Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.8.2007 12:04

davejte sem fotecky koníku kteří jsou sladeni do oranžová. hrozne se mi ta barva lííbíííí a chtela bych vědět jak to vypadá na konících

26.8.2007 12:09

merinkaaa napsal(a):
davejte sem fotecky koníku kteří jsou sladeni do oranžová. hrozne se mi ta barva lííbíííí a chtela bych vědět jak to vypadá na konících

a muzou byt i ruzne oranzove věcicky kreré jste treba vyrobili nebo koupili

sadzi saj

26.8.2007 14:06
sadzi saj

merinkaaa napsal(a):
a muzou byt i ruzne oranzove věcicky kreré jste treba vyrobili nebo koupili

Tak já mám svoji kobylku do oranžova

Uzdečka

sadzi saj

26.8.2007 14:07
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Tak já mám svoji kobylku do oranžova

Uzdečka

A tady jsme celý i s podsedlovkou oranžovou

sadzi saj

26.8.2007 14:11
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
A tady jsme celý i s podsedlovkou oranžovou

A druhá podsedlovka

sadzi saj

26.8.2007 14:13
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
A druhá podsedlovka

A čabraka

26.8.2007 15:48

sadzi saj napsal(a):
A čabraka

moje kobylka je taky do oranžova moc pěkná barva
uzdečka má oranžové vypodložení a máme oranžovou i dečku

26.8.2007 15:49

jahudka napsal(a):

a tady dečka

26.8.2007 16:22

jahudka napsal(a):
a tady dečka

mi máme jen provazovku do oranžova

26.8.2007 16:48

jurasek napsal(a):
mi máme jen provazovku do oranžova

Cože oranžová? hm..tak to hupky dupky sem s Jerrykem.taky mám tuhle barvu moc ráda a pokouším se jerryho ladit do tohodle odstínu,zatím to není kompletní :-( Chystám se pořídit ještě oranžovou dečku,ale tokovou barvu jakou chci nikde nemůžu sehnat tak zatím jenom takto:

26.8.2007 16:49

klafus napsal(a):
Cože oranžová? hm..tak to hupky dupky sem s Jerrykem.taky mám tuhle barvu moc ráda a pokouším se jerryho ladit do tohodle odstínu,zatím to není kompletní :-( Chystám se pořídit ještě oranžovou dečku,ale tokovou barvu jakou chci nikde nemůžu sehnat tak zatím jenom takto:

a ještě kombinace nylonové uzdečky-oranžovočerná

26.8.2007 16:50

klafus napsal(a):
a ještě kombinace nylonové uzdečky-oranžovočerná

a ještě kombinace s bílou čabrakou.Vypadá v ní tak nevinně ˇ'dáblík jeden

26.8.2007 17:39

klafus napsal(a):
a ještě kombinace s bílou čabrakou.Vypadá v ní tak nevinně ˇ'dáblík jeden

to mate upe super ze mate konika!!!! ja ho nemam ale budu mit!! zase myslim nad tim az bude!! budu ho taky ladit do oranzova!!! ORANZOVA JE NEJ!!!
MATE NADHERNE KONIKY

26.8.2007 20:33

jahudka napsal(a):

Ahoj chtěla jsem se zeptat, kde jsi koupila tu černou uzdecku se svetlym vypodložením, ja ji shanim uz dlouho, ale nedari se mi. vzdycky maji jenom hnedou se svetlym vypodlozenim ale ja chci cernou. tak mi prosim napis kde jsi ji koupila nebo jestli to mas pres internet a nebo jestli to mas delane na zakazku? dekuji za odpověd

26.8.2007 20:45

jahudka napsal(a):

Ahoj Chtěla jsem se zeptat nejsou nahodou ty fotky z pšovlk?? a nemas kobylku ustajenou u pana pažoudky?? Byla jsem tam taky s takovym vysokym rezatym plnaskem. kdybych se pletla tak promin..
Fotku sem přihodit nemůžu protože mi jsme laděný do béžova

26.8.2007 21:50

merinkaaa napsal(a):

Taky se pridávám, ja jsem na oranžoou uplne ulitla, mam vše, ohlavku, voditku, bandaže, podsedlovku, čabraky, atd. posílam par foto

26.8.2007 21:52

denny trikolka napsal(a):
Taky se pridávám, ja jsem na oranžoou uplne ulitla, mam vše, ohlavku, voditku, bandaže, podsedlovku, čabraky, atd. posílam par foto

Tady cely set, bez bandaži.

26.8.2007 21:54

jedna z ohlavek org.

27.8.2007 11:59

jedna z ohlavek org.

no ted uz o jiné barve neuvazuji je to nááádhera!!! mate nadherne koníkyy a ja doufam ze se taky dockam!!! a vybava???? jedine v oranzovéééé

27.8.2007 12:13

merinkaaa napsal(a):
no ted uz o jiné barve neuvazuji je to nááádhera!!! mate nadherne koníkyy a ja doufam ze se taky dockam!!! a vybava???? jedine v oranzovéééé

já ldim do zelena modra černa a červene.ale mám doma na hnědáka oranžovou ohlávku s dvěma černými prožky někdy vyfotim adám sem

27.8.2007 12:51

woldemortik napsal(a):
já ldim do zelena modra černa a červene.ale mám doma na hnědáka oranžovou ohlávku s dvěma černými prožky někdy vyfotim adám sem

Dečka kterou sem ušila pro moje zlatíčko Nika

27.8.2007 13:57

hany napsal(a):

nikolas je z lotkou a tinou ne?? klasna decka dej sem fotku na nikolaskovi jestli chces urco mu bude sluset!!!!

27.8.2007 19:20

merinkaaa napsal(a):

Naše barva je oranžová

27.8.2007 19:21

iriska napsal(a):
Naše barva je oranžová

při rychlostkách

28.8.2007 11:34

agak napsal(a):
Ahoj chtěla jsem se zeptat, kde jsi koupila tu černou uzdecku se svetlym vypodložením, ja ji shanim uz dlouho, ale nedari se mi. vzdycky maji jenom hnedou se svetlym vypodlozenim ale ja chci cernou. tak mi prosim napis kde jsi ji koupila nebo jestli to mas pres internet a nebo jestli to mas delane na zakazku? dekuji za odpověd

jestli myslíš tu mojí s oranžovým vypodložením, tak ta je z equiservisu a není ani drahá

28.8.2007 11:35

dalajlama napsal(a):
Ahoj Chtěla jsem se zeptat nejsou nahodou ty fotky z pšovlk?? a nemas kobylku ustajenou u pana pažoudky?? Byla jsem tam taky s takovym vysokym rezatym plnaskem. kdybych se pletla tak promin..
Fotku sem přihodit nemůžu protože mi jsme laděný do béžova

jj jsou a kobylku tam mám

28.8.2007 11:48

iriska napsal(a):

Kamarádka Lucka a naše kobylka Dogorka

29.8.2007 07:48

merinkaaa napsal(a):

moje kobylka v oranzove parelce

29.8.2007 12:08

hany napsal(a):

jo Nik je Lotkou a Tinkou tak a tady je ta fotečka zatím sem nestihla vyfotit nějakou lepší ale ta dečka tam de alespoň trošku vidět...slibuju že tu příště dám lepší

30.8.2007 10:13

Malem bych zapomela, jeste jsem mela mit tuto uzdečku, ale nemam ji bohužel už kde využít ak jsem ji nakonec nebrala.

3.9.2007 19:35

kati napsal(a):
moje kobylka v oranzove parelce

Tak konečně ten slibovaný set tentokrát už i s dečkou

3.9.2007 22:05

klafus napsal(a):
Tak konečně ten slibovaný set tentokrát už i s dečkou

klafus: moc hezká kombinace oranžová+bílá jsi spokojená s jezdeckou provazovkou??A jak dlouho a jakým způsobem si koníka na ni zvykala??Předpokládám že je to od www.toricon.cz

4.9.2007 07:49

bardi napsal(a):
klafus: moc hezká kombinace oranžová+bílá jsi spokojená s jezdeckou provazovkou??A jak dlouho a jakým způsobem si koníka na ni zvykala??Předpokládám že je to od www.toricon.cz

bardi musím odpovědět za Klárku jelikož jsme na její um moc hrdé vše krom oteží a sedla vyráběla klárka, takže jak provazovou ohlávku tak i krásnou oranžovou dečku.

17.11.2009 19:12
anetka93

XXX.XXX.50.19

merinkaaa napsal(a):

Taky jsme sladili do oranžova i když v zásobě máme i vínovou :-)

17.11.2009 19:17
sheril

XXX.XXX.88.21

anetka93 napsal(a):

já na mulinu ušila návlek na nánosník a vykrojenou dečku,z oranžového plyše,dečka má spodní stranu froté,kdy by měl někdo zájem tak to prodám třeba za 100 Kč i s poštovným,když pladba proběhne předem

17.11.2009 19:22
gilden

XXX.XXX.190.107

anetka93 napsal(a):

taky se přidám, oranžová je naše barva tady s ohlávkou od kámošky

17.11.2009 19:23
gilden

XXX.XXX.190.107

gilden napsal(a):
taky se přidám, oranžová je naše barva tady s ohlávkou od kámošky

s čabrakou a dečkou

17.11.2009 21:10
stalonek

XXX.XXX.163.101

gilden napsal(a):
s čabrakou a dečkou

ehm tkže já se taky přidám .. Tady já a můj věrný oř.

17.11.2009 21:11
stalonek

XXX.XXX.163.101

stalonek napsal(a):
ehm tkže já se taky přidám .. Tady já a můj věrný oř.

17.12.2009 14:17
avecaesar

XXX.XXX.127.229

merinkaaa napsal(a):

PRODÁM oranžovou uzdu s otěžemi, poprsníkem a martingalovou vidlicí, materiál Biothane, rok staré, bez vad. Univerzální - lze nastavit na jakoukoliv velikost. Vhodné pro vytrvalost. Značka Marylot. Cena 4tis. Po dohodě můžu dovézt. Tel: 773268204 nebo avecaesar@atlas.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík