Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2007 10:53

Čauky, je tu někdo, kdo používá easy boots? Mám je pár dní a zajímalo by mě, jak dlouho vám vydržely? Mě po dvou krátkých vyjížďkách nesou známky opotřebení, s takovouhle toho teda moc nevydrží, vzhledem k tomu, že se nejedná zrovna o malou investici - nepřemýšleli jste o nějakém zlepšováku? Třeba připevnit na ně nalepovací podkovy, které by se obrušovaly místo botek a prodloužily tak jejich životnost?

5.9.2007 09:35

hancus napsal(a):
Čauky, je tu někdo, kdo používá easy boots? Mám je pár dní a zajímalo by mě, jak dlouho vám vydržely? Mě po dvou krátkých vyjížďkách nesou známky opotřebení, s takovouhle toho teda moc nevydrží, vzhledem k tomu, že se nejedná zrovna o malou investici - nepřemýšleli jste o nějakém zlepšováku? Třeba připevnit na ně nalepovací podkovy, které by se obrušovaly místo botek a prodloužily tak jejich životnost?

Ahoj, mám Easyboots Epic (ty s gaiters na spěnky) cca 2 měsíce. Pro mě je to investice rovnající se více než polovině mého čistého platu. Ošoupané zespodu trochu jsou, ale to mi spíš půjde dřív do háje kamaška. Miule při cvalu si koník kamašku utrhnul, pravděpodobně si přední nohu přišlápl zadní nohou. Plastová část kamašky zůstala na botě, která zůstala ležet na cestě, a neoprénová část zůstala koni na noze. Naštěstí "porucha" spočívala v tom, že to nevydržely strojově šité švy, které spojují plast a neoprén. Takže jsem měla večer o zábavu postaráno, musela jsem to ušít znovu a ručně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík