Tak prosím všechn co jsou nějak přes barvy ať nám poví co tohle bude za barvičku.Většina lidí tvrdí že to bude plavka s tmavou hřívou nebo žluťanda,já si myslím že prahobyčejná ryzka. Co myslíte?? Otec je strakatý Paint Hors
dominika
napsal(a):
Tak prosím všechn co jsou nějak přes barvy ať nám poví co tohle bude za barvičku.Většina lidí tvrdí že to bude plavka s tmavou hřívou nebo žluťanda,já si myslím že prahobyčejná ryzka. Co myslíte?? Otec je strakatý Paint Hors
a etě
bednarik petr
napsal(a):
Taky bych řekla ryzka,ale myslím,že nemusíš být smutná,barvou nejezdíš
Smutná určitě nebudu jen mne překvapilo kolik lidí mi tvrdilo že to ryzák nebude jelikož má uplně bílé bříško a nožičky,prostě celý spodek
ještě jedna dnešní
dominika
napsal(a):
Bude to ryzka. Světlé břicho mívají v hříběcí srsti běžně.
Po tátovi - jen nepodědila ty bílé fleky .
sally
napsal(a):
Bude to ryzka. Světlé břicho mívají v hříběcí srsti běžně.
Po tátovi - jen nepodědila ty bílé fleky .
ahoj já mám taky ryzáka mám aj ryzák ataáta hnědák malej se nsrodil jako ryzák a taedka začíná tmavnou a bělat u hříva neboj třeba to ryzka nebude uvidíš po přelínání jaká bude barva
woldemortik
napsal(a):
ahoj já mám taky ryzáka mám aj ryzák ataáta hnědák malej se nsrodil jako ryzák a taedka začíná tmavnou a bělat u hříva neboj třeba to ryzka nebude uvidíš po přelínání jaká bude barva
Bílá nebo velmi světlá má skoro každé hříbě,škoda,že nemám fotku své klisny po paintovi narodila se tmavá skoro černá ,ale břicho a nohy měla takové šedo bílé,po přelínání byla celá černá.
woldemortik
napsal(a):
Vsadím boty, že to ryzka bude .
1-3 kousky téhle barvy se u nás rodí každý rok, takže to mám docela v oku.
Bogárek, pokud tmavne a bělá mu hříva, je pořád ryzák - třeba tmavý, bělohřívý...
Tady náš letošní ryzák v hříběcí srsti - taky světlý:
sally
napsal(a):
Vsadím boty, že to ryzka bude .
1-3 kousky téhle barvy se u nás rodí každý rok, takže to mám docela v oku.
Bogárek, pokud tmavne a bělá mu hříva, je pořád ryzák - třeba tmavý, bělohřívý...
Tady náš letošní ryzák v hříběcí srsti - taky světlý:
A tady 4 měsíční, po přelínání:
malioren

XXX.XXX.185.45
Ten chlaďásek je moc krásný - škoda, že nevíme, jak dopadla barva zadavatelky.. :).