Lancia Delta -náhradní díly

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.8.2007 16:10

Tak zde se můžete písemně vyjádřit nebo případně vyřádit.Je tu povolena inzerce,a i odkazy na různé weby co se týká lancie

31.8.2007 16:14

nelina napsal(a):
Tak zde se můžete písemně vyjádřit nebo případně vyřádit.Je tu povolena inzerce,a i odkazy na různé weby co se týká lancie

Och bože to je trochu moc,snad ti to správce nesmaže.Skus to na Evo clubu, bazos, avizo, cars ale tohle je krapet šlápnutí vedle, navíc ještě inzerce.Navíc tady není zas až tak lidí co mají Lancie a navíc Delty.

31.8.2007 17:05

thesis napsal(a):
Och bože to je trochu moc,snad ti to správce nesmaže.Skus to na Evo clubu, bazos, avizo, cars ale tohle je krapet šlápnutí vedle, navíc ještě inzerce.Navíc tady není zas až tak lidí co mají Lancie a navíc Delty.

no není to jetš dloho co jsi psala k nám na diskusi naše auta.co tu s autama děláme sama založíš téma co s konma nemá krapet nic společného mmi aspon píšeme začím táhnemě konibus s KONMI,ale tohle už je moc.takovýhle auto co hledáš na náhradní díly táta vyhazuje do šrotu a řekl by ti k němu své.tohle nepochopim nechci být za napostého debila,ale tohle bude mít špatný dpod na tady tu konnskou komunitu-.
dotaz kolik ti je let?????

31.8.2007 17:42

woldemortik napsal(a):
no není to jetš dloho co jsi psala k nám na diskusi naše auta.co tu s autama děláme sama založíš téma co s konma nemá krapet nic společného mmi aspon píšeme začím táhnemě konibus s KONMI,ale tohle už je moc.takovýhle auto co hledáš na náhradní díly táta vyhazuje do šrotu a řekl by ti k němu své.tohle nepochopim nechci být za napostého debila,ale tohle bude mít špatný dpod na tady tu konnskou komunitu-.
dotaz kolik ti je let?????

hele víš co ?já se taky sklidnila takže pokud miníš opruzovat tak radši zmiz

31.8.2007 17:52

nelina napsal(a):
hele víš co ?já se taky sklidnila takže pokud miníš opruzovat tak radši zmiz

já jen tak nezmizim to se neboj jsem tady díl než ty a nedělám tady chytrou ne seru se každýmu do diskuse jak ty.

31.8.2007 18:09

woldemortik napsal(a):
já jen tak nezmizim to se neboj jsem tady díl než ty a nedělám tady chytrou ne seru se každýmu do diskuse jak ty.

víš co?on se tu najde nějaký nadšenec lancii a pak tě sám kopne nekam takze bye bye za chvilu budou davat vecernicek tak se nezapomen odhlasit at ti neutece-dítě

31.8.2007 18:14

nelina napsal(a):
víš co?on se tu najde nějaký nadšenec lancii a pak tě sám kopne nekam takze bye bye za chvilu budou davat vecernicek tak se nezapomen odhlasit at ti neutece-dítě

nevím kdo je tady dítě.???? nenabízej co sama potřebuješ

31.8.2007 18:17

woldemortik napsal(a):
nevím kdo je tady dítě.???? nenabízej co sama potřebuješ

seš trapná jak sáňky v létě.o jééééé ja zapoměla na večerníčky se už vy 50 ti letí nekoukáte co?jen my třiceti letí

31.8.2007 18:23

nelina napsal(a):
seš trapná jak sáňky v létě.o jééééé ja zapoměla na večerníčky se už vy 50 ti letí nekoukáte co?jen my třiceti letí

tak tolik mi není ,ale víc rozumu než ty) píšeš udájně 30letá( mám

31.8.2007 18:38

woldemortik napsal(a):

Hele Marťo kdesi jsem četla kolik ti je tak to gratuluju mě taky tolik(za měsíc) a víš co?Už teď si můžem gratulovat že nebudeme ve 30ti tak blbé jako pár lidí no ne?

Nelino pak dej vědět kolik jsi tady těch fandů Lancií co nás vykopou našla jo?

31.8.2007 18:56

thesis napsal(a):
Hele Marťo kdesi jsem četla kolik ti je tak to gratuluju mě taky tolik(za měsíc) a víš co?Už teď si můžem gratulovat že nebudeme ve 30ti tak blbé jako pár lidí no ne?

Nelino pak dej vědět kolik jsi tady těch fandů Lancií co nás vykopou našla jo?

Ještě podotýkám že toto je veřejná diskuze a nikdo nás nemůže vyhazovat.Jediný člověk co může zakročit pokud to uzná za vhodné je Klára a tu poslechnu samozřejmě, jinak nikoho.

1.9.2007 08:42

woldemortik napsal(a):

Nebylo by lepší, než se tady hádat a sprostě nadávat, jít se doučit pravopis a sloh. To co někteří tady předvádějí je na úrovni ukončení vzdělání 5 pomocnou. Je mi jasné, že sem tam něco může ulítnout ale pokud chyby vedou nad správným textem tak je to na pováženou. Jari

woldemortík

1.9.2007 08:55
woldemortík

jari napsal(a):
Nebylo by lepší, než se tady hádat a sprostě nadávat, jít se doučit pravopis a sloh. To co někteří tady předvádějí je na úrovni ukončení vzdělání 5 pomocnou. Je mi jasné, že sem tam něco může ulítnout ale pokud chyby vedou nad správným textem tak je to na pováženou. Jari

nebud chytrej jo

1.9.2007 09:34

woldemortík napsal(a):
nebud chytrej jo

Nemůžu za to, že jsem chytrej a ne hloupej, na rozdíl od některých a vůbec mi to nevadí. Má poznámka k používání pravopisu neurážela. Jari

1.9.2007 11:29

jari napsal(a):
Nemůžu za to, že jsem chytrej a ne hloupej, na rozdíl od některých a vůbec mi to nevadí. Má poznámka k používání pravopisu neurážela. Jari

Jééjej to mě to ulítává často to se přiznám, jinak všechny zdravím.

1.9.2007 13:22

jari napsal(a):

Hele, když už tady řešíš jak seš chytrý a jak hloupý, tak to aspon napiš dobře ty hloupEJ a ne chytrEJ. Když si hraješ na chytráka, tak aspoň pořádně. Nazdar

1.9.2007 13:29

scratchie napsal(a):
Hele, když už tady řešíš jak seš chytrý a jak hloupý, tak to aspon napiš dobře ty hloupEJ a ne chytrEJ. Když si hraješ na chytráka, tak aspoň pořádně. Nazdar

ale notak to se přeci stane že se někdo navaží do něčích hrubek....

1.9.2007 14:28

nelina napsal(a):
ale notak to se přeci stane že se někdo navaží do něčích hrubek....

to ti znáš ne se doněkoho navážet

1.9.2007 14:51

scratchie napsal(a):

Chytrej,hloupej, jsem měl zřejmě napsát kurzívou. A tím zvýraznit a oddělit použití slengu, které mělo navazovat na : "hele ty jseš nějakej chytrej".

1.9.2007 14:55

jari napsal(a):
Chytrej,hloupej, jsem měl zřejmě napsát kurzívou. A tím zvýraznit a oddělit použití slengu, které mělo navazovat na : "hele ty jseš nějakej chytrej".

Jari to neřeš, já to semtam taky někomu udělám že mu odepíšu ve stejném "duchu" proto abych upozornila že to není moc česky,my to pochopili krom jednoho, to se stane že člověka to nenapadne.Ale co já semtam taky užívám slově která by se v pravidlech neobjevila ani omylem

2.9.2007 10:08

woldemortik napsal(a):
to ti znáš ne se doněkoho navážet

já jsem už v klidu!takže se do nikoho navážet nebudu a ocenila bych i kdyby tu byl klid.klidně si tu diskutujte ale nechci vidět žádné urážky bo tak!

Přidejte reakci

Přidat smajlík