Jaká bude barva?Hříbě po Paintovi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2007 17:19

Tak prosím všechn co jsou nějak přes barvy ať nám poví co tohle bude za barvičku.Většina lidí tvrdí že to bude plavka s tmavou hřívou nebo žluťanda,já si myslím že prahobyčejná ryzka. Co myslíte?? Otec je strakatý Paint Hors

4.9.2007 17:20

dominika napsal(a):
Tak prosím všechn co jsou nějak přes barvy ať nám poví co tohle bude za barvičku.Většina lidí tvrdí že to bude plavka s tmavou hřívou nebo žluťanda,já si myslím že prahobyčejná ryzka. Co myslíte?? Otec je strakatý Paint Hors

a etě

4.9.2007 17:20

dominika napsal(a):
a etě

A etě Afruška

4.9.2007 17:25

dominika napsal(a):
a tatínek

A poslední afra

4.9.2007 18:43

dominika napsal(a):
A poslední afra

hmm,vypada to opravdu na ryzecku....janik

4.9.2007 18:51

bordeauxx napsal(a):
hmm,vypada to opravdu na ryzecku....janik

Taky bych řekla ryzka,ale myslím,že nemusíš být smutná,barvou nejezdíš

4.9.2007 21:57

bednarik petr napsal(a):
Taky bych řekla ryzka,ale myslím,že nemusíš být smutná,barvou nejezdíš

Smutná určitě nebudu jen mne překvapilo kolik lidí mi tvrdilo že to ryzák nebude jelikož má uplně bílé bříško a nožičky,prostě celý spodek ještě jedna dnešní

5.9.2007 07:09

dominika napsal(a):
Smutná určitě nebudu jen mne překvapilo kolik lidí mi tvrdilo že to ryzák nebude jelikož má uplně bílé bříško a nožičky,prostě celý spodek ještě jedna dnešní

Nech se překvapit.

5.9.2007 15:22

klawdie napsal(a):
Nech se překvapit.

Krásnej typ

5.9.2007 16:07

dominika napsal(a):

Bude to ryzka. Světlé břicho mívají v hříběcí srsti běžně.
Po tátovi - jen nepodědila ty bílé fleky .

5.9.2007 16:16

sally napsal(a):
Bude to ryzka. Světlé břicho mívají v hříběcí srsti běžně.
Po tátovi - jen nepodědila ty bílé fleky .

ahoj já mám taky ryzáka mám aj ryzák ataáta hnědák malej se nsrodil jako ryzák a taedka začíná tmavnou a bělat u hříva neboj třeba to ryzka nebude uvidíš po přelínání jaká bude barva

5.9.2007 16:19

woldemortik napsal(a):
ahoj já mám taky ryzáka mám aj ryzák ataáta hnědák malej se nsrodil jako ryzák a taedka začíná tmavnou a bělat u hříva neboj třeba to ryzka nebude uvidíš po přelínání jaká bude barva

Bílá nebo velmi světlá má skoro každé hříbě,škoda,že nemám fotku své klisny po paintovi narodila se tmavá skoro černá ,ale břicho a nohy měla takové šedo bílé,po přelínání byla celá černá.

5.9.2007 16:24

woldemortik napsal(a):

Vsadím boty, že to ryzka bude .
1-3 kousky téhle barvy se u nás rodí každý rok, takže to mám docela v oku.
Bogárek, pokud tmavne a bělá mu hříva, je pořád ryzák - třeba tmavý, bělohřívý...
Tady náš letošní ryzák v hříběcí srsti - taky světlý:

5.9.2007 16:26

sally napsal(a):
Vsadím boty, že to ryzka bude .
1-3 kousky téhle barvy se u nás rodí každý rok, takže to mám docela v oku.
Bogárek, pokud tmavne a bělá mu hříva, je pořád ryzák - třeba tmavý, bělohřívý...
Tady náš letošní ryzák v hříběcí srsti - taky světlý:

A tady 4 měsíční, po přelínání:

malioren

30.4.2016 20:14
malioren

XXX.XXX.185.45

Ten chlaďásek je moc krásný - škoda, že nevíme, jak dopadla barva zadavatelky.. :).

30.4.2016 20:39
vet.

XXX.XXX.61.30

Ryzka, při velkém štěstí začne prokvétat.

1.5.2016 09:00
blackmyday

XXX.XXX.33.80

malioren napsal(a):
Ten chlaďásek je moc krásný - škoda, že nevíme, jak dopadla barva zadavatelky.. :).

To hříbě je ryzák, po hnědé matce a hnědém otci může být jen základní barva-ryzá, černá, hnědá, žádné další geny tam nehledejte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík