Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2007 11:45

s koníkama ,nebo jen kouknout a nakoupit výbavu??
Já jedu jen kouknout,tak jestli tam třeba neuvidím nějakého koně z ifauny

19.9.2007 11:57

v v napsal(a):

Ano jedem Veru jestli to klapne tak dorazí ifaunáci: tajemná danny, sadzi saj, klafuš, rocky, molly...no na kohopak jsem ještě zapoměla?!já samo taky dorazím, co se týče mě jedu něcou koupit, nasbírat informace a pokochat se krásnými konmi.srazek bude u stánku Pavla Vachutky můžem třeba zas v 13,00....molly tam hakuje tak to bude ideální! Můj ksiftík, aby jsme se poznali....

19.9.2007 12:09

klawdie napsal(a):
Ano jedem Veru jestli to klapne tak dorazí ifaunáci: tajemná danny, sadzi saj, klafuš, rocky, molly...no na kohopak jsem ještě zapoměla?!já samo taky dorazím, co se týče mě jedu něcou koupit, nasbírat informace a pokochat se krásnými konmi.srazek bude u stánku Pavla Vachutky můžem třeba zas v 13,00....molly tam hakuje tak to bude ideální! Můj ksiftík, aby jsme se poznali....

jé tak to vás tam bude.to je super.Já to tady teď u pracentů vůbec nestíhám.musím fakt pracovat a tak jsem trochu vypadla z vašeho vražednýho tempa...
do jedné bych to měla stihnout-jedeme z jižních čech a vždycky trochu bloudíme..Tak se teda v jednu stavím na seznamovací párty.už se těším

19.9.2007 12:29

v v napsal(a):
jé tak to vás tam bude.to je super.Já to tady teď u pracentů vůbec nestíhám.musím fakt pracovat a tak jsem trochu vypadla z vašeho vražednýho tempa...
do jedné bych to měla stihnout-jedeme z jižních čech a vždycky trochu bloudíme..Tak se teda v jednu stavím na seznamovací párty.už se těším

semnou také počítejte...můj ksicht se také nedá přehlédnout....já dorazím cca kolem desáté...snad.

19.9.2007 13:03

tajemma danny napsal(a):
semnou také počítejte...můj ksicht se také nedá přehlédnout....já dorazím cca kolem desáté...snad.

Kdy to vlastně je??

19.9.2007 13:03

tajemma danny napsal(a):

Tak snad vás poznám a nebudu tam postávat jak trubka
já vám semka hodím fotku večer z domova aby jsme se poznaly.Jo je ten sraz v sobotu???nebo jedete jinej den??abych tam pak nebyla sama

19.9.2007 13:04

v v napsal(a):
Tak snad vás poznám a nebudu tam postávat jak trubka
já vám semka hodím fotku večer z domova aby jsme se poznaly.Jo je ten sraz v sobotu???nebo jedete jinej den??abych tam pak nebyla sama

tenhle víkend od pátku do neděle

19.9.2007 13:13

v v napsal(a):
tenhle víkend od pátku do neděle

Sobota!

19.9.2007 19:29

klawdie napsal(a):
Sobota!

Ahoj lidičky mohla bys Vás poprosit i vyfocení dvou koník¨ů co tam budou startovat. Jaksi se tam nemohu dostavit a vydět je na lastní oči. Jedná se o En Stall o: I Shall Stay , m: Enrika , A Mill Monny . Děkuji předem

19.9.2007 19:38

v v napsal(a):

My s konikem tam jedem

19.9.2007 21:50

zuza napsal(a):
My s konikem tam jedem

Ahoooj,tak já jedu en mrknout,nakoupit Koníček má teprve 2,5 let a ani nevim co by sme tam dělali

20.9.2007 07:08

ponyka napsal(a):
Ahoooj,tak já jedu en mrknout,nakoupit Koníček má teprve 2,5 let a ani nevim co by sme tam dělali

Já jedu také v sobotu na kukandu a nákupy...

20.9.2007 07:16

nightdevil napsal(a):
Já jedu také v sobotu na kukandu a nákupy...

No tak super holky vidím tu plno známých nicků....tak tedy pořádám oficiální sraz v sobotu ve 13,00 u stánku Pavla Vachutky...ve stánku bude obsluhovat Molly(zuzka) malá blondýnka, takže na ifauňáky se mužete poptat u ní!(promin Zuzi že s tebe dělám takovou recepční)

20.9.2007 09:05

klawdie napsal(a):
No tak super holky vidím tu plno známých nicků....tak tedy pořádám oficiální sraz v sobotu ve 13,00 u stánku Pavla Vachutky...ve stánku bude obsluhovat Molly(zuzka) malá blondýnka, takže na ifauňáky se mužete poptat u ní!(promin Zuzi že s tebe dělám takovou recepční)

Jéé, Zuzi, ty tam budeš? Tak to já se stavím. Lucka ani Ládik z bohdanče ovšem bohužel nepřijedou, zase jedou drtit Sintu na závodech

20.9.2007 09:36

nightdevil napsal(a):
Jéé, Zuzi, ty tam budeš? Tak to já se stavím. Lucka ani Ládik z bohdanče ovšem bohužel nepřijedou, zase jedou drtit Sintu na závodech

Tak moje maličkost se taky zůčastní

20.9.2007 17:55

rocky napsal(a):
Tak moje maličkost se taky zůčastní

tak posílám taky fotku aby jste mě poznaly.Jinou nemám

20.9.2007 19:13

v v napsal(a):

Já se hlásím k teamu slečny Pavlíčkovic,jsou tak hodný a pašujou mě s sebou Měla jsem mít post hlavního fotografa,jenže jsem se dnes dozvěděla,že mi bude násilně odebrán foťák na jinou akci (triatlon v Kladrubech) takže můžu fotit tak akorát vočima :-((((( Což mě teda pěkně mrzí,tak doufám,že nějaká jiná duše to za nás zdokumentuje.

20.9.2007 19:21

v v napsal(a):

taky se tam ukážu :) v sobotu

20.9.2007 19:23

ettelwen napsal(a):
taky se tam ukážu :) v sobotu

jinak jedu bez koní samozřejmě

20.9.2007 21:08

klafus napsal(a):
Já se hlásím k teamu slečny Pavlíčkovic,jsou tak hodný a pašujou mě s sebou Měla jsem mít post hlavního fotografa,jenže jsem se dnes dozvěděla,že mi bude násilně odebrán foťák na jinou akci (triatlon v Kladrubech) takže můžu fotit tak akorát vočima :-((((( Což mě teda pěkně mrzí,tak doufám,že nějaká jiná duše to za nás zdokumentuje.

neboj foťák beru a když budeš hodnááá,tak ti ho pujčííím

21.9.2007 15:33

ettelwen napsal(a):
jinak jedu bez koní samozřejmě

ROCKY
jak se jmenuje ten tvůj koník co ho máš na fotce ???????????????????????

Přidejte reakci

Přidat smajlík