sadzi saj

merinkaaa
napsal(a):
a muzou byt i ruzne oranzove věcicky kreré jste treba vyrobili nebo koupili
Tak já mám svoji kobylku do oranžova
Uzdečka
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Tak já mám svoji kobylku do oranžova
Uzdečka
A tady jsme celý i s podsedlovkou oranžovou
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
A tady jsme celý i s podsedlovkou oranžovou
A druhá podsedlovka
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
A čabraka
moje kobylka je taky do oranžova moc pěkná barva
uzdečka má oranžové vypodložení a máme oranžovou i dečku
jahudka
napsal(a):
a tady dečka
jurasek
napsal(a):
mi máme jen provazovku do oranžova
Cože oranžová? hm..tak to hupky dupky sem s Jerrykem.taky mám tuhle barvu moc ráda a pokouším se jerryho ladit do tohodle odstínu,zatím to není kompletní :-( Chystám se pořídit ještě oranžovou dečku,ale tokovou barvu jakou chci nikde nemůžu sehnat tak zatím jenom takto:
klafus
napsal(a):
Cože oranžová? hm..tak to hupky dupky sem s Jerrykem.taky mám tuhle barvu moc ráda a pokouším se jerryho ladit do tohodle odstínu,zatím to není kompletní :-( Chystám se pořídit ještě oranžovou dečku,ale tokovou barvu jakou chci nikde nemůžu sehnat tak zatím jenom takto:
a ještě kombinace nylonové uzdečky-oranžovočerná
klafus
napsal(a):
a ještě kombinace nylonové uzdečky-oranžovočerná
a ještě kombinace s bílou čabrakou.Vypadá v ní tak nevinně ˇ'dáblík jeden
jahudka
napsal(a):
Ahoj chtěla jsem se zeptat, kde jsi koupila tu černou uzdecku se svetlym vypodložením, ja ji shanim uz dlouho, ale nedari se mi. vzdycky maji jenom hnedou se svetlym vypodlozenim ale ja chci cernou. tak mi prosim napis kde jsi ji koupila nebo jestli to mas pres internet a nebo jestli to mas delane na zakazku? dekuji za odpověd
jahudka
napsal(a):
Ahoj Chtěla jsem se zeptat nejsou nahodou ty fotky z pšovlk?
? a nemas kobylku ustajenou u pana pažoudky?? Byla jsem tam taky s takovym vysokym rezatym plnaskem. kdybych se pletla tak promin..
Fotku sem přihodit nemůžu protože mi jsme laděný do béžova
merinkaaa
napsal(a):
davejte sem fotecky koníku kteří jsou sladeni do oranžová. hrozne se mi ta barva lííbíííí a chtela bych vědět jak to vypadá na konících
Taky se pridávám, ja jsem na oranžoou uplne ulitla, mam vše, ohlavku, voditku, bandaže, podsedlovku, čabraky, atd. posílam par foto
denny trikolka
napsal(a):
Taky se pridávám, ja jsem na oranžoou uplne ulitla, mam vše, ohlavku, voditku, bandaže, podsedlovku, čabraky, atd. posílam par foto
Tady cely set, bez bandaži.
denny trikolka
napsal(a):
jedna z ohlavek org.
woldemortik
napsal(a):
já ldim do zelena modra černa a červene.ale mám doma na hnědáka oranžovou ohlávku s dvěma černými prožky někdy vyfotim adám sem
Dečka kterou sem ušila pro moje zlatíčko Nika
merinkaaa
napsal(a):
davejte sem fotecky koníku kteří jsou sladeni do oranžová. hrozne se mi ta barva lííbíííí a chtela bych vědět jak to vypadá na konících
Naše barva je oranžová
agak
napsal(a):
Ahoj chtěla jsem se zeptat, kde jsi koupila tu černou uzdecku se svetlym vypodložením, ja ji shanim uz dlouho, ale nedari se mi. vzdycky maji jenom hnedou se svetlym vypodlozenim ale ja chci cernou. tak mi prosim napis kde jsi ji koupila nebo jestli to mas pres internet a nebo jestli to mas delane na zakazku? dekuji za odpověd
jestli myslíš tu mojí s oranžovým vypodložením, tak ta je z equiservisu a není ani drahá
merinkaaa
napsal(a):
moje kobylka v oranzove parelce
hany
napsal(a):
Dečka kterou sem ušila pro moje zlatíčko Nika
jo Nik je Lotkou a Tinkou tak a tady je ta fotečka zatím sem nestihla vyfotit nějakou lepší ale ta dečka tam de alespoň trošku vidět...slibuju že tu příště dám lepší
denny trikolka
napsal(a):
Malem bych zapomela, jeste jsem mela mit tuto uzdečku, ale nemam ji bohužel už kde využít ak jsem ji nakonec nebrala.
kati
napsal(a):
moje kobylka v oranzove parelce
Tak konečně ten slibovaný set tentokrát už i s dečkou
klafus
napsal(a):
Tak konečně ten slibovaný set tentokrát už i s dečkou
klafus: moc hezká kombinace oranžová+bílá jsi spokojená s jezdeckou provazovkou??A jak dlouho a jakým způsobem si koníka na ni zvykala??Předpokládám že je to od www.toricon.cz
bardi
napsal(a):
klafus: moc hezká kombinace oranžová+bílá jsi spokojená s jezdeckou provazovkou??A jak dlouho a jakým způsobem si koníka na ni zvykala??Předpokládám že je to od www.toricon.cz
bardi musím odpovědět za Klárku jelikož jsme na její um moc hrdé vše krom oteží a sedla vyráběla klárka, takže jak provazovou ohlávku tak i krásnou oranžovou dečku.
merinkaaa
napsal(a):
Taky jsme sladili do oranžova i když v zásobě máme i vínovou :-)
anetka93
napsal(a):
já na mulinu ušila návlek na nánosník a vykrojenou dečku,z oranžového plyše,dečka má spodní stranu froté,kdy by měl někdo zájem tak to prodám třeba za 100 Kč i s poštovným,když pladba proběhne předem
anetka93
napsal(a):
taky se přidám, oranžová je naše barva tady s ohlávkou od kámošky
gilden
napsal(a):
taky se přidám, oranžová je naše barva tady s ohlávkou od kámošky
s čabrakou a dečkou
gilden
napsal(a):
s čabrakou a dečkou
ehm tkže já se taky přidám .. Tady já a můj věrný oř.
stalonek
napsal(a):
ehm tkže já se taky přidám .. Tady já a můj věrný oř.
merinkaaa
napsal(a):
PRODÁM oranžovou uzdu s otěžemi, poprsníkem a martingalovou vidlicí, materiál Biothane, rok staré, bez vad. Univerzální - lze nastavit na jakoukoliv velikost. Vhodné pro vytrvalost. Značka Marylot. Cena 4tis. Po dohodě můžu dovézt. Tel: 773268204 nebo avecaesar@atlas.cz