Jak se vám líbí??tenhle můj miláček

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2007 09:03

jessinka napsal(a):
pište semka názory na tohoto koníka

zase

27.8.2007 11:37

jessinka napsal(a):
pište semka názory na tohoto koníka

Pěkný, takový měnší podsaditý koník, že? :-)

27.8.2007 11:47

briga napsal(a):
Pěkný, takový měnší podsaditý koník, že? :-)

nebil tedka někdy na podej?

27.8.2007 13:50

woldemortik napsal(a):

vzdyt je to jessi z Bystrice!!!!!!!!!!

27.8.2007 14:22

dzaina napsal(a):

Ahojte, jen taková malá šťurkaPřijdu dnes do práce a pí. doktorka mi říká, mimochodem bydlí v Bystřici, že tam jezdíte s koňma po polích a zemědělci řvou...

27.8.2007 14:31

jessinka napsal(a):
zase

Kráásný koník-přesně můj typ, takový menší a trošičku zavalitější

majtá

27.8.2007 16:45
majtá

dzaina napsal(a):

Jé to je Jessíček. Až na to, že mě kdysi málem několikrát zabil, je to celkem prima chlapák. Doufám, že se s ním konečně něco smysluplného dělá, už si toho dost zakusil a potřeboval by k sobě rozumného člověka, co to s koněma umí

27.8.2007 18:19

siringa napsal(a):
Ahojte, jen taková malá šťurkaPřijdu dnes do práce a pí. doktorka mi říká, mimochodem bydlí v Bystřici, že tam jezdíte s koňma po polích a zemědělci řvou...

no,já tam nechodím dlouho,takže nevím jestli řvou nebo tak něco....a na vyjíždce jsem byla jenom jednou zatím a to jsme jely jenom v lese, to nevím,jestli nadávají,nebo jestli se jezdí

27.8.2007 18:20

majtá napsal(a):
Jé to je Jessíček. Až na to, že mě kdysi málem několikrát zabil, je to celkem prima chlapák. Doufám, že se s ním konečně něco smysluplného dělá, už si toho dost zakusil a potřeboval by k sobě rozumného člověka, co to s koněma umí

no,dělá s ním lucka a někdy já,ale jinak asi teda nikdo............... ale už je mnohem hodnější

27.8.2007 19:08

woldemortik napsal(a):

ne,myslím že na prodej teda nebyl

27.8.2007 22:54

ne,já jsem to tak nemyslela,jako že je můj luci,tím se ti teda moc omlouvám!
a pro všechny upřesnuji:ano pomáhám s ním lucce a jezdím na něj když jsem ve stáji a Lucinka svolí!ale je to můj oblíbenec

27.8.2007 22:57

Luci,bych to neřešila,jsem slyšela o Bystřici takový hnuzný hemzi až se mi z toho blbě dělalo,ty a já víme od koho ty kecy byli... jinak budu moct asi už toho 1. ale to se ještě domluvíme

Přidejte reakci

Přidat smajlík