A co takhle okolí Uherského Hradiště, Uherského Brodu či Veselí nad Moravou - najde se někdo???
vap
napsal(a):
Tak to tu vážně nikdo není z těchto končin???
Tak my jsme kousek od Uh.Brodu ze 4 koníkama
jajina
napsal(a):
Tak my jsme kousek od Uh.Brodu ze 4 koníkama
..........
vap
napsal(a):
Tak super, jsem myslela, že jsem tu sama...a kde přesně jste? A co máte za koníky?Musím sbírat kontakty, protože nikoho od koní tu neznám...
Ahojky,taky tady nějak moc nevím krom těch dostihových stájí skoro o nikom jiném,tak paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Máme tři plňásky a ta malá je z Poničky po PH po Haflingovi,tak takový kříženeček
,tenhle týden nám ještě přibude poníček.A jsme teda z Vlčnova.A co máte za koníky Vy a od kud přesně jste?
jajina
napsal(a):
Ahojky,taky tady nějak moc nevím krom těch dostihových stájí skoro o nikom jiném,tak paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Máme tři plňásky a ta malá je z Poničky po PH po Haflingovi,tak takový kříženeček
,tenhle týden nám ještě přibude poníček.A jsme teda z Vlčnova.A co máte za koníky Vy a od kud přesně jste?
NO počkéééj, dyť to já vás znááám...máte yokomona, Lucky Darling, je to ono ne? a výběh u cesty....To má koně Lucka ne?
vap
napsal(a):
No jo, kdo jiný
Tak to jsem tě viděla večer u Pirdy na hubertu že?
Ono je tady na okolí prý lidí od koní hodně, ale já kromě těch dostihových nikoho neznám, takže je to na houby
Tak konečně jsem tu s koníkama a fotečkama :) Ano, Traplice jsou hned za Jalubím. Takže, moji koníci...Berry (možná znáte někdo z ranče Nevada na Smraďavce) , můj zlatý koník...
ettelwen
napsal(a):
Tak konečně jsem tu s koníkama a fotečkama :) Ano, Traplice jsou hned za Jalubím. Takže, moji koníci...Berry (možná znáte někdo z ranče Nevada na Smraďavce) , můj zlatý koník...
ještě Berda a já
ettelwen
napsal(a):
ještě Berda a já
jako další moje kříženka slezského norika a ČT - karina. Momentálně březí..
ettelwen
napsal(a):
jako další moje kříženka slezského norika a ČT - karina. Momentálně březí..
ještě...
ettelwen
napsal(a):
ještě...
no a jako poslední je u nás teď nový poníček Ivánek. Než jsem ho stihla pořádně vyfotit, tak se vyválel...
ettelwen
napsal(a):
no a jako poslední je u nás teď nový poníček Ivánek. Než jsem ho stihla pořádně vyfotit, tak se vyválel...
My teď právě prodali kobču do Jalubí...na Nevadě jsem byla je to asi tři týdny, protože jsme scháněli strakatého koníka, ale měl tam na prodej jen jednu kobču, ale byla málo strakatá a měla dost klabonos, což my nemusíme...Ty máš koníky doma jo?