Hoďte sem nějaké fotečky plaváčků a pokud možno těch "špinavých" ráda se kuknu, jestli někdo nemá podobnýho koníka barvově jako já
vija
napsal(a):
Hoďte sem nějaké fotečky plaváčků a pokud možno těch "špinavých" ráda se kuknu, jestli někdo nemá podobnýho koníka barvově jako já
Krásný plavák! tyhle barvičky se mi vždycky moc líbily. Plavák se mi líbí více než palomino
tady arábek x QH
lucky
napsal(a):
Krásný plavák! tyhle barvičky se mi vždycky moc líbily. Plavák se mi líbí více než palomino
tady arábek x QH
Count Essej
kapusta
napsal(a):
To jste sem napsala vyloženě jen proto aby ste si do někoho rýpla co???
kámoška ze stájky si teď pořídila dvouročka WPB x fjord, je to neuvěřitelně zvídavý koník
nikootin
napsal(a):
kámoška ze stájky si teď pořídila dvouročka WPB x fjord, je to neuvěřitelně zvídavý koník
eště jedna
Ne že bych se někoho zastávala ale Rozi má pravdu, když jsem uviděla téma "Fotesky hlavisek" tak jsem jen kroutila hlavou, chybu ve slově udělá každý ale dělat to záměrně,copak jsme v mateřské školce?To samé jak se tu sem tam objeví "můj milášek koníšek"No hold asi nejsme jen národ čechů.
Moje bývalé plavé hříbě Matrix
thesis
napsal(a):
Ne že bych se někoho zastávala ale Rozi má pravdu, když jsem uviděla téma "Fotesky hlavisek" tak jsem jen kroutila hlavou, chybu ve slově udělá každý ale dělat to záměrně,copak jsme v mateřské školce?To samé jak se tu sem tam objeví "můj milášek koníšek"No hold asi nejsme jen národ čechů.
Moje bývalé plavé hříbě Matrix
no plaváčci jsme taky takhle za mlada
vija
napsal(a):
Luna
vija
napsal(a):
Ještě jednou Luníca
vija
napsal(a):
huculka- šedá plavka
sapaska
napsal(a):
huculka- šedá plavka
tak ještě v trošku jiném kožichu
vija
napsal(a):
Sarkon Kinský
evikumiluna
napsal(a):
Luna
jééé, není to náhodou Luna od Berušky? Dříve byla ustájená v Pozlovicích v tehdejším Agrammu po boku ještě Unity a Zonky??? Pokud ano, ¨tak se známe, ale pochybuju, že si an mě vzpomínáte, byla jsem tehdá ještě pěkně malý střízlík