Dneska se na Zálesí u Dvora Králové n.L. konal veřejný trénink pro velké koně, ale hlavně pro děti s poníky.Den se vydařil-bylo krásné a slunečné počasí.Při prvním ročníku jsme se klepali téměř zimou a dneska to byla úplná opalovačka!Můžu tu sama potvrdit, protože jsem se báječně spálila a myslím, že dneska nebudeme muset ani svítit, protože budu celou noc zářit a hlavně hřát!
Přináším pár foteček, kdo bude mít taktéž nějaký ten obrazový materiál,šup sem s ním!
michaela z
napsal(a):
Dneska se na Zálesí u Dvora Králové n.L. konal veřejný trénink pro velké koně, ale hlavně pro děti s poníky.Den se vydařil-bylo krásné a slunečné počasí.Při prvním ročníku jsme se klepali téměř zimou a dneska to byla úplná opalovačka!Můžu tu sama potvrdit, protože jsem se báječně spálila a myslím, že dneska nebudeme muset ani svítit, protože budu celou noc zářit a hlavně hřát!
Přináším pár foteček, kdo bude mít taktéž nějaký ten obrazový materiál,šup sem s ním!
naše nejmenší naděje na roztomilých pnících
michaela z
napsal(a):
naše nejmenší naděje na roztomilých pnících
podjetí pod tyčí-jedna z mála překážek parkuru zručnosti
michaela z
napsal(a):
Hopsinka
michaela z
napsal(a):
Hopsinka
někteří poníci své jezdce trošku zlobili...
michaela z
napsal(a):
někteří poníci své jezdce trošku zlobili...
odvážná jezdkyně, která jezdila bez třmenů a šlo ji to báječně!
michaela z
napsal(a):
odvážná jezdkyně, která jezdila bez třmenů a šlo ji to báječně!
michaela z
napsal(a):
...a ještě úsměv
jsem sice malej, ale šikovnej...
michaela z
napsal(a):
a honem do cíle!
čestné kolo vykouzlilo mnoha dětem úsměv na tváři
michaela z
napsal(a):
čestné kolo vykouzlilo mnoha dětem úsměv na tváři
Den to byl opravdu vydařený.Musím pochválit rodiče, že dbají na bezpečnost svých dětí a krom povinné přilby,měla většina i ochrannou vestu.