky,neznám,ale jaký má původ?k nějakým A1/1 jsem chodila,třeba znám aspoň rodiče

sadzi saj

11.7.2008 08:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

westgirl napsal(a):
ahojky,neznám,ale jaký má původ?k nějakým A1/1 jsem chodila,třeba znám aspoň rodiče

Když už je tu řeč o těch A1/1, neznáte někdo náhodou klisnu Evening Glory (IRE).?

Přidejte reakci

Přidat smajlík