ponyka
napsal(a):
Ahojky,pochlubte se se svými strakáči Ať se pokocháme
.
ponyka
napsal(a):
mendy čjp
woldemortik
napsal(a):
mendy čjp
Kráásnááá a narozdíl od mího chlapečka má kráásně dlouhou a hustou hřívu...o tu je teď majkýsek ještě chudšíí...Měl ji nestejnoměrnou,kousek dlouhou kousek ježka tak sem to ostříhala
aby mu dorostla stejnoměrně
ponyka
napsal(a):
Kráásnááá a narozdíl od mího chlapečka má kráásně dlouhou a hustou hřívu...o tu je teď majkýsek ještě chudšíí...Měl ji nestejnoměrnou,kousek dlouhou kousek ježka tak sem to ostříhala
aby mu dorostla stejnoměrně
no to je jen na fotce jinak ji má no ne tak hustou
woldemortik
napsal(a):
no to je jen na fotce jinak ji má no ne tak hustou
Nýnuška :-)
ponyka
napsal(a):
No vida už vímjaké téma mi tu chybělo
Bobiška - ČSP*PH o hřívě mi raději ani nepovídejte, na prodejních fotkách byla na 2 roky až nadprůměrně rozprostohřívatělá a když jsem se na ní přijela kouknou spatřila jsem totálně vydrbanýho poníka. No což, povahu mám milionovou a muchařka není, takže hříva vesele dorůstá dál a já se těším ...
microfon
napsal(a):
No vida už vímjaké téma mi tu chybělo
Bobiška - ČSP*PH o hřívě mi raději ani nepovídejte, na prodejních fotkách byla na 2 roky až nadprůměrně rozprostohřívatělá a když jsem se na ní přijela kouknou spatřila jsem totálně vydrbanýho poníka. No což, povahu mám milionovou a muchařka není, takže hříva vesele dorůstá dál a já se těším ...
Tak ještě musim bobšu z druhý strany přecijenom u těch strakošků to může být na druhé straně uplně jiný koník...
microfon
napsal(a):
Tak ještě musim bobšu z druhý strany přecijenom u těch strakošků to může být na druhé straně uplně jiný koník...
tak zas něco většího
Cheyenne
cheyenne
napsal(a):
tak zas něco většího
Cheyenne
Z druhý strany mám válecí...
omluvte kvalitu, je to skenované z obyč fotek
cheyenne
napsal(a):
Z druhý strany mám válecí...
omluvte kvalitu, je to skenované z obyč fotek
A jeho taťka Czagos... tady trochu únava , foceno v Lysé
microfon
napsal(a):
a taky v jiném ročním období může být milý strakošek zcela jiný koník
microfon
napsal(a):
tak, tak
tady jedna letní, světlejší, se mnou
microfon
napsal(a):
že by jedna strakatá siamská dvojčata?
microfon
napsal(a):
Cheyenne -tak to je mega rozdíl
Ten sníh a kvalita trošku zkresluje, ale rozdíl to je
tady ještě podzimní odstín
microfon
napsal(a):
že by jedna strakatá siamská dvojčata?
a odděleni - téměř
cheyenne
napsal(a):
Ten sníh a kvalita trošku zkresluje, ale rozdíl to je
tady ještě podzimní odstín
Tak to se hoch barveně pěkně potatil, ale jinak mi přijde o dost lehčí než Czagos. Pěkný koník, ale toho ty už nemáš, viď?
microfon
napsal(a):
Tak to se hoch barveně pěkně potatil, ale jinak mi přijde o dost lehčí než Czagos. Pěkný koník, ale toho ty už nemáš, viď?
Cheyenne je barevný skoro stejně jak taťka a je trochu lehčí, jeho mamina byla z linie krevnatějších Przedswitů...
Před dvěma lety jsem ho prodala rytířům, skupině Honoris, tak teď lítá ve žlutým ohozu s rytířem na zádech na různých akcích
Takže je ještě strakatější
ponyka
napsal(a):
Dasty
foto Eliška Vanišová
ponyka
napsal(a):
Salome - 5let
barletka
napsal(a):
Salome - 5let
Tak se nám to tady těma fotkama docela dost zaplnilo !
Klidně bych toto téma dávala vždy třeba po týdnu,mohli by jste se tady vždy pochlubit novýma foteškama strakáčků
Všem děkuji za příspěvky,kráásně sem se pokochala...
Můžu se zeptat kolik strakáček Bobinka má v KVH?
ponyka
napsal(a):
Tak se nám to tady těma fotkama docela dost zaplnilo !
Klidně bych toto téma dávala vždy třeba po týdnu,mohli by jste se tady vždy pochlubit novýma foteškama strakáčků
Všem děkuji za příspěvky,kráásně sem se pokochala...
Můžu se zeptat kolik strakáček Bobinka má v KVH?
Majkýsek dříve,tady vypadá jako docela roztomilí hříbátko
ponyka
napsal(a):
Majkýsek dříve,tady vypadá jako docela roztomilí hříbátko
další
ponyka
napsal(a):
Fakt skvělej...má nááádherýýý tělíškooo Takové mohutnééé ... Můj Majký mít tak dlohý ocas...
jack,roční mimi
jenysimons
napsal(a):
miluju strakoše, škoda, že mám ryzáčka, ale i za něj sem moooc vděčná..je to můj jediný koník a nevím, co bych bez něj dělala...Krásně jsem se tu pokochala, fakt nádhera...
ahoj, tak to je moje kobča Bára 5 let je suprová
racina
napsal(a):
ahoj, tak to je moje kobča Bára 5 let je suprová
a pod sedlem
daisy86
napsal(a):
tady před rokem
Když už se to tady porovnává tak já taky hodím mladší a starší fotku :-) Nýnuška krátkej časík po porodu
matla
napsal(a):
Když už se to tady porovnává tak já taky hodím mladší a starší fotku :-) Nýnuška krátkej časík po porodu
Nýna v půl roce
matla
napsal(a):
Nýna v půl roce
No a konečně aktuální Nýna v roce a dvou měsících
matla
napsal(a):
No a konečně aktuální Nýna v roce a dvou měsících
Zdravime sestřičku
Lucky
dzerzi
napsal(a):
Zdravime sestřičku
Lucky
a běhací. (ale teda ta kvalita je šílená)
matla
napsal(a):
Zdravíme brášku,tak jakpak Vám to jde ... ?:-)
Blbiny v kruhovce
sabora

microfon
napsal(a):
to je nádherný zviřátko!!!!
mokasin
napsal(a):
Mokasin v "praci"
ahoj Andrej nechceš se taky ukázat. Je to pěkná doba . T
abonka
napsal(a):
ahoj Andrej nechceš se taky ukázat. Je to pěkná doba . T
Timoty
ponyka
napsal(a):
Hoďte sem prosim další,je to náádhera
Malá, ale flekatá
ponyka
napsal(a):
Dunia
svatka
napsal(a):
Dunia
Tak jeste parkrat MokasinPro ty,co se ptali:valach,letos 9 let,bez PP,typ teplokrevny,cca 152cm.
mokasin
napsal(a):
Tak jeste parkrat MokasinPro ty,co se ptali:valach,letos 9 let,bez PP,typ teplokrevny,cca 152cm.
..
ponyka
napsal(a):
Náš maličký paintík
ponyka
napsal(a):
s mamkou, srpen
ponyka
napsal(a):
Lamborghiny absolutní mix
terusinka
napsal(a):
..Straciatel ČSP
já zase hodím fota medy nějak mi vyběluje asi bude spíše šedo bíla než černo bílá
woldemortik
napsal(a):
já zase hodím fota medy nějak mi vyběluje asi bude spíše šedo bíla než černo bílá
Timejš slimejš
janda
napsal(a):
Perlišťák
a Perliště s mímem - bohužel mu osud, příliš dlouhý život nedopřál
ponyka
napsal(a):
Flek
ash
napsal(a):
Tonda, devítiletý hřebec paint horse. Perfektní charakterově i vzhledově.
microfon
napsal(a):
ASh : Dareček je co zaplemeno?
je vskutku nádherný, já zbožňuju overa
náš Robin
bednarik petr
napsal(a):
Dar je fakt krásný,otce bych řekla Blue eye jane valley.
maura ve třech letech
ponyka
napsal(a):
nemúžu sem nedat naší flekatinu
achalteke
napsal(a):
a ještě hlávka
Je to možné, že otcem Darečka je Blue eye, už si to fakt nepamatuju, jeho maminku jsem jezdila ještě než jsem odešla na školu na druhý konec republiky a to už jsou pomalu 4 roky a jelikož domů jezdím jednou za dva měsíce, už ani nevím, jak teď Dareček vypadá, ale prý ho má jeden hodný pán a koník se má moc dobře
achalteke
napsal(a):
nemúžu sem nedat naší flekatinu
Muj pinďoch =) Miluju strakáče pro jejich originalitu. Ikdyž jsem zastánce toho, že na barvě a vůbec vzhledu tolik nezáleží, líbí se mi.
monahore
napsal(a):
Muj pinďoch =) Miluju strakáče pro jejich originalitu. Ikdyž jsem zastánce toho, že na barvě a vůbec vzhledu tolik nezáleží, líbí se mi.
..Chilli jméno mé
monahore
napsal(a):
poníček Ivánek :)
monahore
napsal(a):
..Chilli jméno mé
v pozadí naše nevlastní ségra Shakira
microfon
napsal(a):
Hmmm: a´t si říkají odpůrci černé plemnitby co chtějí, někteří koníci se opravdu povedou -> a určitě nejen exteriérem
Pro microfon" já si nemyslím,že se nějak zvláště vyvedl,má nádhernou barvu,ale zadek kostnatý ,nebo na tý fotce to tak vypadá. A nelíbí se mi,že se takto kříží. Za chvíli budem jako v Polsku.
v v
napsal(a):
Sam PH od známých
Taky jedna slečna,moje slečna Jenny. čt s qh. narozena 23.6.2007
bednarik petr
napsal(a):
copak je to Jajdo za koníčka?
čistokrevná kříženka PH x arab 3 roky
saddlery
napsal(a):
Taky jedna slečna,moje slečna Jenny. čt s qh. narozena 23.6.2007
Počítáme se mezi strakoše nebo mezi ryzáky?Nemám fotecku v tomhle PC,ale dodám co nejdríve...Mám ryzáka..vsechny 4nohy vysoko bílé,lysina..a navíc jeste velká bílá skvrna na brise,bílí pruh mezi žuchvama a celá bílá brada...no aasi dva mini bílé flíčky ..jedne na pleci a jeden na zadku
petas
napsal(a):
Počítáme se mezi strakoše nebo mezi ryzáky?Nemám fotecku v tomhle PC,ale dodám co nejdríve...Mám ryzáka..vsechny 4nohy vysoko bílé,lysina..a navíc jeste velká bílá skvrna na brise,bílí pruh mezi žuchvama a celá bílá brada...no aasi dva mini bílé flíčky ..jedne na pleci a jeden na zadku
Pro Mokasin: Měla jsem kobču Žanetu,(kříženka bez PP) vypadala jako sestra dvojče, jen má letos už tak 14 let, stejná barva - v zimě čená, v létě tm,hnd., velmi podobné fleky, tak 151cm, stejné nohy, ocas, hříva, stejně zvedala nohu - taky tak hodně nahoru, no, jako dvojče. Škoda že mám všechny fotky jen v klasické podobě, jinak bych je sem hned hodila. Měla hříbě - Spunky Princess po APH(letos 4leté), ani o jedné teď už nic nevím...
ponyka
napsal(a):
Buenos Lynx Girl ( Lyn)
ponyka
napsal(a):
zezulinka

ponyka
napsal(a):
Uprostřed je můj roční hříbek
zezulinka

zezulinka
napsal(a):
Uprostřed je můj roční hříbek
A hříbek se segry Barčou
bednarik petr
napsal(a):
Pro microfon" já si nemyslím,že se nějak zvláště vyvedl,má nádhernou barvu,ale zadek kostnatý ,nebo na tý fotce to tak vypadá. A nelíbí se mi,že se takto kříží. Za chvíli budem jako v Polsku.
já ho taky nesrovnávám s paintem. má krásnou barvičku, stavbu těla pěknou - zkrátka s emi ten koník líbí a je mi moc sympatický
(Já jinak pro všelijaké křížení nejsem - jezdím western a taky jsem svojí kobylu připustila plemenem v PK kde je zapsaná - takže mrňous jednou bude westernový - newesternový kůň)