sadzi saj

Prosím všechny, kdo máte ryzáky, zda můžete hodit foto s Vašimi podsedlovkami Chci koupit jednu náhradní pracovní, ale nějak se nemůžu rozhodnout jakou barvu, mám dvě už oranžové, ale tahle bude jenom pracovní, nemáte někde červenou na ryzákovi? Nějak si to neumím představit. Dík
sadzi saj
napsal(a):
Prosím všechny, kdo máte ryzáky, zda můžete hodit foto s Vašimi podsedlovkami Chci koupit jednu náhradní pracovní, ale nějak se nemůžu rozhodnout jakou barvu, mám dvě už oranžové, ale tahle bude jenom pracovní, nemáte někde červenou na ryzákovi? Nějak si to neumím představit. Dík
Já mám na fotce moji kobylku sladěnou do vínové. Dám ti sem ještě nějaké fotky barviček na ryzácích...
sadzi saj

barletka
napsal(a):
Já mám na fotce moji kobylku sladěnou do vínové. Dám ti sem ještě nějaké fotky barviček na ryzácích...
Díky, budu ráda
barletka
napsal(a):
Tady je Parma v hnědé s modrým lemem..
sadzi saj
napsal(a):
zelená zelená, ale kdybych měla tenkrát ten výběr tak jí jednoznačně koupím krémovou
zde na fotu zelená, krémová, a modrá možno porovnat též odstín ryzáků, kdyby jsi třeba kobče chtěla udělat melír apod
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj...V Krupce je pracovní černá
barletka
napsal(a):
Tady je Parma v hnědé s modrým lemem..
Parma ve světle modré..
molly
napsal(a):
Erbín se nechtěl fotit...
molly
napsal(a):
Máme i bledě modré naušáky.Parma
barletka
napsal(a):
Máme i bledě modré naušáky.Parma
Nekvalitní fotky, nic nejde vidět
Parma-tmavě modrá..
sadzi saj
napsal(a):
tak zase modrá
microfon
napsal(a):
šedá
ale jak si tady(u sebe v compu) probírám ty fotky, tak ta béžová docela vede
microfon
napsal(a):
ale jak si tady(u sebe v compu) probírám ty fotky, tak ta béžová docela vede
Tak tady šedá - anglická verze
janda
napsal(a):
Tak tady šedá - anglická verze
Další do sbírky modrých
janda
napsal(a):
Tady černá ochutnávka
A tady je ještě jedna vínová lahůdka - tentokráte ve verzi pony....
janda
napsal(a):
A tady je ještě jedna vínová lahůdka - tentokráte ve verzi pony....
A jak to že tu ještě nemáme zelenou. Ta je na ryzákovi také naprosto luxusní. I když tady vypadá poněkud vybledle
janda
napsal(a):
A jak to že tu ještě nemáme zelenou. Ta je na ryzákovi také naprosto luxusní. I když tady vypadá poněkud vybledle
Á dneska máte šťastný den. Tak jsem dokonce oproti očekávání našla i červenou na ryzákovi
jezabel
napsal(a):
Tady já a moje Jessulka v zelené
dříve sme měli červenou ale tedkom fandíme oranžové....musím se pochválit šila sem jí sama
hany
napsal(a):
dříve sme měli červenou ale tedkom fandíme oranžové....musím se pochválit šila sem jí sama
kamarádka Barča a její koník Šibal v červeném =)
jezabel
napsal(a):
kamarádka Barča a její koník Šibal v červeném =)
Já mám na koníkovi takovou krásnou kostkovanou
leennyy
napsal(a):
Já mám na koníkovi takovou krásnou kostkovanou
tak mi jsme tedko bezovy ale byvali jsme i zeleny a cerny:
sefero
napsal(a):
:-D tak to vypada ze mame asi stejny styl:-D ja mam zatim univerzální černou chtěla sem do zelena ale ted právě uvažuji nad béžovou tou se taky nikdy nic nezkazi.
tak to je dobry
asi mame stejnej styl:D mno ale ta cerna je asi nejpraktictejsi
co mas za konika jestli se muzu zeptat???
dalajlama
napsal(a):
tak to je dobry
asi mame stejnej styl:D mno ale ta cerna je asi nejpraktictejsi
co mas za konika jestli se muzu zeptat???
Mi máme krémovou, před tím to byla ale zelená
daty
napsal(a):
Mi máme krémovou, před tím to byla ale zelená
a zelená-kámoška a její koník
sadzi saj
napsal(a):
ja mam černou s bílym lemem vypada moc hezky, potom ma ještě světle modrou a taky je moc pěkna