Napiste kolik by mohl stat tenhle konik

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2007 11:57

Ahoj vsichni,prosim vas napiste mi kolik za kolik by jste tohohle konika prodali?Zatim Ho prodavat nechci,ale zajmalo by me jakou by mohl mit cenu.Je to valach A1/1,je hrozny zlato,hlavne ze zeme,chodi za mnou jako pejsek,je hrozne hodnej a ucenlivej,stara se o nej 9leta holka.je tedy docela temperamentni pod sedlem,ale za to oprevdu ucenlivej.Napiste ves nazor.Diky

28.8.2007 11:58

kati napsal(a):
Ahoj vsichni,prosim vas napiste mi kolik za kolik by jste tohohle konika prodali?Zatim Ho prodavat nechci,ale zajmalo by me jakou by mohl mit cenu.Je to valach A1/1,je hrozny zlato,hlavne ze zeme,chodi za mnou jako pejsek,je hrozne hodnej a ucenlivej,stara se o nej 9leta holka.je tedy docela temperamentni pod sedlem,ale za to oprevdu ucenlivej.Napiste ves nazor.Diky

Dalsi

28.8.2007 12:05

kati napsal(a):

a posledni,trochu jsem se rozjelaPISTE

28.8.2007 12:06

kati napsal(a):
a posledni,trochu jsem se rozjelaPISTE

ahoj ten pejsem v rohu v pravo není to pyreneják

28.8.2007 12:08

woldemortik napsal(a):
ahoj ten pejsem v rohu v pravo není to pyreneják

Ahoj nene to je Kavkazky pastevecky pes(2,5mesice)

28.8.2007 12:15

kati napsal(a):
Ahoj nene to je Kavkazky pastevecky pes(2,5mesice)

tak jsem si ho spletla ze zadu vypadá jak pyreneják tady na foce 4.5 měsíce jinak jí je už 9m

28.8.2007 12:19

kati napsal(a):

je z dostihu?
ma nejake sportovni vysledky?
zdravotni stav?
Jinak, pokud je z dostihu a nema zadnou sportovni vykonost (krom dostihu), tak bych vic jak 30 000 nedala, pokud je z dostihu a ma sportovni vykonost, zalezi na tom jakou a jak je spolehlivy takze u super spolehliveho kone s vyskakanym L klidne i 120 000.
pokud neni z dostihu a nema vykonost, tak do tech max 45 000 pokud ji ma, opet zalezi jakou protoze spolehivy ST parkurovy kun ma jinou cenu nez stycujici Z-kar.
a samozrejme v potaz zdravotni stav.

Martanek

28.8.2007 12:21

kes napsal(a):
je z dostihu?
ma nejake sportovni vysledky?
zdravotni stav?
Jinak, pokud je z dostihu a nema zadnou sportovni vykonost (krom dostihu), tak bych vic jak 30 000 nedala, pokud je z dostihu a ma sportovni vykonost, zalezi na tom jakou a jak je spolehlivy takze u super spolehliveho kone s vyskakanym L klidne i 120 000.
pokud neni z dostihu a nema vykonost, tak do tech max 45 000 pokud ji ma, opet zalezi jakou protoze spolehivy ST parkurovy kun ma jinou cenu nez stycujici Z-kar.
a samozrejme v potaz zdravotni stav.

Martanek

Ahoj,ne nejni z dostihu ani nema zadnou vykonnost.Ja si myslela,ze tak tech 30000 to bude.Dik za odpoved

28.8.2007 12:22

kati napsal(a):
Ahoj,ne nejni z dostihu ani nema zadnou vykonnost.Ja si myslela,ze tak tech 30000 to bude.Dik za odpoved

je uplne zdravej.

28.8.2007 13:03

kati napsal(a):
je uplne zdravej.

Taky si myslím kolem těch 30.000, možná i ke 40, to, že je mazlík je u "nesporťáků" důležité, hodně jde o to, jak je hodně přiježděný....

28.8.2007 13:51

cheyenne napsal(a):
Taky si myslím kolem těch 30.000, možná i ke 40, to, že je mazlík je u "nesporťáků" důležité, hodně jde o to, jak je hodně přiježděný....

Akorát nechápu, co s tím mají společného dostihy, pokud je hodný a zdravý, tak je to snad jedno, jestli někdy běhal nebo ne...???

28.8.2007 14:01

vap napsal(a):
Akorát nechápu, co s tím mají společného dostihy, pokud je hodný a zdravý, tak je to snad jedno, jestli někdy běhal nebo ne...???

Nějak jsem přehlédla to podstatné - věk !!! Na tom při ceně hodně záleží. Jinak pokud je věk do 10 let, je zdravý a hodný, cena za takového plňáska by měla být tak 30 až 40 tisíc.

28.8.2007 14:10

janiik napsal(a):
Nějak jsem přehlédla to podstatné - věk !!! Na tom při ceně hodně záleží. Jinak pokud je věk do 10 let, je zdravý a hodný, cena za takového plňáska by měla být tak 30 až 40 tisíc.

jedno to neni pokud neměl dostihovou kariéru, může bejt hodnej sebevíc ale tvrdej tréning od hříběte, zátěž na mladé kosti mu na ceně rozhodně nepřidaj

28.8.2007 14:18

kati napsal(a):

Věk je taky docela důležitej "parametr". Tak kolem těch 30.000,-, jestli má do těch desíti let a nebyl v dostihovým tréninku:o)

28.8.2007 14:26

kati napsal(a):

Prominte,na vek jsem uplne zapomela,je mu 8let.Diky vsem za nazory,chci to vedet,protoze asi pred pul rokem jsem ho prodavala za 20000 a kamaradka mi rekla,ze to je malo.Psalo mi hodne lidi,ale potom uz se nikdo neozval,tak jsem se rozhodla,ze si ho necham.

28.8.2007 14:28

kati napsal(a):
Prominte,na vek jsem uplne zapomela,je mu 8let.Diky vsem za nazory,chci to vedet,protoze asi pred pul rokem jsem ho prodavala za 20000 a kamaradka mi rekla,ze to je malo.Psalo mi hodne lidi,ale potom uz se nikdo neozval,tak jsem se rozhodla,ze si ho necham.

Super věk a hezkej koník. Kdyby to bylo tak za pět let, tak bych uvažovala:o) Leč já bych asi chtěla stejně kobču:o)

28.8.2007 14:30

kati napsal(a):

Ahojky,
Na jednu stranu máte pravdu, věk je docela důležitý,ale zajímalo by mě, kdybych prodávala svoji kobylku , je jí 19, naprosto zdravá, není slepá, není dušná, v perfektní kondici. Stále sportuje, jezdí na VT, je s PP, kdybych napsala cenu 25 000-30 000.-kč tak se na mě budete dívat jak na blázna
Jina Tvůj koník je moc pěkný, není to náhodou ten, co Ti nechce chodit bez koní sám ven ??
Katka

28.8.2007 14:35

veronika20 napsal(a):
Ahojky,
Na jednu stranu máte pravdu, věk je docela důležitý,ale zajímalo by mě, kdybych prodávala svoji kobylku , je jí 19, naprosto zdravá, není slepá, není dušná, v perfektní kondici. Stále sportuje, jezdí na VT, je s PP, kdybych napsala cenu 25 000-30 000.-kč tak se na mě budete dívat jak na blázna
Jina Tvůj koník je moc pěkný, není to náhodou ten, co Ti nechce chodit bez koní sám ven ??
Katka

Jojo je,ale uz je to dobry,protoze jsem prodala klisnu,ktera mu delala spolecnost,tak ted je sam,ale brzy mu pribyde hribatko.On nechtel chodit ven sam,protoze byvali majitele,kdyz s nim jeli ven a jeli nekudy kudi se mu proste nechtelo,tak ho nechali,aby si sel kudy on chce a ted to zkousel i na me.No jo,takovyhle a jeste horsi veci se stavaj kdyz si kone koupi lidi,ktery tomu nerozumi.

28.8.2007 14:41

veronika20 napsal(a):
Ahojky,
Katka

Tvoje kobylka je fakt hezka,myslim si,ze kdyby jsi dala cenu do tech 25000,tak by na tebe nikdo nekoukal jak na blazna.Ja jsem prodala 16letou kobylu A1/1 za 10000 a jak,tak koukam mela jsem ji dat za vic.Kobylka byla uplne zdrava,hodna,krasna jezdila na ni 9leta holka na periloho ohlavce i ven i s ni trochu skakala,ale ja ji prodala za tak malo,protoze jsem na ni nechtela videlat,ale prodat ji do dobrych rukou.

28.8.2007 14:46

kati napsal(a):
Jojo je,ale uz je to dobry,protoze jsem prodala klisnu,ktera mu delala spolecnost,tak ted je sam,ale brzy mu pribyde hribatko.On nechtel chodit ven sam,protoze byvali majitele,kdyz s nim jeli ven a jeli nekudy kudi se mu proste nechtelo,tak ho nechali,aby si sel kudy on chce a ted to zkousel i na me.No jo,takovyhle a jeste horsi veci se stavaj kdyz si kone koupi lidi,ktery tomu nerozumi.

No tak ted jsem nepochopila Tvoji poslední větu na co to byla narážka...

28.8.2007 21:10

veronika20 napsal(a):
No tak ted jsem nepochopila Tvoji poslední větu na co to byla narážka...

Na tebe ne,vzdyt jsem psala o lidech,ktery meli driv meho kone.

Přidejte reakci

Přidat smajlík