Tak tahle fotka se mi povedla... už jen mi schází jak se z těch mraků řítí nějací vraníci s ohněm v očích... ... Máte taky nějaké takové fotky?
alabama17
napsal(a):
Tak tahle fotka se mi povedla... už jen mi schází jak se z těch mraků řítí nějací vraníci s ohněm v očích... ... Máte taky nějaké takové fotky?
a mě zase takhle při západu, už tam vidím koníka s hřívou z ohně :-)
racina
napsal(a):
a mě zase takhle při západu, už tam vidím koníka s hřívou z ohně :-)
a tady létajícího falka hafana
alabama17
napsal(a):
páni ta je nádhená!!!
od chatky západ slunce, děkujůůůůů
a ještě jedna
alabama17
napsal(a):
racina
napsal(a):
a tady létajícího falka hafana
No jo... tak... vidim, že mám co dohánět.. to já ani nemám moc příležitostí... Všude kolem našeho baráku jsou na polích elektrický vedení, protože kousek od nás je rozvodna.. takže když chci vyfotit západ slunce tak to vypadá například nějak takhle (fotka nic moc, ale to elektrický vedení...
.. ) a zas moc času na focení taky nemám... Ale o víkendech jezdím za koničkou a tam je nádherně.. ta první fotka je taky odtamtud... Tak snad časem nějaké fotky přibydou.
alabama17
napsal(a):
alabama17
napsal(a):
východ nebo západ?
impact
napsal(a):
Foceno 26.6.2007 něco málo před devátou večerní...
Bydlím ve třetím patře a vychytávám si tam různý mraky a západy slunce.
Akorát, že už se stěhuju, tak o ten výhled příjdu.
prozrad aspom mesto:-) Mam pocit, ze jsem nekde totiz cetla ze jsi z Brna. A ja totiz taky tak by me zajimalo kde takovou nadheru je videt
sapaska
napsal(a):
a jěště jiné roční období
a takhle to bude vypadat za pár dní
kari
napsal(a):
no ifaunacka grafika nesklamala
přidám něco z jiného soudku jesti můžu ale je to má práce
sccary
napsal(a):
no nic moc kdyz je to tak male ae jinak je to perfektní téma a máte nádherné fotečky jako pohlednice
ještě mám tady... z lesa.. tam by se zas mohli pást jednorožci ... Asi mám bujnou představivost
(asi tam ale nepůjde nic pořádně vidět)
alabama17
napsal(a):
ještě mám tady... z lesa.. tam by se zas mohli pást jednorožci ... Asi mám bujnou představivost
(asi tam ale nepůjde nic pořádně vidět)
A tady jedna balkónová zimní
alabama17
napsal(a):
A tady jedna balkónová zimní
moc pěkné fotečky škoda,že mám svoje podobné výtvory v jiném pc amožná zítra až budu u svého sem něco dám
woldemortik
napsal(a):
moc pěkné fotečky škoda,že mám svoje podobné výtvory v jiném pc amožná zítra až budu u svého sem něco dám
Jé moře a zapadající sluníčko (nebo vycházející?)... No já když byla v bulharsku tak jsem kvůli tomu celou noc nespala a pak když to brácha hodil do notebooku tak jsem je z foťáku vymazala... No a pak jsem zjistila že to tam nějak blbě přetáhl, takže fotky nevyšly.. dodneška mě to mrzí :(
alabama17
napsal(a):
Jé moře a zapadající sluníčko (nebo vycházející?)... No já když byla v bulharsku tak jsem kvůli tomu celou noc nespala a pak když to brácha hodil do notebooku tak jsem je z foťáku vymazala... No a pak jsem zjistila že to tam nějak blbě přetáhl, takže fotky nevyšly.. dodneška mě to mrzí :(
západ
alabama17
napsal(a):
Kdyz se poradne zadivate, fakt tam ty kone v mlze uvidite:))
alabama17
napsal(a):
Hustý
Nejvetsi sranda je, ze ac to nevypada, jsou to vazne fotky:o)
svatka
napsal(a):
fiha, na plny tele, tak dobre z sedesati metru
Ahoj! Máte tu všichni moooc hezké fotečky. Moje tak pěkné nejsou, ještě neumím s fo'tákem moc dobře zacházet a využívat jeho funkce. Ale i tak se mi některé fotky líbí a tak je sem dám.
monikafris
napsal(a):
Ahoj! Máte tu všichni moooc hezké fotečky. Moje tak pěkné nejsou, ještě neumím s fo'tákem moc dobře zacházet a využívat jeho funkce. Ale i tak se mi některé fotky líbí a tak je sem dám.
Tato fotka se podařila úplně náhodou mému taťkovi, když fotil proti slunku. Pozadí zmizelo a kůň je v popředí.
monikafris
napsal(a):
Tato fotka se podařila úplně náhodou mému taťkovi, když fotil proti slunku. Pozadí zmizelo a kůň je v popředí.
Toto je focené od nás s pastvin v noci. Je to pouliční osvětlení ve vedlejší dědině
monikafris
napsal(a):
Toto je focené od nás s pastvin v noci. Je to pouliční osvětlení ve vedlejší dědině
monikafris
napsal(a):
já se nenápadně přidám...tohle je pohled z naší kuchyňě ráno při východu sluníčka
klafus
napsal(a):
já se nenápadně přidám...tohle je pohled z naší kuchyňě ráno při východu sluníčka
alabama17
napsal(a):
sadzi saj

woldemortik
napsal(a):
............
.........barcelona kristof kolumbus
woldemortik
napsal(a):
.........barcelona kristof kolumbus
před deštěm