Nabízím ježdění za výpomoc- Kroměříž

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2007 12:16

Ahoj! Hledáme nutně k našim čtyřem koním a třem hříbatům dvě slečny ve věku 16 a víc. Ne začátečníci. Potřebujeme někoho, kdo bude chodit pravidelně a jen ve všední dny. Aspoň třikrát týdně. Za kydání hnojů a péči o koně nabízíme ježdění do terénu(jen pro zkušené)-k dispozici jsou westernová i anglická sedla. Požadujeme pracovitost a dobré zacházení s koňmi. Naše stáj je v Lutopecnách u kroměříže. Pište na mail a nebo na mobil: 723 117 967

16.9.2007 12:34

daisy86 napsal(a):
Ahoj! Hledáme nutně k našim čtyřem koním a třem hříbatům dvě slečny ve věku 16 a víc. Ne začátečníci. Potřebujeme někoho, kdo bude chodit pravidelně a jen ve všední dny. Aspoň třikrát týdně. Za kydání hnojů a péči o koně nabízíme ježdění do terénu(jen pro zkušené)-k dispozici jsou westernová i anglická sedla. Požadujeme pracovitost a dobré zacházení s koňmi. Naše stáj je v Lutopecnách u kroměříže. Pište na mail a nebo na mobil: 723 117 967

posouvám

18.9.2007 11:50

daisy86 napsal(a):
posouvám

Nikdo nechce? Odešla nám teď ještě jedna slečna a jsme samy 2. Máme 3 plnokrevné kobyly a jednu ČT + 2 hříbata. Tak hledáme někoho, kdo by se nám pomohl o to stádo starat. Nemůžeme nabídnout jízdárnu ani halu ale zato každodenní vyjížďky do přírody

18.9.2007 12:41

daya napsal(a):
Nikdo nechce? Odešla nám teď ještě jedna slečna a jsme samy 2. Máme 3 plnokrevné kobyly a jednu ČT + 2 hříbata. Tak hledáme někoho, kdo by se nám pomohl o to stádo starat. Nemůžeme nabídnout jízdárnu ani halu ale zato každodenní vyjížďky do přírody

Jojo, kdyby jen toho času bylo víc...

18.9.2007 12:44

impact napsal(a):
Jojo, kdyby jen toho času bylo víc...

Taky mě to překvapuje.Když já začínala u koní bylo všude narváno a my byly vděční když jsme mohli koně aspoń vyčistit. Taky hledám podobného člověka a nedaří se..

18.9.2007 13:36

koki napsal(a):
Taky mě to překvapuje.Když já začínala u koní bylo všude narváno a my byly vděční když jsme mohli koně aspoń vyčistit. Taky hledám podobného člověka a nedaří se..

Já když jsem u koní začínala před 12 lety, taky to tak bylo. Docházka do klubu se musela platit, extra hodiny s trenérem se taky platily, hodně se makalo a málo se jezdilo. Dnes je to úplně naopak, každý má vlastní koně a je málo lidí co má čas se o ně starat a jezdit na nich, kor přes týden. Taky mám teď svoje 4 koně u Kroměříže a nestíhám, sestřenka co mi s nima pomáhala odešla na střední školu a já půjdu na výšku a nemůžu nikoho sehnat, když se někdo hlásí, tak jen začátečníci nebo malé holky...A posadit je na remonty, nejsu blázen....

20.9.2007 15:44

dominicca napsal(a):
Já když jsem u koní začínala před 12 lety, taky to tak bylo. Docházka do klubu se musela platit, extra hodiny s trenérem se taky platily, hodně se makalo a málo se jezdilo. Dnes je to úplně naopak, každý má vlastní koně a je málo lidí co má čas se o ně starat a jezdit na nich, kor přes týden. Taky mám teď svoje 4 koně u Kroměříže a nestíhám, sestřenka co mi s nima pomáhala odešla na střední školu a já půjdu na výšku a nemůžu nikoho sehnat, když se někdo hlásí, tak jen začátečníci nebo malé holky...A posadit je na remonty, nejsu blázen....

posouvám

26.10.2007 12:59

daisy86 napsal(a):
posouvám

Stále jsme nikoho nesehnali....Takže snižujeme požadavky: Věk od 15 let, chození jen ve všední dny , alespoň dvakrát týdně. Kladný vztah ke koním a nějaké zkušenosti s ježděním a staráním se o koně. Ne pro úplné začátečníky...

Fxoe

3.5.2011 20:46
Fxoe

XXX.XXX.81.147

Dobrý den
Odpovídám na inzerát i když vím že je už trochu starší. A nwm jestli ještě platný.
Chtěla bych se zeptat na ježdění a pomoc u koníků. Jestli někoho ještě sháníte a vzala byste. Je mi 16 let a u koní nejsem úplný začátečník. Měla bych čas hlavně o prázdninách nwm jak by to vycházelo po prázdninách, ale myslím že určitě minimálně jednou týdně bych čas měla, pokud by vám to stačilo. Prosím ozvěte se a předem děkuji za jakoukoli odpověď.
Kdyžtak odepište na email mouseicek@seznam.cz

29.7.2011 14:59
nufaaacek

XXX.XXX.190.235

Jej, škoda, že nejsem o dva roky starší, hned bych po tom skočila..

4.8.2011 12:45
lilkys

XXX.XXX.9.186

Ano, škoda, že jsem zdaleka. Já naopak něco takového hledám, ale v karlovarském kraji :( Nemůžu nic sehnat.

Přeji dobré pořízení!

4.8.2011 17:03
anobbona

XXX.XXX.84.71

já nabízím ježdění na čtyřletém mlaďochovi. Pouze zodpovědnému, zkušenému jezdci. Nová Dědina u Kroměříže
anobbona@seznam.cz

4.8.2011 17:24
clasic

XXX.XXX.85.88

anobbona napsal(a):
já nabízím ježdění na čtyřletém mlaďochovi. Pouze zodpovědnému, zkušenému jezdci. Nová Dědina u Kroměříže
anobbona@seznam.cz

A pořád nabídka platí??? Jsem z milovic a jezdim drezuru. bohužel jsem musela koně prodat z finančních důvodů. Co za to chcete? Nebo pouze za výpomoc?

14.2.2014 22:22
kuklovska

XXX.XXX.54.49

Scháním ježdění pro svoji malou dceru 7let. Měli jsme koně doma. Dcera je moc šikovná, na lonži už i cválala. Já sama mám jezdeckou licenci, skok S, drezura L, spoustu obsednutých koní. Hledáme někoho v nejbližším okolí km, nejlépe nětčic kdo by nám umožnil jezdit. Můžu nabídnout pomoc ve stáji i s koňmi. Email:mkuklovska@seznam.cz

Předem děkuji

3.9.2015 18:03
kikinka14

XXX.XXX.34.235

Ahoj :) já se nabízím :) pokud máte zájem domluvily bychom se na fb nebo mailem :) Můj mail je ajguska@seznam.cz :).

Lxcy

27.9.2015 21:32
Lxcy

XXX.XXX.195.48

Ahoj, je to už sice hodně staré ale můžu to skusit. Měla bch zájem. Já 18 a jsem v KM na škole. KDyžtak kontakt do emailu. :).

koňoholik

2.2.2016 19:47
koňoholik

XXX.XXX.67.76

Zdravím milovníky koňské vůně! Zkusím štěstí, neboť hledám seriozní a zodpovědné spolupodílníky na pořízení a následné využívání pony kobylky pro své a vaše dítě. Moje stránky mají adresu kamskonicky@seznam.cz a je tam k nahlédnutí areál, jímž disponuji. Pokud jste z Kroměříže, nebo okolí a uvažujete o pořízení poníka pro dítě ve věku 10 - 12 let, ale zdráháte se nést celou tíži závazku plynoucí z toho - neváhejte, společně to dáme! Kontakt : 606412543, čestný a erudovaný koňoholik.

Petunee

14.3.2016 16:40
Petunee

XXX.XXX.11.14

Zdravim, shanim jezdeni za vypomoc v okoli zlina. Mam auto, takze nrni problem s dojizdenim. Bude mi 19 let. Zkusenosti mam s obsedanim i s az moc temperamentnimi konmi :). Nejsem ten typ, ktery se snazi pracovat s konikem podle knizky ale podle citu. Začínala jsem anglii, pak jsem utekla k westernu :). Za jakekoliv nabidky budu vdecna! Tel 739 150 558.

18.5.2016 18:32
kačka1

XXX.XXX.8.6

Dobrý den. Mám sice ještě 15 let ale v srpnu mi bude 16. Jezdím zhruba čtyři roky takže s koňmi už nějaké zkušenosti mám. :) Akorát bych mohla jen úterý a čtvrtky a někdy středy. Pokud by vám tohle nevadilo tak bych se k vám ráda přidala. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík