lidičky..dávejte sem fotečky koníků,kteří se radují ze život a aje to na nich vidět
jessinka
napsal(a):
lidičky..dávejte sem fotečky koníků,kteří se radují ze život a aje to na nich vidět
to je dobrý téma
jessinka
napsal(a):
lidičkýýý,každý z vás má koníka a neříkejte že ho nemáte vyfoceného jak ve výběhu utíká....a rAduje se ze života
no, ti moji vyvinou akortá tohle tempo za trávou....:)))a když už lítají nejsem u toho s foťákem...
jessinka
napsal(a):
jo a navíc, když už fakt něco vyvinou, tak letí, když mě vítají..:)
no, fakt mě mrzí, že je nikdy nestihnu ořádně vyfotit...
jessinka
napsal(a):
ovšem velmi často probíhá tato akce...:)
jessinka
napsal(a):
a Kerka zbožňuje hopsání, v ohradě mu nechám tuhle fakt umělckou překážku a sám si skočí, když třeba kluše kolem té strany, kde je umístěna...:)
kukinatost
napsal(a):
a Kerka zbožňuje hopsání, v ohradě mu nechám tuhle fakt umělckou překážku a sám si skočí, když třeba kluše kolem té strany, kde je umístěna...:)
jo, tady si Kerka pádí nahoru, zřejmě někdo přinesl chleba..:)
jessinka
napsal(a):
Tak a poslední, sledujte ten akční klus...:)btw už jsme zase černí, tady hnědák jak vyšitý ještě...)
kukinatost
napsal(a):
Tak a poslední, sledujte ten akční klus...:)btw už jsme zase černí, tady hnědák jak vyšitý ještě...)
no jak bych to řekla mám jich celkem požehnaně zkusim vybrat ty nejlepší
kukinatost
napsal(a):
Samík
woldemortik
napsal(a):
no jak bych to řekla mám jich celkem požehnaně zkusim vybrat ty nejlepší
no to je tady grafika no fuj
jessinka
napsal(a):
Okie Leo Smart
jessinka
napsal(a):
Sneženka
jessinka
napsal(a):
Hobo Magic
jessinka
napsal(a):
Dun It Doc Bar
evizna
napsal(a):
Hobo Magic
je ten poslední vypadá jak kráva myslim teda barvu jinak je moc pěknej
jessinka
napsal(a):
A všichni tihle krasavci bydlí na ranči Bílá Hlína
woldemortik
napsal(a):
je ten poslední vypadá jak kráva myslim teda barvu jinak je moc pěknej
No jo no
jessinka
napsal(a):
Parma
(fotograf nejsem já, ale má kamaradka.)
barletka
napsal(a):
Parma
(fotograf nejsem já, ale má kamaradka.)
Karina
jessinka
napsal(a):
Tak já se taky přidám...
když bude brzy ta zima, tak atyd fotky ze zimní procházky pokem řeky s Usinkou
lucky
napsal(a):
Tak já se taky přidám...
když bude brzy ta zima, tak atyd fotky ze zimní procházky pokem řeky s Usinkou
jedna skotačící
lucky
napsal(a):
jedna skotačící
tady koně radující se ze života
jmenovitě prdelky Usinky, Athoska a Šimonka
lucky
napsal(a):
tady koně radující se ze života
jmenovitě prdelky Usinky, Athoska a Šimonka
Usinka se raduje
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
Ta usinka je nádherná
Jé, děkuji..ale krásní jsou všichni! Hlavně ten chlaďásek podemnou tady..ten je bomba!
Tak tady ještě jedna Usa v akci
woldemortik
napsal(a):
charliebob (Boža) ahoj tebe jsem tady dlouho neviděla co koníci
Díky za optání, koníci jsou zdraví a v pohodě
lucky
napsal(a):
Jé, já se asi sekla co? s tím chlaďáskem..je to haflík? ..jestli ano, tak teda kusanec! Krásný! moc!
Tarunka, to bylo po skokovým tréninku, měla pořád hodně energie a když sme jí pustila na trávu aby se napásla tak, to vypadalo asi takhle
woldemortik
napsal(a):
je tak to se moc moc omlouvám jak se jmenuje
Není se zač omlouvat, nemůžeš si pamatovat všechno, je to César.
lucky
napsal(a):
Jé, tak jsem to řekla dobře! Takže je to chlaďásek! mě se zdálo že hafling by to neměl být... Fakt krásný kůň! A moc hezké fotky! Já mám chlaďásky strašně moc ráda..i když mám doma araba
, tak chlaďásci jsou skvělí..začínala jsem na nich kdysi
lucky já mám doma dvatedka už je vohodně větčí to je den kdy se narodil a jeho první kroky on čmb a maka čmbxn
lucky
napsal(a):
krásní ..já kdysi začínala na noricích..úžasní koně.
Wilda
jessinka
napsal(a):
Shetlandský hřebeček Kryštof
jessinka
napsal(a):
A shetlandská kobylka Jane Oba ze Zooparku chomutov, prosím nestahovat
jessinka
napsal(a):
Jo a ještě jedna Engie Jak pes
asharka
napsal(a):
Jo a ještě jedna Engie Jak pes
No my zas tak moc akční nebýváme, jen někdy!
sadzi saj

jessinka
napsal(a):
to nevadíí..aspon něco...VŠICHNI MÁTE MOC KRÁSNÉ KONÍKY
v v
napsal(a):
Ebrouš řádí ve výběhu......jako vždy
Kulíšek lítá za Ebroušem aby jí někam nezdrhnul,jinak se ve výběhu pohybuje od trsu k trsua to krokem......
v v
napsal(a):
Kulíšek lítá za Ebroušem aby jí někam nezdrhnul,jinak se ve výběhu pohybuje od trsu k trsua to krokem......
..
jessinka
napsal(a):
tak tady přispívám fotkou kobylky
jessinka
napsal(a):
ta je hezoučká!!!co je to za plemenoo?
je to čt a má v sobě čtvrtku anglika
thle je její táta
sherri30
napsal(a):
je to čt a má v sobě čtvrtku anglika
thle je její táta
thesis má jen hezoučký koně
jessinka
napsal(a):
Má radost :-)
woldemortik
napsal(a):
jessinka () tedka už je vetčí a vohdně tmavší vypadá velikostně jako půl roček nejako tříměsíční mimčo posratej noták nechce mi to nahrát fotky nákej pomalej
To je nádhera,jakou mají koníci,páníčků z iFauny, radost ze života.
Bělka dnes
trajekt
napsal(a):
To je nádhera,jakou mají koníci,páníčků z iFauny, radost ze života.
Bělka dnes
Ještě
jessinka
napsal(a):
Běžící omladina (dvouletí hřebečci)
cheyenne
napsal(a):
Běžící omladina (dvouletí hřebečci)
A všichni do bahna
jessinka
napsal(a):
ti jsou božštíííííííí
Ještě pár fotek mám, kluci si to v ohradě uměj užít
cheyenne
napsal(a):
Ještě pár fotek mám, kluci si to v ohradě uměj užít
Tady jedna novější..
jessinka
napsal(a):
ten grošáček je překrásnej?co je to za plemeno a jak se jmenuje a kolik mu je??se mi upa moc líbí
Tak já mám jen foto jak Irenka lenoší na sluníčku s hračkou (tedy kýblem)
sccary
napsal(a):
Tak já mám jen foto jak Irenka lenoší na sluníčku s hračkou (tedy kýblem)
a ještě
sccary
napsal(a):
a ještě
No tak ve staji kam chodim to taky vetsinou probíhá takhle ale utíkaj trebas kdyz je deme zavírat a nebo kdyz je poustime :)
kubeska
napsal(a):
No tak ve staji kam chodim to taky vetsinou probíhá takhle ale utíkaj trebas kdyz je deme zavírat a nebo kdyz je poustime :)
Ale zaradovat se taky prej umí Ale to byli spis konici co tam byli ustajeny ,,westernáci´´ uz si je ten pan vzal spátky
kubeska
napsal(a):
Ale zaradovat se taky prej umí Ale to byli spis konici co tam byli ustajeny ,,westernáci´´ uz si je ten pan vzal spátky
milačči
jessinka
napsal(a):
ten grošáček je překrásnej?co je to za plemeno a jak se jmenuje a kolik mu je??se mi upa moc líbí
Díky za pochvalu, ten šimlík je můj Saxík, celým jménem Generale Saxána, kladrubáček, je mu dva a půl roku (od včerejška )
cheyenne
napsal(a):
Díky za pochvalu, ten šimlík je můj Saxík, celým jménem Generale Saxána, kladrubáček, je mu dva a půl roku (od včerejška )
uplne az na ten klabonos gratuluji uz je sneho veliky konik moc pekny
jessinka
napsal(a):
tak pokračujem pokračujem...
taky prikladam, on se snazil, ale ja fotila na prd
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jessinka
napsal(a):
jeee,tak se mi tady ta diskuze rozjela znova?tak to je supeer
Musím se přidat, pěkné téma.
tajemma danny
napsal(a):
Malej Merlínek - je na prodej
etě gumový Merlin
tajemma danny
napsal(a):
Gitka a Grand
a poslení---mám jich spousty