VT- Vestec (16.9.), jedete někdo???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2007 00:30

Chci se zeptat zda se někdo chystáte o víkendu na veřejňák do Vestce u Chrudimy.

10.9.2007 07:49

rocky napsal(a):
Chci se zeptat zda se někdo chystáte o víkendu na veřejňák do Vestce u Chrudimy.

Nazdárek,zdravím ze vsi I bych jela,ale nemám jak a čeká mne zas pracovní víkend Tak snad toho 6.10 v Hradci

10.9.2007 08:14

rocky napsal(a):

Já možná, podle toho, jak budeme mít natrénováno, jak bude čas a počasí:-)

Foto z loňska....

10.9.2007 20:30

nightdevil napsal(a):
Já možná, podle toho, jak budeme mít natrénováno, jak bude čas a počasí:-)

Foto z loňska....

a z hradce někdo nejedete?

10.9.2007 22:12

rocky napsal(a):
a z hradce někdo nejedete?

jenom dotaz - nemáš tu kobylku od Merkla, nebo nejezdil jí náhodou?

10.9.2007 22:18

tecos napsal(a):
jenom dotaz - nemáš tu kobylku od Merkla, nebo nejezdil jí náhodou?

Ano,ano. Ale už ji nejezdí.Znáš ji?

10.9.2007 22:22

rocky napsal(a):
Ano,ano. Ale už ji nejezdí.Znáš ji?

Trochu. Koupili jste ji?

11.9.2007 08:13

tecos napsal(a):
Trochu. Koupili jste ji?

Zatím jsem ji nekoupila, tak nějak si na sebe zvykáme a pokud mi bude vyhovovat tak kdo víí A taky bych ji chtěla vidět na jaře jak to sní bude kvůli tomu že je muchařka!!ale to se ještě uvidí,zatím jsem ráda že jí mám.

11.9.2007 08:29

rocky napsal(a):
Zatím jsem ji nekoupila, tak nějak si na sebe zvykáme a pokud mi bude vyhovovat tak kdo víí A taky bych ji chtěla vidět na jaře jak to sní bude kvůli tomu že je muchařka!!ale to se ještě uvidí,zatím jsem ráda že jí mám.

To je jasný, když nemáš jiného jezdícího šemíka... Nechci být prorok špatných zpráv, ale myslím, že jsem jí viděla s Merklem pěkně praštit. Myslím, že to bylo v L, ale fakt si nejsem jistá

11.9.2007 08:35

tecos napsal(a):
To je jasný, když nemáš jiného jezdícího šemíka... Nechci být prorok špatných zpráv, ale myslím, že jsem jí viděla s Merklem pěkně praštit. Myslím, že to bylo v L, ale fakt si nejsem jistá

už jsem se z ni taky vyválela v oxeru ale co,každej jezdec přece padá! Kobyla je šikovná tak uvidíme!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík