Ryzáčci a jejich podsedlové dečky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

28.8.2007 21:48
sadzi saj

Prosím všechny, kdo máte ryzáky, zda můžete hodit foto s Vašimi podsedlovkami Chci koupit jednu náhradní pracovní, ale nějak se nemůžu rozhodnout jakou barvu, mám dvě už oranžové, ale tahle bude jenom pracovní, nemáte někde červenou na ryzákovi? Nějak si to neumím představit. Dík

28.8.2007 21:55

sadzi saj napsal(a):
Prosím všechny, kdo máte ryzáky, zda můžete hodit foto s Vašimi podsedlovkami Chci koupit jednu náhradní pracovní, ale nějak se nemůžu rozhodnout jakou barvu, mám dvě už oranžové, ale tahle bude jenom pracovní, nemáte někde červenou na ryzákovi? Nějak si to neumím představit. Dík

Já mám na fotce moji kobylku sladěnou do vínové. Dám ti sem ještě nějaké fotky barviček na ryzácích...

sadzi saj

28.8.2007 21:56
sadzi saj

barletka napsal(a):
Já mám na fotce moji kobylku sladěnou do vínové. Dám ti sem ještě nějaké fotky barviček na ryzácích...

Díky, budu ráda

28.8.2007 21:59

barletka napsal(a):

Tady je Parma v hnědé s modrým lemem..

28.8.2007 22:03

sadzi saj napsal(a):

zelená zelená, ale kdybych měla tenkrát ten výběr tak jí jednoznačně koupím krémovou

zde na fotu zelená, krémová, a modrá možno porovnat též odstín ryzáků, kdyby jsi třeba kobče chtěla udělat melír apod

28.8.2007 22:05

sadzi saj napsal(a):

Ahoj...V Krupce je pracovní černá

28.8.2007 22:05

barletka napsal(a):
Tady je Parma v hnědé s modrým lemem..

Parma ve světle modré..

28.8.2007 22:08

molly napsal(a):

Erbín se nechtěl fotit...

28.8.2007 22:09

molly napsal(a):

Máme i bledě modré naušáky.Parma

28.8.2007 22:14

barletka napsal(a):
Máme i bledě modré naušáky.Parma

Nekvalitní fotky, nic nejde vidět
Parma-tmavě modrá..

28.8.2007 22:30

sadzi saj napsal(a):

tak zase modrá

28.8.2007 22:32

microfon napsal(a):
tak zase modrá

tady tříbarevná

28.8.2007 22:33

microfon napsal(a):
tady tříbarevná

šedá

28.8.2007 22:36

microfon napsal(a):
šedá

ale jak si tady(u sebe v compu) probírám ty fotky, tak ta béžová docela vede

28.8.2007 22:47

microfon napsal(a):
ale jak si tady(u sebe v compu) probírám ty fotky, tak ta béžová docela vede

Tak tady šedá - anglická verze

28.8.2007 22:52

janda napsal(a):
Tak tady šedá - anglická verze

Další do sbírky modrých

28.8.2007 22:56

janda napsal(a):
Další do sbírky modrých

Tady černá ochutnávka

28.8.2007 23:02

janda napsal(a):
Tady černá ochutnávka

A tady je ještě jedna vínová lahůdka - tentokráte ve verzi pony....

28.8.2007 23:06

janda napsal(a):
A tady je ještě jedna vínová lahůdka - tentokráte ve verzi pony....

A jak to že tu ještě nemáme zelenou. Ta je na ryzákovi také naprosto luxusní. I když tady vypadá poněkud vybledle

28.8.2007 23:09

janda napsal(a):
A jak to že tu ještě nemáme zelenou. Ta je na ryzákovi také naprosto luxusní. I když tady vypadá poněkud vybledle

Á dneska máte šťastný den. Tak jsem dokonce oproti očekávání našla i červenou na ryzákovi

29.8.2007 12:16

jezabel napsal(a):
Tady já a moje Jessulka v zelené

dříve sme měli červenou ale tedkom fandíme oranžové....musím se pochválit šila sem jí sama

29.8.2007 14:56

hany napsal(a):
dříve sme měli červenou ale tedkom fandíme oranžové....musím se pochválit šila sem jí sama

kamarádka Barča a její koník Šibal v červeném =)

29.8.2007 16:16

jezabel napsal(a):
kamarádka Barča a její koník Šibal v červeném =)

Já mám na koníkovi takovou krásnou kostkovanou

29.8.2007 23:16

leennyy napsal(a):
Já mám na koníkovi takovou krásnou kostkovanou

tak mi jsme tedko bezovy ale byvali jsme i zeleny a cerny:

30.8.2007 10:52

dalajlama napsal(a):
tak mi jsme tedko bezovy ale byvali jsme i zeleny a cerny:

:-D tak to vypada ze mame asi stejny styl:-D ja mam zatim univerzální černou chtěla sem do zelena ale ted právě uvažuji nad béžovou tou se taky nikdy nic nezkazi.

30.8.2007 17:04

sefero napsal(a):
:-D tak to vypada ze mame asi stejny styl:-D ja mam zatim univerzální černou chtěla sem do zelena ale ted právě uvažuji nad béžovou tou se taky nikdy nic nezkazi.

tak to je dobry asi mame stejnej styl:D mno ale ta cerna je asi nejpraktictejsico mas za konika jestli se muzu zeptat???

30.8.2007 19:32

dalajlama napsal(a):
tak to je dobry asi mame stejnej styl:D mno ale ta cerna je asi nejpraktictejsico mas za konika jestli se muzu zeptat???

Mi máme krémovou, před tím to byla ale zelená

30.8.2007 19:36

daty napsal(a):
Mi máme krémovou, před tím to byla ale zelená

a zelená-kámoška a její koník

30.8.2007 20:26

dalajlama napsal(a):

mam plnaska 4letyho ryzaka... sice jeste pred rokem nic neumel ale zaciname se sehravat... je to zlaticko

30.8.2007 20:52

sadzi saj napsal(a):

ja mam černou s bílym lemem vypada moc hezky, potom ma ještě světle modrou a taky je moc pěkna

Přidejte reakci

Přidat smajlík