HLEDÁM JEZDCE NA PONYHO

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2007 11:59

Sháním jezdce na velšského ponyho (138cm), na ježdění, přípravu a účast na závodech, věk od 10 let, podmínkou je jezdec co již umí jezdit, né uplný začátečník! Koník je ustájen v Hradci Králové. Více info na emailu.

1.10.2007 12:00

rocky napsal(a):
Sháním jezdce na velšského ponyho (138cm), na ježdění, přípravu a účast na závodech, věk od 10 let, podmínkou je jezdec co již umí jezdit, né uplný začátečník! Koník je ustájen v Hradci Králové. Více info na emailu.

Jerry

1.10.2007 17:55

rocky napsal(a):

Posouvám...hlavně někoho normálního komunikativního a hodnýho

1.10.2007 18:08

klafus napsal(a):
Posouvám...hlavně někoho normálního komunikativního a hodnýho

Holky nic mi do toho sice není takže vůbec nemusíte odpovídat ale Klafus ty už na něm nechceš jezdit?

1.10.2007 18:37

thesis napsal(a):
Holky nic mi do toho sice není takže vůbec nemusíte odpovídat ale Klafus ty už na něm nechceš jezdit?

thesisi klaufuska se bojí skákat jinak by jezdila i sním na závody už se to tady řešilo

1.10.2007 18:46

woldemortik napsal(a):
thesisi klaufuska se bojí skákat jinak by jezdila i sním na závody už se to tady řešilo

Přesně tak Klárka u Jerryka zůstává, ale scháním člověka, jezdce, který má ambice pro pony parkur, případně menšího jezdce na veřejné tréninky.

1.10.2007 18:52

rocky napsal(a):
Přesně tak Klárka u Jerryka zůstává, ale scháním člověka, jezdce, který má ambice pro pony parkur, případně menšího jezdce na veřejné tréninky.

Aha, tak když se to tu řešilo tak jsem to jaksi propásla.Tak to je super že u něj zůstává.Přeji hodně štěstí a Jerrykovi jemného jezdce do závodů

1.10.2007 18:54

thesis napsal(a):
Aha, tak když se to tu řešilo tak jsem to jaksi propásla.Tak to je super že u něj zůstává.Přeji hodně štěstí a Jerrykovi jemného jezdce do závodů

doufám že se někdo brzy ozve...

1.10.2007 18:56

rocky napsal(a):

Ano ano,marťa má pravdu.....já se klidně přiznám,mě to problém nedělá...já Jerrymu karieru neudělám..... já na to nemám vyjet s ním do pony sportu a je to velká škoda,protože tenhle koník má velké ambice a jen zbytečně hnije v ohradě a na vajížďkách...jak sem již psala péťe... na vyjíždky do lesa a procházky bude ještě hodně času,ale pro sport je jen vymezený časový úsek.Takže sháníme nějakýho statečnýho,ale nenamyšlenýho a mladýho človíčka,který bude s Jerrym závodit a já si s ním budu odpočinkově drndat po lese a hubkařit a protahovat unavené svaly po závodech...to mi ke štěstí stačí.Takže doufám,že společnými silami najdeme to co hledáme

7.4.2013 17:08
olse123

XXX.XXX.6.158

Dobrý den..KOukám není to moc daleko..Klidně bych se odvážila na Pony Parkury ale potřebovala bych ještě trošku tréninku..;) Jinak jezdila jsem už na ponících..;)

7.4.2013 20:15
thesis

XXX.XXX.21.2

No já myslím, že po 6ti letech to už není aktuální

8.4.2013 10:11
rocky

XXX.XXX.142.86

Můžete mě kontaktovat na e-mailu: pavlickova.p@seznam.cz

11.4.2013 22:37
luisa

XXX.XXX.95.112

Škoda, že nejste z Olomoucka...

13.4.2013 10:28
Nibbleof

XXX.XXX.241.33

Z kama jste ? nebo kde je ustájený poník? :))
Měla byh zájem, ale záleží na tom kde je poník ustájený

13.4.2013 10:38
Nibbleof

XXX.XXX.241.33

Nibbleof napsal(a):
Z kama jste ? nebo kde je ustájený poník? :))
Měla byh zájem, ale záleží na tom kde je poník ustájený

Prominte nevšimla sem si že je ustajený v Hradci králové, to jeod nás celkem daleko, to je škoda :/

Přidejte reakci

Přidat smajlík