Sháním jezdce na velšského ponyho (138cm), na ježdění, přípravu a účast na závodech, věk od 10 let, podmínkou je jezdec co již umí jezdit, né uplný začátečník! Koník je ustájen v Hradci Králové. Více info na emailu.
rocky
napsal(a):
Sháním jezdce na velšského ponyho (138cm), na ježdění, přípravu a účast na závodech, věk od 10 let, podmínkou je jezdec co již umí jezdit, né uplný začátečník! Koník je ustájen v Hradci Králové. Více info na emailu.
Jerry
rocky
napsal(a):
Posouvám...hlavně někoho normálního komunikativního a hodnýho
rocky
napsal(a):
Přesně tak Klárka u Jerryka zůstává, ale scháním člověka, jezdce, který má ambice pro pony parkur, případně menšího jezdce na veřejné tréninky.
Aha, tak když se to tu řešilo tak jsem to jaksi propásla.Tak to je super že u něj zůstává.Přeji hodně štěstí a Jerrykovi jemného jezdce do závodů
rocky
napsal(a):
Přesně tak Klárka u Jerryka zůstává, ale scháním člověka, jezdce, který má ambice pro pony parkur, případně menšího jezdce na veřejné tréninky.
Ano ano,marťa má pravdu.....já se klidně přiznám,mě to problém nedělá...já Jerrymu karieru neudělám..... já na to nemám vyjet s ním do pony sportu a je to velká škoda,protože tenhle koník má velké ambice a jen zbytečně hnije v ohradě a na vajížďkách...jak sem již psala péťe... na vyjíždky do lesa a procházky bude ještě hodně času,ale pro sport je jen vymezený časový úsek.Takže sháníme nějakýho statečnýho,ale nenamyšlenýho a mladýho človíčka,který bude s Jerrym závodit a já si s ním budu odpočinkově drndat po lese a hubkařit a protahovat unavené svaly po závodech...to mi ke štěstí stačí.Takže doufám,že společnými silami najdeme to co hledáme