dzaina
napsal(a):
vzdyt je to jessi z Bystrice!!!!!!!!!!
Ahojte, jen taková malá šťurkaPřijdu dnes do práce a pí. doktorka mi říká, mimochodem bydlí v Bystřici, že tam jezdíte s koňma po polích a zemědělci řvou...
majtá

dzaina
napsal(a):
vzdyt je to jessi z Bystrice!!!!!!!!!!
Jé to je Jessíček. Až na to, že mě kdysi málem několikrát zabil, je to celkem prima chlapák. Doufám, že se s ním konečně něco smysluplného dělá, už si toho dost zakusil a potřeboval by k sobě rozumného člověka, co to s koněma umí
siringa
napsal(a):
Ahojte, jen taková malá šťurkaPřijdu dnes do práce a pí. doktorka mi říká, mimochodem bydlí v Bystřici, že tam jezdíte s koňma po polích a zemědělci řvou...
no,já tam nechodím dlouho,takže nevím jestli řvou nebo tak něco....a na vyjíždce jsem byla jenom jednou zatím a to jsme jely jenom v lese, to nevím,jestli nadávají,nebo jestli se jezdí
majtá
napsal(a):
Jé to je Jessíček. Až na to, že mě kdysi málem několikrát zabil, je to celkem prima chlapák. Doufám, že se s ním konečně něco smysluplného dělá, už si toho dost zakusil a potřeboval by k sobě rozumného člověka, co to s koněma umí
no,dělá s ním lucka a někdy já,ale jinak asi teda nikdo............... ale už je mnohem hodnější