A co takhle okolí Uherského Hradiště, Uherského Brodu či Veselí nad Moravou - najde se někdo???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2007 07:52

My se nacházme někde uprostřed s 2 kobzulkama

13.11.2007 08:07

vap napsal(a):

Tak to tu vážně nikdo není z těchto končin???

13.11.2007 19:22

vap napsal(a):
Tak to tu vážně nikdo není z těchto končin???

Tak my jsme kousek od Uh.Brodu ze 4 koníkama

13.11.2007 19:25

jajina napsal(a):
Tak my jsme kousek od Uh.Brodu ze 4 koníkama

..........

13.11.2007 19:26

jajina napsal(a):
..........

.....A naše krasavice

13.11.2007 19:28

jajina napsal(a):
.....A naše krasavice

.......A miminko

13.11.2007 20:20

jajina napsal(a):
.......A miminko

Tak super, jsem myslela, že jsem tu sama...a kde přesně jste? A co máte za koníky?Musím sbírat kontakty, protože nikoho od koní tu neznám...

14.11.2007 08:03

vap napsal(a):
Tak super, jsem myslela, že jsem tu sama...a kde přesně jste? A co máte za koníky?Musím sbírat kontakty, protože nikoho od koní tu neznám...

Ahojky,taky tady nějak moc nevím krom těch dostihových stájí skoro o nikom jiném,tak paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Máme tři plňásky a ta malá je z Poničky po PH po Haflingovi,tak takový kříženeček ,tenhle týden nám ještě přibude poníček.A jsme teda z Vlčnova.A co máte za koníky Vy a od kud přesně jste?

14.11.2007 08:10

jajina napsal(a):
Ahojky,taky tady nějak moc nevím krom těch dostihových stájí skoro o nikom jiném,tak paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Máme tři plňásky a ta malá je z Poničky po PH po Haflingovi,tak takový kříženeček ,tenhle týden nám ještě přibude poníček.A jsme teda z Vlčnova.A co máte za koníky Vy a od kud přesně jste?

NO počkéééj, dyť to já vás znááám...máte yokomona, Lucky Darling, je to ono ne? a výběh u cesty....To má koně Lucka ne?

14.11.2007 12:50

vap napsal(a):
NO počkéééj, dyť to já vás znááám...máte yokomona, Lucky Darling, je to ono ne? a výběh u cesty....To má koně Lucka ne?

Jéééééééééééé ,jo to jsme my!!!!!A kde se teda nacházíte Vy?To Vás asi taky znám,že jo?

14.11.2007 12:54

jajina napsal(a):
Jéééééééééééé ,jo to jsme my!!!!!A kde se teda nacházíte Vy?To Vás asi taky znám,že jo?

ahojky, taky se přidávám :) Jsem z Traplic - kousek od Uherského Hradiště Akorát jsem ve škole, takže fotky koníků přidat nemůžu...tak je sem hodím večer i s údaji o nich.

14.11.2007 13:07

ettelwen napsal(a):
ahojky, taky se přidávám :) Jsem z Traplic - kousek od Uherského Hradiště Akorát jsem ve škole, takže fotky koníků přidat nemůžu...tak je sem hodím večer i s údaji o nich.

Čauko tak určitě večer fotečky i info,ju?

14.11.2007 15:42

jajina napsal(a):
Čauko tak určitě večer fotečky i info,ju?

Ale ty nejsi Lucka že? Nebo jo?S tou se znám jen od vidění, ale koníky znám, protože jsem taky byla u dostihových...My jsme Slavkov, máme dva koníky, mlaďochy neobsedlé - plňasku a PH x čt...

14.11.2007 15:43

vap napsal(a):

Traplice - není to za Jalubím???

14.11.2007 15:45

vap napsal(a):
Traplice - není to za Jalubím???

Jo jinak ta fotka úvodní, ta už není aktuální, ta první kobča co je na ní, tu jsme prodali a místo ní máme strakaté polo PH

14.11.2007 18:54

vap napsal(a):
Jo jinak ta fotka úvodní, ta už není aktuální, ta první kobča co je na ní, tu jsme prodali a místo ní máme strakaté polo PH

Jo jsem Lucka,ze Slavkova mě napadá jen Jirka Kraťas...?

14.11.2007 19:38

jajina napsal(a):
Jo jsem Lucka,ze Slavkova mě napadá jen Jirka Kraťas...?

..............Jirkova manželka?

14.11.2007 19:53

jajina napsal(a):
..............Jirkova manželka?

No jo, kdo jiný Tak to jsem tě viděla večer u Pirdy na hubertu že?
Ono je tady na okolí prý lidí od koní hodně, ale já kromě těch dostihových nikoho neznám, takže je to na houby

14.11.2007 22:30

vap napsal(a):
Ono je tady na okolí prý lidí od koní hodně, ale já kromě těch dostihových nikoho neznám, takže je to na houby

Tak konečně jsem tu s koníkama a fotečkama :) Ano, Traplice jsou hned za Jalubím. Takže, moji koníci...Berry (možná znáte někdo z ranče Nevada na Smraďavce) , můj zlatý koník...

14.11.2007 22:31

ettelwen napsal(a):
Tak konečně jsem tu s koníkama a fotečkama :) Ano, Traplice jsou hned za Jalubím. Takže, moji koníci...Berry (možná znáte někdo z ranče Nevada na Smraďavce) , můj zlatý koník...

ještě Berda a já

14.11.2007 22:32

ettelwen napsal(a):
ještě Berda a já

jako další moje kříženka slezského norika a ČT - karina. Momentálně březí..

14.11.2007 22:33

ettelwen napsal(a):
jako další moje kříženka slezského norika a ČT - karina. Momentálně březí..

ještě...

14.11.2007 22:34

ettelwen napsal(a):
ještě...

no a jako poslední je u nás teď nový poníček Ivánek. Než jsem ho stihla pořádně vyfotit, tak se vyválel...

15.11.2007 07:25

ettelwen napsal(a):
no a jako poslední je u nás teď nový poníček Ivánek. Než jsem ho stihla pořádně vyfotit, tak se vyválel...

My teď právě prodali kobču do Jalubí...na Nevadě jsem byla je to asi tři týdny, protože jsme scháněli strakatého koníka, ale měl tam na prodej jen jednu kobču, ale byla málo strakatá a měla dost klabonos, což my nemusíme...Ty máš koníky doma jo?

15.11.2007 07:28

vap napsal(a):
My teď právě prodali kobču do Jalubí...na Nevadě jsem byla je to asi tři týdny, protože jsme scháněli strakatého koníka, ale měl tam na prodej jen jednu kobču, ale byla málo strakatá a měla dost klabonos, což my nemusíme...Ty máš koníky doma jo?

Hoj...tady hodonínsko.

15.11.2007 12:16

vap napsal(a):

Jo,taky jsem Vás tam viděla.Tak to je super a nějaké fotečky ještě Vašich koníků by nebyly?

15.11.2007 12:24

jajina napsal(a):
Jo,taky jsem Vás tam viděla.Tak to je super a nějaké fotečky ještě Vašich koníků by nebyly?

Zapoměla jsem dodat :Pro VAP!!!!!!!!

15.11.2007 12:49

jajina napsal(a):
Zapoměla jsem dodat :Pro VAP!!!!!!!!

Finča

15.11.2007 12:52

vap napsal(a):
Finča

...spící Kevin

15.11.2007 12:56

vap napsal(a):
...spící Kevin