Kožená nebo gumová pérka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2007 15:16

Ahoj,rozhoduji se jestli si mám koupit kožená nebo gumová pérka...
Vím že je i podstatně jiný rozmezí v ceně,ale pořád váhám.
Chtěla bych se zeptat,jaké pérka máte vy a jestli vám vyhovují nebo ne...
Děkuju za odpověď...

16.9.2007 15:22

andy zahourova napsal(a):
Děkuju za odpověď...

No já mám pérka gumová a jsem s nimi nadmíru spokojená,pohodlné,supr.Doporučuju.A navíc se gumová nemusí uržovat tolik na péči,když jsoi špinavá stačí omýt vodou aj sou jako nová

16.9.2007 16:28

Děkuju za odpověď...

Já mám kožené a neměnila bych, hodně se přizpůsobí tvaru nohy, a taky jsem chtěla se šněrováním a gumové se s tkaničkama snad ani nedělají.
Je pravda, že gumové jsou lepší na údržbu, ale kůže je kůže

16.9.2007 20:34

jajaa napsal(a):
Já mám kožené a neměnila bych, hodně se přizpůsobí tvaru nohy, a taky jsem chtěla se šněrováním a gumové se s tkaničkama snad ani nedělají.
Je pravda, že gumové jsou lepší na údržbu, ale kůže je kůže

Hmm, tak já si pořídila gumová - jednak kvůli ceně a jednak jsem si taky říkala údržba no problemo....
Teď už šetřím na kožený. Gumový jsou sice pohodlný, ale guma hold narozdíl od kůže nedýchá a tak se mi poněkud zapařujou nohy a potom mi mrznou
Na hodinku dvě poježdění super, ale trávit v nich delší dobu to je pro mě peklo. Zlatý moje kožený kecky, byť měly šílenýho žraloka. Asi je vyštrachám znova z pytle než našetřím na kožený péra

16.9.2007 23:14

janda napsal(a):
Hmm, tak já si pořídila gumová - jednak kvůli ceně a jednak jsem si taky říkala údržba no problemo....
Teď už šetřím na kožený. Gumový jsou sice pohodlný, ale guma hold narozdíl od kůže nedýchá a tak se mi poněkud zapařujou nohy a potom mi mrznou
Na hodinku dvě poježdění super, ale trávit v nich delší dobu to je pro mě peklo. Zlatý moje kožený kecky, byť měly šílenýho žraloka. Asi je vyštrachám znova z pytle než našetřím na kožený péra

mám gumový a sem spokojená do toho našeho bláta jsou praktičtější.ale určitě bych ještě ráda kožený na doby,kdy bude sucho.takže já sem pro obojí...

17.9.2007 00:08

Děkuju za odpověď...

Do "gumy" bych nešla. Nedýchá, nohy se v ní lehko zapaří . Je lepší si našetřit na botky kožené....

17.9.2007 11:09

hanatichakova napsal(a):
Do "gumy" bych nešla. Nedýchá, nohy se v ní lehko zapaří . Je lepší si našetřit na botky kožené....

Já sem jednoznačně pro kožené, sice jsou dražší ale určitě lepší, v zimě by jsi v gumových mrzla a v létě by ti zase byla vedro a noha by se ti potila. No vyber si sama, doporučuju kůži

17.9.2007 15:13

Děkuju za odpověď...

měla jsem gumový, ted mám kožený..gumový jsem jezdila několik roků a nedávno jsem je prodala, protože byli furt v super stavu. Ted mám ty kožený, se kterýma sem taky naprosto spokojená...nevím, co bych ti poradila, jen píšu zkušenosti...jinak o kožený se hold musíš víc starat, já si o ně pěkně pěčuju, aby k něčemu vypadali.

Přidejte reakci

Přidat smajlík