Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2007 10:11

Ahoj,neměl by jste někdo zájem o štěně,je to kříženec
Matka Belgicky ovčá x špic
Otec:Nevím plemeno,ale mohu dát foto

11.9.2007 10:18

luda napsal(a):

11.9.2007 10:21

luda napsal(a):

Mamka..

11.9.2007 10:21

luda napsal(a):

Asta....mamka štěněte

11.9.2007 10:25

luda napsal(a):

Jací jsou rodiče povahově? Dej fotky prosím. Známí shání hafa- hlídače, poslušného, aby mohl být venku, měl by se fajn. BOxšpic je vcelku dobrá kombinace (ten BO byl který, maliňák, tervík???), tak jim to zkusím navrhnout. Kdo je tedy tatínek a odkud jste? Díky

11.9.2007 10:27

luda napsal(a):
Asta....mamka štěněte

Pěkná :) Je štěndo pejsek nebo fenečka? Kolik mu je?

11.9.2007 10:45

luda napsal(a):
Asta....mamka štěněte

luda napsal(a):
Asta....mamka štěněte

luda napsal(a):
Asta....mamka štěněte

11.9.2007 10:48

luda napsal(a):

Jěště toho taťku prosím , mamča je fakt kočena. To by mohlo být fajn štěndo

11.9.2007 11:00

lerry napsal(a):

táta

11.9.2007 11:00

lerry napsal(a):

jj už jdu na to,,,taťulda

11.9.2007 11:08

luda napsal(a):
jj už jdu na to,,,taťulda

Jéé, tak to vypadá na čistokrevného voříška , jak je velký? A jaké jsou ty povahy? Známí vybírají už dlouho a nemůžou se pořád rozhodnout mezi plemeny, ale hlavní je povaha. Byl by to jejich první pejsek, tak aby ho zvládli. Měl by být na cizí hlídač, ale jinak mazel

11.9.2007 11:10

lerry napsal(a):

Štěně se narodilo 28.8.2007 a darovat ho mužem tak kolem 9.10.2007 bude pravidelně odčervované...

11.9.2007 11:18

luda napsal(a):
Štěně se narodilo 28.8.2007 a darovat ho mužem tak kolem 9.10.2007 bude pravidelně odčervované...

No máma,ta je hodná,poslušná,učenlivá,mazlivá.Ale jinak na zahradě hlídá...na vodítku je suprová.¨Tátu moc neznám,jen vím,že je hodný na své lidi,dobrý hlídačMazel podle mě,je to pes pro koně,,co mám tu Astu je chodí vedle mě na vodítku a já jedu na koni,když jí pustím v Lese,,,pořád se drží u mne.

11.9.2007 11:26

luda napsal(a):
No máma,ta je hodná,poslušná,učenlivá,mazlivá.Ale jinak na zahradě hlídá...na vodítku je suprová.¨Tátu moc neznám,jen vím,že je hodný na své lidi,dobrý hlídačMazel podle mě,je to pes pro koně,,co mám tu Astu je chodí vedle mě na vodítku a já jedu na koni,když jí pustím v Lese,,,pořád se drží u mne.

Štěně je fenka,Abydlíme u Jíčína,,,,Sekeřice

Nejlépe aby štěně šlo ke koním,,,,

ccc...Týden po porodu

11.9.2007 11:51

luda napsal(a):
Štěně je fenka,Abydlíme u Jíčína,,,,Sekeřice

Nejlépe aby štěně šlo ke koním,,,,

ccc...Týden po porodu

Aha, díky. No koníky oni nemají, pouze přes sezonu ovečky na vypásání zahrady, takže toto kritérium nesplní, tak asi tedy nic

11.9.2007 12:24

lerry napsal(a):
Aha, díky. No koníky oni nemají, pouze přes sezonu ovečky na vypásání zahrady, takže toto kritérium nesplní, tak asi tedy nic

no není podmínkou aby bylo u koní,byla bych sice ráda,...ale jde o to aby se mělo hlavně dobře...

11.9.2007 13:36

luda napsal(a):
no není podmínkou aby bylo u koní,byla bych sice ráda,...ale jde o to aby se mělo hlavně dobře...

A jak jsou ti rodiče zhruba velcí? Ten taťulda je dost z dálky, tak to nemůžu odhadnout..

11.9.2007 13:41

lerry napsal(a):
A jak jsou ti rodiče zhruba velcí? Ten taťulda je dost z dálky, tak to nemůžu odhadnout..

Asta má cca 50 cm a Táta cca 55...

30.9.2007 19:37

luda napsal(a):
Asta má cca 50 cm a Táta cca 55...

Tak dávám nové fotky .fenka bude k odběru v pulce Října.

30.9.2007 19:50

luda napsal(a):
Tak dávám nové fotky .fenka bude k odběru v pulce Října.

2.10.2007 19:29

luda napsal(a):

Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli už máte štěňátko někomu zadané.Chci si pořídit pejska ke koním a ráda bych aby se mnou mohl jezdit hlavně na vyjížďky. Jednoho pejska už mám, ale ten se mnou chodit nemůže a tak bych ráda ještě jednoho aby nebyl sám a měla si ským hrát. U koní by se mnou trávila skoro celé dny. Děkuji

3.10.2007 15:44

ketkat napsal(a):
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli už máte štěňátko někomu zadané.Chci si pořídit pejska ke koním a ráda bych aby se mnou mohl jezdit hlavně na vyjížďky. Jednoho pejska už mám, ale ten se mnou chodit nemůže a tak bych ráda ještě jednoho aby nebyl sám a měla si ským hrát. U koní by se mnou trávila skoro celé dny. Děkuji

Ahoj,fenka je stále volná.Já bych byla strašně ráda,kdyby šla ke koním,vubec se jich nebojí.A bude asi dobrý hlídač,když se na ní zadupe,tak neuteče,ale hned si udělá postoj a štěká,,Pokud budeš chtít,budu sem postupně dávat fotky.Bude asi hodně muhutná,má silné tlapky.

3.10.2007 19:32

luda napsal(a):
Ahoj,fenka je stále volná.Já bych byla strašně ráda,kdyby šla ke koním,vubec se jich nebojí.A bude asi dobrý hlídač,když se na ní zadupe,tak neuteče,ale hned si udělá postoj a štěká,,Pokud budeš chtít,budu sem postupně dávat fotky.Bude asi hodně muhutná,má silné tlapky.

jé ta je krásná a odkat jsi?

4.10.2007 06:20

werca napsal(a):
jé ta je krásná a odkat jsi?

Ahoj,jsem z okresu Jíčín...Vkládám nové fotky

4.10.2007 06:26

luda napsal(a):
Ahoj,jsem z okresu Jíčín...Vkládám nové fotky

4.10.2007 23:40

luda napsal(a):

Ahojky, chtěla jsem se ještě zeptat, jestli by nebylo možné jí někam dovíst, jsem totiž z olomouce. Aspoň na část cesty...Děkuju

5.10.2007 19:50

ketkat napsal(a):
Ahojky, chtěla jsem se ještě zeptat, jestli by nebylo možné jí někam dovíst, jsem totiž z olomouce. Aspoň na část cesty...Děkuju

Ahojky, můžeš mi prosím tě napsat, jak je teď asi veliká? Ať mám představu, kdybych si pro ni jela vlakem, tak do jaké přepravky nebo tašky se vleze Děkuji moc A pokud by jsi měla nové fotky můžeš je sem dát nebo mi je prosím poslat na mail?Děkuji

5.10.2007 20:07

ketkat napsal(a):
Ahojky, můžeš mi prosím tě napsat, jak je teď asi veliká? Ať mám představu, kdybych si pro ni jela vlakem, tak do jaké přepravky nebo tašky se vleze Děkuji moc A pokud by jsi měla nové fotky můžeš je sem dát nebo mi je prosím poslat na mail?Děkuji

htěla jsem se zeptat jestli je štěnátko už zadané jiste? mela bych zájem.

5.10.2007 20:19

werca napsal(a):
htěla jsem se zeptat jestli je štěnátko už zadané jiste? mela bych zájem.

Ahoj,štěně ještě zamluvené není,stáčí jen napsat,kdo ho chce.Štěně měří zhruba 18-19 cm.

5.10.2007 21:08

luda napsal(a):
Ahoj,štěně ještě zamluvené není,stáčí jen napsat,kdo ho chce.Štěně měří zhruba 18-19 cm.

já bych ho chhtěla hned ,ale máme 6 psu a rodiče by už asi dálšího nechteli:)

5.10.2007 23:27

luda napsal(a):

Ahojky, a myslíš že by se šlo domluvit, jestli by jste ji mohli nějaký kousek cesty někam dovíst? Třeba do Hradce? To by mi docela dost pomohla. A kdy jí chcete odstavit? Mohla bych si pro ni přijet ten týden od 15. Teda pokud by jste mi ji dali

5.10.2007 23:34

ketkat napsal(a):
Ahojky, a myslíš že by se šlo domluvit, jestli by jste ji mohli nějaký kousek cesty někam dovíst? Třeba do Hradce? To by mi docela dost pomohla. A kdy jí chcete odstavit? Mohla bych si pro ni přijet ten týden od 15. Teda pokud by jste mi ji dali

Moc bych jí chtěla jako kamarádku pro svého psa a hlavně k těm koním aby se mnou mohla jezdívat ven.Tak zatím a děkuji

6.10.2007 03:59

ketkat napsal(a):
Moc bych jí chtěla jako kamarádku pro svého psa a hlavně k těm koním aby se mnou mohla jezdívat ven.Tak zatím a děkuji

Ahoj,zkusím se pozeptat,občas do Hradce jezdíme.tak by to i šlo

6.10.2007 11:00

luda napsal(a):
Ahoj,zkusím se pozeptat,občas do Hradce jezdíme.tak by to i šlo

Tak to by jsi byla hodná, vážně by mi to moc pomohlo.Dej vědět jak to dopadlo.Díky

12.10.2007 10:19

ketkat napsal(a):
Tak to by jsi byla hodná, vážně by mi to moc pomohlo.Dej vědět jak to dopadlo.Díky

Ahoj,tak příští sobotu by to šlo.Dovezla bych ti fenku na vlakáč,co ty na to?Tobě tak krásně jezdí vlaky,tak nějak kolem 11,12?

15.10.2007 20:02

luda napsal(a):
Ahoj,tak příští sobotu by to šlo.Dovezla bych ti fenku na vlakáč,co ty na to?Tobě tak krásně jezdí vlaky,tak nějak kolem 11,12?

Ahojí,nemáte někdo zájem o fenku?KATT si ji vzít nemuže,,,,tak pokud někdo máte zájem je ihned k odběru

16.10.2007 13:05

luda napsal(a):
Ahojí,nemáte někdo zájem o fenku?KATT si ji vzít nemuže,,,,tak pokud někdo máte zájem je ihned k odběru

Ahojík,tak vkládám nové fotky,,,,,tak kdyby jste někdo měl zájem,,,,,nepiště,,,,

16.10.2007 13:13

luda napsal(a):
Ahojík,tak vkládám nové fotky,,,,,tak kdyby jste někdo měl zájem,,,,,nepiště,,,,

....hraje si sama,

Přidejte reakci

Přidat smajlík