monikafris
napsal(a):
Ahoj, všichni! Tak jsme dovršili 127 přízpěvků, takže zakládám 6.
tak to jsme se my Zlíňáci nějak rozšoupli co
vija
napsal(a):
tak to jsme se my Zlíňáci nějak rozšoupli co
Ahojte všichni zlíňaci na přání Bohdi dávám nějaké fotky ze závodů, drezura v Brně.
safir
napsal(a):
Ahojte všichni zlíňaci na přání Bohdi dávám nějaké fotky ze závodů, drezura v Brně.
tak další, nic moc kvalita, jak je to zmenšené
safir
napsal(a):
tak další, nic moc kvalita, jak je to zmenšené
Tak to je předposlední, pokus o prodloužený klus
safir
napsal(a):
Tak to je předposlední, pokus o prodloužený klus
To je poslední, jela jsem i na arabce.
briga
napsal(a):
Myslím, že dobré, ale no, hmm no..je taková samostatná :-D..ale ne vklidu, předchvilou jsem byla něco málo nafotit a chodila za mnou jak ocásek :-D. Jinak s Bellinkou docela kamarádky, Ganny na ní dělá nálety a Briga ji očichává :-D. Ale dobrí..
...
briga
napsal(a):
Myslím, že dobré, ale no, hmm no..je taková samostatná :-D..ale ne vklidu, předchvilou jsem byla něco málo nafotit a chodila za mnou jak ocásek :-D. Jinak s Bellinkou docela kamarádky, Ganny na ní dělá nálety a Briga ji očichává :-D. Ale dobrí..
..
monikafris
napsal(a):
O víkendu jsme byli na návštěvě u kamarádky za Vizovicema a nafotila jsem její koníky a hříbátko. To se letos pěkně vybarvilo.
monikafris
napsal(a):
O víkendu jsme byli na návštěvě u kamarádky za Vizovicema a nafotila jsem její koníky a hříbátko. To se letos pěkně vybarvilo.
Tento hřebeček appa se narodil začátkem května
monikafris
napsal(a):
Tento hřebeček appa se narodil začátkem května
stádo
monikafris
napsal(a):
Mám podobnou letošní kobylku - ale SN
sally
napsal(a):
Ještě detail:
ahoj Sally (Linda) zdraví tě Fryšták, prosímtě, máme novou kobylu ČMB, tříletá a Ola by s ní rád udělal zkoušky, vím že jsou 25.8 v Milokošti ale prosímtě nemáš na ně tam tel kontakt nebo kde by jsem mohla stáhnout přihlášku, vubec to nejde najít ani na www.chladnokrevn íci....Jana
sajma
napsal(a):
ahoj Sally (Linda) zdraví tě Fryšták, prosímtě, máme novou kobylu ČMB, tříletá a Ola by s ní rád udělal zkoušky, vím že jsou 25.8 v Milokošti ale prosímtě nemáš na ně tam tel kontakt nebo kde by jsem mohla stáhnout přihlášku, vubec to nejde najít ani na www.chladnokrevníci....Jana
No to už asi v tom Milokošti byly ne - když 25.8.? Na Moravě jsem ještě našla, že jsou v Mohelnici 12.9. na webu ASCHK.
Nejlíp, když zavolá na telefon v kontaktech na ASCHK - tam vědí všechno; nebo inspektorům pro Moravu Ing.Procházkovi či Rydvalovi. Telefony na ně jsou tam taky v kontaktech - bývají v komisi u ZV. Budou vědět, co kde ještě letos je, pokud v Milokošti nebyl a komu co má poslat.
Ahoj, letní sezona, moc práce, skoro jsem nejezdila. Konečně je po silážích - miluju podzim, kdy je ještě hezky, ne moc horko a už nás nečeká moc práce - konečně se víc dostanu na koně.
Ani Jana moc nejezdila, Merit někam vrazila nohu a poranila si kopyto, takže se čekalo, až to odroste. Zítra uvidíme, bude se strouhat, jestli už je to fajn.
Ahoj marti. Myslíš tou štípou kostelec? Jestli ano,tak u nás je to tak všelijak. Někteří jezdí, někteří ne,ale já už se moc těším do sedla,jen musím počkat. Ikdyž sem tam si sednu ale jen tak,na chvilku,bez sedla na ohlávce a jen v kroku,ale vždycky mi to pomůže na zádíčka. Dám vám sem fotku. Je to focené dneska na ultrazvuku. Má 4,6cm a hrozně se hemžilo, už se nedivím,že mi bývá tak špatně.
monikafris
napsal(a):
Tady to nějak spí.. Byli jste někdo včera na parkuru v Pravčicích?
monikafris
napsal(a):
tak my už jsme taky zlíňáčci
ahoj, mám tady na Vás maličkou prosbu o pomoc případně radu.Po nejaké době se mi podařilo si sehnat bydlení ve Fryštáku. A samozřejme bych sebou chtela mít i svého koníka, tak sem se tady Vás chtela zeptat zda nevíte o nejakém ustájení.Koník je starší(23 let) v typu chladnokrevném.Hledám spíš pastvinu nebo vetší výbeh přes den a na noc box.Není zvyklý na velkou společnost koní ale naposled byl se dvema hřebečky a valáškem a byli v pohode.Ted je zvyklý bývat venku celý den a na noc být ve venkovním boxu.Nehledám nejakou extra stáj se všemožným vybavením.jen příjemnou partu lidí a koníků.Samozřejmostí by byla výpomoc s čímkoliv.Já i koník sme nekonfliktní a vděční za jakoukoliv nabídku.
monikafris
napsal(a):
Ahoj! Dnes jsem po delší době zase něco nafotila. Wim.
Wim už má 4 měsíce a dva týdny!
monikafris
napsal(a):
Wim už má 4 měsíce a dva týdny!
Takto pořád zlobí kobylky. Oštipuje je, skáče po nich a Wildě ožral kousek ocasu. Takže to paplu takovýma máčkama jako je tabasco s chilli papriček.
monikafris
napsal(a):
Takto pořád zlobí kobylky. Oštipuje je, skáče po nich a Wildě ožral kousek ocasu. Takže to paplu takovýma máčkama jako je tabasco s chilli papriček.
monikafris
napsal(a):
Ahoj, tak aby to tu tak nespalo, tak přidám pár nejnovějších foteček
vija
napsal(a):
Ahoj, tak aby to tu tak nespalo, tak přidám pár nejnovějších foteček
monikafris
napsal(a):
ahojte lidi. Kdo to náhodou nevíte,tak 6.10- tuto sobotu ve 20:00 se koná na ranči LOS DOS country. Bude tam i ukázka s koňmi a od dopoledne tam bude program pro děti. Všichni jste srdečně zváni. Kdo nepřijde,tak přijde o hodně! Bude to v hale,takže i za deště. Dojděte,ať můžeme pokecat !
tango
napsal(a):
ahojte lidi. Kdo to náhodou nevíte,tak 6.10- tuto sobotu ve 20:00 se koná na ranči LOS DOS country. Bude tam i ukázka s koňmi a od dopoledne tam bude program pro děti. Všichni jste srdečně zváni. Kdo nepřijde,tak přijde o hodně! Bude to v hale,takže i za deště. Dojděte,ať můžeme pokecat !
Nabízím možnost ustájení Fryšták-box, ohrada. Dolní ves-3000Kč
sajma
napsal(a):
Nabízím možnost ustájení Fryšták-box, ohrada. Dolní ves-3000Kč
zdar jani ptala ses už Oly na tu ohradu? jako že bych si tam dala k vám koníka s tím, že by se mnemusel zavírat na noc do boxu ani v zimě? jestli by to bylo pořád za 3000 nebo jak?
monikafris
napsal(a):
lidičky, tak jak se pořád máte? Moc nám to tu ve Zlínku nežije, že? něco by to chtělo
vija
napsal(a):
lidičky, tak jak se pořád máte? Moc nám to tu ve Zlínku nežije, že? něco by to chtělo
Přidávám fotečku z dneška
monikafris
napsal(a):
Jezdecká stáj Bodlákovi vás srdečně zve na Hubertovu jízdu,která se bude konat dne 27.10.07 v Pozlovicích u Luhačovic.Začátek je v 09.00 hodin.
Můžete se zapojit do soutěží všeho druhu – (např. minimaxi, slalom, židličková…), také vás čeká výborné občerstvení a v neposlední řadě hon na lišku.
Vše pak vyvrcholí ve valašském šenku Ogar, kde se uskuteční boží soud.
Pro bližší info volejte pí Markétu Bodlákovou na tel:731 616 616
Těšíme se na vás!
romana
napsal(a):
Jezdecká stáj Bodlákovi vás srdečně zve na Hubertovu jízdu,která se bude konat dne 27.10.07 v Pozlovicích u Luhačovic.Začátek je v 09.00 hodin.
Můžete se zapojit do soutěží všeho druhu – (např. minimaxi, slalom, židličková…), také vás čeká výborné občerstvení a v neposlední řadě hon na lišku.
Vše pak vyvrcholí ve valašském šenku Ogar, kde se uskuteční boží soud.
Pro bližší info volejte pí Markétu Bodlákovou na tel:731 616 616
Těšíme se na vás!
Ahojte všeci, nějaké fotečky z dneška...jezdíme bez sedla a ohlavky
sajma
napsal(a):
Ahojte všeci, nějaké fotečky z dneška...jezdíme bez sedla a ohlavky
sajma
napsal(a):
poslední
Kdo neviděl dlouho Shagara, tak tady je ve Francii, tak si tam žije jak vidět dobře.
monikafris
napsal(a):
dnes jsem zase po delší době udělala pár foteček Wim
Samozřejmě, že nesmí chybět Wilda!
monikafris
napsal(a):
Taky přidávám foto našich nenažraných špinavých bobátek :-)
briga
napsal(a):
Brigi
briga
napsal(a):
Bellinka
i já se přidám, škoda že je hnusné počasí, pouštím Sajmíka v lese na volno a lítá tam po lesích jak střeštěný jojo, musím to nějak vychytat
sajma
napsal(a):
i já se přidám, škoda že je hnusné počasí, pouštím Sajmíka v lese na volno a lítá tam po lesích jak střeštěný jojo, musím to nějak vychytat
a vždy vysmátý ...však ho znáte
sajma
napsal(a):
nevím proč!
Ahoj všem zlíňákům a především těm z Kostelce...Shagarek zdraví...
sallinas
napsal(a):
Ahoj všem zlíňákům a především těm z Kostelce...Shagarek zdraví...
Shag v září.
sallinas
napsal(a):
Shagar..
Zdravíme Shagarka! Už bych ho ani nepoznala.
monikafris
napsal(a):
Zdravíme Shagarka! Už bych ho ani nepoznala.
Wilda
monikafris
napsal(a):
Ještě malá vzpomínka na jarní vyjížďku........
.....a pozdrav do KOstelce!
sallinas
napsal(a):
Moni a kolik máš frízanů?Wima si necháš? Musím se někdy přijet podívat
No jo, Shagar roste, i když bych řekla,že spíše do šířky Tady ještě v Paceřicích před odjezdem do Francie...
sallinas
napsal(a):
No jo, Shagar roste, i když bych řekla,že spíše do šířky Tady ještě v Paceřicích před odjezdem do Francie...
Shagovi spolubydlící...
sallinas
napsal(a):
A ještě jeden...
Ahoj Mony, jak se vede?? někdy se zastavce do fryštáku
sajma
napsal(a):
Ahoj Mony, jak se vede?? někdy se zastavce do fryštáku
Ahoj holky!!!!! Teď mám doma tuto trojku: Wildu, Wima a Anithu
monikafris
napsal(a):
Ahoj holky!!!!! Teď mám doma tuto trojku: Wildu, Wima a Anithu
To jsem ráda, žes ji poznala! Samozřejmě, že je to hodně malé a proto to jde těžko poznat. Snad na této to už bude lepší.
monikafris
napsal(a):
To jsem ráda, žes ji poznala! Samozřejmě, že je to hodně malé a proto to jde těžko poznat. Snad na této to už bude lepší.
Z loňské zimy. Asi z února.
sallinas
napsal(a):
Moni a kolik máš frízanů?Wima si necháš? Musím se někdy přijet podívat
Ahoj! Wim s Anithou jsou na prodej
sallinas
napsal(a):
Chacha,tak Míša už je zase slavná Jasně,že jsem ji poznala!
Díky za fotky.Frízani jsou nádherní...
Díky za pochvalu. Myslím, žes se Shagárkem také neprohloupila. PeŤka ho měla opravdu vypiplaného a výborně vychovaného a naučeného. Málo kdo má tak vychované hříbátko. Budeš mít s ním míň práce při obsedání a celkové komunikaci, ale to asi určitě víš. Já jsem měla Shagarka ráda. Když jsem prodala klisničku - odstávče, tak když jsem přišla do Kostelce, tak jsem Shagarka hladila a vzpomínala na Tinku. Obdivovala jsem, jak je hodný a vychovaný. Gabčo, až budeš mít čas, tak se klidně s Míšou u mne stavte na kafé. Míša byla asi před měsícem s Honzou na vyjížďce. Jela na Wildě
monikafris
napsal(a):
Díky za pochvalu. Myslím, žes se Shagárkem také neprohloupila. PeŤka ho měla opravdu vypiplaného a výborně vychovaného a naučeného. Málo kdo má tak vychované hříbátko. Budeš mít s ním míň práce při obsedání a celkové komunikaci, ale to asi určitě víš. Já jsem měla Shagarka ráda. Když jsem prodala klisničku - odstávče, tak když jsem přišla do Kostelce, tak jsem Shagarka hladila a vzpomínala na Tinku. Obdivovala jsem, jak je hodný a vychovaný. Gabčo, až budeš mít čas, tak se klidně s Míšou u mne stavte na kafé. Míša byla asi před měsícem s Honzou na vyjížďce. Jela na Wildě
Jé,to se Míša nepochlubila,že se svezla v mercedesu Já jsem ze Shagarka nadšená,beru ho občas na procházky do lesa,třeba na hodinu,je naprostý pohodář,nevadí mu jít od svých souputníků...kdybych tak chtěla vzít ty šéfovy ročky, tak udělají prapor,vytřeští oči a tradáá...mají neskutečné chody,jsou přítulní,ale ne takoví pohodáři.Shag je jako starý profík.Těším se,až začneme pracovat...Až přijedu do čr, stavím se s Mišou
monikafris
napsal(a):
Dnešní uplně povedená fotka :o)
briga
napsal(a):
Dnešní uplně povedená fotka :o)
Tak vypadá zima minulý týden u nás.
Mart'a: díky, Brigi čímdál tím víc překvapuje.. je to šikulka.. no to mě upě štve s tím sněheme :-/... zase bahno, kdo má ty koně furt čistit
briga
napsal(a):
Mart'a: díky, Brigi čímdál tím víc překvapuje.. je to šikulka.. no to mě upě štve s tím sněheme :-/... zase bahno, kdo má ty koně furt čistit
Ahojte Zlíňáčci! Moc vás všechny zdravím. Taky přidám fotku. Tango má parohy,chudák asi mu narostly po mojí svatbě