STŘEDEČNÍ ODPOLEDNE (2.část středy)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.9.2007 14:14

rocky napsal(a):
máme to dlouhýýýýý

Mluvila jsem s Luckou, prý si jede pro výplatu a pak přiveze krmení,jerryk tam totiž nemá ani granulku...a müsly bude doufám přidávat tak 0,5 l

26.9.2007 14:16

rocky napsal(a):
máme to dlouhýýýýý

aby jsme pak za chvilku neměly trojku

26.9.2007 14:16

rocky napsal(a):
Mluvila jsem s Luckou, prý si jede pro výplatu a pak přiveze krmení,jerryk tam totiž nemá ani granulku...a müsly bude doufám přidávat tak 0,5 l

No tak to je celkme dobrá zpráva Už sem napsala do předešlý diskuze,tak valím

26.9.2007 14:17

woldemortik napsal(a):
aby jsme pak za chvilku neměly trojku

ale dneska sjme to nějak brzo utly, včera jsme vydržely až po 127..:) no, za půl hodiny taky posvištím a hurá za ořema:)

26.9.2007 14:19

kukinatost napsal(a):
ale dneska sjme to nějak brzo utly, včera jsme vydržely až po 127..:) no, za půl hodiny taky posvištím a hurá za ořema:)

to jo docela se rozjíždíme

26.9.2007 14:20

kukinatost napsal(a):

chjoo vsichni nekam frcite a ja trcim doma na zadecku to je asi trest za to ze nepracuju:(

26.9.2007 14:21

rocky napsal(a):
to jo docela se rozjíždíme

Ségra, končim ve čtyři,musím pro na poštu vybrat peníze, pro benzín a pak na jízdárnu pro evču a lukyna a pak ke koním,takže po páty dorazíme
A ty?

26.9.2007 14:21

pocahontaszuza napsal(a):
chjoo vsichni nekam frcite a ja trcim doma na zadecku to je asi trest za to ze nepracuju:(

zuzu a jak to, práce není...? V jakém děláš, dělalas oboru?
Ke koníkům někam chodíš?

26.9.2007 14:27

Si to s tebou klidně vyměním I když na kolejích mě děsně štvalo, že taky trčím na zadku a ke koním není kam. Učit se mi samozřejmě nechtělo...ale tak jsem se aspoň naučila trochu dělat weby

26.9.2007 14:28

kukinatost napsal(a):
zuzu a jak to, práce není...? V jakém děláš, dělalas oboru?
Ke koníkům někam chodíš?

ale neee,ja delam vysokou v Praze..ale i az ji dodelam tak ais prace nebude hehe...ne ne ke konikum uz nechodim,protoze se to nedalo kloubit s chlapem a se skolou:( a ted me to strasne mrzi

26.9.2007 14:33

strelish napsal(a):
Si to s tebou klidně vyměním I když na kolejích mě děsně štvalo, že taky trčím na zadku a ke koním není kam. Učit se mi samozřejmě nechtělo...ale tak jsem se aspoň naučila trochu dělat weby

no, já jsem byla ochotná občas jezdit na otočku...) studovala jsem v Olmu a jsem z Bohumínska..takže sjem většinou čtvrtek, pátek, sobota a neděle byla u koní...měli jsme vcelku v poho školu i rozvrh, teda aspoń mi to tak přišlo:)
a teď mám ale pocit, že nemám absolutně volný čas, fakt děsné...práce, koně, max. o weekendu nějaký úklid nebo vaření...

26.9.2007 14:38

kukinatost napsal(a):
no, já jsem byla ochotná občas jezdit na otočku...) studovala jsem v Olmu a jsem z Bohumínska..takže sjem většinou čtvrtek, pátek, sobota a neděle byla u koní...měli jsme vcelku v poho školu i rozvrh, teda aspoń mi to tak přišlo:)
a teď mám ale pocit, že nemám absolutně volný čas, fakt děsné...práce, koně, max. o weekendu nějaký úklid nebo vaření...

Já ti to tenkrát říkala, že to bude ještě horší

26.9.2007 14:40

strelish napsal(a):
Já ti to tenkrát říkala, že to bude ještě horší

no jo, ale předtímjsem jakože jezdila do Olmu a musela jsem, nijak mi to nepřišlo, ale j fakt, že ta pracovní doba hnusně omezuje...:(

26.9.2007 14:42

kukinatost napsal(a):
no jo, ale předtímjsem jakože jezdila do Olmu a musela jsem, nijak mi to nepřišlo, ale j fakt, že ta pracovní doba hnusně omezuje...:(

no ďouchy, tak já pofičím..:)ať vám to tu prchne co nejrychleji:))

26.9.2007 14:43

kukinatost napsal(a):

Pááá Janinko! Pozdravuj ty tvoje ušatce!

26.9.2007 14:45

klawdie napsal(a):
Pááá Janinko! Pozdravuj ty tvoje ušatce!

Schwitco já končím ve tři, pojedu za hafíkama a trochu se jim pověnuji...dorazím nějak před pátou, máte v plánu trenink, nebo pouze domluvu s Tondou...mě napadlo vzít kdyžtak čísté hrnky a dáme kávu ve sklepě!jestli to bude posezení.
Jinak at raději Lucie koupí tomu jerymu oves!

26.9.2007 14:45

kukinatost napsal(a):

Tož se měj...já tu jsem dneska až do pěti, chjo

26.9.2007 14:46

klawdie napsal(a):
Schwitco já končím ve tři, pojedu za hafíkama a trochu se jim pověnuji...dorazím nějak před pátou, máte v plánu trenink, nebo pouze domluvu s Tondou...mě napadlo vzít kdyžtak čísté hrnky a dáme kávu ve sklepě!jestli to bude posezení.
Jinak at raději Lucie koupí tomu jerymu oves!

jj ty hrnky jsou good nápad,můžem dát kafčo!!!pokud tam je..

26.9.2007 14:48

rocky napsal(a):
jj ty hrnky jsou good nápad,můžem dát kafčo!!!pokud tam je..

Udělám dnes hlavní svačinářku, Tondu musíme naladit, aby si nemyslel že jsme ses na něj domluvili!

26.9.2007 14:55

strelish napsal(a):
Tož se měj...já tu jsem dneska až do pěti, chjo

já do 4.... vopruz..

26.9.2007 14:55

klawdie napsal(a):
Udělám dnes hlavní svačinářku, Tondu musíme naladit, aby si nemyslel že jsme ses na něj domluvili!

díky ségra

26.9.2007 14:58

rocky napsal(a):
já do 4.... vopruz..

Já jdu za 15 min dom.

26.9.2007 15:03

rocky napsal(a):
díky ségra

a s kym si budu povidat kdyz jdete vsici pryyyc??:(

26.9.2007 15:35

a s kym si budu povidat kdyz jdete vsici pryyyc??:(

však já tu ještě sem..

26.9.2007 15:40

rocky napsal(a):
však já tu ještě sem..

no ale taky jdes za 20 minut pryc a uz mas myslenky nekde jinde..dej Grace pusinku i za me,ju?

26.9.2007 15:45

no ale taky jdes za 20 minut pryc a uz mas myslenky nekde jinde..dej Grace pusinku i za me,ju?

hele ty si fakt ochotna dat mi ty stare jezdectvi??jako nepotrebuju jich tunu ale jen nejake at se doma nenudim..a mmam koniky apson na obrazcich

26.9.2007 15:50

hele ty si fakt ochotna dat mi ty stare jezdectvi??jako nepotrebuju jich tunu ale jen nejake at se doma nenudim..a mmam koniky apson na obrazcich

Jasan to víš že, mě doma jen ležej a k čemu!!!!!mám je teda na novým tak jen co se tam budu stavovat tak ti je vemu a ty mě pak za odměnu někdy dovezeš ukázat hondičku

26.9.2007 15:55

rocky napsal(a):
Jasan to víš že, mě doma jen ležej a k čemu!!!!!mám je teda na novým tak jen co se tam budu stavovat tak ti je vemu a ty mě pak za odměnu někdy dovezeš ukázat hondičku

NO tak ja ti nekdy privezu hondicku a ty me nekdy posadis na konika,to je fer nabidka ne? a mate uplne super fotky...

26.9.2007 16:01

klawdie napsal(a):
Já jdu za 15 min dom.

pááádím pryč pápáá

Přidejte reakci

Přidat smajlík