Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2007 17:29

Tak mi uz taky pomalu jezdima bez sedla.To jsou fotky focene dneska.Fotky jsou krasny,ale ja mu to kazim.Vypadam tam jak debil

30.9.2007 17:30

kati napsal(a):
Tak mi uz taky pomalu jezdima bez sedla.To jsou fotky focene dneska.Fotky jsou krasny,ale ja mu to kazim.Vypadam tam jak debil

dalsi se mnou

30.9.2007 17:44

katusa napsal(a):
já a majda

takhle si to capkáme

30.9.2007 17:45

katusa napsal(a):
takhle si to capkáme

a běháme

30.9.2007 17:46

katusa napsal(a):
a běháme

a odměnujeme

30.9.2007 17:48

katusa napsal(a):
a běháme

Fakt hezky,ale mi jsme teprv zacatecnici.Vy uz jezdite ven?na to mi jeste nemame.Muj krasavec.

30.9.2007 17:51

kati napsal(a):
Fakt hezky,ale mi jsme teprv zacatecnici.Vy uz jezdite ven?na to mi jeste nemame.Muj krasavec.

jo jezdíme tak i ven, je to hodně o důvěře, která se u nás už začíná prohlubovat, ven jezdím hlavně na parelce
tady jedna letní

30.9.2007 18:46

katusa napsal(a):
jo jezdíme tak i ven, je to hodně o důvěře, která se u nás už začíná prohlubovat, ven jezdím hlavně na parelce
tady jedna letní

hoj hoj :) taky jezdíme bez sedla..doma skoro pořád..taky z lenosti, nechce se mi tak často sedlat ven občas taky. jezdím převážně na parellkách, občas na nákrčáku

30.9.2007 18:47

ettelwen napsal(a):
hoj hoj :) taky jezdíme bez sedla..doma skoro pořád..taky z lenosti, nechce se mi tak často sedlat ven občas taky. jezdím převážně na parellkách, občas na nákrčáku

zase já a Berry

30.9.2007 18:47

ettelwen napsal(a):
zase já a Berry

a na karině

30.9.2007 18:48

ettelwen napsal(a):
a na karině

poslední...

30.9.2007 18:53

ettelwen napsal(a):
poslední...

no tak se taky přidám

30.9.2007 18:54

woldemortik napsal(a):
no tak se taky přidám

...........

30.9.2007 18:55

woldemortik napsal(a):
...........

............

30.9.2007 18:58

woldemortik napsal(a):
............

je votřes

30.9.2007 19:06

woldemortik napsal(a):
je votřes

s prdolínem :o)

30.9.2007 19:25

kati napsal(a):

Tak já taky často z lenosti nesedlám...ale miluju i ten pocit, že jsem prostě koni tak blízko...:)

30.9.2007 19:27

kukinatost napsal(a):
Tak já taky často z lenosti nesedlám...ale miluju i ten pocit, že jsem prostě koni tak blízko...:)

akorát zase těch fotek moc není, nějak se nevyskytuje fotograf...

30.9.2007 19:27

kukinatost napsal(a):

ahoj jani a víš co je taky dobrý na tom jezdit na koni bez sedla ty mokrý a chlupatý halhoty

30.9.2007 19:31

woldemortik napsal(a):
ahoj jani a víš co je taky dobrý na tom jezdit na koni bez sedla ty mokrý a chlupatý halhoty

no, já většinou jezdím v dlouhých western chapsech, ale v létě se propotily i ty a navíc mi nabarvily i rifle...
Jinak mar´tula, dneska mám radost ak cip, před chvilkou sjem přijela z tréninku a dneska měl Kerka nějaký úžasný dne, každopádně byl absolutně dokonalý, skákali jsme i bednu i kombinace,, fak super...:)A teď frčím na squash, zas budu spát jak mimino:)

30.9.2007 19:33

kukinatost napsal(a):
no, já většinou jezdím v dlouhých western chapsech, ale v létě se propotily i ty a navíc mi nabarvily i rifle...
Jinak mar´tula, dneska mám radost ak cip, před chvilkou sjem přijela z tréninku a dneska měl Kerka nějaký úžasný dne, každopádně byl absolutně dokonalý, skákali jsme i bednu i kombinace,, fak super...:)A teď frčím na squash, zas budu spát jak mimino:)

tak to ti věřím blahopřeji jak tobě tak kerkovy.jo ještě jsem ti chtěla říct ferda už asi našel nový domuv byli tu v sobotu kupci a moc se jim líbil.tak počkám ještě týden to maj pžijet další kupci tak uvidi.zdarec

8.10.2007 16:08

kati napsal(a):

Bonča bez sedla a Olda bez zábran

8.10.2007 16:09

janamalik napsal(a):
Bonča bez sedla a Olda bez zábran

bez sedla a uzdečky

12.10.2007 20:02

kati napsal(a):

Ahoj, my si taky nekdy zajezdime bez sedla a nekdy dokoce i na parelce, bez sedla jsme skočili 115 cm Barča a ja

12.10.2007 21:27

kati napsal(a):

my jezdíme ponejvíce bez sedla, naštěstí kobča má záda gaučového typu:-)

12.10.2007 21:29

microfon napsal(a):
my jezdíme ponejvíce bez sedla, naštěstí kobča má záda gaučového typu:-)

do terénu jezdím častěji se sedlem, ale na jen na jízdárnu , jsem líná tahat sedlo na pastvinu , natož na vodění koní:-)

12.10.2007 21:35

agak napsal(a):
Ahoj, my si taky nekdy zajezdime bez sedla a nekdy dokoce i na parelce, bez sedla jsme skočili 115 cm Barča a ja

týýýjo!!!ja sem rada,když to kočim se sedlem!To je nádhera!

12.10.2007 21:36

microfon napsal(a):
do terénu jezdím častěji se sedlem, ale na jen na jízdárnu , jsem líná tahat sedlo na pastvinu , natož na vodění koní:-)

A pak mam vždycky hroznej problém naskládat ty nohy do třmenůa vůbec se třmeny i pobízet, kolikráte už mě napadlo dát si jepryč, ale zase někdy je třeba koni záda odlehčit a to by pak chyběli...nebo když dojde na kolize:-)

15.10.2007 13:33

kati napsal(a):

tak přidám taky něco bez... více na www.kunicek.wz.cz

7.1.2008 13:09

kunicek napsal(a):
tak přidám taky něco bez... více na www.kunicek.wz.cz

S Bárou Byla sranda (hlavne si nevsimejte ty helmy jak mam nakrivo )

7.1.2008 13:20

kubeska napsal(a):
S Bárou Byla sranda (hlavne si nevsimejte ty helmy jak mam nakrivo )

Já teda raději se sedlem mám to ke koním asi 10 metrů
Ale občas když jdeme doprovodit moji kámošku tak jedu bez sedla , nebo třeba když jen tak jedem do lesa na prochajdu s děckama

Přidejte reakci

Přidat smajlík