Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2007 10:52

zvířátková napsal(a):
Směle dál

Btw s Andíkem je to mezi cizíma koňma taky těžké, v říjnu to budou dva roky, co jsem ho nechala vykastrovat (cca v 5 letech), ale na cizí koně reaguje podobně, i když je to už o něco lepší. Domnívám se, že ho bývalí majitelé (což byl bůhvíkdo) drželi někde v samotě, kvůli temperamentu nezvládali a tak ho prodali. Mám ale výhodu, že je to posera a přes ohradník nejde - nebo přes cokoli co připomíná ohradník :)

zvířátková

16.8.2007 10:58
zvířátková

strelish napsal(a):
Btw s Andíkem je to mezi cizíma koňma taky těžké, v říjnu to budou dva roky, co jsem ho nechala vykastrovat (cca v 5 letech), ale na cizí koně reaguje podobně, i když je to už o něco lepší. Domnívám se, že ho bývalí majitelé (což byl bůhvíkdo) drželi někde v samotě, kvůli temperamentu nezvládali a tak ho prodali. Mám ale výhodu, že je to posera a přes ohradník nejde - nebo přes cokoli co připomíná ohradník :)

No ono se říká, že některý kůň to má prostě v sobě a nepomůže ani kastrace. Ale Čiko je jenom jirčák, takže je neplodný, ale hormony fungují normálně, takže si myslí, že je hřebec. To mu nikdo nevymluví . Byl kastrovaný před rokem, takže asi ve 11-12-ti letech a ještě ne úplně, takže asi tak. No jinak na Čikiho působí hodně i roční období, v zimě je mnohem klidnější, ale jaro s ním dělá divy . S tím ohradníkem je to fakt štěstí, ten můj čertík překoná skoro všechno

16.8.2007 11:02

strelish napsal(a):

Tan můj je taky posera u ohradníku,neprojde ani náhodou,naštěstí.Jsem ráda že je natolik vychovaný že nekope po ostatních koních ani na ně není zlý,akorát řádně uvítá každého nového člena ve své ohraděA jinak je to slušná kousavka,cizí lidi by nejradši sežral,já už se po něm v ohradě věším aniž bych ho měla na vodítku a je v klidu ale na cizí je dost drsný,no aspoň mi ho nikdo neukrade.Jak se jde domů tak jen příjdu oba koně zavolám oni zařehtají a přiřítí se.Mají to už tak nacvičené že kobyla přiletí první ale ví že Lupin jde první do stáje tak čeká.

16.8.2007 11:22

thesis napsal(a):
Tan můj je taky posera u ohradníku,neprojde ani náhodou,naštěstí.Jsem ráda že je natolik vychovaný že nekope po ostatních koních ani na ně není zlý,akorát řádně uvítá každého nového člena ve své ohraděA jinak je to slušná kousavka,cizí lidi by nejradši sežral,já už se po něm v ohradě věším aniž bych ho měla na vodítku a je v klidu ale na cizí je dost drsný,no aspoň mi ho nikdo neukrade.Jak se jde domů tak jen příjdu oba koně zavolám oni zařehtají a přiřítí se.Mají to už tak nacvičené že kobyla přiletí první ale ví že Lupin jde první do stáje tak čeká.

u vodičky

16.8.2007 12:00

daty napsal(a):
....

Připojuji naši malou flekatici Mariku

16.8.2007 12:01

zvířátková napsal(a):
Směle dál

náš Emilko

16.8.2007 12:08

zvířátková napsal(a):
Směle dál

Když tak vidím tu sulku, nevíte o někom - nejlíp z MS kraje (ideálně Ostravsko, Opavsko, Bruntálsko), kdo by měl na prodej sulku nebo i vozík za poníka?

zvířátková

16.8.2007 12:31
zvířátková

strelish napsal(a):
Když tak vidím tu sulku, nevíte o někom - nejlíp z MS kraje (ideálně Ostravsko, Opavsko, Bruntálsko), kdo by měl na prodej sulku nebo i vozík za poníka?

Teda, Mariko i Emilko mají krásné pupíky, to jsou kuličky Ty vozítky jsou super, takový tak mít, to by byla práda...

16.8.2007 13:01

zvířátková napsal(a):
Teda, Mariko i Emilko mají krásné pupíky, to jsou kuličky Ty vozítky jsou super, takový tak mít, to by byla práda...

Asi jsem ji koupila březí, původní majitel ani netuší kdo je otec ani termín. Předevčírem vet potvrdil, že nejspíš březí opravdu je. Bude překvápko, doufám, že všechno bude v pořádku.

zvířátková

16.8.2007 13:10
zvířátková

krizovatka napsal(a):
Asi jsem ji koupila březí, původní majitel ani netuší kdo je otec ani termín. Předevčírem vet potvrdil, že nejspíš březí opravdu je. Bude překvápko, doufám, že všechno bude v pořádku.

Aha, tak to jo. No to je teda nadělení takhle, když jsi to předem nevěděla. Však ona se s tím popere a překvápko to bude každopádně

16.8.2007 13:41

zvířátková napsal(a):
Aha, tak to jo. No to je teda nadělení takhle, když jsi to předem nevěděla. Však ona se s tím popere a překvápko to bude každopádně

Ahoj,tak si představte,že jsem dostala chřipku,a to mám jív v pondělí na předoperační test...23.8.2007 jdu do nemocnice,a 24:8:200ý už jdu na operaci,na Vyndání těch šroubu a titanové tyče.Tak to už si koní moc neužiju,dnes jsem u nich byla cca 20 minut,dát ji mrkev a ´pomuckat se,,,,Lady by la 3ťastnía Lydie chtěla hlavně tu mrkev.No tak snad večer pujdu znova,když mě bude dobře,,

Moje holky

zvířátková

17.8.2007 07:02
zvířátková

luda napsal(a):
Ahoj,tak si představte,že jsem dostala chřipku,a to mám jív v pondělí na předoperační test...23.8.2007 jdu do nemocnice,a 24:8:200ý už jdu na operaci,na Vyndání těch šroubu a titanové tyče.Tak to už si koní moc neužiju,dnes jsem u nich byla cca 20 minut,dát ji mrkev a ´pomuckat se,,,,Lady by la 3ťastnía Lydie chtěla hlavně tu mrkev.No tak snad večer pujdu znova,když mě bude dobře,,

Moje holky

No tak to je zákon schválnosti Držím palce, ať Ti to dobře dopadne

17.8.2007 16:43

zvířátková napsal(a):
No tak to je zákon schválnosti Držím palce, ať Ti to dobře dopadne

JJ. Taky jsem teď byla nemocná, ale jen menší viroza a nechodit na koně, to je strašné. Nevidět zas ty pusky. Ale zdraví je přednější. Taky přeji hodně štěstí, ať jsi brzy fit!

17.8.2007 19:13

pegaska pony napsal(a):
JJ. Taky jsem teď byla nemocná, ale jen menší viroza a nechodit na koně, to je strašné. Nevidět zas ty pusky. Ale zdraví je přednější. Taky přeji hodně štěstí, ať jsi brzy fit!

Ahoj,tak mě to nedalo,a šla jsem ke koním,vzala jsem si tel...a fotila jsem...tak to tu drobek zaplácám,,,,jinak umřu nudou....pořád leže

17.8.2007 19:20

luda napsal(a):
Ahoj,tak mě to nedalo,a šla jsem ke koním,vzala jsem si tel...a fotila jsem...tak to tu drobek zaplácám,,,,jinak umřu nudou....pořád leže

18.8.2007 00:44

luda napsal(a):

Tak lidičky vyjížďka byla super,jelo 6 koní,fotky dodám zítra a kdyby někdo nechtěl čekat tak na www.thesis.ic.cz ve fotogalerii "Vyjížďky" jsou fotky

Tak aspoň jednu hodím

18.8.2007 09:18

luda napsal(a):

Tak jsem tu a jdu dávat fotky
Tento Lipicánek byl s náma,zcela na poslední chvíli jsme hledali koníka co by půjčili,no taky jsem si mohla dřív vzpomenout že známý má koně kterého znám od mala.Tak jsem si ho půjčila a jela na něm kámoška.

18.8.2007 09:19

thesis napsal(a):
Tak jsem tu a jdu dávat fotky
Tento Lipicánek byl s náma,zcela na poslední chvíli jsme hledali koníka co by půjčili,no taky jsem si mohla dřív vzpomenout že známý má koně kterého znám od mala.Tak jsem si ho půjčila a jela na něm kámoška.

A poník Falco,hřebec a trošku dělal problémy

18.8.2007 09:21

thesis napsal(a):
A poník Falco,hřebec a trošku dělal problémy

A tady pony Čiko se svou majitelkou,další skvělý charakter

18.8.2007 09:29

thesis napsal(a):
A tady pony Čiko se svou majitelkou,další skvělý charakter

A opět Čiko a Kaštan

18.8.2007 09:30

thesis napsal(a):
A opět Čiko a Kaštan

A přijeli poslední účastníci Sally a Oskar

18.8.2007 09:32

thesis napsal(a):
A přijeli poslední účastníci Sally a Oskar

A ještě se seznámíme

18.8.2007 09:34

thesis napsal(a):
A ještě se seznámíme

A tady Sallynka,neměla to jednoduché mezi samýma chlapama,celou vyjížďku byla naštvaná

18.8.2007 09:35

thesis napsal(a):
A tady Sallynka,neměla to jednoduché mezi samýma chlapama,celou vyjížďku byla naštvaná

Skupinka..

18.8.2007 09:41

thesis napsal(a):
Sally..

Další skupinka

18.8.2007 09:42

thesis napsal(a):
Další skupinka

Další..

18.8.2007 09:44

thesis napsal(a):
Další..

A tady aspoň zadek Lupínka,fotím z Kaťánkova hřbetu

18.8.2007 09:45

thesis napsal(a):
A tady aspoň zadek Lupínka,fotím z Kaťánkova hřbetu

Ještě Falco na cestě domů

18.8.2007 09:46

thesis napsal(a):
Ještě Falco na cestě domů

Lupínek

18.8.2007 09:48

zvířátková napsal(a):
Směle dál

A poslední Kaštánek

18.8.2007 18:19

thesis napsal(a):
A poslední Kaštánek

18.8.2007 18:42

luda napsal(a):

Malá otázka,,,,co je to za udidlo?je jemné,nebo ostřejši?nevíte dík
Dostala jsem ho k uzdečce.

18.8.2007 22:37

luda napsal(a):
Malá otázka,,,,co je to za udidlo?je jemné,nebo ostřejši?nevíte dík
Dostala jsem ho k uzdečce.

Teda parádní takhle společná vyjížďka . Jo a s udidlem neporadím, moc se v tom nevyznám. Já přihazuju taky dnešní fota...

18.8.2007 22:42

zviratkova napsal(a):
Teda parádní takhle společná vyjížďka . Jo a s udidlem neporadím, moc se v tom nevyznám. Já přihazuju taky dnešní fota...

18.8.2007 22:58

zviratkova napsal(a):

a poslední se mnou

19.8.2007 10:14

zviratkova napsal(a):
a poslední se mnou

A tohle je náš Kedouš - 12letý hřebec

19.8.2007 10:14

tauria napsal(a):
A tohle je náš Kedouš - 12letý hřebec

ještě důležitý pohled

19.8.2007 10:15

tauria napsal(a):
ještě důležitý pohled

a poslední se svým páneškem -taťkou Bobem, ti dva jsou spolu dokonalí

20.8.2007 10:19

thesis napsal(a):
A poslední Kaštánek

Tak všichni poníkáři,včera u nás proběhl VT tak vám sem hodím poníky

20.8.2007 10:20

thesis napsal(a):

no to bychom prosili šup sem s nima ochutnávka vypadá dobřeeeee

20.8.2007 10:21

thesis napsal(a):

Další..

20.8.2007 10:22

thesis napsal(a):
Další..

Je jich strašně moc.
Lady Fiona ze stáje JK Agricoop

20.8.2007 10:23

thesis napsal(a):
Je jich strašně moc.
Lady Fiona ze stáje JK Agricoop

A tohle je myslím Kuba z JK Javorový

20.8.2007 10:25

thesis napsal(a):
A tohle je myslím Kuba z JK Javorový

Tohle je zřejmě Lady (nejsem si jistá jménem) ze stáje Martynkovi Ropice

20.8.2007 10:26

thesis napsal(a):
Tohle je zřejmě Lady (nejsem si jistá jménem) ze stáje Martynkovi Ropice

Petra Byrtusová - Sally Izabely - Stáj u Luka

20.8.2007 10:28

thesis napsal(a):
Petra Byrtusová - Sally Izabely - Stáj u Luka

Diana - JK Agricoop

20.8.2007 10:29

thesis napsal(a):
Diana - JK Agricoop

Shagy - JK Agricoop

20.8.2007 10:30

thesis napsal(a):
Shagy - JK Agricoop

Monika - JK Agricoop

20.8.2007 10:32

thesis napsal(a):
Monika - JK Agricoop

Iris - JK Agricoop

20.8.2007 10:33

thesis napsal(a):
Iris - JK Agricoop

Laura - JK Agricoop

20.8.2007 10:35

thesis napsal(a):
Laura - JK Agricoop

Pretoria Pegas

20.8.2007 10:37

thesis napsal(a):
Pretoria Pegas

Opět Pegas

20.8.2007 10:40

thesis napsal(a):
Opět Pegas

A poslední Cichá Tón - Petra Byrtusová - Stáj u Luka
Kdo by chtěl vidět více fotek tak na www.thesis.ic.cz fotogalerie VT Agricoop - už mám načítání fotek pro dnešek vážně dost

21.8.2007 13:58

zvířátková napsal(a):
Směle dál

Ahojky, tak se tu sešli jak tak koukam dvoje sady fotek z akci, tak to se musím taky přidat a dát nějaké fotky z našeho čtyřdenního vandru spojeného se závody v Hodějově členkou naší tříčlenné výpravy byl také valášek Čt, tak snad nebude vadit

První den pršelo vkuse...

21.8.2007 14:06

microfon napsal(a):
Ahojky, tak se tu sešli jak tak koukam dvoje sady fotek z akci, tak to se musím taky přidat a dát nějaké fotky z našeho čtyřdenního vandru spojeného se závody v Hodějově členkou naší tříčlenné výpravy byl také valášek Čt, tak snad nebude vadit

První den pršelo vkuse...

Kousek před Malenicemi, kde jsme první den přespali

21.8.2007 14:15

microfon napsal(a):
Kousek před Malenicemi, kde jsme první den přespali

Z Malenic jsem museli dopoledne stihnout dojet do Hodějova včas, což nebylo pro nás ani naše koníky v tom pošumavském terénu zrovna jednoduché,ale podařilo se a pul ho´dky před závodem jsme dorazili
Já a Eli při disciplíně značkování telat

21.8.2007 14:20

microfon napsal(a):
Z Malenic jsem museli dopoledne stihnout dojet do Hodějova včas, což nebylo pro nás ani naše koníky v tom pošumavském terénu zrovna jednoduché,ale podařilo se a pul ho´dky před závodem jsme dorazili
Já a Eli při disciplíně značkování telat

Zuza to s mlaďochem zikym neměla při barelech zrovna jednoduché...

21.8.2007 14:22

microfon napsal(a):
Zuza to s mlaďochem zikym neměla při barelech zrovna jednoduché...

Míša taktéž při barelech

21.8.2007 14:28

microfon napsal(a):
Míša taktéž při barelech

nebudeme si fandit- výkony nebyly nic moc, ale s přihlédnutím k dopolední tůře a absenci ovsa si myslím, že zas tak špatné to nebylo...

21.8.2007 14:34

microfon napsal(a):
nebudeme si fandit- výkony nebyly nic moc, ale s přihlédnutím k dopolední tůře a absenci ovsa si myslím, že zas tak špatné to nebylo...

závěrečný nástup - poníci rozhodně nechyběli

21.8.2007 14:38

microfon napsal(a):
závěrečný nástup - poníci rozhodně nechyběli

ponička z Čížové, kde se budou 8, září taky konat neoficiální závody

21.8.2007 14:45

microfon napsal(a):
ponička z Čížové, kde se budou 8, září taky konat neoficiální závody

další den ráno(špatně se nám vstávalo po včerejším country bálu) jsem jeli na stanici do Štětic- kde chovají, jak možná víte, haflingy...

Siesta

21.8.2007 14:54

microfon napsal(a):
další den ráno(špatně se nám vstávalo po včerejším country bálu) jsem jeli na stanici do Štětic- kde chovají, jak možná víte, haflingy...

Siesta

...

21.8.2007 14:59

microfon napsal(a):
...

a ze štetic už to nemáme daleko domů...

21.8.2007 20:35

microfon napsal(a):
a ze štetic už to nemáme daleko domů...

teda to musel bejt spur výlet až vám závidím a ty závody vypadájí z pohledu westernového laika dobře tak už je kobča po tom kopnutí zrdavá?Jak to nakonec dopadlo?

21.8.2007 21:36

klafus napsal(a):
teda to musel bejt spur výlet až vám závidím a ty závody vypadájí z pohledu westernového laika dobře tak už je kobča po tom kopnutí zrdavá?Jak to nakonec dopadlo?

Ahoj,to bych taky brala,,,nojono,to se někdo má,,,,tady není moc koní,kámoška závodí,tak nemá čas,a ostatní nemají zdravé koně,a nebo mladé..

Já a Lady,,,

21.8.2007 21:46

luda napsal(a):
Ahoj,to bych taky brala,,,nojono,to se někdo má,,,,tady není moc koní,kámoška závodí,tak nemá čas,a ostatní nemají zdravé koně,a nebo mladé..

Já a Lady,,,

21.8.2007 21:56

luda napsal(a):

Atady když jsem se šla na holky mrknout,,,

21.8.2007 22:03

luda napsal(a):
Atady když jsem se šla na holky mrknout,,,

21.8.2007 22:13

luda napsal(a):

A´tady foto z dněška Byla jsem s kámoškou v Labouni,u Jičiněvse.....pěkná projížďka,,,,Tak tady foto ...nějaká sportovní stáj

21.8.2007 22:20

luda napsal(a):
A´tady foto z dněška Byla jsem s kámoškou v Labouni,u Jičiněvse.....pěkná projížďka,,,,Tak tady foto ...nějaká sportovní stáj

21.8.2007 23:37

luda napsal(a):

Kolik že má Lady KVH?

22.8.2007 13:10

strelish napsal(a):
Kolik že má Lady KVH?

No mělqa by mít cca 128...... před 3 měs,Jsem ji měřila a měla 127,5

22.8.2007 13:18

luda napsal(a):
No mělqa by mít cca 128...... před 3 měs,Jsem ji měřila a měla 127,5

Dík :) Já jen abych měla zhruba představu. Známý se byl aktivně podívat na jednu kobylku, měří cca těch 135 cm a ještě malinko povyroste. Tak o ní uvažuju :)

22.8.2007 13:22

strelish napsal(a):
Dík :) Já jen abych měla zhruba představu. Známý se byl aktivně podívat na jednu kobylku, měří cca těch 135 cm a ještě malinko povyroste. Tak o ní uvažuju :)

Tak druhá,,,Lydie,,ta má teď asi tak 133,,,,a je to lepší,,je silnější,,,,no ale na Lady nedám dopustit,,,má skvělou povahu,

zvířátková

22.8.2007 13:22
zvířátková

strelish napsal(a):

Řeknu vám ale, že těch pár cenťáků navíc jsou z fotky dost "cítit". Ale ono to asi taky záleží na výšce postavy.

22.8.2007 13:44

klafus napsal(a):

klafus: zdravá již je - jinak bych si ten vandr nelajzla a v tom hodějově zase byli všichni tři pohromadě přes noc ve výběhu, tak jsme měla docela obavy áby zase něco nebylo, ale naštěstí se prali s rozumem. a jestli myslíš jak dopadlo jako umístění, tak někde hoděn vzadu, protže ačkoli bylo na netu že je to srandamač, tak to bylo normální rodeo s většinovou účastí jezdců 1.divize

Luďa: Až na vandry jinak taky musím jezdit sama, ale už se moc těším až Bobiška příští rok povyroste a to ty asi taky,viď????

22.8.2007 19:17

microfon napsal(a):
klafus: zdravá již je - jinak bych si ten vandr nelajzla a v tom hodějově zase byli všichni tři pohromadě přes noc ve výběhu, tak jsme měla docela obavy áby zase něco nebylo, ale naštěstí se prali s rozumem. a jestli myslíš jak dopadlo jako umístění, tak někde hoděn vzadu, protže ačkoli bylo na netu že je to srandamač, tak to bylo normální rodeo s většinovou účastí jezdců 1.divize

Luďa: Až na vandry jinak taky musím jezdit sama, ale už se moc těším až Bobiška příští rok povyroste a to ty asi taky,viď????

Microfon:Ahoj tak nějak jsem si všimla že Bobiška je napuj ČSP,,,,Já co mam Lydii to je ČSP....tak jsem zvědává co z Bobušky bude,,,,,,Lydii jsou 2 roky a pul,,,učím jí základy,,,převažují ale procházky a jízda s oběma kobčama v lese,,,dál si netroufám....Jinak začku s lehkým osednutím,(jen základ aby věděla co to je sdlo a že na něm taky někdo muže sedět) jdu na operaci a nevím jak to bude po ní,,,,,budu muset cvičit Lady,,,chtěla bych jet Příští rok své první Kp-(vytrvalost)jen zkusit a další rok už zjistit na co máme S Lady...

Lydie.....je to udělaná kobča,,,co najde to šežere,,,a to je dobře

22.8.2007 19:55

luda napsal(a):
Microfon:Ahoj tak nějak jsem si všimla že Bobiška je napuj ČSP,,,,Já co mam Lydii to je ČSP....tak jsem zvědává co z Bobušky bude,,,,,,Lydii jsou 2 roky a pul,,,učím jí základy,,,převažují ale procházky a jízda s oběma kobčama v lese,,,dál si netroufám....Jinak začku s lehkým osednutím,(jen základ aby věděla co to je sdlo a že na něm taky někdo muže sedět) jdu na operaci a nevím jak to bude po ní,,,,,budu muset cvičit Lady,,,chtěla bych jet Příští rok své první Kp-(vytrvalost)jen zkusit a další rok už zjistit na co máme S Lady...

Lydie.....je to udělaná kobča,,,co najde to šežere,,,a to je dobře

Pro Microfon: moje chyba.no tohle mě taky zajímalo jak dopadlo )závody) ale prvotní myšlenka byla ještě vztařena k tomu kopnutí.jestli se z toho vyklubala flegmóna nebo se to vstřebalo samo ? Ale jinak to byl docela zážítek ne (ted myslím závody)

23.8.2007 21:34

klafus napsal(a):
Pro Microfon: moje chyba.no tohle mě taky zajímalo jak dopadlo )závody) ale prvotní myšlenka byla ještě vztařena k tomu kopnutí.jestli se z toho vyklubala flegmóna nebo se to vstřebalo samo ? Ale jinak to byl docela zážítek ne (ted myslím závody)

Klafus:naštěstí nás flegmona minula, ale napíchaná byla antibiotikama- myslím gentamycin- a patlala jsem jí to několikrát deněn různejma dezinfekcema, antiseptickým zásipek a kostivalovým gelem a taky chladila... jsem moc š´tastná, že se to povedlo ikdyž ještě dnes tam má po ětch dvou kopancích takový tvrdý bulky, to nevím jestli ještě zmizí.hlavně , že už to Elu nebolí
jo tohle bylo moje v pořadí třetí westernový představení avšak první s mým vlastním koněm takže jsem byla celá happy a navíc Eli chodila po těch všech kilácích a nedostatečnému tréninku(ta noha) líp než jsem doufala. Co ty, vyrážíš taky na takové akce jako jezdec???

25.8.2007 11:05

zvířátková napsal(a):
Směle dál

Tak jsem se letos vydala taky plavit na náš oblíbený rybník a k mému nemilému překvapení jsem se od místního rybáře dozvěděla, že v rybníce nemá kůň co dělat nanejveš smí do řeky, ale ta je u nás plná šutrů, takže fakt nevím jak to budeme dělat...Ach jo...taky chtěla nahlásit moje jméno, tak jen doufám že se mi do pár dnů ve schránce neobjeví vyzvání na zaplacení pokuty...

Tak jsme dám alespoň fotky,- možná poslední plavící

25.8.2007 11:06

microfon napsal(a):
Tak jsem se letos vydala taky plavit na náš oblíbený rybník a k mému nemilému překvapení jsem se od místního rybáře dozvěděla, že v rybníce nemá kůň co dělat nanejveš smí do řeky, ale ta je u nás plná šutrů, takže fakt nevím jak to budeme dělat...Ach jo...taky chtěla nahlásit moje jméno, tak jen doufám že se mi do pár dnů ve schránce neobjeví vyzvání na zaplacení pokuty...

Tak jsme dám alespoň fotky,- možná poslední plavící

25.8.2007 11:07

microfon napsal(a):
moje maličkost

katka na elišce

25.8.2007 11:09

microfon napsal(a):
katka na elišce

Holky jsem nechala těch 8km jet na elišce na střídačk ua a Bobišku jsme vedla při kole- šikulka malá takhle se vedla poprvé a ťapata jak profesionál (Ája)

25.8.2007 11:13

microfon napsal(a):
Holky jsem nechala těch 8km jet na elišce na střídačk ua a Bobišku jsme vedla při kole- šikulka malá takhle se vedla poprvé a ťapata jak profesionál (Ája)

a taky jsme si na Bobšu poprvé sedla když bala v takové té akorát hloubce , kde ji to nadnášelo. Hodila po mě očko a jinak jí to vůbec nepišlo divné, dokonce se pak i sama rozešla ,ale to už jsem raději seskočila,protže chůze ve vodě je samozřejmě náročná...

25.8.2007 11:51

microfon napsal(a):

Já a moje Jessulka na veřejňáku ve Staré Vsi n. O.

25.8.2007 20:25

jezabel napsal(a):
Já a moje Jessulka na veřejňáku ve Staré Vsi n. O.

Ahojte děvčata,tak jsem se nakonec na ten čtvrteční tenink ani nedostala,neb sem si dala na držku na kole Teda lidi co to viděli se tvářili jak smrt,tak to muselo bejt divácky asi velmi zajímavé.Kolo je na maděru až hrůza jedna velká vosmička,ale já jsem záhadně vyvázla jen s boulí na holeni.Ani poškrábaná od krve nic a to jsem spadla na betonu,no fakt nevim jak sem to dokázala,ale nejvíc mě štvě že sem nemohla dojet na ten ternink :-(
Pro Microfon:Tak to mě moc těší,že je kobča už v pohodě a přeju ať už se takováhle událost neopakuje. No letos mě majitelka Jerryho nabídla jet Huberta,ale já furt nevím jestli se mám rozhoupat nebo ne.Přiznám se,že nejsem žádnej parkurista a mnohem radši díám přednost vyjížďce na ohlávce než abych něco skákala na jízdárně . Takže nemáme s Jerrykem skoro nic naskákanýho a je víc přiježděnej na ohlávce než na udidle a asi si netroufnu vyjet mezi tolik koní na ohlávce,přeci jenom ještě živě pamatuju doby,kdy jezdil jedině na PELHEMU! Tak nevím jak to dopadne...

26.8.2007 22:58

zvířátková napsal(a):
Směle dál

Ahojky poníkáři. Dneska si tak příjdu za Melisskou a na dvorku leží tohle...

26.8.2007 23:03

cream napsal(a):
Ahojky poníkáři. Dneska si tak příjdu za Melisskou a na dvorku leží tohle...

Tak jdu blíž.....

26.8.2007 23:04

cream napsal(a):
Tak jdu blíž.....

a on to poník

26.8.2007 23:08

cream napsal(a):
a on to poník

I Melisska si ho všimla.

26.8.2007 23:10

cream napsal(a):
I Melisska si ho všimla.

Hříbě ale bylo nevděčné a pustilo se do ostružin.

26.8.2007 23:14

cream napsal(a):
Hříbě ale bylo nevděčné a pustilo se do ostružin.

Melissa se o pozornost při čištění dělit nechtěla.

26.8.2007 23:18

cream napsal(a):
Melissa se o pozornost při čištění dělit nechtěla.

Ono se to vše neseběhlo úplnou náhodou. Hříbátko jsme pojmenovali Viktorie a je to nová posila našeho koňotýmu. Systém - jeden poník - fungoval měsíc. Moc děkuji Thesis za pomoc s výběrem i dobrodružným odchytem a přepravou. Na to, že je hříbě divoké, je celkem komunikativní a dělá nám velikou radost.

26.8.2007 23:20

cream napsal(a):
Ono se to vše neseběhlo úplnou náhodou. Hříbátko jsme pojmenovali Viktorie a je to nová posila našeho koňotýmu. Systém - jeden poník - fungoval měsíc. Moc děkuji Thesis za pomoc s výběrem i dobrodružným odchytem a přepravou. Na to, že je hříbě divoké, je celkem komunikativní a dělá nám velikou radost.

Maminka je vysoká cca 115 a tatínek 117. Vikíška je odstávče a zdá se mi slušně vysoká, naši Melissku asi přeroste. No ale že jim to spolu sluší....

26.8.2007 23:22

cream napsal(a):
Maminka je vysoká cca 115 a tatínek 117. Vikíška je odstávče a zdá se mi slušně vysoká, naši Melissku asi přeroste. No ale že jim to spolu sluší....

Viki se drží Melissy jako klíště.

26.8.2007 23:26

cream napsal(a):
Viki se drží Melissy jako klíště.

Uáááá

26.8.2007 23:27

cream napsal(a):
Uáááá

A poslední foto, ať to tu nezahltím ještě víc.

26.8.2007 23:40

zvířátková napsal(a):
Směle dál

panebože to je nádhernej hříbek, to je velšák???? krásně stavěnej a ta barvička-jéje takovej kdyby se narodil elišce
Budou super dvojka s melisskou a taky si myslím,že ji přeroste,ale to bude jen dobře, ne ?
Odkaď je kulíšek? To muselo být asi hustý nakládání...

26.8.2007 23:43

microfon napsal(a):
panebože to je nádhernej hříbek, to je velšák???? krásně stavěnej a ta barvička-jéje takovej kdyby se narodil elišce
Budou super dvojka s melisskou a taky si myslím,že ji přeroste,ale to bude jen dobře, ne ?
Odkaď je kulíšek? To muselo být asi hustý nakládání...

nemůžu si pomoct, ale vypadá jak melissky vlastní

27.8.2007 11:43

microfon napsal(a):
nemůžu si pomoct, ale vypadá jak melissky vlastní

Malá Vikíška je z Vlachovic. Prostě mi to nedalo a nakonec jsem po dlouhém boji chtěla radši koně po stejném otci. Takže jsou s Melisskou vlastně ségry. Zatím to vypadá, že má Viki dobrou povahu, i když se někdy cítí v nebezpečí, kopnout si nedovolí a je hezky komunikativní na to, že předtím s lidmi nepřišla do styku.

zvířátková

27.8.2007 11:48
zvířátková

cream napsal(a):
Malá Vikíška je z Vlachovic. Prostě mi to nedalo a nakonec jsem po dlouhém boji chtěla radši koně po stejném otci. Takže jsou s Melisskou vlastně ségry. Zatím to vypadá, že má Viki dobrou povahu, i když se někdy cítí v nebezpečí, kopnout si nedovolí a je hezky komunikativní na to, že předtím s lidmi nepřišla do styku.

No teda Cream, Viktorka je úžasná, nádherná kobylinka Melisska musí být šťastná, že zas není sama.

27.8.2007 16:42

zvířátková napsal(a):
No teda Cream, Viktorka je úžasná, nádherná kobylinka Melisska musí být šťastná, že zas není sama.

Tak jméno je hezké a teda fakt lepší než Karina, a máte pravdu stavěná je skvěle, však mamina taky nebyla žádná obluda.Měli jsme vybrat isabelku nebo max plavku, isabely tam byly dvě a takové všelijaké jinak isabeloví hřebci.Ale jak jsem koukla na tuhle tak mi bylo jasné že to je ta pravá, nejkrásnější ze všech hříbat.Ještě tam je jedno naprosto identické ovšem hřebec.Když jsme byli před měsícem vybírat byla celkem velká ale za ten měsíc se vytáhla až hrůza.Hon na ni byl velmi zajímavý, dva zaměstnanci se ji snažili chytit do oka na lonžce a tan po ní ten týpek skočil nechytl do oka ale do rukou tak se s ní vezl, mě málem šrotla nějaká černá tlustá kobyla a naneštěstí se do toho oka chytlo jiné hříbě.Takže ti dva táhli tu naši vybranou, ještě jsem šla asistovat k nasazení ohlávky a pak ji vedli,spíš táhli a my šli vysvobodit to hříbě na lonži, bobek bylo jak větší pes ale páru celkem mělo tak se to zdařilo a bylo volné.Než Viktorka došla k vozíku párkrát upadla jak sebou šila pak ji tam vtáhli a my zavřeli, ti vylezli okénkem a bylo.Ale tak se mi zdálo že spíš vezeme zuřivého begana než hříbě poníka, s vozíkem tak mávala že to cloumalo i autem,cestou se sklidnila a na zastávce na benzínce byla už v poho, pak byla ještě jedna zastávka a ona si tam frajerka stála a koukala na nás.Když jsme dorazili k Mel a ona z vozíku vystřelila nějak se nezdála jako vyplašené hříbě ale nosila se jak páv a chtěla k Melisse a pak jsem viděla prvně že Mel má navrch,vždycky ji koně spíš utlačovali a omezovali obzvlášť moje bývalá kobyla.Ale Mel neublížila tak budou jistě dobré kamarádky.Viktorka bude velký charakter.Původně jsem měla trošku obavy jelikož Cream chtěla isabelku ale její přítel skoro celou cestu vykládal jak je krásná a že je nejhezčí ze všech,tak mi bylo jasné že spokojenost bude.A jsem ráda protože tahle splňovala snad vše krom barvy isabela.Cream chtěla hříbě po kobylce která je Kaspický pony,i ta už byla ve stádě ale hříbě nevypadalo zrovna nejlíp, takový trošku neforemný chroust.

A aby nebylo málo tak nyní sháním pro jednu známou oslíka, kdyby jste o něčem věděli dejte vědět a také ještě budoucí odstávče které bude šiml - klisnu velkého koně(tedy né pony).Kdyby někdo věděl hoďte echo

27.8.2007 17:31

thesis napsal(a):
Tak jméno je hezké a teda fakt lepší než Karina, a máte pravdu stavěná je skvěle, však mamina taky nebyla žádná obluda.Měli jsme vybrat isabelku nebo max plavku, isabely tam byly dvě a takové všelijaké jinak isabeloví hřebci.Ale jak jsem koukla na tuhle tak mi bylo jasné že to je ta pravá, nejkrásnější ze všech hříbat.Ještě tam je jedno naprosto identické ovšem hřebec.Když jsme byli před měsícem vybírat byla celkem velká ale za ten měsíc se vytáhla až hrůza.Hon na ni byl velmi zajímavý, dva zaměstnanci se ji snažili chytit do oka na lonžce a tan po ní ten týpek skočil nechytl do oka ale do rukou tak se s ní vezl, mě málem šrotla nějaká černá tlustá kobyla a naneštěstí se do toho oka chytlo jiné hříbě.Takže ti dva táhli tu naši vybranou, ještě jsem šla asistovat k nasazení ohlávky a pak ji vedli,spíš táhli a my šli vysvobodit to hříbě na lonži, bobek bylo jak větší pes ale páru celkem mělo tak se to zdařilo a bylo volné.Než Viktorka došla k vozíku párkrát upadla jak sebou šila pak ji tam vtáhli a my zavřeli, ti vylezli okénkem a bylo.Ale tak se mi zdálo že spíš vezeme zuřivého begana než hříbě poníka, s vozíkem tak mávala že to cloumalo i autem,cestou se sklidnila a na zastávce na benzínce byla už v poho, pak byla ještě jedna zastávka a ona si tam frajerka stála a koukala na nás.Když jsme dorazili k Mel a ona z vozíku vystřelila nějak se nezdála jako vyplašené hříbě ale nosila se jak páv a chtěla k Melisse a pak jsem viděla prvně že Mel má navrch,vždycky ji koně spíš utlačovali a omezovali obzvlášť moje bývalá kobyla.Ale Mel neublížila tak budou jistě dobré kamarádky.Viktorka bude velký charakter.Původně jsem měla trošku obavy jelikož Cream chtěla isabelku ale její přítel skoro celou cestu vykládal jak je krásná a že je nejhezčí ze všech,tak mi bylo jasné že spokojenost bude.A jsem ráda protože tahle splňovala snad vše krom barvy isabela.Cream chtěla hříbě po kobylce která je Kaspický pony,i ta už byla ve stádě ale hříbě nevypadalo zrovna nejlíp, takový trošku neforemný chroust.

A aby nebylo málo tak nyní sháním pro jednu známou oslíka, kdyby jste o něčem věděli dejte vědět a také ještě budoucí odstávče které bude šiml - klisnu velkého koně(tedy né pony).Kdyby někdo věděl hoďte echo

Teda já se nestačim divit.takovejch novinek.Crem moc ti gratuluju k novému přírůstku a přeju mu pevné zdraví.Opravdu už sem se chtěla zeptat jestli je to Melissčino hříbě ale pak mě došlo že užjě nějaký moc vělký aby se právě narodilo a ještě divnější je že by ses nepochlubila už dřív No ale teď už jsem to celý pěkně pochopila a jen žasnu.Viky je opravdu krásná a až vyroste z hříbátka a bude z ní mladá slečna tak jim to bude tepra s meliskou hrát do páru Opravdu je krásná a musela bych tu složit dalších mnoho komplimentů aby se jí vyrovnali.

27.8.2007 17:32

klafus napsal(a):
Teda já se nestačim divit.takovejch novinek.Crem moc ti gratuluju k novému přírůstku a přeju mu pevné zdraví.Opravdu už sem se chtěla zeptat jestli je to Melissčino hříbě ale pak mě došlo že užjě nějaký moc vělký aby se právě narodilo a ještě divnější je že by ses nepochlubila už dřív No ale teď už jsem to celý pěkně pochopila a jen žasnu.Viky je opravdu krásná a až vyroste z hříbátka a bude z ní mladá slečna tak jim to bude tepra s meliskou hrát do páru Opravdu je krásná a musela bych tu složit dalších mnoho komplimentů aby se jí vyrovnali.

jo ještě jsem zapomněla poníci palomíňáci jsou nej

27.8.2007 17:34

klafus napsal(a):
jo ještě jsem zapomněla poníci palomíňáci jsou nej

Dnes jsme byli S jerrykem trochu blbnout v Kruhovce

27.8.2007 17:35

klafus napsal(a):
Dnes jsme byli S jerrykem trochu blbnout v Kruhovce

..

27.8.2007 17:36

klafus napsal(a):
nálety..