Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2007 18:12

Ahojky!!! tak jsem si všimla že tady máme koníky čt, A1/1,atd atd.. sice tady máme i poníky, ale já bych chtěla udělat téma pro tyhlety zlatíčka které nazývámé Welsh pony,Welsh Cob a Welsh part Bred.
Byla bych ráda kdyby jste k fotce napsali jméno koníka a otce s matkou. Strašně ráda si čtu rodokmeny a mám (si myslím) na ně i paměť. Pamatuju si většinu rodokmenů které mi lidi řeknou, ale většinou jen od koní kteří mě zaujmou nebo s nimi chodím častěji do styku
Tak já tedy začnu.

Moje zlatíčko a láska největší: Jezabel (Jessulka) po Gwenllan Ben z Jitřenky. nar 28.6.2001 na veřejném tréninku v Horní Suché parkur 90cm

23.9.2007 18:19

jezabel napsal(a):
Ahojky!!! tak jsem si všimla že tady máme koníky čt, A1/1,atd atd.. sice tady máme i poníky, ale já bych chtěla udělat téma pro tyhlety zlatíčka které nazývámé Welsh pony,Welsh Cob a Welsh part Bred.
Byla bych ráda kdyby jste k fotce napsali jméno koníka a otce s matkou. Strašně ráda si čtu rodokmeny a mám (si myslím) na ně i paměť. Pamatuju si většinu rodokmenů které mi lidi řeknou, ale většinou jen od koní kteří mě zaujmou nebo s nimi chodím častěji do styku
Tak já tedy začnu.

Moje zlatíčko a láska největší: Jezabel (Jessulka) po Gwenllan Ben z Jitřenky. nar 28.6.2001 na veřejném tréninku v Horní Suché parkur 90cm

Tady moje Jessinka výstavní postoj

23.9.2007 18:41

jezabel napsal(a):

Tak ja sem pridam Britu je to prej kříženka welshe Kdybyste o ni nekdo neco vedeli tak mi napiste díííky

23.9.2007 19:08

jezabel napsal(a):

pridam irona

23.9.2007 19:47

sakiron napsal(a):
pridam irona

Soráč že sem pletu Welshe máme jen děděčka ale zajímalo by mě Lucko zda ten Tvůj Iron je plemeník? Ptám se čistě ze zvědavosti a rozšíření možností.

23.9.2007 21:09

thesis napsal(a):
Soráč že sem pletu Welshe máme jen děděčka ale zajímalo by mě Lucko zda ten Tvůj Iron je plemeník? Ptám se čistě ze zvědavosti a rozšíření možností.

Ahoj foto bohužel nepřipojim nemužu vkládat,ale mam WPB albina po matce 2/410 CHANY r.n.98 od hovatelky p.Kotvové z Berouna kobylka se jmenuje CHicita narozena 3.5.05 udajne u p.kestřánka z kozojed otce se nam nepodarilo zjistit,proto bych byla vděčná kdyby mel někdo nějaké info.

24.9.2007 14:22

jarka29 napsal(a):
Ahoj foto bohužel nepřipojim nemužu vkládat,ale mam WPB albina po matce 2/410 CHANY r.n.98 od hovatelky p.Kotvové z Berouna kobylka se jmenuje CHicita narozena 3.5.05 udajne u p.kestřánka z kozojed otce se nam nepodarilo zjistit,proto bych byla vděčná kdyby mel někdo nějaké info.

Já se zase přidám s mou Jessulkou

24.9.2007 14:25

sakiron napsal(a):
pridam irona

PAne jo to je fešák, Welsh part bred?

24.9.2007 14:58

thesis napsal(a):

zatim ne snad nekdy jo ted mam hodne prace takze jsem letosni svody nestihla mam ho pro sportovni ucely

24.9.2007 15:34

klawdie napsal(a):
PAne jo to je fešák, Welsh part bred?

Kláro : koho myslíš Jessinku? Jo Wlsh Part Bredka o:Gwenllna Ben m: Jitřenka

24.9.2007 19:09

jezabel napsal(a):
Kláro : koho myslíš Jessinku? Jo Wlsh Part Bredka o:Gwenllna Ben m: Jitřenka

tady trosku bujnejsi

Přidejte reakci

Přidat smajlík