cerridwen
napsal(a):
Děkuji, jsme z Jablonce nad Nisou, k Vanocum jsem dostala foťáček, tak jsem ho musela hned vyzkouset, ale jeste mi to nejde jak bych chtela.. ráda fotim, tak doufam ze nekdy z toho neco bude ..
else venku a delala na me nalety :-))
cerridwen
napsal(a):
else venku a delala na me nalety :-))
firstik basti
miska

zuza
napsal(a):
nezlob se ale-proč ho na noc dekuješ ,když přes den je bez deky?Můžeš mu tím dost uškodit-pokud je ve stáji (což je) a tudíž v závětří tak nedekuj-ať je deka lehká jak chce, pro koně je to spíš mínus...
Jinak krásní koně-moc se mi líbí.
Souhlas!!!
zuza
napsal(a):
nezlob se ale-proč ho na noc dekuješ ,když přes den je bez deky?Můžeš mu tím dost uškodit-pokud je ve stáji (což je) a tudíž v závětří tak nedekuj-ať je deka lehká jak chce, pro koně je to spíš mínus...
Jinak krásní koně-moc se mi líbí.
ahoj, ja se nezlobim, :-)) muj konik ma deku porad, jen kdyz ho pouštim ven, tak mu ji sundam at se muze vyvalet, a to je proto, ze ma nemocne zada, ma taky kapri hrbet, zada ho bolej neustale a vet doporucil teplo, takze to znamena tu deku, taky pracujem na kruhu a lonzi aby si zadicka trosku spravil, taky ted bere antibiotika protoze mel uraz na nozce ktery se mu uz dva mesice hrozne blbe hoji, ma proste nakraplou imunitu, coz mam zjisteno z krevnich testu, je to takovy muj maly bobanek, co ma furt smulu .. taky jsou mu tri a skoro uz na dvou behal, tak se to na nem trochu podepsalo, chtela bych aby mel zada ok, jestli vas napadne co by nam pomohlo dejte prosim vedet, i na tu imunitu, zatim vim jen ze je to presprilis drahy nez abychom si to mohli dovolit .. :-( děkuji a snad uz vam ta deka tolik neva
miska

cerridwen
napsal(a):
ahoj, ja se nezlobim, :-)) muj konik ma deku porad, jen kdyz ho pouštim ven, tak mu ji sundam at se muze vyvalet, a to je proto, ze ma nemocne zada, ma taky kapri hrbet, zada ho bolej neustale a vet doporucil teplo, takze to znamena tu deku, taky pracujem na kruhu a lonzi aby si zadicka trosku spravil, taky ted bere antibiotika protoze mel uraz na nozce ktery se mu uz dva mesice hrozne blbe hoji, ma proste nakraplou imunitu, coz mam zjisteno z krevnich testu, je to takovy muj maly bobanek, co ma furt smulu .. taky jsou mu tri a skoro uz na dvou behal, tak se to na nem trochu podepsalo, chtela bych aby mel zada ok, jestli vas napadne co by nam pomohlo dejte prosim vedet, i na tu imunitu, zatim vim jen ze je to presprilis drahy nez abychom si to mohli dovolit .. :-( děkuji a snad uz vam ta deka tolik neva
Aha,tak to je jasný!!!
Tak hlavně hodně zdravíčka Vám oboum do nevého roku!!!
cerridwen
napsal(a):
z profilu :-))
..štípanou pusinu a dobrou noc Nik a ivik
cerridwen
napsal(a):
Miláček kentík a já
cerridwen
napsal(a):
akorát tihle tři poslední nepatří ke mně
dnes Nikatko poprve řadil a dokonce i vyhazoval, což predtim nedelal, je hezky napapkanej a ma prebytek energie :-))
cerridwen
napsal(a):
dnes Nikatko poprve řadil a dokonce i vyhazoval, což predtim nedelal, je hezky napapkanej a ma prebytek energie :-))
a jeho kopýtka
cerridwen
napsal(a):
a jeho kopýtka
no, uz neni moc videt, tak zas o vikendu ... ahoj
cerridwen
napsal(a):
prvni pokusy o upravu foto
wenuss
napsal(a):
A ještě jednou Lordík
A další ze stáje Monty a Kim Friese (Kamarádky)
wenuss
napsal(a):
A další ze stáje Monty a Kim Friese (Kamarádky)
A naposledy Kim Friese (kamarádky) s Lordem
wenuss
napsal(a):
A naposledy Kim Friese (kamarádky) s Lordem
Ahoj,super udělané fotečky
Taky přiložím