Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2007 19:42

DOBRY DEN MAM MOC RADA KONE PRALA BYCH SI HLAVNE ZDRAVYHO OD 3-DO 9LET ABY NEKOUSAL NEKOPAL A POSLOUCHAL JEZDILA BYCH NA NEM NEJVIC V KLUSU A NA VYJIZKY DO LESA PREDEM DEKUJI PS-JEN SMS A MAIL
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii
Lokalita: Celá ČR
Cena: 6 000

20.8.2007 19:49

woldemortik napsal(a):
DOBRY DEN MAM MOC RADA KONE PRALA BYCH SI HLAVNE ZDRAVYHO OD 3-DO 9LET ABY NEKOUSAL NEKOPAL A POSLOUCHAL JEZDILA BYCH NA NEM NEJVIC V KLUSU A NA VYJIZKY DO LESA PREDEM DEKUJI PS-JEN SMS A MAIL

Dobrý den..Ráda bych koupila 9-10 letého hřebce,který je klidny,hodný,zdravý a vyučen na anglickou jízdu..Rada bych ho koupila do 20 000Kč....Mám i představu:Bud tmavě hnědý,ale spíše bych ráda černého..a aby mohl být k připuštění..Děkuji

já mám z těch inzerátů vždy pocit, že si někdo dělá legraci

20.8.2007 19:49

woldemortik napsal(a):

tak tady už bylo něco pobnýho,ale hůře napsaný Ahoj je mi 52let a chtěl bych koupit koně nejradši klisnu anebo valacha..hodnýho a zdravího jedno jakého plemena ,ale aby měl od 160 do 180cm,pro 12letou pokročilou jezdkyni ..jakou koliv barvu jinak by byl v dobrý péči,plné lásce a hlavně ve společnosti klisniček..měl by každodení pastvu,seno atd..jezdila by ho teda 12letá dívka koněmáme rádi a chceme aby se měl dobře byl by využívanej na dlouhe vyjíždky a rekreační ježdění...jinak opravdu v dobrých rukách..Cena 10-15tis jinak dohoda ještě..

20.8.2007 19:50

woldemortik napsal(a):
tak tady už bylo něco pobnýho,ale hůře napsaný Ahoj je mi 52let a chtěl bych koupit koně nejradši klisnu anebo valacha..hodnýho a zdravího jedno jakého plemena ,ale aby měl od 160 do 180cm,pro 12letou pokročilou jezdkyni ..jakou koliv barvu jinak by byl v dobrý péči,plné lásce a hlavně ve společnosti klisniček..měl by každodení pastvu,seno atd..jezdila by ho teda 12letá dívka koněmáme rádi a chceme aby se měl dobře byl by využívanej na dlouhe vyjíždky a rekreační ježdění...jinak opravdu v dobrých rukách..Cena 10-15tis jinak dohoda ještě..

sapaska vid já někdy taky jdu hledat dál

20.8.2007 20:19

woldemortik napsal(a):
sapaska vid já někdy taky jdu hledat dál

No děvčata ale třebá já si to zas ráda čtu když to někdo hodí sem, výborně se bavím.Ono ti zadavatelé těch inzerátů si asi koníka hodně přejí a třeba by mu mohli dát vše co potřebuje ale to podání mě fakt vždy rozesměje

Přidejte reakci

Přidat smajlík