"Ty z moderky králíků 99"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2007 15:47

blanche napsal(a):

tak a máme dalšííííí

sadzi saj

19.9.2007 15:57
sadzi saj

blanche napsal(a):
tak a máme dalšííííí

Pěkný , tak sem ještě něco hoď, ať je na co koukat

Tak pa jedu za Elčou a ven. Snad to bude ok

19.9.2007 16:04

sadzi saj napsal(a):
Pěkný , tak sem ještě něco hoď, ať je na co koukat

Tak pa jedu za Elčou a ven. Snad to bude ok

Ok, držím pěsti

19.9.2007 16:05

blanche napsal(a):
Ok, držím pěsti

.

19.9.2007 16:32

blanche napsal(a):
.

Tééda, ten je nádherný! Ten chla ďásek!! tak jsem Usinku před chvíli vyzvedla u Čipa...byli rozkošní. Jak se mazlinkovali. To s Betty nebo Athosem nehrozí. Ještě tak se Šimonem se někdy mazlila, ale taky ne moc, protože on ji hned chtěl štípat a řádit a to zase Usa nechtěla.
Ale s Čipem stojí a mazlí se....

19.9.2007 16:41

lucky napsal(a):
Tééda, ten je nádherný! Ten chla ďásek!! tak jsem Usinku před chvíli vyzvedla u Čipa...byli rozkošní. Jak se mazlinkovali. To s Betty nebo Athosem nehrozí. Ještě tak se Šimonem se někdy mazlila, ale taky ne moc, protože on ji hned chtěl štípat a řádit a to zase Usa nechtěla.
Ale s Čipem stojí a mazlí se....

Jůůů, to je pěknýýý

zvířátková

20.9.2007 07:50
zvířátková

blanche napsal(a):
Jůůů, to je pěknýýý

Dobré ránko! Nikde nikdo? Blanča opět krásné fotečky Jo a už mám dovču, odfrčím příští čtvrtek. Tak se pak asi zvencnu, až ten týden mimo budu tady dohánět .

sadzi saj

20.9.2007 08:50
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Nikde nikdo? Blanča opět krásné fotečky Jo a už mám dovču, odfrčím příští čtvrtek. Tak se pak asi zvencnu, až ten týden mimo budu tady dohánět .

Dobré ranko, já tu jsem, ale mám tu vedle účetní No vidíš Leo, super a kam razíš??

zvířátková

20.9.2007 08:56
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko, já tu jsem, ale mám tu vedle účetní No vidíš Leo, super a kam razíš??

Ahojky! Furt na tu Mallorcu, je to hotel 300 metrů od tamtoho, co jsem chtěla. Takže i stejné místo a atrakce. Jsem ráda. Teď vyřizuju, kdo se mi postará o zvěrstvo...To je fakt hlavní starost...

20.9.2007 09:13

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Furt na tu Mallorcu, je to hotel 300 metrů od tamtoho, co jsem chtěla. Takže i stejné místo a atrakce. Jsem ráda. Teď vyřizuju, kdo se mi postará o zvěrstvo...To je fakt hlavní starost...

Ahojky holky,

tak jsem tu i s bacilama - nic moc ... nechce někdo taky nějakého - daruju
Téééda, Leo, můžeme jen závidět
Určitě se budeš těšit, co ?

20.9.2007 09:13

blanche napsal(a):
Ahojky holky,

Děkuji za pochvalu foteček :)

zvířátková

20.9.2007 09:16
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahojky holky,

NO tak ty si teda vážně můžeš nechat pro sebe

Ale jo, sice se bojim, nikdy jsem neletěla, neviděla moře, nenechala zvířátka doma samotný, mám trauma z balení a prý budu muset v pondělí a úterý v práci být dýl, abychom s šéfem stačili něco napsat. On totiž datluje 2 prstama a je jak šnek. Takže se zřejmě bez těch mých 10 prstů neobejde No radost ale nemám .

20.9.2007 09:26

zvířátková napsal(a):
NO tak ty si teda vážně můžeš nechat pro sebe

Ale jo, sice se bojim, nikdy jsem neletěla, neviděla moře, nenechala zvířátka doma samotný, mám trauma z balení a prý budu muset v pondělí a úterý v práci být dýl, abychom s šéfem stačili něco napsat. On totiž datluje 2 prstama a je jak šnek. Takže se zřejmě bez těch mých 10 prstů neobejde No radost ale nemám .

Téééda, vy jste kamarádky ... mě v tom necháte samotnou a já bych se rozdala

Neboj, uvidíš, že to bude suprový

zvířátková

20.9.2007 09:40
zvířátková

blanche napsal(a):
Téééda, vy jste kamarádky ... mě v tom necháte samotnou a já bych se rozdala

Neboj, uvidíš, že to bude suprový

Jen si je nech , ještě tak jet na dovču a bacilama, to by mě kleplo

20.9.2007 10:13

zvířátková napsal(a):
Jen si je nech , ještě tak jet na dovču a bacilama, to by mě kleplo

No, tak to jo ... tak nechce někdo jinej ?
Dneska je tam krásně, co ?

Ale ta kkkkkkosáááááá

zvířátková

20.9.2007 10:21
zvířátková

blanche napsal(a):
No, tak to jo ... tak nechce někdo jinej ?
Dneska je tam krásně, co ?

Ale ta kkkkkkosáááááá

No to jo, nebe jak vymetený. Úplný azuro. Zimu necítim, nehodlám jí nijak propustit do kanclu .

20.9.2007 10:52

zvířátková napsal(a):
No to jo, nebe jak vymetený. Úplný azuro. Zimu necítim, nehodlám jí nijak propustit do kanclu .

Ahoj holky..taky je u vás táááková kosa? Taky hrozná. Sice svítí sluníčko, ale zima jako v lednici

zvířátková

20.9.2007 10:54
zvířátková

lucky napsal(a):
Ahoj holky..taky je u vás táááková kosa? Taky hrozná. Sice svítí sluníčko, ale zima jako v lednici

Čauky! Musím Tě zklamat, kancelářský krysy netuší, jak venku je .

sadzi saj

20.9.2007 10:58
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Čauky! Musím Tě zklamat, kancelářský krysy netuší, jak venku je .

Jj, zima je tu řádná Taky jsem se včera fest nabalila na vyjížďku.

Leo neboj, bude to super a bude ráda vzpomínat, aspoň se ještě ohřeješ, tady u nás už to asi moc valný s tím vedrem nebude

zvířátková

20.9.2007 11:03
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jj, zima je tu řádná Taky jsem se včera fest nabalila na vyjížďku.

Leo neboj, bude to super a bude ráda vzpomínat, aspoň se ještě ohřeješ, tady u nás už to asi moc valný s tím vedrem nebude

No to jo, snad aspoň chytnu nějaký zdravější odstín, už mi to letní opálení začíná mizet v marodnou bílou .

Elince to na těhle fotkách moc sluší

20.9.2007 11:12

zvířátková napsal(a):
No to jo, snad aspoň chytnu nějaký zdravější odstín, už mi to letní opálení začíná mizet v marodnou bílou .

Elince to na těhle fotkách moc sluší

No já už skoro vybělela..budeme s Usou k sobě pasovat...

sadzi saj

20.9.2007 11:36
sadzi saj

lucky napsal(a):
No já už skoro vybělela..budeme s Usou k sobě pasovat...

Leo dík, foto samo vše naše Blanka

zvířátková

20.9.2007 11:39
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

No tak to si u toho moře budu muset dát záležet, abych se taky zbarvila podle koně

20.9.2007 11:40

sadzi saj napsal(a):

JJ, v kanclu teplo, ale humus ... venku zima ale svoboda - si člověk nevybere
Jsem ráda, že se fotky líbí

20.9.2007 12:06

blanche napsal(a):
JJ, v kanclu teplo, ale humus ... venku zima ale svoboda - si člověk nevybere
Jsem ráda, že se fotky líbí

JJ, fotky jsou krásné. Fotíš moc hezky.
Já dala Usince zrovna kukuřici na obídek, chvíli počkáme a pak ji po dlouhé odbě osedlám a zajedeme na pastvinu. Sedlo nechám v maringotce a domů na kole. Večer pojedu pro Usu a musím se postarat dnes o koně, protože pan Dvořák jel do Prahy a tak mu koně obstarám a zavřu.

20.9.2007 12:10

lucky napsal(a):
JJ, fotky jsou krásné. Fotíš moc hezky.
Já dala Usince zrovna kukuřici na obídek, chvíli počkáme a pak ji po dlouhé odbě osedlám a zajedeme na pastvinu. Sedlo nechám v maringotce a domů na kole. Večer pojedu pro Usu a musím se postarat dnes o koně, protože pan Dvořák jel do Prahy a tak mu koně obstarám a zavřu.

Děkuji za chválu - vážím si jí ... já mám zase ráda fotečky s Usou, jak lítá jak tryskáč
Se máš ... vem mě sebouuuuu

zvířátková

20.9.2007 12:14
zvířátková

blanche napsal(a):
Děkuji za chválu - vážím si jí ... já mám zase ráda fotečky s Usou, jak lítá jak tryskáč
Se máš ... vem mě sebouuuuu

No už jsem se kolikrát chtěla zeptat, kolik v té směsi té kukuřice Míša může mít, že Usa jí dostává tak obden.

Jj, to se někdo má, já ještě 4 hodiny nůďa před sebou.

20.9.2007 12:39

zvířátková napsal(a):
No už jsem se kolikrát chtěla zeptat, kolik v té směsi té kukuřice Míša může mít, že Usa jí dostává tak obden.

Jj, to se někdo má, já ještě 4 hodiny nůďa před sebou.

Jééé, to už není do Michalky!!!...sice ji tam má hodně, ale já Use kukuřici koupila, takže na oběd dostává svou!

No nic, je krásně, mám ještě moc práce, ale jdu vypucovat princeznu a sjedu s ní k těm koním. Přehodím je do druhého výběhu, kde mají krásnou travičku s jatelinkou....večer bude Usa jako koule. Jak na ni pak pojedu, to nevím..nedopnu podbřišník.

Tak zatím...za hoďku jsem tu.

Jo a taky díky za pochvalu fotek..taky ráda koukám jak Usa lítá.
a tuhle fotku mám hrozně ráda! Má tak super hřívu a krásnou hlavu

20.9.2007 13:56

lucky napsal(a):
Jééé, to už není do Michalky!!!...sice ji tam má hodně, ale já Use kukuřici koupila, takže na oběd dostává svou!

No nic, je krásně, mám ještě moc práce, ale jdu vypucovat princeznu a sjedu s ní k těm koním. Přehodím je do druhého výběhu, kde mají krásnou travičku s jatelinkou....večer bude Usa jako koule. Jak na ni pak pojedu, to nevím..nedopnu podbřišník.

Tak zatím...za hoďku jsem tu.

Jo a taky díky za pochvalu fotek..taky ráda koukám jak Usa lítá.
a tuhle fotku mám hrozně ráda! Má tak super hřívu a krásnou hlavu

No, ta je fakt super !!!!!!

zvířátková

20.9.2007 14:25
zvířátková

blanche napsal(a):

Aha Tak to jo. Já si říkala, že jí to snad kupujete na kila .

zvířátková

20.9.2007 14:29
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Aha Tak to jo. Já si říkala, že jí to snad kupujete na kila .

Jinak jsem četla, Andrej, že jedeš do Lysé, to jsi nakonec Mirka přemluvila?

20.9.2007 14:30

blanche napsal(a):
No, ta je fakt super !!!!!!

Tááák jsem bleskově zpět. Téda, řeknu vám, to byla jízda! Nádhera! Po dlouhé době v sedle. Sice to bylo cca 3 km na pastvinu...jeli jsme oklikou kolem potoka a polí. Ale úžasné. Zaklusaly jsme si krásně a podél dlouhého pole jsem ji pustila procválat schválně kolik dá, jestli to zvládne a cválala prakticky celou dobu...je to cca 400metrů. Pak se krásně vyfrkala a byla spokojená. Jsem moc ráda, že tohle vůbec dala pod sedlem. Nevěřila jsem , když se tak dusila po tom edému plic, že tak krásně zase bude běhat.
Tu příhodu se včelou měla 17. července.....takže nyní je to něco přes dva měsíce. Nevěřila jsem, že tak rychle bude tak šikovná, když se málem udusila... a k trvalé dušnosti měla jen krůček Vlastně během tří týdnů byla jako rybička po těch lécích...mimochodem, zase budeme ke konci měsíce snižovat dávku inhalací.
Prý se to úspěšně dává i trvale dušným koním a moc to zlepsí jejich stav. Fakt je, že já koukala jako blázen, když po pár dnech bylo z dusící se nebohé kobylky s 22 vdech za minutu se zaplavenými plícemi koník s normální dechovou frekvencí
Betty s Athosem ji vítali a hled si udělali tryskové manévry vesele po pastvině.... Usa se ani nezapotila, naprosto v klídečku.
Jenže do večera bude napraná trávy jako koule a fakt nevím, jak potom pojedu domů...zase se mě budou lidi ptát, kdy bude mít kobylka hříbátko

20.9.2007 14:30

zvířátková napsal(a):

nene, nekupujeme

sadzi saj

20.9.2007 14:33
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Jedeme s kámoškou, co dnes stěhuje kobylu k nám do stáje, konečně koupila koníka, tak snad to konečně klapne a fakt s ní dneska dorazí, naposledy totiž z toho sešlo a scháněl se jiný a že jedu s kámoškou, tak nejede, jinak by jel, pač to slíbil , takže bude doma nebo pojede dřív na Vinobraní, máme u nás pouť tenhle víkend a zítra jsem v práci jenom do 12 hod. šéfik nám dal druhou půlku dne placené volno

20.9.2007 14:37

sadzi saj napsal(a):
Jedeme s kámoškou, co dnes stěhuje kobylu k nám do stáje, konečně koupila koníka, tak snad to konečně klapne a fakt s ní dneska dorazí, naposledy totiž z toho sešlo a scháněl se jiný a že jedu s kámoškou, tak nejede, jinak by jel, pač to slíbil , takže bude doma nebo pojede dřív na Vinobraní, máme u nás pouť tenhle víkend a zítra jsem v práci jenom do 12 hod. šéfik nám dal druhou půlku dne placené volno

Ahój holky,
teda, Leo, nestačím závidět. Tak pěkně nachytej teplo do tašek a přivez nám taky trochu
Fotečky nádherné a moc moc chválím Usinčin stav, dostala se z toho pěkně, na to, jak to vypadalo.

20.9.2007 15:14

kikuska napsal(a):
Ahój holky,
teda, Leo, nestačím závidět. Tak pěkně nachytej teplo do tašek a přivez nám taky trochu
Fotečky nádherné a moc moc chválím Usinčin stav, dostala se z toho pěkně, na to, jak to vypadalo.

Krásné vzpínání! Pořád uvažuji, jestli to usu naučit, nebo radši nee

Jinak já jsem moc ráda, že je Usinka tak šikovná. Mám z toho velkou radost, protože jsem měla hrůzu, že zůstane z toho dušná..sice vyhráno ještě není, ale Honza říkal, že by se z toho měla dostat bez následků. Hlavně opravdu to poctivě a dlouhodobě doléčit.
Taky mě štve, že mělo být už dávno to vyšetření orgánů kvůli té alergii a stále ta známá nemá čas...já se fakt picnu. Ale jediné co mě uklidňuje, že by včely měly skončit a že ty plíce se tak daly dokupy....

20.9.2007 15:24

lucky napsal(a):
Krásné vzpínání! Pořád uvažuji, jestli to usu naučit, nebo radši nee

Jinak já jsem moc ráda, že je Usinka tak šikovná. Mám z toho velkou radost, protože jsem měla hrůzu, že zůstane z toho dušná..sice vyhráno ještě není, ale Honza říkal, že by se z toho měla dostat bez následků. Hlavně opravdu to poctivě a dlouhodobě doléčit.
Taky mě štve, že mělo být už dávno to vyšetření orgánů kvůli té alergii a stále ta známá nemá čas...já se fakt picnu. Ale jediné co mě uklidňuje, že by včely měly skončit a že ty plíce se tak daly dokupy....

Tak to gratuluji k Usinčinému zdraví - to jsem ráda i za tebe ... chudák malá ... taky si už prošla kde čím, co ?

20.9.2007 15:30

blanche napsal(a):
Tak to gratuluji k Usinčinému zdraví - to jsem ráda i za tebe ... chudák malá ... taky si už prošla kde čím, co ?

Děkuji!
NO to jo, já jen doufám, že se nám teď dlouho bude vše vyhýbat. Mám rpoblém i s očkováním. Má ho dost dlouho prošlé, ale očkovat se nemohla v tom stavu a zatím mě všichni varují, abych ji ještě neočkovala, že by se to mohlo vrátit. Dokud nebude rganismus dostatečně silný...však stejně nikam nejedeme.

20.9.2007 15:35

lucky napsal(a):
Děkuji!
NO to jo, já jen doufám, že se nám teď dlouho bude vše vyhýbat. Mám rpoblém i s očkováním. Má ho dost dlouho prošlé, ale očkovat se nemohla v tom stavu a zatím mě všichni varují, abych ji ještě neočkovala, že by se to mohlo vrátit. Dokud nebude rganismus dostatečně silný...však stejně nikam nejedeme.

Krásná fotečka, máš mailík Luci....

To pak budeš muset ale dělat opět prevakcinaci, zase odznovu, ne? Aspoň co jsem na toto téma již hovořila s vety, tak by se mělo.

20.9.2007 16:06

kikuska napsal(a):
Krásná fotečka, máš mailík Luci....

To pak budeš muset ale dělat opět prevakcinaci, zase odznovu, ne? Aspoň co jsem na toto téma již hovořila s vety, tak by se mělo.

Asi jo, já teda nevím. Ono je to jedno. Stejně ji ještě nějakou dobu očkovat nebudu.

20.9.2007 20:00

lucky napsal(a):
Asi jo, já teda nevím. Ono je to jedno. Stejně ji ještě nějakou dobu očkovat nebudu.

Tady nikdo není? Kde jste kdo? Halooo!

Tak jsem koníky odstarala a s Usinkou jsme dojely v pořádku domů. Hezky jsme si zaklusaly a zacválaly..ale jen malinko, nechtěla jsem ji nikam hnát, byla jako koule trávy...vůbec se nazpotila.

zvířátková

21.9.2007 07:38
zvířátková

lucky napsal(a):
Tady nikdo není? Kde jste kdo? Halooo!

Tak jsem koníky odstarala a s Usinkou jsme dojely v pořádku domů. Hezky jsme si zaklusaly a zacválaly..ale jen malinko, nechtěla jsem ji nikam hnát, byla jako koule trávy...vůbec se nazpotila.

Dobré ránko! Trčí někdo taky v robotě?

21.9.2007 08:01

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Trčí někdo taky v robotě?

Bré ránko,
já trčím doma, Blanča mi asi Doporučeně poslala ty bacily
Takže za chvilku valím k doktorce, no celá nadšená

Jinak, musím se pochlubit, čím mi nedávno zaplesalo srdce.

Po dvou letech se mi podařilo spojit s chovatelem! Dartyho (ten týraný). Několikrát již u nás byl, my pojedeme za ním, má doma stále Dartyho maminku

A tohle mi doma nechalJe úžasný, takže prdítko Dartyho

21.9.2007 08:03

kikuska napsal(a):
Bré ránko,
já trčím doma, Blanča mi asi Doporučeně poslala ty bacily
Takže za chvilku valím k doktorce, no celá nadšená

Jinak, musím se pochlubit, čím mi nedávno zaplesalo srdce.

Po dvou letech se mi podařilo spojit s chovatelem! Dartyho (ten týraný). Několikrát již u nás byl, my pojedeme za ním, má doma stále Dartyho maminku

A tohle mi doma nechalJe úžasný, takže prdítko Dartyho

No a pro srovnání krapet starší prdítko

zvířátková

21.9.2007 08:10
zvířátková

kikuska napsal(a):
No a pro srovnání krapet starší prdítko

No ten byl božskej, ty ouška jak oslík

21.9.2007 08:40

zvířátková napsal(a):
No ten byl božskej, ty ouška jak oslík

Ahoj! Dobré ránko!

Téééda, ten byl rozhošný!!!! Ale u toho přívěsu je lepší. Ta barvička...mňam!

Jinak holky, taky máte tak kožíškové koníky? Usinka je heboučká jako mišánek. Za chvíli snad bude jako lední medvěd

21.9.2007 08:43

lucky napsal(a):
Ahoj! Dobré ránko!

Téééda, ten byl rozhošný!!!! Ale u toho přívěsu je lepší. Ta barvička...mňam!

Jinak holky, taky máte tak kožíškové koníky? Usinka je heboučká jako mišánek. Za chvíli snad bude jako lední medvěd

Nádherné fotky Usky, fakt

Jinak kožíšky už taky máme a docela pořádný. Aspoň se bude dát s čím pořádně mazlit, ale zase ten nikdy nemizící prach.... To zase bude. A nemám ráda, když je čistím a začne to elektrizovat. Jednak se splácnout ty chlupy a pak taky kope a to vždycky lekne kůň a jád ostanu kopanec, hrůza

21.9.2007 08:50

kikuska napsal(a):

Jinak kožíšky už taky máme a docela pořádný. Aspoň se bude dát s čím pořádně mazlit, ale zase ten nikdy nemizící prach.... To zase bude. A nemám ráda, když je čistím a začne to elektrizovat. Jednak se splácnout ty chlupy a pak taky kope a to vždycky lekne kůň a jád ostanu kopanec, hrůza

No jo, mám stejný problém. Usa je vždycky nabitá.
Na jedné straně ten kožíšek zbožňuji, na druhé straně se to špatně čistí. Pořád mi připadá špinavá. Člověk ji dře a dře a pořád se z ní práší a když se někde zašpiní, tak je flek...stačí když se zuby od hlíny podrbe na boku a už je jako prase.... To vám u tmavých koní nepřijde, ale na bílém je to sakra vidět. V létě je pořád tak nějak čistá jako sklo. A už nyní začíná být taková divná.....

mě se moc líbily tyhle fotky s Čipem....škoda, že tenkrát nebylo moc sluníčko, ale chystám se teď některý den vzít foťák....

21.9.2007 08:51

lucky napsal(a):
No jo, mám stejný problém. Usa je vždycky nabitá.
Na jedné straně ten kožíšek zbožňuji, na druhé straně se to špatně čistí. Pořád mi připadá špinavá. Člověk ji dře a dře a pořád se z ní práší a když se někde zašpiní, tak je flek...stačí když se zuby od hlíny podrbe na boku a už je jako prase.... To vám u tmavých koní nepřijde, ale na bílém je to sakra vidět. V létě je pořád tak nějak čistá jako sklo. A už nyní začíná být taková divná.....

mě se moc líbily tyhle fotky s Čipem....škoda, že tenkrát nebylo moc sluníčko, ale chystám se teď některý den vzít foťák....

zvířátková

21.9.2007 08:52
zvířátková

kikuska napsal(a):

No to jo, teď má lepší barvičku, fakt je z něho kus nádhernýho koně

Teda, to je super fotka Usky v té trávě

Jinak Čiki je taky už jak méďa, ale drbe se furt, takže si dělá nové a nové lysiny. Jeslti mu nestačej zarůst, tak teda nevim. No jo, havěť je furt, ta má výdrž. Ale Grant s Sheilou sotva začínají pouštět. Ty ještě zimu moc nečekají...

21.9.2007 09:04

zvířátková napsal(a):
No to jo, teď má lepší barvičku, fakt je z něho kus nádhernýho koně

Teda, to je super fotka Usky v té trávě

Jinak Čiki je taky už jak méďa, ale drbe se furt, takže si dělá nové a nové lysiny. Jeslti mu nestačej zarůst, tak teda nevim. No jo, havěť je furt, ta má výdrž. Ale Grant s Sheilou sotva začínají pouštět. Ty ještě zimu moc nečekají...

No jo, havěť je pořád. Usu taky pořád stříkám repelentem a Athos s Betty jsou olepení. Taky hrozně teď koušou mouchy, Use lezou na pastvině hlavně do očiček a potom ji z nich večer trochu teklo

21.9.2007 09:13

lucky napsal(a):
No jo, havěť je pořád. Usu taky pořád stříkám repelentem a Athos s Betty jsou olepení. Taky hrozně teď koušou mouchy, Use lezou na pastvině hlavně do očiček a potom ji z nich večer trochu teklo

Krásný portrétek

Na bílém koni to vidět je, to je pravda, ale s tvrzením, že na tmavém ne opravdu nemohu souhlasit
Je to snad ještě horší. Nejde to vyčesat a pak ho pohladíš a každý tah rukou jde vidět. Nedejbůh ho poškrabat, nebo přejet proti srsti. A bez vody to prostě nikdy nevyčešu, už jsem to zkoušela. Nejdéle jsem vydržela 3 hodiny a 24minut bez výsledku. Nebo s výsledkem, ale nulovým
Byla jsem maniak a stopovala si to. Vzdala jsem to Prostě to nejde a tak se vždycky těším na teplý dny až je konečně pořádně properu. Oni se totiž ještě pořád válí a to je děs. Ještě mi tedy moc pomáhá sníh, v něm když se vyválí, tak zůstane tmavý flek a koníci jsou dokonce čistí, ale jinak je zimní srst naprosto neudržovatelná

zvířátková

21.9.2007 09:23
zvířátková

kikuska napsal(a):
Krásný portrétek

Na bílém koni to vidět je, to je pravda, ale s tvrzením, že na tmavém ne opravdu nemohu souhlasit
Je to snad ještě horší. Nejde to vyčesat a pak ho pohladíš a každý tah rukou jde vidět. Nedejbůh ho poškrabat, nebo přejet proti srsti. A bez vody to prostě nikdy nevyčešu, už jsem to zkoušela. Nejdéle jsem vydržela 3 hodiny a 24minut bez výsledku. Nebo s výsledkem, ale nulovým
Byla jsem maniak a stopovala si to. Vzdala jsem to Prostě to nejde a tak se vždycky těším na teplý dny až je konečně pořádně properu. Oni se totiž ještě pořád válí a to je děs. Ještě mi tedy moc pomáhá sníh, v něm když se vyválí, tak zůstane tmavý flek a koníci jsou dokonce čistí, ale jinak je zimní srst naprosto neudržovatelná

Plně s Kiki souhlasim. Je to děs ta zimní tmavá srst. Přesně jak to popisuje. Ten můj tronďa je taky samozřejmě furt na zemi a taky má ten kožich kapánek kvalitnější než velkej kůň, takže vyčistit prakticky nemožné....

21.9.2007 09:31

zvířátková napsal(a):
Plně s Kiki souhlasim. Je to děs ta zimní tmavá srst. Přesně jak to popisuje. Ten můj tronďa je taky samozřejmě furt na zemi a taky má ten kožich kapánek kvalitnější než velkej kůň, takže vyčistit prakticky nemožné....

JO, jo, já vím. Nemyslela jsem prach jako takový. Myslela jsem to když se ten kůň třeba podrbe na boku špinavou tlamou. Tak ta hnědákovi to moc vidět nejde, ale bílý nebo světlý kůň tak má hned flek....od trávy, td hlíny...atd.

Je jasné, že v zimě zaprášená srst je horší, hodně horší u tmavých. Proto jsem vždycky říkala, že sice vraník je krásný, ale v létě vykoupaný V zimě je jako prasátko..Leo neber to zle, ale je to fakt. Prostě tmavé koně nedočistíte. Toho bělouše taky ne, ale ten prach v srsti nějak není vidět, pokud ho řádně neplácnete po zadku, kdy se udělá obláček, že...
Takže pokud je vypucovaný, vypadá bělouš čistě. Tedy pokud se neválí v bobanech, což zase nejde moc dolů, ale to mám já štěstí u Usy, že je ještě k tomu všemu sama čistotná, takže neexistuje aby se válem ve stáji v bobkách a venku v blátě

zvířátková

21.9.2007 09:41
zvířátková

lucky napsal(a):
JO, jo, já vím. Nemyslela jsem prach jako takový. Myslela jsem to když se ten kůň třeba podrbe na boku špinavou tlamou. Tak ta hnědákovi to moc vidět nejde, ale bílý nebo světlý kůň tak má hned flek....od trávy, td hlíny...atd.

Je jasné, že v zimě zaprášená srst je horší, hodně horší u tmavých. Proto jsem vždycky říkala, že sice vraník je krásný, ale v létě vykoupaný V zimě je jako prasátko..Leo neber to zle, ale je to fakt. Prostě tmavé koně nedočistíte. Toho bělouše taky ne, ale ten prach v srsti nějak není vidět, pokud ho řádně neplácnete po zadku, kdy se udělá obláček, že...
Takže pokud je vypucovaný, vypadá bělouš čistě. Tedy pokud se neválí v bobanech, což zase nejde moc dolů, ale to mám já štěstí u Usy, že je ještě k tomu všemu sama čistotná, takže neexistuje aby se válem ve stáji v bobkách a venku v blátě

Prý obláček Dalo by to neviditelno i krájet, to je oblaj jak hrom

zvířátková

21.9.2007 09:45
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Prý obláček Dalo by to neviditelno i krájet, to je oblaj jak hrom

No to bude zase mazec, jak jsou furt špinaví. Jsem minule jen tak nasedla bez deky, Čiki byl čistý (od pohledu), pak koukám, zadek jsem měla doslova černej, ale fakt hutně. No jo, je tu zima a zásoby bordelu v kožichu .

21.9.2007 09:59

zvířátková napsal(a):
No to bude zase mazec, jak jsou furt špinaví. Jsem minule jen tak nasedla bez deky, Čiki byl čistý (od pohledu), pak koukám, zadek jsem měla doslova černej, ale fakt hutně. No jo, je tu zima a zásoby bordelu v kožichu .

JJ, já taky mívám špinavý zadek od Usy...jen je zajímavé, že ten prach prostě na tom bílém nejde vidět. Na černém je to takové viditelnější....

zvířátková

21.9.2007 10:02
zvířátková

lucky napsal(a):
JJ, já taky mívám špinavý zadek od Usy...jen je zajímavé, že ten prach prostě na tom bílém nejde vidět. Na černém je to takové viditelnější....

No to jo a zaboha nejde dolů, kartáčováním se akorát tak roznese a je to vidět ještě víc...

21.9.2007 10:04

zvířátková napsal(a):
No to jo a zaboha nejde dolů, kartáčováním se akorát tak roznese a je to vidět ještě víc...

vyluxovat

zvířátková

21.9.2007 10:11
zvířátková

blanche napsal(a):

Hm, to by nebyl tak blbej nápad, to by možná i šlo

zvířátková

21.9.2007 10:12
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Hm, to by nebyl tak blbej nápad, to by možná i šlo

Tady to Use sekne, to je labuťák

21.9.2007 10:28

zvířátková napsal(a):

Naprostý souhlas, sluší jí to tady

Tak jsem se vrátila od doktorky, s nepořízenou. Na dveřích nalepeno ,,Řádná dovolená", takže mám smůlu. Tak tu srkám čajík, nohy pod dekou a uvidím...

Tady trénink Nepa, na ohlávce s jednou otěží...kdyby tak chodil pořád. V tom ho ten hucul kazí, tošku i ten arabáš. Hlava vzhůru a vše očumovat. Je zvědaví až hamba. No a mohutný výš nasazený krk hucula, to je dílo.... Ale i tak už chodí lépe

Tohle je ideál při buzerování nohama a otěží, snížení hlavy a podsazení...ikdyž tady už se hodně sbalil, pořád lepší, než čumí do oblak

21.9.2007 10:29

zvířátková napsal(a):

Hm.. to moc labuták není..to má spíše špejli..jak shodila ten krk. Bylo to měsíc po tom záchvatu.
Tohle je labuťák

no jo, vysavač by byl dobrý.
Usa jako malá prý vysavač snesla.... v zimě koně luxovali. Hlavně jejího tatíka

21.9.2007 10:37

lucky napsal(a):
Hm.. to moc labuták není..to má spíše špejli..jak shodila ten krk. Bylo to měsíc po tom záchvatu.
Tohle je labuťák

no jo, vysavač by byl dobrý.
Usa jako malá prý vysavač snesla.... v zimě koně luxovali. Hlavně jejího tatíka

No slovo vysavač jsem spolu s vyprávěním o am. zvycích při čištění koně, přihodila do řeči v nájemní stáji kde byl Nepál ustájený a druhý den tam stál vysavač!
Je to tedy stáj rekre a chovných A1/1, takže si to nechala snést jen jedna kobylka a Nepál po dlouhé době přemlouvání, že ho ta hadice vážně nevcucne Jako čistí to docela dobře, to jo, ale chce to výkon a hlavně přesvědčit koně, že to saje prach a né ubohé tvorečky. Nejlépe by byli ty tiché...

21.9.2007 10:40

kikuska napsal(a):
No slovo vysavač jsem spolu s vyprávěním o am. zvycích při čištění koně, přihodila do řeči v nájemní stáji kde byl Nepál ustájený a druhý den tam stál vysavač!
Je to tedy stáj rekre a chovných A1/1, takže si to nechala snést jen jedna kobylka a Nepál po dlouhé době přemlouvání, že ho ta hadice vážně nevcucne Jako čistí to docela dobře, to jo, ale chce to výkon a hlavně přesvědčit koně, že to saje prach a né ubohé tvorečky. Nejlépe by byli ty tiché...

No jo, nejhorší je asi převědčit toho koně, že ho to nesní.

Jinak já jdu s Usou dát ji za Čipem a pak nějaké vyřizování a lítání, takže dřív jak odpoledne tady nebudu. Takže se mějte krásně a piště básně....

zvířátková

21.9.2007 11:04
zvířátková

lucky napsal(a):
No jo, nejhorší je asi převědčit toho koně, že ho to nesní.

Jinak já jdu s Usou dát ji za Čipem a pak nějaké vyřizování a lítání, takže dřív jak odpoledne tady nebudu. Takže se mějte krásně a piště básně....

No tak to si neumim představit to u nich zapnout. Kór u Granťáska, ten by se po...

21.9.2007 11:22

zvířátková napsal(a):
No tak to si neumim představit to u nich zapnout. Kór u Granťáska, ten by se po...

Ahojky holkyTak se zase po nějaké době ozývám....fotečky jsou úžasné-všechny !!!!! Vážně super...já ted taky celkem fotila,tak vám sem něco málo hodim

No jinak když už jsme u těch zimních kožíšků a tak...my jsme na tom uplně stejně...Edinka už je jako medívdek,zatím jediná ze stáje a ten prach je děsný....vůbec to nejde,včera jsem ji chtěla vydrhnout,ale prostě to nešlo.... A jaké máte počásko? U nás bylo včera krááásně,teploučko a mouchy už ani tak neotravujou,dneska celkem pofukuje....tak jsem zvědavá,co z toho bude....

A Steisynka roste a roste...Je krásná,akorát začala děsně línat,takže jsou všude bílé chlupy,ale jinak je šikula...ted mi tady lítá,jak splašená a dělá na mě očíčka,jestli nebude něco dobrého

Tak pár foteček....

21.9.2007 11:24

junka napsal(a):
Ahojky holkyTak se zase po nějaké době ozývám....fotečky jsou úžasné-všechny !!!!! Vážně super...já ted taky celkem fotila,tak vám sem něco málo hodim

No jinak když už jsme u těch zimních kožíšků a tak...my jsme na tom uplně stejně...Edinka už je jako medívdek,zatím jediná ze stáje a ten prach je děsný....vůbec to nejde,včera jsem ji chtěla vydrhnout,ale prostě to nešlo.... A jaké máte počásko? U nás bylo včera krááásně,teploučko a mouchy už ani tak neotravujou,dneska celkem pofukuje....tak jsem zvědavá,co z toho bude....

A Steisynka roste a roste...Je krásná,akorát začala děsně línat,takže jsou všude bílé chlupy,ale jinak je šikula...ted mi tady lítá,jak splašená a dělá na mě očíčka,jestli nebude něco dobrého

Tak pár foteček....

21.9.2007 11:27

junka napsal(a):
Kuk na paničku....

A Steiska

zvířátková

21.9.2007 11:56
zvířátková

junka napsal(a):
A Steiska

No nazdárek. Ty jsi se teda neozvala dlouho.

Fotečky moc pěkné

No s těma chlupama mi to povídej. Bobo líná příšerně. Jsem jí teď stříhala drápky a přes ty lítající chlupy jsem pomalu ani neviděla, měla jsem je snad všude. Ale fakt jsem si tentokrát ověřila, že jeden "pařát" má Bobo vážně nefunkční. Má ho ve vzduchu, úplně volně, žádný tlak jako u zdravého, prostě asi odumřelý. Půjdeme teď někdy na očkování, tak řeknu vetovi, ať se na to podívá, ale je to fakt zajímavý, dráp jí na tom ale roste. Nikdy jsem si ale nevšimla, že by si něco udělala, nebo že by jí něco bolelo. Jenom vždycky vidim, jak sedí nebo poskakuje a ten jeden je jako výš, než ostatní, takže na něj nedošlapuje.

21.9.2007 12:11

zvířátková napsal(a):
No nazdárek. Ty jsi se teda neozvala dlouho.

Fotečky moc pěkné

No s těma chlupama mi to povídej. Bobo líná příšerně. Jsem jí teď stříhala drápky a přes ty lítající chlupy jsem pomalu ani neviděla, měla jsem je snad všude. Ale fakt jsem si tentokrát ověřila, že jeden "pařát" má Bobo vážně nefunkční. Má ho ve vzduchu, úplně volně, žádný tlak jako u zdravého, prostě asi odumřelý. Půjdeme teď někdy na očkování, tak řeknu vetovi, ať se na to podívá, ale je to fakt zajímavý, dráp jí na tom ale roste. Nikdy jsem si ale nevšimla, že by si něco udělala, nebo že by jí něco bolelo. Jenom vždycky vidim, jak sedí nebo poskakuje a ten jeden je jako výš, než ostatní, takže na něj nedošlapuje.

Jejda tak to se veta poptej...snad to nebude žádná hrůza Jé Leo nevíš,jestli by se Steisy mohlo něco vážného stát,když sežrala celkem dost papíru?? :-( Ona se totiž nechtěně dostala do báglu a ohryzala mi celý jeden sešit a to docela hodně....tak se bojím,aby jí z toho něco nebylo...

zvířátková

21.9.2007 12:18
zvířátková

junka napsal(a):
Jejda tak to se veta poptej...snad to nebude žádná hrůza Jé Leo nevíš,jestli by se Steisy mohlo něco vážného stát,když sežrala celkem dost papíru?? :-( Ona se totiž nechtěně dostala do báglu a ohryzala mi celý jeden sešit a to docela hodně....tak se bojím,aby jí z toho něco nebylo...

Ne, už to pozoruju vcelku dlouho a nevypadá, že by jí to nějak omezovalo.

Řekla bych, že se z toho spíš po..... Dneska snad už nemají jedovaté tisky a propisky.

21.9.2007 14:50

zvířátková napsal(a):
Ne, už to pozoruju vcelku dlouho a nevypadá, že by jí to nějak omezovalo.

Řekla bych, že se z toho spíš po..... Dneska snad už nemají jedovaté tisky a propisky.

Jééé, tak nejsem sami! Zrovna jsem říkala mámě, že Michalka už vypadá jako opelichaná samica. Fakt strašně začala línat, má v kožichu díry a taky začala po hřbetě tmavnout, nyní jde vidět, jak má výrazně bílou náprsenku. Ona snad za chvíli bude tmavá jako byl Míša! No totálně se mění!

Jinak byli jsme s tátou pryč a Usu jsem nakonec nechala doma, už jsem to k Čipovi nestihla, tak jsem ji nechala spásat zahradu. No a my byli pryč a máma vykoukla z kuchyně a Usa nikde. No a pak viděla zadek u vína, tak na ni volá "Usinko, dobrotka" a Usinka by jindy okamžitě přišla kouknout, co dobrého pro ni máma má. No, ale tentokrát nic. Nemohla se ji dovolat, pak zjistila, že Usa tam stojí a obírá tátovi víno! Tak na ni haleká, ať toho nechá, Usa zvedla hlavu, koukla očkem..však máma počká a vesele nadšeně baštila dál. Tak máma musela ven a posunout ji metr za ohradu a zavřít, protože by snad to víno kompletně celé snědla

Takže tak se tady holčička teď měla. Ještě ji soused přinesl pytel šlupek z mrkví, takže dostala nasypáno ve stáji a už je jako koule.
Trávu, seno, na obídek kukuřici, jablíčka, víno a mrkev...no má se jako prase v žitě..¨..

Já zrovna uvažuji, že tady je táák krásně, Usinku jsem vypucovala, ale umyju ji ještě ocas a vezmu si foťák a něco zase vyfotím.....
Stavíme se u Čipa, něco tam nafotím a pak zajdeme za Athosem a Betty a vyfotím i je.
Doufám, že když tak jedla, tak se nyní hezky proběhne a předvede se....

21.9.2007 18:30

lucky napsal(a):
Jééé, tak nejsem sami! Zrovna jsem říkala mámě, že Michalka už vypadá jako opelichaná samica. Fakt strašně začala línat, má v kožichu díry a taky začala po hřbetě tmavnout, nyní jde vidět, jak má výrazně bílou náprsenku. Ona snad za chvíli bude tmavá jako byl Míša! No totálně se mění!

Jinak byli jsme s tátou pryč a Usu jsem nakonec nechala doma, už jsem to k Čipovi nestihla, tak jsem ji nechala spásat zahradu. No a my byli pryč a máma vykoukla z kuchyně a Usa nikde. No a pak viděla zadek u vína, tak na ni volá "Usinko, dobrotka" a Usinka by jindy okamžitě přišla kouknout, co dobrého pro ni máma má. No, ale tentokrát nic. Nemohla se ji dovolat, pak zjistila, že Usa tam stojí a obírá tátovi víno! Tak na ni haleká, ať toho nechá, Usa zvedla hlavu, koukla očkem..však máma počká a vesele nadšeně baštila dál. Tak máma musela ven a posunout ji metr za ohradu a zavřít, protože by snad to víno kompletně celé snědla

Takže tak se tady holčička teď měla. Ještě ji soused přinesl pytel šlupek z mrkví, takže dostala nasypáno ve stáji a už je jako koule.
Trávu, seno, na obídek kukuřici, jablíčka, víno a mrkev...no má se jako prase v žitě..¨..

Já zrovna uvažuji, že tady je táák krásně, Usinku jsem vypucovala, ale umyju ji ještě ocas a vezmu si foťák a něco zase vyfotím.....
Stavíme se u Čipa, něco tam nafotím a pak zajdeme za Athosem a Betty a vyfotím i je.
Doufám, že když tak jedla, tak se nyní hezky proběhne a předvede se....

kuk, dneska bylo teda nádherně, co?

21.9.2007 18:31

zviratkova napsal(a):
kuk, dneska bylo teda nádherně, co?

21.9.2007 18:33

zviratkova napsal(a):

prosím mrkněte na forum ponička potřebuji poradit díky moc

21.9.2007 18:38

zviratkova napsal(a):

Dneska mi trošku Sheila pózovala. Gratník byl venku a Čiko si napásal aktivně pupek do foroty

21.9.2007 18:45

zviratkova napsal(a):
Dneska mi trošku Sheila pózovala. Gratník byl venku a Čiko si napásal aktivně pupek do foroty

Jůůů....ta svítí! No jo, bylo krásně. Až na to, že já s foťákem sice došla k Čipovi, ale nedošlo mi, že tam mají kopec, takže sluníčko jsme chytli je okrajově, ale i tak něco mám..tady malá ochutnávka a letím ještě uvařit semínko a poupravit kopýtka Use...zítra jedeme na špacír

21.9.2007 18:46

lucky napsal(a):
Jůůů....ta svítí! No jo, bylo krásně. Až na to, že já s foťákem sice došla k Čipovi, ale nedošlo mi, že tam mají kopec, takže sluníčko jsme chytli je okrajově, ale i tak něco mám..tady malá ochutnávka a letím ještě uvařit semínko a poupravit kopýtka Use...zítra jedeme na špacír

akce nad zemí

21.9.2007 18:46

lucky napsal(a):

akce nad zemí

trocha podzimního listí....

21.9.2007 18:47

lucky napsal(a):
trocha podzimního listí....

jedna funící Usinka....

21.9.2007 18:48

lucky napsal(a):
jedna funící Usinka....

no a tady oba aktéři

22.9.2007 10:31

lucky napsal(a):
no a tady oba aktéři

Ta funící je super, ale koukám, jak se taky na té poslední Čip krásně předvádí, to je postoj. Nevyfotila jsi ho někdy pořádně celého a samotného? Většinou jsou na fotce s Usou a tady je pak prd vidět, když se to tak zmenší. Je to taky fešulínek

22.9.2007 11:06

zviratkova napsal(a):
Ta funící je super, ale koukám, jak se taky na té poslední Čip krásně předvádí, to je postoj. Nevyfotila jsi ho někdy pořádně celého a samotného? Většinou jsou na fotce s Usou a tady je pak prd vidět, když se to tak zmenší. Je to taky fešulínek

No teda ! Fotky jsou úžasné,ta Usinka má ale už pořádně dlouhou tu hřívu a nádherně opečovávanou Čipo je krasaveček.moc se mi líbí

My se včera byli jen tak pást na louce....my-já,kámoška a všichni koně ze stáje Takže každá měla dva koníky,teda měli jsme co dělat.....

Dneska jdeme a odpolední prochajdu někam dál,tak snad to počasí vydrží....

22.9.2007 11:07

junka napsal(a):
No teda ! Fotky jsou úžasné,ta Usinka má ale už pořádně dlouhou tu hřívu a nádherně opečovávanou Čipo je krasaveček.moc se mi líbí

My se včera byli jen tak pást na louce....my-já,kámoška a všichni koně ze stáje Takže každá měla dva koníky,teda měli jsme co dělat.....

Dneska jdeme a odpolední prochajdu někam dál,tak snad to počasí vydrží....

22.9.2007 18:31

zviratkova napsal(a):
kuk

Grantík si hraje

22.9.2007 19:26

zviratkova napsal(a):
a poslední

Koukám, že Granťas je hračička jako Usa..taky se pořád zajímá o hovadinky. Jo a Edinka na té poslední fotce nemá chybu! Ta se ti povedla! Fakt úžasná!

JInak Čipa mám na několika fotečkách, to víš že jo!

tady jedna hezká

22.9.2007 19:28

lucky napsal(a):
Koukám, že Granťas je hračička jako Usa..taky se pořád zajímá o hovadinky. Jo a Edinka na té poslední fotce nemá chybu! Ta se ti povedla! Fakt úžasná!

tady jedna hezká

a tato se mi myslím dost povedla..tady se mi Čipo moc líbí a ten arábek v něm je vidět, co?

22.9.2007 19:30

lucky napsal(a):

tady jedna hezká

No to jo, on je takový zlatíčko, chce to jenom ožužlat. Jsem se nasmála, jeho by to bavilo celej den. Vůbec neni vzteklej, ale prostě ho to zajímá, je to taková hračička, no...

jéé, ta kozička je tam s nim furt?

22.9.2007 19:30

lucky napsal(a):
a tato se mi myslím dost povedla..tady se mi Čipo moc líbí a ten arábek v něm je vidět, co?

Ten plot je sice pořád mou noční můrou, ale je fakt, že fotky u něj vyadají velmi pěkně, co říkáte?

tady Usa honí kozu..no někdy vypadá to moje zlatíčko hezky nebezpečně, co? Když dělá bububu!

22.9.2007 19:31

zviratkova napsal(a):
No to jo, on je takový zlatíčko, chce to jenom ožužlat. Jsem se nasmála, jeho by to bavilo celej den. Vůbec neni vzteklej, ale prostě ho to zajímá, je to taková hračička, no...

A koukám, že mají dvě - black and white

22.9.2007 19:31

zviratkova napsal(a):

Mají bílou kozu a černého kozla..ten je teda kastrovaný

no a tak tam někdy řádí

22.9.2007 19:32

lucky napsal(a):
Mají bílou kozu a černého kozla..ten je teda kastrovaný

no a tak tam někdy řádí

22.9.2007 19:33

lucky napsal(a):

Teda, je to fakt fešák. Dříve se mi ty strakáči vůbec nelíbili, ale nějak jim začínam přicházet na chuť

22.9.2007 19:55

zviratkova napsal(a):
Teda, je to fakt fešák. Dříve se mi ty strakáči vůbec nelíbili, ale nějak jim začínam přicházet na chuť

No já ty strakáče moc nemusím. Abych se přiznala, je jen velmi málo strakatých koní, kteří se mi líbí. Většinou jsou zajímavé kombinace palomino, Buckskin + bílá. jinak mi to vše připadá jako kráva strakaté..moc to nemusím. To více se mi líbí hezky zbarvené appy, ale taky ne všechny. Některé plesnivé nemusím.

tady jedna Usa ve vzduchu

22.9.2007 19:57

lucky napsal(a):
No já ty strakáče moc nemusím. Abych se přiznala, je jen velmi málo strakatých koní, kteří se mi líbí. Většinou jsou zajímavé kombinace palomino, Buckskin + bílá. jinak mi to vše připadá jako kráva strakaté..moc to nemusím. To více se mi líbí hezky zbarvené appy, ale taky ne všechny. Některé plesnivé nemusím.

tady jedna Usa ve vzduchu

ještě jedna tryskací prdelka

22.9.2007 20:10

lucky napsal(a):
ještě jedna tryskací prdelka

To jo, ale Čip je strakatý krásně, fakt fešák

22.9.2007 22:00

zviratkova napsal(a):
To jo, ale Čip je strakatý krásně, fakt fešák

Jinak mám zprávu!!!

Právě vyšel časopis

PES PŘÍTEL ČLOVĚKA

a je tam velký článek s fotkami Usy a psů!!!!
Takže na něj koukněte!

tady jedna podzimní Usinka

23.9.2007 09:12

lucky napsal(a):
Jinak mám zprávu!!!

Právě vyšel časopis

PES PŘÍTEL ČLOVĚKA

a je tam velký článek s fotkami Usy a psů!!!!
Takže na něj koukněte!

tady jedna podzimní Usinka

Ahoj! Dobré ráno...koukám, že v neděli všichni spí...
No jo, já musím dát ráno holčičce haminkat, takže spát nemůžu a odpoledne jedeme k babi a dědovi... děda bude mít pozítří narozky no a já mám dneska..blééé.

Jinak včera jsem veřer máme barvila hlavu...jéééé, koupila si novou barvu, nějak nevychytala odstín, takže vypadá jako Red Sonja..já si udělala nějaký nádech do ruda a dnes do roho ještě udělám melír a mámě taky to zesvětlím nahoře..bylo to tak plánované, až na to, že mívala vždycky nějakou broskev či co to a koupila si teď brusinky no a hlavu má jakoby ji namočila do krve

zvířátková

24.9.2007 07:26
zvířátková

lucky napsal(a):
Ahoj! Dobré ráno...koukám, že v neděli všichni spí...
No jo, já musím dát ráno holčičce haminkat, takže spát nemůžu a odpoledne jedeme k babi a dědovi... děda bude mít pozítří narozky no a já mám dneska..blééé.

Jinak včera jsem veřer máme barvila hlavu...jéééé, koupila si novou barvu, nějak nevychytala odstín, takže vypadá jako Red Sonja..já si udělala nějaký nádech do ruda a dnes do roho ještě udělám melír a mámě taky to zesvětlím nahoře..bylo to tak plánované, až na to, že mívala vždycky nějakou broskev či co to a koupila si teď brusinky no a hlavu má jakoby ji namočila do krve

Tak to, Lucky, dodatečně přeju všechno nej k Tvým narozkám! Aaa, koukám, že v ICQ to nemáš vyplněné, proto mě to nic neohlásilo

24.9.2007 08:17

zvířátková napsal(a):
Tak to, Lucky, dodatečně přeju všechno nej k Tvým narozkám! Aaa, koukám, že v ICQ to nemáš vyplněné, proto mě to nic neohlásilo

Ahojky,

Lucky - taky vše nej
Kdopak je dneska v práci ?
Opět nikdo nechce bacily ?
Mám jich stále dost

Něco sem dám

24.9.2007 08:17

blanche napsal(a):
Ahojky,

Lucky - taky vše nej
Kdopak je dneska v práci ?
Opět nikdo nechce bacily ?
Mám jich stále dost

Něco sem dám

.

zvířátková

24.9.2007 08:30
zvířátková

blanche napsal(a):
.

No hádej

Kdepak, nech si je, už jenom 2 šichty a mizim...

zvířátková

24.9.2007 08:31
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No hádej

Kdepak, nech si je, už jenom 2 šichty a mizim...

Jo a to už tam máte takový podzim v barvách? Koukám na tu fotečku Barči před stromy.

24.9.2007 08:43

zvířátková napsal(a):
Jo a to už tam máte takový podzim v barvách? Koukám na tu fotečku Barči před stromy.

JJ, už se to pomalu barví ... ale zatím je toho málo
Se máš ... už vidím, jak budeš vyvalená na sluníčku a my budeme makat

zvířátková

24.9.2007 08:53
zvířátková

blanche napsal(a):

No jen slintejte Ba ne, taky jsem neměla ani den dovči od začátku roku, už mám nárok, jinak mi z toho tady hrábne. Dneska mám prý počítat, že tu budu tak do půl páté, zítra asi taky. No to mám radost. Sice tu není absolutně vůbec nic na práci, ale budu čekat, až šéfík prolítá celý den bůhvíkde a přijede na třetí, že budeme něco dělat. Už to vidim živě....

24.9.2007 08:56

zvířátková napsal(a):
No jen slintejte Ba ne, taky jsem neměla ani den dovči od začátku roku, už mám nárok, jinak mi z toho tady hrábne. Dneska mám prý počítat, že tu budu tak do půl páté, zítra asi taky. No to mám radost. Sice tu není absolutně vůbec nic na práci, ale budu čekat, až šéfík prolítá celý den bůhvíkde a přijede na třetí, že budeme něco dělat. Už to vidim živě....

Hmmm, tak to máš taky dobrý Ale máš se na co těšit ...
Já nemám už ani jeden den dovči

24.9.2007 08:56

blanche napsal(a):
Hmmm, tak to máš taky dobrý Ale máš se na co těšit ...
Já nemám už ani jeden den dovči

.

zvířátková

24.9.2007 08:59
zvířátková

blanche napsal(a):
.

A co Vánoce? To tam budeš i přes svátky?

zvířátková

24.9.2007 08:59
zvířátková

zvířátková napsal(a):
A co Vánoce? To tam budeš i přes svátky?

Baruš už má, koukám, super dlouho hřívu a kštici. Fešanda....

24.9.2007 09:14

zvířátková napsal(a):
Baruš už má, koukám, super dlouho hřívu a kštici. Fešanda....

Bára děkuje za pochvalu
No, oni nám na svátky stejně dovolenou nedají

zvířátková

24.9.2007 09:16
zvířátková

blanche napsal(a):
Bára děkuje za pochvalu
No, oni nám na svátky stejně dovolenou nedají

Aha, no jo, ono to taky neni zařízení, kde by se mohlo zavřít a šmitec. Aspoň, že máš během roku dost dovolené, ne? Se mi zdálo, že jsi furt fuč....

24.9.2007 09:21

zvířátková napsal(a):
Aha, no jo, ono to taky neni zařízení, kde by se mohlo zavřít a šmitec. Aspoň, že máš během roku dost dovolené, ne? Se mi zdálo, že jsi furt fuč....

NO, mě ani ne

Pomalu mi přijde že každý den krásný, když tu nemusím být
Ty fakt nemáš v práci zatím co dělat ?

zvířátková

24.9.2007 09:42
zvířátková

blanche napsal(a):
NO, mě ani ne

Pomalu mi přijde že každý den krásný, když tu nemusím být
Ty fakt nemáš v práci zatím co dělat ?

Nemám, absolutně nic . Mám vše potřebné hotové a zbytek je jenom na šéfovi...

zvířátková

24.9.2007 09:45
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Jo a už tam dole máme nové stovkové téma, kdyby jsi si náhodou nevšimla, abychom pak zase neměly 2 najednou .

24.9.2007 09:45

zvířátková napsal(a):

Fíha ... to já něco málo mám ... máme nový fax, tak testuju
Jdu zalít kytí

Co tam pak celý den děláš ?

24.9.2007 09:47

zvířátková napsal(a):
Jo a už tam dole máme nové stovkové téma, kdyby jsi si náhodou nevšimla, abychom pak zase neměly 2 najednou .

Já jsem asi slepá

Přidejte reakci

Přidat smajlík