Ahoj vespolek!
Už jsem zase tady, se svými dotěrnými dotazy:o)
pro ty co nečetli můj předochzí nepovedený příspěvek...Sháním informcae do své seminárky o nemocech koní...chtěla ybch udělat takovou statistiku, tabulku, graf porovnání...ještě nevím co přesně...to podle ohlasů a podle toho kolik seženu informací:o) Potřebovala bych od vás toto info (pokud byl váš kůň, nebo některý z koní ze stáje kam chodíte nemocný):
1. druh nemoci
2. Věk, plemeno, pohlaví
3. druh zátěže (co, jak moc a jak často), ustájení
To vše v době, kdy kůň prodělal tu nemoc....no snad je to pochopitelné:o)
Není to nci moc osobního, tak to snad nebude vadit. Informace nebudou nijak zneužity, nebo tak něco. je to jen vyloženě pro moje soukromé účely na práci, kterou uvidím jen já a profesorka..no možná pár lidí ve škola:o))
Odpovědi mi piště normálně sem.
Všem co se ozvou budu moc vděčná:o))))
ještě jednou díky
Majtá (Majta.ja@seznam.cz)
majta
napsal(a):
Ahoj vespolek!
pro ty co nečetli můj předochzí nepovedený příspěvek...Sháním informcae do své seminárky o nemocech koní...chtěla ybch udělat takovou statistiku, tabulku, graf porovnání...ještě nevím co přesně...to podle ohlasů a podle toho kolik seženu informací:o) Potřebovala bych od vás toto info (pokud byl váš kůň, nebo některý z koní ze stáje kam chodíte nemocný):
1. druh nemoci
2. Věk, plemeno, pohlaví
Není to nci moc osobního, tak to snad nebude vadit. Informace nebudou nijak zneužity, nebo tak něco. je to jen vyloženě pro moje soukromé účely na práci, kterou uvidím jen já a profesorka..no možná pár lidí ve škola:o))
ještě jednou díky
Prosím proísm ozvěte se.....
majta
napsal(a):
Prosím proísm ozvěte se.....
ahoj,
mám vlastního koníka doma, je zdravý jak rybka. Jen jednou - to jsem jela na dovolenou v létě roku 2004 a nechala jsem ho v opatrování rodičů. Když jsem se vrátila, koník měl chřipku jako hrom. Jen proto, že ho zavřeli zmoklého do kamenné stáje a nepřikryli ho dekou. Tři týdny jsem ho léčila antibiotiky a úspěšně se z toho dostal.
majta
napsal(a):
Ahoj vespolek!
1. druh nemoci
2. Věk, plemeno, pohlaví
ještě jednou díky
poranenie oka, vyliecena v priebehu 10 dni antibiotikami, mastou a so serumom z jej vlastnej krvi
10 rokov, Shire, kobyla
rekreacne jazdnie, vychadzky do prirody, par krat za tyzden na hodinu a pol, ustajnena 24/7 vonku s otvorenou stajnou