rocky
napsal(a):
máme to dlouhýýýýý
aby jsme pak za chvilku neměly trojku
rocky
napsal(a):
Mluvila jsem s Luckou, prý si jede pro výplatu a pak přiveze krmení,jerryk tam totiž nemá ani granulku...a müsly bude doufám přidávat tak 0,5 l
No tak to je celkme dobrá zpráva Už sem napsala do předešlý diskuze,tak valím
pocahontaszuza
napsal(a):
chjoo vsichni nekam frcite a ja trcim doma na zadecku to je asi trest za to ze nepracuju:(
Si to s tebou klidně vyměním I když na kolejích mě děsně štvalo, že taky trčím na zadku a ke koním není kam. Učit se mi samozřejmě nechtělo...ale tak jsem se aspoň naučila trochu dělat weby
strelish
napsal(a):
Si to s tebou klidně vyměním I když na kolejích mě děsně štvalo, že taky trčím na zadku a ke koním není kam. Učit se mi samozřejmě nechtělo...ale tak jsem se aspoň naučila trochu dělat weby
no, já jsem byla ochotná občas jezdit na otočku...) studovala jsem v Olmu a jsem z Bohumínska..takže sjem většinou čtvrtek, pátek, sobota a neděle byla u koní...měli jsme vcelku v poho školu i rozvrh, teda aspoń mi to tak přišlo:)
a teď mám ale pocit, že nemám absolutně volný čas, fakt děsné...práce, koně, max. o weekendu nějaký úklid nebo vaření...
kukinatost
napsal(a):
no, já jsem byla ochotná občas jezdit na otočku...) studovala jsem v Olmu a jsem z Bohumínska..takže sjem většinou čtvrtek, pátek, sobota a neděle byla u koní...měli jsme vcelku v poho školu i rozvrh, teda aspoń mi to tak přišlo:)
a teď mám ale pocit, že nemám absolutně volný čas, fakt děsné...práce, koně, max. o weekendu nějaký úklid nebo vaření...
Já ti to tenkrát říkala, že to bude ještě horší
klawdie
napsal(a):
Pááá Janinko! Pozdravuj ty tvoje ušatce!
Schwitco já končím ve tři, pojedu za hafíkama a trochu se jim pověnuji...dorazím nějak před pátou, máte v plánu trenink, nebo pouze domluvu s Tondou...mě napadlo vzít kdyžtak čísté hrnky a dáme kávu ve sklepě!jestli to bude posezení.
Jinak at raději Lucie koupí tomu jerymu oves!
klawdie
napsal(a):
Schwitco já končím ve tři, pojedu za hafíkama a trochu se jim pověnuji...dorazím nějak před pátou, máte v plánu trenink, nebo pouze domluvu s Tondou...mě napadlo vzít kdyžtak čísté hrnky a dáme kávu ve sklepě!jestli to bude posezení.
Jinak at raději Lucie koupí tomu jerymu oves!
jj ty hrnky jsou good nápad,můžem dát kafčo!!!pokud tam je..
rocky
napsal(a):
jj ty hrnky jsou good nápad,můžem dát kafčo!!!pokud tam je..
Udělám dnes hlavní svačinářku, Tondu musíme naladit, aby si nemyslel že jsme ses na něj domluvili!
klawdie
napsal(a):
Udělám dnes hlavní svačinářku, Tondu musíme naladit, aby si nemyslel že jsme ses na něj domluvili!
díky ségra
pocahontaszuza
napsal(a):
hele ty si fakt ochotna dat mi ty stare jezdectvi??jako nepotrebuju jich tunu ale jen nejake at se doma nenudim..a mmam koniky apson na obrazcich
Jasan to víš že, mě doma jen ležej a k čemu!!!!!mám je teda na novým tak jen co se tam budu stavovat tak ti je vemu a ty mě pak za odměnu někdy dovezeš ukázat hondičku
rocky
napsal(a):
Jasan to víš že, mě doma jen ležej a k čemu!!!!!mám je teda na novým tak jen co se tam budu stavovat tak ti je vemu a ty mě pak za odměnu někdy dovezeš ukázat hondičku
NO tak ja ti nekdy privezu hondicku a ty me nekdy posadis na konika,to je fer nabidka ne? a mate uplne super fotky...