Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2006 15:50

Chtěla bych Vás všechny poprosit,jestli někdo nemáte fotky koní z Vlachovic.Předem moc děkuji a posílejte příspěvky.

30.12.2005 11:06

verule napsal(a):
Chtěla bych Vás všechny poprosit,jestli někdo nemáte fotky koní z Vlachovic.Předem moc děkuji a posílejte příspěvky.

neznáte tohoto koníka,je focený ve Vlachovicích,ale nevíme kdo to je,prosím pište

30.12.2005 11:07

verule napsal(a):
neznáte tohoto koníka,je focený ve Vlachovicích,ale nevíme kdo to je,prosím pište

druhá fotečka

30.12.2005 18:05

verule napsal(a):
druhá fotečka

Copak nějaké koníky neznáte???????Trochu vás nakopnu např.Nastěnka,Christián,Sectori,Lady Sectori,Familie Sectori,Abba,Divá Bára(to jsou dostiháci,nebo alespoň byli),Tajmír,Vela,Walona a plno dalších,tak prosím pište,záleží mi na tom.

30.12.2005 18:17

verule napsal(a):
Copak nějaké koníky neznáte???????Trochu vás nakopnu např.Nastěnka,Christián,Sectori,Lady Sectori,Familie Sectori,Abba,Divá Bára(to jsou dostiháci,nebo alespoň byli),Tajmír,Vela,Walona a plno dalších,tak prosím pište,záleží mi na tom.

Máme ve Vlachovicích ustájené 3 koníky...takže znám i nějaké další...Vesměs se jedná o chovné klisny, 2 pelemeníky (Ray of Light a Fair Fabulous) a nějaké dostihové a samozřejmě hříbata a dorost na prodej...Pak má velké státo ponclíků, nějakého hafloša, jednoho tuším norika, chová psy, pávy, holuby, býky ... prostě všechno možné...TAk fotky koníka je z které doby?

30.12.2005 20:20

vap napsal(a):
Máme ve Vlachovicích ustájené 3 koníky...takže znám i nějaké další...Vesměs se jedná o chovné klisny, 2 pelemeníky (Ray of Light a Fair Fabulous) a nějaké dostihové a samozřejmě hříbata a dorost na prodej...Pak má velké státo ponclíků, nějakého hafloša, jednoho tuším norika, chová psy, pávy, holuby, býky ... prostě všechno možné...TAk fotky koníka je z které doby?

děkuji moc,že jsi se ozvala.Ty fotky jsou z roku 2001,ale nevím,kdo je to.Kteří jsou tvoji koně???Nemáš někde u sebe jejich fotky i těch ostatních.Byla jsem ve Vlachvicích asi 4 na táboře,tak jsem jich tam hodně poznala,ale chtěla bych jejich fotky.Předem ti moc děkuji.

30.12.2005 22:52

verule napsal(a):

Christian stojí nedaleko Brna, je z něho špacírový koník. Možná najdu i fotku...

30.12.2005 23:12

verule napsal(a):

Jen jsem se chtěla zeptat zda je tam ještě Nixa jestli je ještě na živu. Moc děkuji

31.12.2005 12:24

widle napsal(a):
Christian stojí nedaleko Brna, je z něho špacírový koník. Možná najdu i fotku...

A je christian u soukromníka???Nebo např. v klubu.Za fotku bych byla moc vděčná.Tohle by měl být on.

1.1.2006 12:28

verule napsal(a):
A je christian u soukromníka???Nebo např. v klubu.Za fotku bych byla moc vděčná.Tohle by měl být on.

Jo, to je on. Po zranení z dostihu bydlí u soukromníka a chodí na lehké procházky pod sedlem

1.1.2006 13:23

widle napsal(a):
Jo, to je on. Po zranení z dostihu bydlí u soukromníka a chodí na lehké procházky pod sedlem

Můžu se zeptat,co se mu stalo??Zkusíš kdyžtak pohledat nějaké fotky?Prosím
Nevíš,co se stalo se Sectorim,prý už je v nebíčku.

2.1.2006 14:06

verule napsal(a):
Můžu se zeptat,co se mu stalo??Zkusíš kdyžtak pohledat nějaké fotky?Prosím
Nevíš,co se stalo se Sectorim,prý už je v nebíčku.

Vy jste se na mě vykašlali,prosím vzpomínejte

3.1.2006 14:52

verule napsal(a):
Vy jste se na mě vykašlali,prosím vzpomínejte

Nixe už je po smrti, ale mají ji tam pohřbenou...byla to tuším zakladatelka vlachovického chovu...no, snad se nepletu...

4.1.2006 09:57

vap napsal(a):
Nixe už je po smrti, ale mají ji tam pohřbenou...byla to tuším zakladatelka vlachovického chovu...no, snad se nepletu...

moc ti děkuji. To je od nich pěkné byl to zlatý koník ještě jednou děkuji

5.1.2006 15:15

gil napsal(a):
moc ti děkuji. To je od nich pěkné byl to zlatý koník ještě jednou děkuji

Ahoj,chci se zeptat vapa,kteří ti koníci jsou jeho a jestli by mi nesehnal informace o Lucince,Moc děkuji

7.1.2006 09:51

zdenule napsal(a):
Ahoj,chci se zeptat vapa,kteří ti koníci jsou jeho a jestli by mi nesehnal informace o Lucince,Moc děkuji

LUcinka je tuším matka Lucreta, ale zase tak dlouho, kdy se tam Lucinka nacházela tam nejsme, takže nemůžu sloužit...Bohužel kobyl je tam mraky a všechny neznám...

7.1.2006 19:05

verule napsal(a):

Tuhle kobylku máme po Fredym z Vlachovic. Vybírali jsme si ji jako hříbátko z obrovského stáda poníků z mnohahektarových pastvin.

7.1.2006 19:08

cream napsal(a):
Tuhle kobylku máme po Fredym z Vlachovic. Vybírali jsme si ji jako hříbátko z obrovského stáda poníků z mnohahektarových pastvin.

Ještě Melisska, tak co, poznáváte v ní toho malého welše Fredyho s rybíma očima?

7.1.2006 21:44

cream napsal(a):
Ještě Melisska, tak co, poznáváte v ní toho malého welše Fredyho s rybíma očima?

Melisska je pěkná.Fredyho neznám,ale díky.Z poníků znám pouze Louskáčka,vraníka hřebce,teď už ale valacha,byla to velká kousavá potvůrka.

7.1.2006 23:41

verule napsal(a):
Melisska je pěkná.Fredyho neznám,ale díky.Z poníků znám pouze Louskáčka,vraníka hřebce,teď už ale valacha,byla to velká kousavá potvůrka.

Bohužel po Fredym zdědila i vadu předních kopýtek...což vylučuje její využití ve sportu, ale to nám vůbec nevadí.

9.1.2006 15:50

vap napsal(a):
LUcinka je tuším matka Lucreta, ale zase tak dlouho, kdy se tam Lucinka nacházela tam nejsme, takže nemůžu sloužit...Bohužel kobyl je tam mraky a všechny neznám...

Děkuji moc,to znamená,že už tam Lucinka není??

Přidejte reakci

Přidat smajlík