Jelikož jsme se nemohli sejít celá banda, zasílám holkám alespoň pár foteček aby nebrečely že o něco přišly
škoda škoda, že jsme se nesešly všichni ale snad příííště....
rocky
napsal(a):
Jelikož jsme se nemohli sejít celá banda, zasílám holkám alespoň pár foteček aby nebrečely že o něco přišly
Kéééž by byla Grace jednou takhle hezky bíííláá
rocky
napsal(a):
konečně někdo známej z ifauny, vystoupení bylo suprové a zábavné!!!
rocky
napsal(a):
konečně někdo známej z ifauny, vystoupení bylo suprové a zábavné!!!
druhý účastník této show
rocky
napsal(a):
poslední
ehm...tato slečna mi trochu skazila iluze o princeznách, ale budiž..
rocky
napsal(a):
....
rocky
napsal(a):
....
Kůň roku 2007!!!!!Mám ho sice blbě vyfocenýho, ale jsem si jistá, že on si to zasloužil
rocky
napsal(a):
Kůň roku 2007!!!!!Mám ho sice blbě vyfocenýho, ale jsem si jistá, že on si to zasloužil
a prckové nemůžou chybět
rocky
napsal(a):
i pán nebyl k zahození
No a teď my aby jste věřili že sraz proběhl
rocky
napsal(a):
Tyhle holky sice na ifaunu nechodí, ale patřily mezi účastníky zájezdu a samozřejmě mezi koňáky
(kdo ví, třeba se přidaj do našeho teamu ifauny
rocky
napsal(a):
Tyhle holky sice na ifaunu nechodí, ale patřily mezi účastníky zájezdu a samozřejmě mezi koňáky
(kdo ví, třeba se přidaj do našeho teamu ifauny
Po několika měsících pravidelné komunikace po netu, jsme se alespoň menší část konečně setkala!!!!!!!!!!!
rocky
napsal(a):
Po několika měsících pravidelné komunikace po netu, jsme se alespoň menší část konečně setkala!!!!!!!!!!!
Aby jste věděli kdo je kdo,tak vysvětlivky- Z LEVA:
Tajemna danny, Klafuska, Molly, Klawdie,a poslední jáá ( Rocky)
jsem si jistá že nás tam bylo o moc víc, ale jelikož se nikdo neznáme osobně, nebylo možné se sejít
rocky
napsal(a):
Taky Vam sem neco hodim...
Omlouvam se za 'useknuteho' Fabiho....
rocky
napsal(a):
achal-teke
rocky
napsal(a):
Sila Vule, SN
rocky
napsal(a):
haflik z Pisku
rocky
napsal(a):
a jeste A1/1
canis lupus
napsal(a):
a jeste A1/1
Ahoj holky.Moc se omlouvám,ale dorazila jsem tam pozdě.V Praze jsme byly kolem desáté,tak jsem si říkala jak to v pohodě všechno stíháme.No a pak se nám prostě na jižní spojce stalo že nějakej chlap před náma to zašláp a mi nabourali,takže jsme tam vysely až do poledne.Sice jsme do Lysé dojeli,ale nebyla na nic nálada,takže jsme to tam tak proseděly a jely domů.Nic jsem si nekoupila jelikož jen pokuta byla 2 000,- takže jsem si to tam fakt užila.
Tak aspoň že jste se tam sešly vy.
v v
napsal(a):
Ahoj holky.Moc se omlouvám,ale dorazila jsem tam pozdě.V Praze jsme byly kolem desáté,tak jsem si říkala jak to v pohodě všechno stíháme.No a pak se nám prostě na jižní spojce stalo že nějakej chlap před náma to zašláp a mi nabourali,takže jsme tam vysely až do poledne.Sice jsme do Lysé dojeli,ale nebyla na nic nálada,takže jsme to tam tak proseděly a jely domů.Nic jsem si nekoupila jelikož jen pokuta byla 2 000,- takže jsem si to tam fakt užila.
Tak aspoň že jste se tam sešly vy.
Ahojky..no jo, já to taky propásla, nějak nebyl čas, byla jsem nemocná tak dávejte fotky ať z toho mám alespoň něco..
rocky
napsal(a):
ahoj holkýýýý
Jsedm doma,utahaná jako kotě... Rocky ,díky za fotečky!Super..Danny,bylo to prima,viď?Zítra jdu na odpolko,tak se dopol."uvidíme",jen odběhnu na kování
tak brou....
molly
napsal(a):
ahoj holkýýýý
Jsedm doma,utahaná jako kotě... Rocky ,díky za fotečky!Super..Danny,bylo to prima,viď?Zítra jdu na odpolko,tak se dopol."uvidíme",jen odběhnu na kování
tak brou....
čus holčinky, no, až já vám povykládám, co se dělo nám, tak snad ani neuvěříte...už te´d mi to zní neuvěřitelně..
tak zítra v práci...:)
rocky
napsal(a):
Holky, já bych se ráda omluvila. V Lysé jsem byla téměř celý den, ale od 12 do 15 hodin jsem zajela do Pardubic obstarat koníky, neboť NIkoušek provokoval a tak schytal pár kopanců a můsíme chodit a chladit.
Hned jsem dostala ale vyčiněno od Molly:-)
rocky
napsal(a):
NO tak my, když jsme šli ke vchodu do výstaviště, tak tahle přerostlá a přesto "jemná" princeznička čachrovala s koníkem na silnici a nadávala tam do různých zvířátek a pod. Takže si myslím, že ta s princeznou nic moc společného nemá. Leda, že by zastávala roli nějaké čarodějnice v převlečení...
nightdevil
napsal(a):
Holky, já bych se ráda omluvila. V Lysé jsem byla téměř celý den, ale od 12 do 15 hodin jsem zajela do Pardubic obstarat koníky, neboť NIkoušek provokoval a tak schytal pár kopanců a můsíme chodit a chladit.
Hned jsem dostala ale vyčiněno od Molly:-)
Hezké ránko holčiny. Tak vidím, že bylo super Ted tak koukám, jaký je Zuzík prďola podle vás
Byly jste na nějaké přednášce? Našly jste se všechny vpohodě? Bylo o čem mluvit ?
Vypadáte ve skutečnosti jinak?
Povídejte, jsem zvědavá na první dojmy a průběh. Jinak Jani, neděs nás a šupej vyklopit, co se stalo
lanika
napsal(a):
Hezké ránko holčiny. Tak vidím, že bylo super Ted tak koukám, jaký je Zuzík prďola podle vás
Byly jste na nějaké přednášce? Našly jste se všechny vpohodě? Bylo o čem mluvit ?
Vypadáte ve skutečnosti jinak?
Povídejte, jsem zvědavá na první dojmy a průběh. Jinak Jani, neděs nás a šupej vyklopit, co se stalo
A jestli se nepletem byla tam p.Půlpánová s DAF Ondráš, pro mě zažitek vidět je na živo....a taky mě moc pobavil rezatovlasý pán jehož jmeno neznám jak šplhal na toho bělouše přes židličku, to mě pobavilo!Ale byli skvostní oba!
nightdevil
napsal(a):
Tak jsem se doslechla, že Zuzka je nej ve svém oboru hned po Honzovi Bláhovi. Tak jestli tomu tak opravdu je, tak klobou dolů:-)
Jezismarja kdo to rekl?!O me? Teda pardon ja uplne zrozpacitela ze me nekdo prirovnal k Honzovi....
Jinak holky diky zeste me tam odchytly a ze jsem se s vami mohla seznamit. Bohuzel jsem se stihla jeste behem nedele nastydnout takze marodim (a Bily odpociva po narocnem vikendu). A taky dekuju za vsecky krasna slova a fotecky, cloveku se s usmevem funguje opravdu lip.
Zuzka
klawdie
napsal(a):
A jestli se nepletem byla tam p.Půlpánová s DAF Ondráš, pro mě zažitek vidět je na živo....a taky mě moc pobavil rezatovlasý pán jehož jmeno neznám jak šplhal na toho bělouše přes židličku, to mě pobavilo!Ale byli skvostní oba!
Byla tam mladá Libuška s Ondrášem,moc krásné pokoukání.V kolekci s ním byli jeho tři potomci.Achaltek se mi vůbec nelíbyl-shodli jsme se že vypadá jak koza s těma světlýma očima.Krásní byli frísové samozřejmě a noričky do lesa Slunečnice a Síla vůle.Ovladatelnost fakt superová.Myslím že kde kdo záviděl.Taky nesmím zapomenout na Haflíky od nás z Píseckého hřebčince-Wulf se sice neuměl moc chovat,ale zvládly to dobře na to že takle ve třech normálně nejezdí.No a nejvíc se mi teda líbyl ten bílej holštýn co jezdil drzůru.Do stánků jsem se ani nešla kouknout aby mi nebylo líto že už mi po vysolení pokuty nezbyly na nic peníze.Koupily jste si tam něco??
v v
napsal(a):
Byla tam mladá Libuška s Ondrášem,moc krásné pokoukání.V kolekci s ním byli jeho tři potomci.Achaltek se mi vůbec nelíbyl-shodli jsme se že vypadá jak koza s těma světlýma očima.Krásní byli frísové samozřejmě a noričky do lesa Slunečnice a Síla vůle.Ovladatelnost fakt superová.Myslím že kde kdo záviděl.Taky nesmím zapomenout na Haflíky od nás z Píseckého hřebčince-Wulf se sice neuměl moc chovat,ale zvládly to dobře na to že takle ve třech normálně nejezdí.No a nejvíc se mi teda líbyl ten bílej holštýn co jezdil drzůru.Do stánků jsem se ani nešla kouknout aby mi nebylo líto že už mi po vysolení pokuty nezbyly na nic peníze.Koupily jste si tam něco??
Jo tak to byl holštýn já jsem ale trubka! mě nejvic pobavil ten kluk jak na něj šplhal přes tu židli, to nemělo chybu!My byli na opracku, takže jsme jen viděli koníky a nevěděli moc co jsou zač...a taky mě rozsekal pán s kočárem kladrubák, jak prohlásil tamhle se otočim, a bez mrknutí oka zacouval mezi auta a pak vyrazil v před...no já bych se tam bála projet i autem a on v pohodě prokličkovala zacouval a zmizel, ještě se protáhl kolem frísu a hurá na kolbiště...no to byli záýžitky ze zákulisí snad lepší než z tribuny! no nakoupila jsem pač jsem ještě před vchodem prodala sedlo, tak peněženka byla nabitá....u Vavhutky měli odpocky za 360 Kč, takže jsem je tam nemohla nechat a konečně jsem si koupila podbřišník s gumou a lesk na hřívu a srst! jinak jsem ani moc neutrácela, pak ještě pro kamarádku ohlavky pro jejího hříbka a samozřejmě sem prolezla krám, fascinovali mě ty kolekce rozjíždějící se růžové barvy...uplně Lovely! A nejvíc jsem si poslintala u HAuzra....měli tam skvostnou uzdečku s červeně podloženým nánosníkem a decentně červenýma kamínkama v čelence i s otěžema za pouhých 3600,- tak jsem si aspon šáhla na pořádný materiál....Holky mě se to hrozně moc líbilo,jsem nadšená jak malý dítě, od ted jsem pravidelný návštěvník!