V předchozím bazárku bylo spoustu věcí již prodáno proto zakládám nový
holkaodkoni
napsal(a):
4 ks bandáží hnědé barvy 1x vyparné, neponičené za 200 kč na suchý zip
mexický nánosník 250 kč vel. cob zn. Jan Hauzr
holkaodkoni
napsal(a):
Prodám gumový chambon (gumy) na koni jen jednou, nový, neopotřebovaný, poté mi ležel dlouhou dobu ve skříni a teď jsem se rozhodla ho prodat...Původní cena je 300,-. Aktuální cena 200,-.
části: gumová část s posuvným zmenšováním a karabinami, dvě kožená očka s kovovým kroužkem pro karabiny
Více foto na mailu;)
holkaodkoni
napsal(a):
Sedlo Hauzr George, velmi dobrý stav, ustrojené, 12tis.
avecaesar
napsal(a):
Sedlo Hauzr George, velmi dobrý stav, ustrojené, 12tis.
Prodám černé kožené sedlo NORTON 1rok používané, udržované, 17,5 posedlí, cena 4.500Kč Severní Morava tel. 723 516 792
buggyna

holkaodkoni
napsal(a):
prodám nerezové třmeny,používané ale nezničené.Jen je potřeba vyměnit gumy (na jedné chybí). Cena 240,- + poštovné
buggyna
napsal(a):
prodám nerezové třmeny,používané ale nezničené.Jen je potřeba vyměnit gumy (na jedné chybí). Cena 240,- + poštovné
prodám drezurní Wintec Pro 2000,komora č.2 a vel.posedlí 17.5.Prodám holé za 15.000.- nebo komplet ustrojené(podbřišník, třmeny,řemeny,2x dečka)17.000.-Info a foto na michaela_z@email.cz nebo 605264589
michaela z
napsal(a):
prodám drezurní Wintec Pro 2000,komora č.2 a vel.posedlí 17.5.Prodám holé za 15.000.- nebo komplet ustrojené(podbřišník, třmeny,řemeny,2x dečka)17.000.-Info a foto na michaela_z@email.cz nebo 605264589
prodám westernové sedlo na širšího koně s menším kohoutkem.cena 6000 Kč. Třmeny k sedlu jsou westernové, na fotce jsou anglické třmeny :). dále prodám westernové třmeny - 200 Kč, jsou nové
enriko
napsal(a):
prodám westernové sedlo na širšího koně s menším kohoutkem.cena 6000 Kč. Třmeny k sedlu jsou westernové, na fotce jsou anglické třmeny :). dále prodám westernové třmeny - 200 Kč, jsou nové
Prodám 1x lomené udidlo zn. Stübben. Jedná se o silnější udidlo velikosti 12,5. V dobrém stavu. Cena 250,-. Nebo vyměním za tenčí.
v případě zájmu volejte na te: 736 76 30 93
igugu
napsal(a):
Prodám 1x lomené udidlo zn. Stübben. Jedná se o silnější udidlo velikosti 12,5. V dobrém stavu. Cena 250,-. Nebo vyměním za tenčí.
v případě zájmu volejte na te: 736 76 30 93
Prodám bederní deku značky EGO. Téměř nová - použitá cca 3x. Velikost 145cm, barva zeleno-žlutý jemný proužek, teplejší. Uchycení pod ocasem a pod sedlem (sedlá se na ni). Cena: 590 Kč.
V případě zájmu volejte na tel: 736 76 30 93
igugu
napsal(a):
Prodám bederní deku značky EGO. Téměř nová - použitá cca 3x. Velikost 145cm, barva zeleno-žlutý jemný proužek, teplejší. Uchycení pod ocasem a pod sedlem (sedlá se na ni). Cena: 590 Kč.
Prodám nové, ani jednou nepoužité, pracovní westernové sedlo Californie. 15-ti palcové. Ručně šíté ze silné přírodní kůže. Se zárukou 60 měsíců, a se zárukou na kostru 120 měsíců. Cena 19 000,- (PC 23 000,-)
igugu
napsal(a):
Prodám nové, ani jednou nepoužité, pracovní westernové sedlo Californie. 15-ti palcové. Ručně šíté ze silné přírodní kůže. Se zárukou 60 měsíců, a se zárukou na kostru 120 měsíců. Cena 19 000,- (PC 23 000,-)
prodám jezdeckou čepici Casco Ecco sametovou, nezničená vel.: M 54-57
PC: 1tis. nyní 700,-
kassiopeass
napsal(a):
Prodám gumový chambon (gumy) na koni jen jednou, nový, neopotřebovaný, poté mi ležel dlouhou dobu ve skříni a teď jsem se rozhodla ho prodat...Původní cena je 300,-. Aktuální cena 200,-.
části: gumová část s posuvným zmenšováním a karabinami, dvě kožená očka s kovovým kroužkem pro karabiny
Více foto na mailu;)
u toho gumového chambonu možnost vyměnit za jinné věci, dle nabídky...
holkaodkoni
napsal(a):
Taky sedlo-anglické univerzální, značkové, výborné kvality. kompletní i s dečkou pod sedlo a beránkem.Má nastavitelné přední i zadní opěrky.Je udržované, nepoškozené.Tel:604334916
zuza
napsal(a):
Taky sedlo-anglické univerzální, značkové, výborné kvality. kompletní i s dečkou pod sedlo a beránkem.Má nastavitelné přední i zadní opěrky.Je udržované, nepoškozené.Tel:604334916
ještě ta podsedlovka
zuza
napsal(a):
a beránek
zuza
napsal(a):
a beránek
Já prodám toto " lízátko ", mojeho koníka to moc nenadchlo ale moc hezky to voní . Téměř nepoužité, cena 450 Kč + případné poštovné. Brno.
mari
napsal(a):
Já prodám toto " lízátko ", mojeho koníka to moc nenadchlo ale moc hezky to voní . Téměř nepoužité, cena 450 Kč + případné poštovné. Brno.
prodám pákové udidlo vel:12,5
luda
napsal(a):
prodám pákové udidlo vel:12,5
zapoměla jsemdodat,nerez a cena:900 kč plus poštovné
dal oliva nová jen ozkoušená 11,5 350kč
luda
napsal(a):
zapoměla jsemdodat,nerez a cena:900 kč plus poštovné
dal oliva nová jen ozkoušená 11,5 350kč
pony udidlo 10,5 nepoškozené. 150kč
holkaodkoni
napsal(a):
prodám anglické sedlo. Ve velmi dobrém stavu, pravidelně udržované, na delší vyjížďky i na skákání. Posedlí 18\". Sedí jak tlustému koníkovi,tak štíhlejšímu. Cena 4.500. Tel.: 774 916023 i sms nebo email: lenkachmelarova@seznam.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

skippy
napsal(a):
Zdravím, jsou ty otěže ještě volné? Měla bych zájem. Foto by potěšilo Odkud jsi?
prodam chranice na predni nohy,neposkozene cena 450kc
holkaodkoni
napsal(a):
Uzdečka anglická, černá kůže, zdobená čelenka - česká trikolora, včetně nánosníku, otěží a stihla, vel.full, velmi dobrý stav, 1000Kč
Dečka pod sedlo, nevykrojená, černá, prodyšný materiál, cena 700Kč
Bederní deka, zapínání před sedlo, shora voděodpudivý mat., zespoda bavlna, žlutá s modrým lemem, cena 450Kč
Sako dámské, modré, černý límec a zlaté knoflíky, značka Euroriding, minimálně používané, vel.38, cena 1100Kč
avecaesar@atlas.cz
igugu
napsal(a):
ZMĚNA CENY U WESTERNOVÉHO SEDLA CALIFORNIE NA 12. 000,-
UDISLO STÜBBEN PRODÁNO
eavy
napsal(a):
Ahoj, otěže jsou stále volné. Foto dodám ještě dnes. Chceš sem nebo na mail? Jsem z Jižních Čech, přesně od Prachatic.
Pro Skippy - otěže
Myslela jsem si, že jsem fotky smázla, ale mám je Taky jsou...
eavy
napsal(a):
Pro Skippy - otěže
Myslela jsem si, že jsem fotky smázla, ale mám je Taky jsou...
Teda, hrozná kvalita fotek při zobrazení
avecaesar
napsal(a):
Uzdečka anglická, černá kůže, zdobená čelenka - česká trikolora, včetně nánosníku, otěží a stihla, vel.full, velmi dobrý stav, 1000Kč
Dečka pod sedlo, nevykrojená, černá, prodyšný materiál, cena 700Kč
Bederní deka, zapínání před sedlo, shora voděodpudivý mat., zespoda bavlna, žlutá s modrým lemem, cena 450Kč
Sako dámské, modré, černý límec a zlaté knoflíky, značka Euroriding, minimálně používané, vel.38, cena 1100Kč
avecaesar@atlas.cz
Ahoj Ani,hele prodáváš ještě mexický nánosník????
andy zahourova
napsal(a):
Ahoj Ani,hele prodáváš ještě mexický nánosník????
Prodám starší ale plně funkční sedlo, kostra a kůže v pořádku, pro nenáročné, vhodné i na věštího ponyho...komora 2 a posedlí 17-17,5, cena: 1800,-
holkaodkoni
napsal(a):
Prodávám klasické černé otěže se zarážkami, a černý podbřišník Kentaur, 100 cm s dotahovacíma gumama oboje sleva na 400,- . Dále prodávám dětské westernové sedlo od českého sedláře, žádná indie, hnědé barvy včetně provázkového podbřišníku. Mail: katerina.svobodova@samas.cz
kacatkos
napsal(a):
Prodávám klasické černé otěže se zarážkami, a černý podbřišník Kentaur, 100 cm s dotahovacíma gumama oboje sleva na 400,- . Dále prodávám dětské westernové sedlo od českého sedláře, žádná indie, hnědé barvy včetně provázkového podbřišníku. Mail: katerina.svobodova@samas.cz
Měla bych možná zájem o otěže s podbřišákem, délkou si bohužel ještě nejsem jistá - musím ještě zkontrolovat u koní aby to nebylo příliš krátké;) Odkud jsi?
kassiopeass
napsal(a):
Více foto na mailu;)
Měla bych zájem o ten shambon prosím
kassiopeass
napsal(a):
Měla bych možná zájem o otěže s podbřišákem, délkou si bohužel ještě nejsem jistá - musím ještě zkontrolovat u koní aby to nebylo příliš krátké;) Odkud jsi?
Sháním deku na zimu, nemusí to být přímo thermodeka, stačí nějakou teplejší nebo pláštěnku. Nevadí mi lehce potrhaná, či špinavá, obarvená. Nechceme s ní dělat parádu. Na poslední chvíli před zimou jsme si pořídili koníka, ČT valacha, takovýho starouška poloslepýho, tak aby mu nebyla ve výběhu a ve stáji zima. Dále sháním chrániče na nožky ( přední i zadní ), možná i nějaké zateplováky, dečku pod sedlo no a všechno co vás napadne. Písněte prosím na email Lintith@seznam.cz nebo na ICQ : 205-984-544. Moc díky za pomoc :) Jo tyto věci koupím, nechci je darovat ( aby si někdo nemyslel! )
enriko
napsal(a):
Prosím Tě, ty westernové třmeny, které nabízíš, jsou hnědé nebo černé? Nemáš fotku a rozměry? Díky
holkaodkoni
napsal(a):
Prodám červené jezdecké sako na štíhlejší postavu 175-180cm, použité jen párkrát, cena - 700Kč
cheyenne
napsal(a):
Prodám červené jezdecké sako na štíhlejší postavu 175-180cm, použité jen párkrát, cena - 700Kč
Ahoj,já prodám nové knížky z Pony clubu. Všechno to jsou ruzné,pěkné příběhy.
A ještě pc -hra a jedno dvd.
Ztracena v divočine cena 100kč
luda
napsal(a):
Ahoj,já prodám nové knížky z Pony clubu. Všechno to jsou ruzné,pěkné příběhy.
A ještě pc -hra a jedno dvd.
Ztracena v divočine cena 100kč
Hříbe jménem Naďěje 100 kč
luda
napsal(a):
Muj první poník cena 150kč
DVD začíname s jízdou na koni..cena 100kč
luda
napsal(a):
DVD začíname s jízdou na koni..cena 100kč
Pc -hra Srtar Shire cena 150kč
holkaodkoni
napsal(a):
Prodám jezdeckou helmu Casco semišovou. Neponičená, jela pouze ZZVJ a teď akorát leží ve skříni a práší se na ní. Původní cena 900,- Kč, nyní cena 700Kč,- i s poštovným a balným. Zájemci prosím pište na mail jineli@seznam.cz (taky bych to mohla přehlídnout)
holkaodkoni
napsal(a):
Prodám umělý beránek značky Equitheme. Cca měsíc a trochu používaný, čistý, vypraný. Je na něm pár bílých chlupů od kobylky co ho nosila. Původní cena 450Kč,- nyní cena 350Kč,- i s poštovným a balným. Detailnější foto na meilíku jineli@seznam.cz
nightdevil
napsal(a):
luda: chtlěa bych se zeptat: kniha Muj první poník cena 150kč je ještě volná,
Pokud ano, chtěla bych jí koupit 5 leté sestřičce k Vánocům, je to knížka pro děti nebo spíše naučná literatura pro dorost?
nightdevil (Katka) :Podle mě je to knížka převážně poučná,jsou tam plemena poníku,Jak si vybrat správného ponyho.kde poníka ustájit,provoz stáje a udržba výběhu,krmení poníka,hřebelcování a každodenní péče,jezdecká výstroj a oblečení pro poníka.To je obsah knížky.
holkaodkoni
napsal(a):
Prodám skokový speciál Kentaur Olympic, posedlí 17,5, komora asi 2(nevím, kde to na sedle najít), velmi pohodlné, měkké, skvěle podrží sed. Cena 12 000,- při rychlém jednání sleva JISTÁ. Já jsem z Východních Čech. Pište na e-mail: Tydlix@seznam.cz nebo na 775247176
jenysimons
napsal(a):
Prodám skokový speciál Kentaur Olympic, posedlí 17,5, komora asi 2(nevím, kde to na sedle najít), velmi pohodlné, měkké, skvěle podrží sed. Cena 12 000,- při rychlém jednání sleva JISTÁ. Já jsem z Východních Čech. Pište na e-mail: Tydlix@seznam.cz nebo na 775247176
prodám beránek pod sedlo.Cena 900.- vč.poštovného.
michaela z
napsal(a):
prodám beránek pod sedlo.Cena 900.- vč.poštovného.
zde lepší foto beránku