Hubertova jízda - Sovolusky u Přelouče

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2007 10:57

Srdečně Vás zveme na Hubertovu jízdu.

Hubert se koná 20. 10. 2007 v Sovoluskách nedaleko Přelouče, takže pro Východočechy určitě lákavá projížďka

My jedeme také, takže kdo přejede neprohloupí!!!!

Bližší informace na mailu a dodám po neděli.

18.9.2007 10:31

nightdevil napsal(a):

Hubert se koná 20. 10. 2007 v Sovoluskách nedaleko Přelouče, takže pro Východočechy určitě lákavá projížďka

Ahoj,
zatím nás od Pardubic pojede cca 6, byl by ještě někdo, kdo by chtěl jet?

18.9.2007 10:45

nightdevil napsal(a):

Ahojda Frede...Luca bere "rachtadlo" ? Já bych jela,ale jsem ten víkend v práci :-( Vzala jsem si volný víkend na Velkou Pardubickou..

18.9.2007 11:33

molly napsal(a):
Ahojda Frede...Luca bere "rachtadlo" ? Já bych jela,ale jsem ten víkend v práci :-( Vzala jsem si volný víkend na Velkou Pardubickou..

Ahojdááá,
to víš, že ne.
Rachtadlo, by to tam všechno rozehnalo zubama a kopytama a co by nerozehnalo, to by udupalo:-)

18.9.2007 11:33

molly napsal(a):

Já to zvažuji,ale potřebuji vědet jak je to náročné, mám mladáka!pošli mi pak podrobnosti...klawdie@centrum.cz

18.9.2007 11:43

klawdie napsal(a):
Já to zvažuji,ale potřebuji vědet jak je to náročné, mám mladáka!pošli mi pak podrobnosti...klawdie@centrum.cz

Hele je to jednoduché, jsou tam dvě cesty, jedny pro koně, ketří skáčí (i westerňáci a pod.) Tam jsou skoky okolo 80 cm a to je strop. Každý skok ale můžeš objet. další cesta je pro méně zdatné jezdce, koně, pony, pro koně, kteří vůbec neskáčí, nebo i mlaďáky. Tam jsou téže skoky, ale mini.-) Opět se dají obět.

Je to všechno fakt v klidném duchu, hlavně zábavy a žádný strašný rozruch a podobně....

My bereme frískou kobylu i hřebce a ti neskáčí vůbec.... Kobyla by se asi zabila:-)

takže, jestli jde o to, toho se fakt neboj. Dnes ale cinknu pořadateli, abych toho zjistila více. Je nějaká částka za startovné...ale to není moc, jinak prostě klasický Hubert s možností volby dráhy i jízdy....

18.9.2007 12:29

nightdevil napsal(a):
Hele je to jednoduché, jsou tam dvě cesty, jedny pro koně, ketří skáčí (i westerňáci a pod.) Tam jsou skoky okolo 80 cm a to je strop. Každý skok ale můžeš objet. další cesta je pro méně zdatné jezdce, koně, pony, pro koně, kteří vůbec neskáčí, nebo i mlaďáky. Tam jsou téže skoky, ale mini.-) Opět se dají obět.

Je to všechno fakt v klidném duchu, hlavně zábavy a žádný strašný rozruch a podobně....

My bereme frískou kobylu i hřebce a ti neskáčí vůbec.... Kobyla by se asi zabila:-)

takže, jestli jde o to, toho se fakt neboj. Dnes ale cinknu pořadateli, abych toho zjistila více. Je nějaká částka za startovné...ale to není moc, jinak prostě klasický Hubert s možností volby dráhy i jízdy....

Zní to lákavě, určitě mě informuj.

19.9.2007 06:52

klawdie napsal(a):

Určitě to dnes všechno dořeším s pořadateli a vše sem písnu. Jen jsem neschopná tam cinknout...

10.10.2007 10:05

klawdie napsal(a):

Pro ty, kteří jedou huberta v Solovuskách u přelouče. Hubert byl pořadateli přesunut na 27. 10.. Nicméně zítra nejdéle pozítří dodám bližší informace případně propozice:-)

11.10.2007 09:38

nightdevil napsal(a):
Pro ty, kteří jedou huberta v Solovuskách u přelouče. Hubert byl pořadateli přesunut na 27. 10.. Nicméně zítra nejdéle pozítří dodám bližší informace případně propozice:-)

Takže hubert v Sovoluskách je 27. 10. - od 9,30 hodinje prezentace a samotný hubert začíná v 11.00 hodin
Tak pojede někdo, už nás je od Pardubic cca 5

22.10.2007 23:23

nightdevil napsal(a):
Takže hubert v Sovoluskách je 27. 10. - od 9,30 hodinje prezentace a samotný hubert začíná v 11.00 hodin
Tak pojede někdo, už nás je od Pardubic cca 5

já jedůůů i s terkou

23.10.2007 08:03

bospor napsal(a):
já jedůůů i s terkou

tak to je super, to bude legrace

23.10.2007 09:48

nightdevil napsal(a):
tak to je super, to bude legrace

Legrace, pro vás možná, ale já pojedu s Kubíkem, aby pak z mého poměrně příjemného nezůstalo jen toto

23.10.2007 11:45

termit napsal(a):
Legrace, pro vás možná, ale já pojedu s Kubíkem, aby pak z mého poměrně příjemného nezůstalo jen toto

áááá zase se schazuje v sobotu jsme byly v drchkově a zvládli to s kubou docela dobře

23.10.2007 19:03

bospor napsal(a):
áááá zase se schazuje v sobotu jsme byly v drchkově a zvládli to s kubou docela dobře

Teru, ničeho se neboj, bo rychlejší než já nebudeš. Už Nica drtím 14 dní a pořád je to málo, táhne jako bejk, tak to bude zase jízda smrti. Přemýšlela jsem ho přihlásit do nějakých dostihů, to bychom vyhráli To zase pětkrát předběhnu mastera a pak večer mi bude špatně.
Tak holky, v sobotu a né, že budete hezčí než my

24.10.2007 07:34

nightdevil napsal(a):
Teru, ničeho se neboj, bo rychlejší než já nebudeš. Už Nica drtím 14 dní a pořád je to málo, táhne jako bejk, tak to bude zase jízda smrti. Přemýšlela jsem ho přihlásit do nějakých dostihů, to bychom vyhráli To zase pětkrát předběhnu mastera a pak večer mi bude špatně.
Tak holky, v sobotu a né, že budete hezčí než my

Tož já se ničeho nebojím Jen vím co mám pod sebou za draka, tak čekám, co na mě zase vymyslí. A jinak, Kubík se minulou sobotu při hubertu teprve zahřál, to víš, o tom, že letos už nepoběží, se rozhodlo předevčírem, takže dostihová fyzička se ho drží.......ale předbíhat tě nebudeme, jen v případě, že tě předběhne Ivča s Harunem, bo on se jich drží jako klíště a běda, když se mu ztratí z dohledu! Ale už se těším, i na Vás holky

25.10.2007 07:25

termit napsal(a):
Tož já se ničeho nebojím Jen vím co mám pod sebou za draka, tak čekám, co na mě zase vymyslí. A jinak, Kubík se minulou sobotu při hubertu teprve zahřál, to víš, o tom, že letos už nepoběží, se rozhodlo předevčírem, takže dostihová fyzička se ho drží.......ale předbíhat tě nebudeme, jen v případě, že tě předběhne Ivča s Harunem, bo on se jich drží jako klíště a běda, když se mu ztratí z dohledu! Ale už se těším, i na Vás holky

NO tak na tom jsme podobně.-) Jakmile nám uteče Kenča, tak je konec. My už také na žádné závody nejedem, ale trénujeme stále. Nicméně nevím, jestli pojedu, neboť Nico si včera píchnul ke střelce kus železa, co tam nějakej blbec odhodil. Není to moc hluboké, takže jsme to zavázali, tak dnes uvidíme, jestli nebude kulhat, nicméně rozhodně minimálně pojedu na kukandu

25.10.2007 10:30

nightdevil napsal(a):
NO tak na tom jsme podobně.-) Jakmile nám uteče Kenča, tak je konec. My už také na žádné závody nejedem, ale trénujeme stále. Nicméně nevím, jestli pojedu, neboť Nico si včera píchnul ke střelce kus železa, co tam nějakej blbec odhodil. Není to moc hluboké, takže jsme to zavázali, tak dnes uvidíme, jestli nebude kulhat, nicméně rozhodně minimálně pojedu na kukandu

HA ZRADA!!! ještě máte dva dny tak snad se to spraví
kdyby ne tak nafasuješ můj foťák

25.10.2007 11:45

bospor napsal(a):
HA ZRADA!!! ještě máte dva dny tak snad se to spraví
kdyby ne tak nafasuješ můj foťák

No uvidíme řekl slepej
Já tajně doufám, že to bude OK. A ono to OK bude, udělala jsem pro to maximum. Koně mám zafačovanýho, veterinářku ve stáji, tak ještě aby to nedopadlo.
Jinak foťák beru taky, tak doufám, že nějaký fotograf se najde a taky, že bude hezky

25.10.2007 12:18

nightdevil napsal(a):
No uvidíme řekl slepej
Já tajně doufám, že to bude OK. A ono to OK bude, udělala jsem pro to maximum. Koně mám zafačovanýho, veterinářku ve stáji, tak ještě aby to nedopadlo.
Jinak foťák beru taky, tak doufám, že nějaký fotograf se najde a taky, že bude hezky

prej má hodně štěstí
jak jedeš večer na soud??? mě zas kleklo auto

26.10.2007 07:39

bospor napsal(a):
prej má hodně štěstí
jak jedeš večer na soud??? mě zas kleklo auto

tak Nikoušek je OK, takže mi spadl kámen ze srdce
Včera jsme i skákali a vše OK. Noha drží:-)Takže jedu!

Na soud nejedeme nijak, my máme v Sovoluskách chatu, takže buď u Pepika necháme koně nebo je Ládik hodí dom a my tam zůstaneme....

26.10.2007 12:29

nightdevil napsal(a):
tak Nikoušek je OK, takže mi spadl kámen ze srdce
Včera jsme i skákali a vše OK. Noha drží:-)Takže jedu!

Na soud nejedeme nijak, my máme v Sovoluskách chatu, takže buď u Pepika necháme koně nebo je Ládik hodí dom a my tam zůstaneme....

to joooo a uuuž sem pojízdná tak čau zítra

26.10.2007 22:16

bospor napsal(a):
to joooo a uuuž sem pojízdná tak čau zítra

Tak zítra. Ddoufám, že nebude pršet, jinak budeme jako močáci

27.10.2007 18:02

nightdevil napsal(a):
Tak zítra. Ddoufám, že nebude pršet, jinak budeme jako močáci

kdo je tooooo?????

28.10.2007 14:54

bospor napsal(a):
kdo je tooooo?????

Jééé, to jsme my To je ale legranda. No a kde máte fotečky vy? Já zatím žádné nemám, doufám, že alespoň něco bude.

28.10.2007 14:59

bospor napsal(a):
kdo je tooooo?????

Jinak hubert si myslím, že se opravdu vyvedl. Mě osobně se to teda opravdu líbilo. Nepředběhla jsem mastera, což bylo opravdu důležité, takže mám vyhráno. Ti čtyři, co upadli, zase vstali a dojeli, takže vpoho. překážky byli dvojí a oboje opravdu nízké a odpočinek pro koníky dostatečný.

Není tu někdo z fauňáků, kdo by tam byl a fotil? Moc se mi líbili poníčkové a Irský Tinker, nicméně nemám fotky naše, natož někoho jiného

Jinak bych se chtěla pochlubit, vyhráli jsme s Nikouškem nejstylovější dvojici. To jsem na sebe hrda, až se po rameni musím poplácat (i když to trošku smrdí sebechválou)

O večerním soudu záměrně mluvit nebudu, protože jsme byli lehce společensky unavené, ale když se to rozjelo - príma zábava.

28.10.2007 18:34

nightdevil napsal(a):

Bylo to fajn Jen jsem si tam s tím ještě dostihovým klusákem mezi všemi cválajícími připadala jak návštěvník z Marsu Ale bylo to super, i skoky.............zábavu jsme opustili poněkud předčasně

29.10.2007 00:39

nightdevil napsal(a):
Jinak hubert si myslím, že se opravdu vyvedl. Mě osobně se to teda opravdu líbilo. Nepředběhla jsem mastera, což bylo opravdu důležité, takže mám vyhráno. Ti čtyři, co upadli, zase vstali a dojeli, takže vpoho. překážky byli dvojí a oboje opravdu nízké a odpočinek pro koníky dostatečný.

Není tu někdo z fauňáků, kdo by tam byl a fotil? Moc se mi líbili poníčkové a Irský Tinker, nicméně nemám fotky naše, natož někoho jiného

Jinak bych se chtěla pochlubit, vyhráli jsme s Nikouškem nejstylovější dvojici. To jsem na sebe hrda, až se po rameni musím poplácat (i když to trošku smrdí sebechválou)

O večerním soudu záměrně mluvit nebudu, protože jsme byli lehce společensky unavené, ale když se to rozjelo - príma zábava.

proč sebechválou? vypadalas schopně
moc fotek nemám ale pošlu ti je. doufám že jestli nějaký jiný dostaneš tak to vrátíš

29.10.2007 00:48

termit napsal(a):
Bylo to fajn Jen jsem si tam s tím ještě dostihovým klusákem mezi všemi cválajícími připadala jak návštěvník z Marsu Ale bylo to super, i skoky.............zábavu jsme opustili poněkud předčasně

jj dobrý jen už na nás moc skoků nezbylo a honza si i chvilku nacválal

29.10.2007 07:09

bospor napsal(a):
jj dobrý jen už na nás moc skoků nezbylo a honza si i chvilku nacválal

JOjo, jestli mi Peťka něco pošle, hned to pošlu dál

Ty skoky nebyli velké ani na tom vyšším, klusáci skáčou dobře, to by jste dali, holky.

Na zábavě si pamatuju příchod, to bylo dobrý a pak už jen džus s vodkou krát deset:-)
Škoda, že jste odešli, pak byl soud a to byla legrace To jsme se zase nasmáli.

30.10.2007 20:22

nightdevil napsal(a):
JOjo, jestli mi Peťka něco pošle, hned to pošlu dál

Ty skoky nebyli velké ani na tom vyšším, klusáci skáčou dobře, to by jste dali, holky.

Na zábavě si pamatuju příchod, to bylo dobrý a pak už jen džus s vodkou krát deset:-)
Škoda, že jste odešli, pak byl soud a to byla legrace To jsme se zase nasmáli.

no pěkný kvuli němu sme tam jely a pak nic v kolik prosim tě byl?

31.10.2007 13:01

bospor napsal(a):
no pěkný kvuli němu sme tam jely a pak nic v kolik prosim tě byl?

no asi tak v 23.00, ale nevím to přesně:-)

31.10.2007 14:34

nightdevil napsal(a):
no asi tak v 23.00, ale nevím to přesně:-)

Takže já se loučím, neboť zítra odjíždím do zahraničí do Velké Británie, tak se tu mějte moc hezky:-)

31.10.2007 14:35

nightdevil napsal(a):
Takže já se loučím, neboť zítra odjíždím do zahraničí do Velké Británie, tak se tu mějte moc hezky:-)

Měj se tam móć krásně a koukej se ozvat přes net!!! A zásobit fotečkama! hodně štěstí

31.10.2007 14:48

molly napsal(a):
Měj se tam móć krásně a koukej se ozvat přes net!!! A zásobit fotečkama! hodně štěstí

nazdárek všichni, mám malou prosbičku: nevspomenete si, jestli tam take nebyli poníci? Konkrétně by mě zajímala ponička, šimla nebo bělka, kolem 7 let, KVH asi 125-135 cm. asi před 5ti lety sme jí prodali do Přelouče a od té doby sme o ní neslišeli. Byla u pana Vančury, tuším... Kdyby Vás něco napadlo, prosím napište :-) Díky moc ,Mojža

31.10.2007 23:47

nightdevil napsal(a):

kačkooo vopatruj se tam a bacha na průsery
hodně štestí

1.11.2007 07:36

molly napsal(a):

Jasně Zuzi, dám vědět, vzala jsem si ssebou foťák, kabel i CD, tak to si piš

1.11.2007 07:37

bospor napsal(a):
kačkooo vopatruj se tam a bacha na průsery
hodně štestí

To je jasňačka, budu jako ostříš a průserů dělám i tady dost.

1.11.2007 07:39

mojza napsal(a):
nazdárek všichni, mám malou prosbičku: nevspomenete si, jestli tam take nebyli poníci? Konkrétně by mě zajímala ponička, šimla nebo bělka, kolem 7 let, KVH asi 125-135 cm. asi před 5ti lety sme jí prodali do Přelouče a od té doby sme o ní neslišeli. Byla u pana Vančury, tuším... Kdyby Vás něco napadlo, prosím napište :-) Díky moc ,Mojža

poníčci tam byli, šimla tam byla jediná, ale jestli byla od Vančury, to vůbec nevím. Jen skákala naprosto super. Vančura má koně ve Lhotě pod Přeloučí, tak jedině to zkusit tam

1.11.2007 07:39

nightdevil napsal(a):
To je jasňačka, budu jako ostříš a průserů dělám i tady dost.

V kolik frčíš,holka??Ještě honem na net,viď?

1.11.2007 09:35

molly napsal(a):
V kolik frčíš,holka??Ještě honem na net,viď?

Tak právě budu vyjíždět, tak cca za 10 minut, ale odlétám až ve 14,15. JInak to je ta nemoc jménem internert:-) Tak proto... Co kdyby mi náhodou něco uteklo.

1.11.2007 13:14

mojza napsal(a):

Ta šimla, co byla v Sovoluskách je ze stáje pana Musílka od Uhlířských Janovic. Mám fotky, tak jse sem zkusím dát, ale až o víkendu, teď je momentálně nemám k dispozici.

Přidejte reakci

Přidat smajlík