eliska84
napsal(a):
Naše kobylka Jessica s malou Josefínkou
Rock Skal ( m:Rotfeder, o:Scooter )
Uživatel s deaktivovaným účtem

eliska84
napsal(a):
niekto tu chcel fotky Hammeringov,takze Schow Hammering(PHA-VCH)

napsal(a):
niekto tu chcel fotky Hammeringov,takze Schow Hammering(PHA-VCH)
Suzi Hammering(Topolcianky SR)

napsal(a):
Suzi Hammering(Topolcianky SR)
Japa Teč(Ex Hammerig-Jennifer)(Slušovice)

napsal(a):
Japa Teč(Ex Hammerig-Jennifer)(Slušovice)
a cesky rekorder Henri Hammering
eliska84
napsal(a):
Fotky ze včerejška od Ivy Šindelářové:
Vlevo Dana s Gasíkem a vedle já s Honzíkem(Harun)
termit
napsal(a):
Fotky ze včerejška od Ivy Šindelářové:
Vlevo Dana s Gasíkem a vedle já s Honzíkem(Harun)
Nasedání byla švanda, tady už mi bylo dobře a už jsem se jen smála, ale Honza si ze mě nic nedělal
termit
napsal(a):
Nasedání byla švanda, tady už mi bylo dobře a už jsem se jen smála, ale Honza si ze mě nic nedělal
A tady náš akrobat
termit
napsal(a):
A tady náš akrobat
Vlevo Dan s dvouletou Amálkou ( Laroff-Air Queen) a vpravo Iva s pětiletou Gabinkou ( Laroff-Grácie)
termit
napsal(a):
Vlevo Dan s dvouletou Amálkou ( Laroff-Air Queen) a vpravo Iva s pětiletou Gabinkou ( Laroff-Grácie)
A trocha romantiky nakonec

eliska84
napsal(a):
tak aby nam to prachom nezapadlo...am. Sillerova

termit
napsal(a):
jahůůůůůůů, hnědý ďáblík Ccc, kde si to foto vzala am.Holubcová?
len si spomen,VCH 26.5,Kubik z mety,vedla teba Pichlak,start snad uz na stvrty pokus
eliska84
napsal(a):
americký klusák Samuel Skal m:Sagitta o:Scooter
eliska84
napsal(a):
Americká klusačka Trixi Skal m: Terxi o: Scooter
kobylkal
napsal(a):
Americká klusačka Trixi Skal m: Terxi o: Scooter
romek, garet, remus
tango
napsal(a):
PRO TERMIT (TERKA) Po kom je Harun? Jestli je to možné vědět. Moc mi připomíná mojeho bývalého koníka.
Tak Harun narozen 1999 po Ultra Yankee(US) (Speedy Crown(US)-Formal Yankee(US)) z Haruna(Hanko(D)-Hanka)............je to povahově skvělý koník, majitelka se k němu dostala jako k hříběti, měl blbě rostlé kopýtko, takže operace, sice jí to nevrátil na dráze svou rychlostí, ale svou milou povahou a jezditelností
termit
napsal(a):
Tak Harun narozen 1999 po Ultra Yankee(US) (Speedy Crown(US)-Formal Yankee(US)) z Haruna(Hanko(D)-Hanka)............je to povahově skvělý koník, majitelka se k němu dostala jako k hříběti, měl blbě rostlé kopýtko, takže operace, sice jí to nevrátil na dráze svou rychlostí, ale svou milou povahou a jezditelností
Já totiž měla valáška po Hankovi A kamarádka má po něm kobylku,ale ten můj valach by mu z oka vypadl. Taky vraník,hvězda,a ponožky měl na obou levých nohách
Jen povahově byl zkažený. Měl rád jednoho člověka a ve stájích to nikdo nemohl pochopit. Tak se ještě zhoršil a byl vážně nebezpečný a jelikož já tehdy studovala a neměla jsem si ho kam jinam dát,tak musel pryč. Ale vím,že byl v dobrých rukách a že se tam hodně změnil. Jen nevím kde je teď,ale co už nadělám.
eliska84
napsal(a):
Rolls skal
eliska84
napsal(a):
Vanity Lobell focené 21.8.2007

eliska84
napsal(a):
Hanibal Lectra?

bospor
napsal(a):
hele baru tohle bych potřebovala na roxy. co nevidět praskne
donesieme,vyskusame,ale on cez to vedel aj zrat
napsal(a):
donesieme,vyskusame,ale on cez to vedel aj zrat
moje kobuška Emilka
bospor
napsal(a):
copak tu nikdo nemá klusáky????????
Tak pokračuji,ale jsme pořád ty stejný

bospor
napsal(a):
a termit
to ste sa fotili navzajom?
napsal(a):
to ste sa fotili navzajom?
A Ivaaaa
eliska84
napsal(a):
Ještě než se narodila Josefínka(plavání pro těhulky)
eliska84
napsal(a):
Ještě než se narodila Josefínka(plavání pro těhulky)
eliska84
napsal(a):
gabriela s terkou

napsal(a):
klusaci
Klusák v "chovné" kondici
nikiska
napsal(a):
eliska 84:sem ráda že se jessi daří dobře a Josefínka je krásňoučká. Jezdila sem jí dříve, už sme si o ní psali., jen upřesňuji kdo sem, abych tě nějak nezmátla Ať se oběma kobylkám daří skvěle a Josefínka ať pořádně roste
Děkujeme moc.Dneska jsme byly s holkama na vyjíždce a Jessi byla skvělá,úplně bez stresu jsme cválaly na ohlávce.Josefínka nám byla pořád v patách
.To mateřství jí svědčí
eliska84
napsal(a):
Děkujeme moc.Dneska jsme byly s holkama na vyjíždce a Jessi byla skvělá,úplně bez stresu jsme cválaly na ohlávce.Josefínka nám byla pořád v patách
.To mateřství jí svědčí
Ochutnává to co maminka
eliska84
napsal(a):
naše babííí Roxy
bospor
napsal(a):
a už jde domu
Tohle je kobylka amerického klusáka Šiška (Sascoota) na které jezdím u Zuzky Prokopové:-) Je to naprosto úžasná kobylka!!! Mám ji strašně moc ráda:-)
gabrielle
napsal(a):
Tohle je kobylka amerického klusáka Šiška (Sascoota) na které jezdím u Zuzky Prokopové:-) Je to naprosto úžasná kobylka!!! Mám ji strašně moc ráda:-)
A tady je se mnou- horsemanship. Je strašně šikovná
gabrielle
napsal(a):
A tady je se mnou- horsemanship. Je strašně šikovná
Am.klusák LUCIANO o:New York Giant m:Lamia Vin
ellanor
napsal(a):
Am.klusák LUCIANO o:New York Giant m:Lamia Vin
A ještě jedna
koki
napsal(a):
Ty blaho Luciáno Můžu se zeptat kde teď je a jak se mu daří?
Ahoj, tys ho znáš???? Mohla bys mi písnout něco o jeho minulosti? Klidně na mail. Je teď v Brně, máme ho na rekreaci a určitě se s náma má moc dobře, protože ho úplně opečováváme
. Je to moc šikovnej a charakterní koník, náš rodinnej mazel
.
eliska84
napsal(a):
Rolls skal
eliska84
napsal(a):
Z Bratislavy....
eliska84
napsal(a):
Bratislava2

betkat
napsal(a):
Bratislava2
ty brdo,toto vyzera ako vilocka,akurat ta klapky nenosi!kto to je?
enriko
napsal(a):
a ještě jedna fotečka
ještě jednou Enriko.................

ellanor
napsal(a):
Ahoj, tys ho znáš???? Mohla bys mi písnout něco o jeho minulosti? Klidně na mail. Je teď v Brně, máme ho na rekreaci a určitě se s náma má moc dobře, protože ho úplně opečováváme
. Je to moc šikovnej a charakterní koník, náš rodinnej mazel
.
Luciano z dostihov.trochu rozmazana fotka ked najdem povodny subor s fotkami z tychto dostihov,mozem nejakeho dalsieho dodat
bospor
napsal(a):
Přidávám fotky od skvělé fotografky Kristýny Znamenáčkové( www.znamenackova.com)
eliska84
napsal(a):
Přidávám fotky od skvělé fotografky Kristýny Znamenáčkové( www.znamenackova.com)
alzas
napsal(a):
Já vždycky myslela že na klusákovi se nedá jezdit, že ty umí jen tahat sulku. Jak to tedy je prosím?
Nee to není vůbec pravda..Klusáci umí chodit pod sedlem a když se s nimi maká, tak chodí opravdu pěkně..Mluvím z vlastní zkušenosti...někteří lidé si myslí že klusák nedokáže cválat, ale to je jen výmysl.. Já sama s klusákem i skáču, škočíme v pohodě čistě 130 cm. Zůčastňujeme se zatím VT, časem možná víc...

alzas
napsal(a):
Já vždycky myslela že na klusákovi se nedá jezdit, že ty umí jen tahat sulku. Jak to tedy je prosím?
mno,momentalne ma nenapada ziaden logicky priklad,ale preco by kon,ktory taha nevedel/nemohol chodit pod sedlom? klusaci su na to hodne sikovny,v zahranici(v CR len vynimocne) sa dokonca behaju aj dostihy klusakov pod sedlom,tzv. monte(foto z pariza). inac su klusaci skvele kone pod sedlo,pokial sa s nimi pocas dostihovej kariery rozmune pracuje,nemaju ani problemy s cvalom.kona ktory nikdy nebol v treningu ani nerozoznas od obycajneho teplokrvnika,mozno akurat,ze ma krajsi klus
napsal(a):
mno,momentalne ma nenapada ziaden logicky priklad,ale preco by kon,ktory taha nevedel/nemohol chodit pod sedlom? klusaci su na to hodne sikovny,v zahranici(v CR len vynimocne) sa dokonca behaju aj dostihy klusakov pod sedlom,tzv. monte(foto z pariza). inac su klusaci skvele kone pod sedlo,pokial sa s nimi pocas dostihovej kariery rozmune pracuje,nemaju ani problemy s cvalom.kona ktory nikdy nebol v treningu ani nerozoznas od obycajneho teplokrvnika,mozno akurat,ze ma krajsi klus
Chovný hřebec pod sedlem a chodí velice rád.
aranka
napsal(a):
Chovný hřebec pod sedlem a chodí velice rád.
Další klusák z naší stáje pod sedlem
aranka
napsal(a):
Další klusák z naší stáje pod sedlem
Cválející klusák pod sedlem
alzas
napsal(a):
většina klusáků bez problémů chodí pod sedlem rádi a dobře skáčou ale jen málo kdy vyhazujou a dělají podobné vylomeniny