miska

sejtanek
napsal(a):
Jenom s dekou a na ohlávce
Tak to je můj miláášet pod sedlem
miska
napsal(a):
Tak taky pridam sveho blazinka,je zajimave ze v terenu pri cvalu dela binec ale pri kazdem jinem chodu se da zvladnout i takto
sunin
napsal(a):
Tak taky pridam sveho blazinka,je zajimave ze v terenu pri cvalu dela binec ale pri kazdem jinem chodu se da zvladnout i takto
A jeste jednou
miska

miska
napsal(a):
Tohle je Riválek (hafling) není můj, ale s kamarádkou jeho a kobču, kterou tam mají s ním jezdíme
c
napsal(a):
Ahoj, Oskar je pěknej, kolik měří a co je to zač?
Ahojky,meří cca 125 KVH,sousedi ho koupilipro děti,ale dti jezdí jen sem tam,rak ho chodí jezdit moje kamarádka.Neznámý původ.
pizneta
napsal(a):
Ahojky,meří cca 125 KVH,sousedi ho koupilipro děti,ale dti jezdí jen sem tam,rak ho chodí jezdit moje kamarádka.Neznámý původ.
Oskárek
pizneta
napsal(a):
Fakt se mi líbí, já mam něco podobnýho, jmenuje se Tadeáš, jsou mu tři a bude mít tak 135 cm
c
napsal(a):
Fakt se mi líbí, já mam něco podobnýho, jmenuje se Tadeáš, jsou mu tři a bude mít tak 135 cm
Ten tvůj je taky strašně pěkný...už začínáš z odsedáním?
pizneta
napsal(a):
Ten tvůj je taky strašně pěkný...už začínáš z odsedáním?
Prosím,poli víc foteček toho svýho
pizneta
napsal(a):
S obsedánim začnu nejdřív na podzim, ať si ještě užije prázdniny na pastvě. Mám hrozně málo fotek. Tady na diskuzi jsou nějaký v huculech - je to půl hucul
Tady je mu 1,5 roku
pizneta
napsal(a):
...a nejen rok starý, jsou jen tři
c
napsal(a):
S obsedánim začnu nejdřív na podzim, ať si ještě užije prázdniny na pastvě. Mám hrozně málo fotek. Tady na diskuzi jsou nějaký v huculech - je to půl hucul
Tady je mu 1,5 roku
tak a to je vše - na těch letních jsou mu dva, pak mám ještě pár zimních v roce a půl ( viz výše)