Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2007 13:59

Ahojky lidičky, snad mi poradíte.....Sháním na příští rok hřebce pro své dvě poničky WPB.S PP i bez, ale musí být hezcí.Preferuji strakáče, ale o žádném nevím, nebo opravdu hezkého mohutného hřebce.V KHV by měl mít min.120 cm až do 140 cm.Pokud možno Morava......Zlínský kraj (kvůli dopravě).Napište mi i jestli o nějakém hřebci nevíte.Díky....

13.9.2007 14:40

alexo napsal(a):
Ahojky lidičky, snad mi poradíte.....Sháním na příští rok hřebce pro své dvě poničky WPB.S PP i bez, ale musí být hezcí.Preferuji strakáče, ale o žádném nevím, nebo opravdu hezkého mohutného hřebce.V KHV by měl mít min.120 cm až do 140 cm.Pokud možno Morava......Zlínský kraj (kvůli dopravě).Napište mi i jestli o nějakém hřebci nevíte.Díky....

Za tohle tě tu sežerou. Co takhle hřebce s licencí?! To by ti někdo určitě poradil.

13.9.2007 15:02

zazika napsal(a):
Za tohle tě tu sežerou. Co takhle hřebce s licencí?! To by ti někdo určitě poradil.

no já bych teké rádá našla nákého hřebce pro svoji ponici.No a BYS EzAZIKA NEZLOBILA TAK S LICENCÍ JE TO NA PONIČKU CCA125CM STRAKÁČ TAKŽE MŮŽE BÝ I JEDNOBARVENÝ VYŠŠÍ NEŽ JEONA CHTĚLA BYCH O DNÍ HŘÍBÁTKO.p...... caps lock

13.9.2007 15:18

woldemortik napsal(a):
no já bych teké rádá našla nákého hřebce pro svoji ponici.No a BYS EzAZIKA NEZLOBILA TAK S LICENCÍ JE TO NA PONIČKU CCA125CM STRAKÁČ TAKŽE MŮŽE BÝ I JEDNOBARVENÝ VYŠŠÍ NEŽ JEONA CHTĚLA BYCH O DNÍ HŘÍBÁTKO.p...... caps lock

jo u nás v kraji je to potěš koště. Máme tu Peera a a Schoenbrunna tygra,ale ti jsou +- stejní jako tvoje ponice. Ale za Scheonbrunna bych se přimlouvala je to krasavec a povahu má víc než výbornou. a púak je v hřebčinci taky Norek a Wulf a nyní nevím jestli ještě Simmel(ale ten, no nic dobrého jsem na ěnj neslyšela) jenže to už jsou hafíci.Pokud ěnkdo ví další v JČ byla bych taky jenom ráda Jo už vim v humňanech stojí Goro - celkem ujde až na to, že je totální muchař
schoenbrunnek

13.9.2007 15:21

alexo napsal(a):

a odkud jsi přesně že Zlínský kraj?

13.9.2007 15:28

woldemortik napsal(a):

Marti neprovokuj. Znáš ty diskuse: "chtěla by jsem rozmnožit svojí krásnou klisničku, nemam na licencovanýho hřebce tak vyprodukuju rozkošnýho zmetka- co vám vadí? Hříbě bude šošný a zaručeně celej život zůstane jenom u mě." to už tu bylo moockrát. Nebo opak: "mám papírovýho hřebce, pro mě ten nejkrásnější tak nabízím připuštění za poplatek, co na tom že hříbě bude zmetek bez papírů?" Nic proti bezpůvoďákům, taky jsem jich pár znám a mám je moc ráda ale není jich už dost? Proč další?

13.9.2007 15:33

alexo napsal(a):

wpb kvh145cm skoky 110 s 34kilovou holcinou doma na zavodech zatim do 90cm čistě ,zaučen v tahu

13.9.2007 15:38

sakiron napsal(a):
wpb kvh145cm skoky 110 s 34kilovou holcinou doma na zavodech zatim do 90cm čistě ,zaučen v tahu

no ono je to lepší mít licencovanýho hřebce tam máš jistotu,že třeba nemá vadu atd.vždyt to znáš kde stojí ten krásnej tygřík jakej okres

13.9.2007 15:38

sakiron napsal(a):

vic info na mejlu l.peconkova@seznam.cz

13.9.2007 15:52

woldemortik napsal(a):
no ono je to lepší mít licencovanýho hřebce tam máš jistotu,že třeba nemá vadu atd.vždyt to znáš kde stojí ten krásnej tygřík jakej okres

písek - konekrétně u pana cajthamla v Oldřichově(moc milý pán) V létě je i hezčejc vybarvený než na těch zimních fotkách připouštění 1000, ustájení 30Kč /den

13.9.2007 15:53

sakiron napsal(a):

Sakiron: A odkaď je tento krasavec???

13.9.2007 16:40

microfon napsal(a):

microfon ty vado tak to by šlo anemá taky taky takovéhleho norika že bych sebou vzala i lavinu to je blízko abarv pěkná to může být zajmavý strakáš vs tygr to může být i pěkný.jj tak Mendy už má ženicha

13.9.2007 17:43

woldemortik napsal(a):
microfon ty vado tak to by šlo anemá taky taky takovéhleho norika že bych sebou vzala i lavinu to je blízko abarv pěkná to může být zajmavý strakáš vs tygr to může být i pěkný.jj tak Mendy už má ženicha

Ahojky tak já mám taky klisničku WPBR. její otec je GWENLLAN BEN což je nádhernej hnědák fakt super kůň
a potom kdybych chtěla připustit tu moji tak LORD THOMAS což je taky úžasnej koník...
A tady máš ještě dva koníky:

http://www.mischelstud.com/apolo.html
http://www.mischelstud.com/stan.html

potom tady je pár hřebečků:
http://www.welsh.cz/hrebci.php

A tady Ben a Tom:
http://www.welsh.cz/okna/ben.html
http://www.welsh.cz/okna/thomas.html

13.9.2007 20:10

microfon napsal(a):

severni morava (doubrava)3lety a je žadan ale neprodam nutno vidět

14.9.2007 12:31

microfon napsal(a):
jo u nás v kraji je to potěš koště. Máme tu Peera a a Schoenbrunna tygra,ale ti jsou +- stejní jako tvoje ponice. Ale za Scheonbrunna bych se přimlouvala je to krasavec a povahu má víc než výbornou. a púak je v hřebčinci taky Norek a Wulf a nyní nevím jestli ještě Simmel(ale ten, no nic dobrého jsem na ěnj neslyšela) jenže to už jsou hafíci.Pokud ěnkdo ví další v JČ byla bych taky jenom ráda Jo už vim v humňanech stojí Goro - celkem ujde až na to, že je totální muchař
schoenbrunnek

Je pěknej, odkud přesně je? Má licenci? pokud má, tím líp.....Prosím, prosím, je tel. na majitele.

14.9.2007 12:54

alexo napsal(a):
Je pěknej, odkud přesně je? Má licenci? pokud má, tím líp.....Prosím, prosím, je tel. na majitele.

Alwxo. licence je na ČSP, a welšíky , sám je welš part bred. Stojí v Oldřichově , okres Písek- > takže totálně z ruky ,ale po ČR chodí spousta jeho polobratrů, věřím stených kvalit a vůbec projela jsi si plemené knihy on-line na aschk?

14.9.2007 12:57

alexo napsal(a):

Woldemorfik:
já se jen vracím k lavině, pan cajthaml má jen Tygra ale Oldřichov je jen 3 km od Písku, takže Lavina by klidně mohla navštívit přímo hřebčinec...teď tam stojí
444 Neugot I-20 GZ AP čerstvé sperma
Sl.n. Hd. 1990 172-159-200-20,5 Neugot I-po Heger

760 Brutus
čmB tm. Ryz. 1997 168-161-188-23,4 223 Brahmikán z Nemočíc-3-po 246 Sumír budějovický

1063 Korál GZ
čmB sv. Ryz. 2003 175-163-205-23,0 2696 Korbus-po 2566 Baron

654 Bingo AP
čmB sv.Ryz. 1994 170-156-195-23,0 154 Bungalow-po 1102 Agronom ze Zákup-2

14.9.2007 13:57

alexo napsal(a):

V Pňovicích na Olomoucku má jeden pán krásnýho hřebce, mohutnej je, vysokej asi tak kolem těch 130, možná víc, je to asi nějaký kříženec, jinak je to něco jako šedý strakáč, ve stáji po něm máme ročka, přikládám fotku ročka, ale hřebcovu fotečku nemám Má prostě takový šedý fleky no...

Přidejte reakci

Přidat smajlík