Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2007 11:29

Ukažte jak spolu cvičíte a co vše děláte a umíte....můžete napsat i podle čeho pracujete či koho....

20.8.2007 11:37

daty napsal(a):
Ukažte jak spolu cvičíte a co vše děláte a umíte....můžete napsat i podle čeho pracujete či koho....

Naší učitelkou PNH je Péťa Dvořákové (Klusáková)....S Puničkou děláme PNH teprve měsíc, ale docela úspěch :)

-foto 1-příprava :)

20.8.2007 11:38

frenchula napsal(a):
Naší učitelkou PNH je Péťa Dvořákové (Klusáková)....S Puničkou děláme PNH teprve měsíc, ale docela úspěch :)

-foto 1-příprava :)

v kruhovce

20.8.2007 11:41

frenchula napsal(a):

napojení-jde za mnou

20.8.2007 11:45

frenchula napsal(a):
napojení-jde za mnou

couvání

20.8.2007 11:46

frenchula napsal(a):
couvání

"schování zadku"

20.8.2007 11:54

frenchula napsal(a):

Můžu se tě zeptat od jsi?kde máš koníka ustájeného, jste mi s kobylkou povědomé....

20.8.2007 12:01

klawdie napsal(a):
Můžu se tě zeptat od jsi?kde máš koníka ustájeného, jste mi s kobylkou povědomé....

Já jsem ze Dvora Králové nad Labem, ale Puničku mám na ranči u pana Kašpárka v Hajnici u Trutnova....a ty jsi odkud???

20.8.2007 12:44

frenchula napsal(a):
Já jsem ze Dvora Králové nad Labem, ale Puničku mám na ranči u pana Kašpárka v Hajnici u Trutnova....a ty jsi odkud???

mou učitelkou je zuzka prokopová. já ted učím pár dětí co jezdí a pracují s našimi koníky.tohle je jedna znich se svým oblíbencem cedrikem.zatím se učí 7her a podstatu NHS.

20.8.2007 12:45

margotka napsal(a):
mou učitelkou je zuzka prokopová. já ted učím pár dětí co jezdí a pracují s našimi koníky.tohle je jedna znich se svým oblíbencem cedrikem.zatím se učí 7her a podstatu NHS.

ještě

20.8.2007 12:46

frenchula napsal(a):

Máš na ni jupitera vid, byli jste mi povědomý, prodávala jsem ti sedlo.

20.8.2007 12:48

margotka napsal(a):
ještě

nevíte někdo proč se mi některé fotky ukládají v tak špatné kvalitě? a některé ne?

20.8.2007 12:49

klawdie napsal(a):

20.8.2007 12:55

margotka napsal(a):

kamarádka hanka se svým koníkem

20.8.2007 13:17

klawdie napsal(a):

jo mám na ni Jupitera :) a sedí super Puničce i mě

přidávám fotečku se sedlem :)

20.8.2007 13:42

frenchula napsal(a):
jo mám na ni Jupitera :) a sedí super Puničce i mě

přidávám fotečku se sedlem :)

tak to jsem ráda, ona je mladočká vid, ale ty jsi psala že má nějaké zdravotní problémy proto už ted jezdís, popravdě mě celkem zarazilo když ses na ní vyhoupla, přišla i jako jeste trošku větší hříbek...

20.8.2007 14:27

klawdie napsal(a):
tak to jsem ráda, ona je mladočká vid, ale ty jsi psala že má nějaké zdravotní problémy proto už ted jezdís, popravdě mě celkem zarazilo když ses na ní vyhoupla, přišla i jako jeste trošku větší hříbek...

když jsem si na ni sedla, tak to bylo po 2...hrozně jsm se bála, když jsme to sedlo zkoušeli....já ji měla asi měsíc a koupila jsem ji z dostihů už obsednutou :(....jo, vypadává ji kloub z češky, ale má to opravdu moc, dělaj ji to obě zadní nohy a vždy když zrychluje nebo se rozejde, tak to vypadá hrozně, začalo se to projevovat až u nás, protože na ni moc nejezdim (jako oni tam)....tak si myslim, že je to tim, že u nás tlik nepracuje a tak vet řekl, že pohyb, pohyb ,pohyb.....že prej celodenní pobyt ve výběhu nestačí :( ale prej se nemám bát a že se to srovná....

20.8.2007 15:31

daty napsal(a):

téhle metodě se s brigi věnujeme asi zhruba rok a půl a cose umíme.. jinak pracujeme, ono to není jako nějak zvlášt' známý člověk, ale nám moc pomohl a myslím si, že jeho práce je hodně dobrá. Jinak je to spíš ve stylu Parelliho..děláme sedm her a taky různé kravinky

20.8.2007 15:35

briga napsal(a):
téhle metodě se s brigi věnujeme asi zhruba rok a půl a cose umíme.. jinak pracujeme, ono to není jako nějak zvlášt' známý člověk, ale nám moc pomohl a myslím si, že jeho práce je hodně dobrá. Jinak je to spíš ve stylu Parelliho..děláme sedm her a taky různé kravinky

na kraviny nás užije! :-D

20.8.2007 15:37

daty napsal(a):

ohnutí

20.8.2007 15:41

briga napsal(a):
ohnutí

Mám také pár fotek, dělám od všeho trochu, učí mě kamarádi...Kala na kruhu

20.8.2007 15:42

tajemma danny napsal(a):
Mám také pár fotek, dělám od všeho trochu, učí mě kamarádi...Kala na kruhu

Protáhnutí jedné strany...ze začátku mi stále otáčela celé tělo, než mě začala respektovat, ale trvalo to teda...

20.8.2007 15:43

tajemma danny napsal(a):
Protáhnutí jedné strany...ze začátku mi stále otáčela celé tělo, než mě začala respektovat, ale trvalo to teda...

a druhá strana

20.8.2007 15:44

tajemma danny napsal(a):
a druhá strana

Zbytek zítra, už tu mám odvoz z práce..

21.8.2007 08:59

frenchula napsal(a):
když jsem si na ni sedla, tak to bylo po 2...hrozně jsm se bála, když jsme to sedlo zkoušeli....já ji měla asi měsíc a koupila jsem ji z dostihů už obsednutou :(....jo, vypadává ji kloub z češky, ale má to opravdu moc, dělaj ji to obě zadní nohy a vždy když zrychluje nebo se rozejde, tak to vypadá hrozně, začalo se to projevovat až u nás, protože na ni moc nejezdim (jako oni tam)....tak si myslim, že je to tim, že u nás tlik nepracuje a tak vet řekl, že pohyb, pohyb ,pohyb.....že prej celodenní pobyt ve výběhu nestačí :( ale prej se nemám bát a že se to srovná....

Je to docela drobek ale sympatanda, tak at se ji to zlepší, at sedýlko pořádně využijete!tady to je můj oslík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík