Tak bando máme už 9 tady posílám foto plemeníka to mu byly tak tři kory poznáte
sally
napsal(a):
Modroočko White Tiger
no víš,že to jde.říkaly mu tam Jouza
woldemortik
napsal(a):
no víš,že to jde.říkaly mu tam Jouza
Ten je od vás daleko? Když jsi chtěla puntíkaté hříbě - nebudeš s ním připouštět?
sally
napsal(a):
Ten je od vás daleko? Když jsi chtěla puntíkaté hříbě - nebudeš s ním připouštět?
No zas tak daleko není,ale bohužel nevím kde bude přístí připuštěcí sezonu kdy budu chtít připouštět.
sabora

woldemortik
napsal(a):
to má fakt modrý oči? nevíš Martino, jakou má výšku?
sabora

woldemortik
napsal(a):
jo a vyfotim Kulicha, toho v skoro plně už zinmí srsti nepoznáte......
sabora
napsal(a):
jo a vyfotim Kulicha, toho v skoro plně už zinmí srsti nepoznáte......
tady jsem něco zase skoušela,ale sere mě ten nápis přes
woldemortik
napsal(a):
tady jsem něco zase skoušela,ale sere mě ten nápis přes
hej holky, né...tohle mi nedělejte Nedráždit s puntíkatýma koňma
Né, jsou nádherní...sakra, taky bych takového chtěla... Sally(Linda) - pěkná fotka...pošlu ti na mail fotky vás z toho Klokočova, ju? Hned jak budu mít chviličku čas
ettelwen
napsal(a):
Né, jsou nádherní...sakra, taky bych takového chtěla... Sally(Linda) - pěkná fotka...pošlu ti na mail fotky vás z toho Klokočova, ju? Hned jak budu mít chviličku čas
ettelwen
napsal(a):
Tahle s tebou je pěkná fotka.
Za fotky z Klokočova budu moc ráda
Neboj, flekáči nevymřou - ti tu budou a my tu nebudem - kdo si počká, ten se dočká
sally
napsal(a):
Tahle s tebou je pěkná fotka.
Za fotky z Klokočova budu moc ráda
Neboj, flekáči nevymřou - ti tu budou a my tu nebudem - kdo si počká, ten se dočká
Tatkova nová kobylka ČMB pěkně zválená
andrys
napsal(a):
Tatkova nová kobylka ČMB pěkně zválená
AhojteTady momentka z Klokočova
m i s i c k a
napsal(a):
nějak tady spíme, holky :-) Kdo se pujde podívat v pátek 19.10. na hřebečky do Tlumačova?
Ahoj, abys ten Tlumačov náhodou nezaspala - ne 19., ale 18.10. jsou zkoušky hřebců.
V 10h. začátek ( info v Dokumentech na ASCHK) .
Já jdu, konečně bez nervů jednou taky jen jako divák.
Jak to kterému chodí či nechodí, tahá či netahá... někteří jsou vidět veřejně naposled na zkouškách, než někde do konce života zkysnou na stanici...
Pro chovatele nejlépe vidět na vlastní oči - rozhodně lepší než se pak řídit jen bodovým hodnocením komise v Seznamu hřebců
woldemortik
napsal(a):
to jo taky jsem nad tím přemýšlela kde jsou všeci.já asi půjdu lozit po ohradě a hledat bogarovo ohlávku zmetek jí někde stratil
Ještě že máš hříboše jen Bogara. Mně si ti cvoci hříbata je neustále sundávají vzájemně.
Hlavně hřebečci mají potřebu za ni kolegu vodit/tahat - kdo to má pořád hledat.
V blátě je to naprosto ztracené, ani řvoucí barva ohlávky nepomůže..
sally
napsal(a):
Ahoj, abys ten Tlumačov náhodou nezaspala - ne 19., ale 18.10. jsou zkoušky hřebců.
Jak to kterému chodí či nechodí, tahá či netahá... někteří jsou vidět veřejně naposled na zkouškách, než někde do konce života zkysnou na stanici...
Pro chovatele nejlépe vidět na vlastní oči - rozhodně lepší než se pak řídit jen bodovým hodnocením komise v Seznamu hřebců
to jinak bych asi zešílela mít hříbat víc.umě další hříbata se sundavání ohlávek zastane mendy s ferdou.tak nsi někdy mysli,že se ferda vrátil do hříběcích let.ale bašla jsem ji a to je hlavní.
woldemortik
napsal(a):
to jinak bych asi zešílela mít hříbat víc.umě další hříbata se sundavání ohlávek zastane mendy s ferdou.tak nsi někdy mysli,že se ferda vrátil do hříběcích let.ale bašla jsem ji a to je hlavní.
Tak to je fajn, že si i starší hrají s malošem.
Moje kobyly koukají na tu drobotinu a její hry zpatra, ještě 4letka Sally se s nima nedávno honila; ale teď už je březí, tak je má na háku, uklidnila se.
Hříboši nedají pokoj ponici, protože ta je menší, než narozený chlaďas - ale ona se s nima nijak nemaže a postaví je všecky do latě.
Často hru na honěnou a kousanou či kopanou taky provokuje sama, ač je jí už jedenáct.
Holt někdo z toho nevyroste .
sally
napsal(a):
Moje kobyly koukají na tu drobotinu a její hry zpatra, ještě 4letka Sally se s nima nedávno honila; ale teď už je březí, tak je má na háku, uklidnila se.
Hříboši nedají pokoj ponici, protože ta je menší, než narozený chlaďas - ale ona se s nima nijak nemaže a postaví je všecky do latě.
Často hru na honěnou a kousanou či kopanou taky provokuje sama, ač je jí už jedenáct.
to ne mendy je 3letá ak je ještě sama hříbě.Bogín na ní nedá dopustit všude leze zaní když se narodil byl měnší o kousek než ona,ale tedka už má skoro i ferdu zítr vyfotim a dám sem náké jeho nové foto dostavá barvu norika krásně tmavne.
sally
napsal(a):
Pro Sally: Ahoj kolik máš koníků?
sally
napsal(a):
Opravuji informaci zkoušky jsou opravdu 19.10 . a mám dojem že od 9.00 hod ale začíná se distanční jízdou takže koně nejméně hodinu stejně budou mimo areál hřebčína.
sally
napsal(a):
Takže zkoušky jsou 18.10. a 19.10. není nic? protože si dobře pamatuju, že na výberu hřebců řříkali, že zkoušky budou 19.10. Ale na ASCHk je napsané 18.10. to máš pravdu
m i s i c k a
napsal(a):
Takže zkoušky jsou 18.10. a 19.10. není nic? protože si dobře pamatuju, že na výberu hřebců řříkali, že zkoušky budou 19.10. Ale na ASCHk je napsané 18.10. to máš pravdu
Míšo, promiň, omlouvám se - stárnu a slepnu.
Kontrolní den byl 18.9., ZV stanoveny opravdu na 19.10.
Takže jsem si sehnala čerstvé info - a pravda je někde uprostřed: 18.10. dělá komise lineární popis a exteriér ( za jeden den se to nedá stihnout) a 19. 10. jsou vlastní zkoušky: začátek v 9 hodin distanční jízdou.
ambraa
napsal(a):
Pro Sally: Ahoj kolik máš koníků?
Momentálně máme 5 chovných klisen (březí), dva ročky, 4 hříbata - všechno SN.
Mimoto poničku Lindu a kamarádka zde ustájenou quarterarabku Merit .
sally
napsal(a):
Momentálně máme 5 chovných klisen (březí), dva ročky, 4 hříbata - všechno SN.
Mimoto poničku Lindu a kamarádka zde ustájenou quarterarabku Merit .
Tím je myšleno to, co je momentálně doma, jinak po stanicích ještě plemenné SN hřebce Regenta a Rona.
Regent:
sally
napsal(a):
Tím je myšleno to, co je momentálně doma, jinak po stanicích ještě plemenné SN hřebce Regenta a Rona.
Regent:
Tak toje pěkný stádečko a docela jsem ráda že máme doma jenom dvě kobyle. TA žlutá se jmenuje Lenka a ta druhá je Laura.
sally
napsal(a):
Míšo, promiň, omlouvám se - stárnu a slepnu.
Kontrolní den byl 18.9., ZV stanoveny opravdu na 19.10.
Takže jsem si sehnala čerstvé info - a pravda je někde uprostřed: 18.10. dělá komise lineární popis a exteriér ( za jeden den se to nedá stihnout) a 19. 10. jsou vlastní zkoušky: začátek v 9 hodin distanční jízdou.
nevadí:-) já jen nejdu v PÁ do školy, tak jsem v tom chtěla mít jasno, aby jsme se jen tak neprojeli 15 km:-)
m i s i c k a
napsal(a):
nevadí:-) já jen nejdu v PÁ do školy, tak jsem v tom chtěla mít jasno, aby jsme se jen tak neprojeli 15 km:-)
dneska jsem fotila bogara tak posílám novou vizáš
woldemortik
napsal(a):
dneska jsem fotila bogara tak posílám novou vizáš
andrys
napsal(a):
a ještě jedna
ahooj :) jak se všichni máte? Já teď vůbec nestíhám...pořád pobíhám někde u koní...
ambraa
napsal(a):
Tak toje pěkný stádečko a docela jsem ráda že máme doma jenom dvě kobyle. TA žlutá se jmenuje Lenka a ta druhá je Laura.
Pěkná pára kobylek.
Co jsou zač? Jen na práci, nechováte na nich?
ettelwen
napsal(a):
ahooj :) jak se všichni máte? Já teď vůbec nestíhám...pořád pobíhám někde u koní...
Pobíhání u koní je úplně nejlepší, ne?
Dneska je krásně, taky slonici nasedlám a zmizím někde v buši
sally
napsal(a):
Pěkná pára kobylek.
Co jsou zač? Jen na práci, nechováte na nich?
Ahoj no chovné nejsou protože vlastně nemaj ani žádný papíry teda Lenka je úplně bez jakých koliv papírů a původu ale pochází z poslka a byla doČR jako tříletá dovezena ale u nás je teprve druhým rokem a skoro si užívá pracovního důchodu, a Laura je kříženka belgika s norikem. A o připuštění jsme uvažovali ale nějak se na to nedostalo tak jsou jalové, aspoň pro letošní rok.
ambraa
napsal(a):
Ahoj no chovné nejsou protože vlastně nemaj ani žádný papíry teda Lenka je úplně bez jakých koliv papírů a původu ale pochází z poslka a byla doČR jako tříletá dovezena ale u nás je teprve druhým rokem a skoro si užívá pracovního důchodu, a Laura je kříženka belgika s norikem. A o připuštění jsme uvažovali ale nějak se na to nedostalo tak jsou jalové, aspoň pro letošní rok.
Tak ještě jednou naše kobuše .. při práci
ambraa
napsal(a):
Tak ještě jednou naše kobuše .. při práci
Berou to s vervou holky .
Tak se třeba zadaří připustit příště... kterého hřebce plánujete?
woldemortik
napsal(a):
tak jsem ohlávku našla zmetci ty jí daly,ale pěkně na zadek,ale naštěstí šla hned spravy t tak už jí na naškebly
hugiska
sally
napsal(a):
Pobíhání u koní je úplně nejlepší, ne?
Dneska je krásně, taky slonici nasedlám a zmizím někde v buši
to máš pravdu pobíhání kolem koní je nejlepší ale ty vyjížďky teď..balada :)
woldemortik
napsal(a):
tak už jí zase nemá zmetek
Sice nejsou moje ale jezdim na nich (snad vám to nebude vadit ) Já s Vaškem
kubeska
napsal(a):
Sice nejsou moje ale jezdim na nich (snad vám to nebude vadit ) Já s Vaškem
Jj zase si zapracoval je to super koník
kubeska
napsal(a):
Jj zase si zapracoval je to super koník
Koníci se tam maj super zatim se jim udelal novej strop ve stájich a maruška říkala ze necha asi novy boxi protoze tyhle se ji uz nelibi No a taky konici tloustnou
kubeska
napsal(a):
Koníci se tam maj super zatim se jim udelal novej strop ve stájich a maruška říkala ze necha asi novy boxi protoze tyhle se ji uz nelibi No a taky konici tloustnou
Monča na Bažantovi vepředu ja na Báře vzadu
woldemortik
napsal(a):
t vidim.Maj se krásně a to je hlavní.
To jo no hlavne Bára ta ted nejezdi má neco s nožkou ale je zajímavi ze kdyz je ve vybehu tak si tam v pohode pokluše ale kdyz je v boxe a má ustoupit tak to dela hroznou chudinku Jinak na fotce Bára (krásná fotka )
woldemortik
napsal(a):
co to je za koníka za bárou ten malej
Jo tak to je Džada byli tam ustájený mel je tam nejakej pán z Rakouska (8 koní tam bylo jeho) No samozdřejme mezi ne patřila i moje nejoblibenejsi kobylka a on si je uz oodvezl
woldemortik
napsal(a):
je ten hermelín je krásnej
zdarec bando tak už mám tyčovynu na ohradu dneska mi jí dovezl.konečně.a co připuštěly jste letos?
woldemortik
napsal(a):
zdarec bando tak už mám tyčovynu na ohradu dneska mi jí dovezl.konečně.a co připuštěly jste letos?
woldemortik
napsal(a):
To jsem tu , ale dlouho nebyla Tak co Martino už si prodala huculíka?
bubo
napsal(a):
bubo
napsal(a):
bubo
napsal(a):
m i s i c k a
napsal(a):
Ahoj, Já jsem byla v Tlumačově :-) Teda zase jsem zklamaná, jak to ohodnotili Každý má svůj názor :-) a jak se tam líbilo tobě ? Až na to počasí ! Brrr, ještě ted' je mi zima, jak si na to vzpomenu
Hlavně, že posunuli test téměř o 2 měsíce směrem k létu - i aby v prosinci na zkouškách nemrzli.
A stejně bylo jako prosinci
Kdoví, jestli není taková zima právě kvůli ZV hřebců
m i s i c k a
napsal(a):
Ahoj, Já jsem byla v Tlumačově :-) Teda zase jsem zklamaná, jak to ohodnotili Každý má svůj názor :-) a jak se tam líbilo tobě ? Až na to počasí ! Brrr, ještě ted' je mi zima, jak si na to vzpomenu
Ahoj, no zklamaná určitě na výsledky jsme nečekali přijeli jsme před tím než začali jezdit v jednospřeží a po tom jsme zase jeli dom.Asi bych řekla že radši pro jistotu aby se někdo nerozčílil a nenadl jim.... No zima tam byla ale mě nebylo zima bylo to ještě v pohodě. Nevíš náhodou kde bude stát (na který stanici)hřebce který měl pořadový číslo 7 Aron?
ambraa
napsal(a):
Ahoj, no zklamaná určitě na výsledky jsme nečekali přijeli jsme před tím než začali jezdit v jednospřeží a po tom jsme zase jeli dom.Asi bych řekla že radši pro jistotu aby se někdo nerozčílil a nenadl jim.... No zima tam byla ale mě nebylo zima bylo to ještě v pohodě. Nevíš náhodou kde bude stát (na který stanici)hřebce který měl pořadový číslo 7 Aron?
ahoj, holky, měli jsme v sobotu Huberta, tak posílám pár fotek, jad Cipísek obstál mezi ČT
aluska
napsal(a):
ahoj, holky, měli jsme v sobotu Huberta, tak posílám pár fotek, jad Cipísek obstál mezi ČT
fotila nás Marťa, máme díky ní spoustu krásných fotek
aluska
napsal(a):
fotila nás Marťa, máme díky ní spoustu krásných fotek
Cipísek a půlkůň
woldemortik
napsal(a):
halo chladaskovci, uzivate si farieb?
woldemortik
napsal(a):
kuk, sme dosli z vychadzky
woldemortik
napsal(a):
jj Ahoj marti, som tu, akurat som nemala nove fotky, bola som aj prec, a teraz mam nejake starosti, ale to sa zrovna, no esteze mam tie potvory, boli sme v nedelu na vychadzke, a kedze ta moja potvora sa tri tyzdne nudila na pastvine, tak mi musela ukazat, kolko zivota v nej este drieme, take hrby spravila, ked v blizkom lesiku spadol -asi ozraly-divy holub z vetvy a zacal trepotat kridlami, a zevraj "gentle giant"
bonita
napsal(a):
jj Ahoj marti, som tu, akurat som nemala nove fotky, bola som aj prec, a teraz mam nejake starosti, ale to sa zrovna, no esteze mam tie potvory, boli sme v nedelu na vychadzke, a kedze ta moja potvora sa tri tyzdne nudila na pastvine, tak mi musela ukazat, kolko zivota v nej este drieme, take hrby spravila, ked v blizkom lesiku spadol -asi ozraly-divy holub z vetvy a zacal trepotat kridlami, a zevraj "gentle giant"
Ty jo tady je to nějaký mrtvý....
woldemortik
napsal(a):
no viazne, ako viazne, ze...mozno preto, ze ini zakladaju ine chladaskove temy...tak tu davam mladu SH
woldemortik
napsal(a):
a este moju, aby jej nebolo luto
woldemortik
napsal(a):
Marti, nemam tusenie, len sa mi mari, ze tam bol raz na predaj zrebec za 280 000, ale to uz asi nie je aktualne, lebo to bolo ale 2 roky dozadu. Skus zavolat tym Pastorkovcom do Karlstejna u vas v CR, maju teraz na predaj kobylku(import Nemecko), este jednu kobylku(import Slovensko) a maleho 2007 prcka zrebecka, mna osobne by zasa zaujimalo, za kolko ich oni predavaju, keby si sa to dozvedela, prosim, daj mi vediet, inak ich inzerat je na www.equichannel.cz v sekcii chladnokrevnici na prodaj
bonita
napsal(a):
Marti, nemam tusenie, len sa mi mari, ze tam bol raz na predaj zrebec za 280 000, ale to uz asi nie je aktualne, lebo to bolo ale 2 roky dozadu. Skus zavolat tym Pastorkovcom do Karlstejna u vas v CR, maju teraz na predaj kobylku(import Nemecko), este jednu kobylku(import Slovensko) a maleho 2007 prcka zrebecka, mna osobne by zasa zaujimalo, za kolko ich oni predavaju, keby si sa to dozvedela, prosim, daj mi vediet, inak ich inzerat je na www.equichannel.cz v sekcii chladnokrevnici na prodaj
tady to zase upada.tady se tak prodavaj okolo 150000 ne i víc někdy min
woldemortik
napsal(a):
tady to zase upada.tady se tak prodavaj okolo 150000 ne i víc někdy min
co bando koukaly jste na novej web chladnokrevnici.info moc pěkný.povedlo se jim to.
woldemortik
napsal(a):
no já se pokusim co nejvíce pomahát na diskuzi to jo jsem ukacana až až
ahojte baby
petraS
napsal(a):
poku\´d nevadí že jsem odpověděla já tak na fotce je plemenný hřebec Gone, stojí u pana Poláka v Luké
tak tak, naše stará s ním byla připuštěná, ale hříbě vyšlo mrtvé
petraS
napsal(a):
poku\´d nevadí že jsem odpověděla já tak na fotce je plemenný hřebec Gone, stojí u pana Poláka v Luké
Díky za odpověď mě to nejdřív nějak nešlo tam dát fotečky ale zkoušela jsem to za dva dny a už mi to šlo a mezi tím jsem psala sem, ale teďka už je vše v pohodě NO já sit o myslela ale nebyla jsem si jistá jestli je to on podle hlavy se to špatně poznává, hnědáků po světě pobíhá.
petraS
napsal(a):
to je jednoduché když se zaregistruješ můžeš vkládat fotky, diskutovat, psát článečky z nějakých akcí, nebo napsat o svejch kobylkách k čemu je třeba využíváte a tak.
Tady dcera Goneho Mája
ambraa
napsal(a):
NO na tatínka není moc podobná jakou ma maminku?Ale jinak je hezká
Maminku já sice neznám, ale přihodím jejího pravého bratra Nera (nyní už plemeníka) ve věku 1,5 roku ( měla jsem ho na odchov):
sally
napsal(a):
Maminku já sice neznám, ale přihodím jejího pravého bratra Nera (nyní už plemeníka) ve věku 1,5 roku ( měla jsem ho na odchov):
........nuda v práááci, foto na návštěvě u jednoho děduli....kobylka je Klokočovka
sally
napsal(a):
Ta naše Mája ma mamku.... Rita...u Zábřehu na moravě no a hlavně doufáme že bude celá mamina protože GONE je nic moc.
andrys
napsal(a):
Ta naše Mája ma mamku.... Rita...u Zábřehu na moravě no a hlavně doufáme že bude celá mamina protože GONE je nic moc.
já myslím, že gon je dost úspěšnej, nebo ne? dost připouští, nebo má ještě na výběr nika, líbí se mi ty jeho ponožečky.
sally
napsal(a):
To je zvláštní, že je Gone nic moc.
Proč má tedy tolik kobyl? Barva,%GZ - to přitahuje majitele kobyl?
Nebo proč? V čem je "nic moc"?
no Gone až tak typickej SN ale mít kobylu na kterou by se dal připustit volím jedině ho! A vůbec mi nepřijde špatnej je moc hezkej, určitě lepší než někteří jiní hřebci.
ambraa
napsal(a):
no Gone až tak typickej SN ale mít kobylu na kterou by se dal připustit volím jedině ho! A vůbec mi nepřijde špatnej je moc hezkej, určitě lepší než někteří jiní hřebci.
No, moje kritérium na hřebce zdaleka není jen to, jestli je hezký, líbivý a v dobré barvě ( chlaďas není andulka či kočka domácí).
Spíš odpustím nedokonalost ohledně exteriéru nebo chodů, ale neodpustím problematický charakter nebo nic moc vztah k práci.
Hezký určitě je, jestli je typický SN posoudit nedokážu - SN nemá oficiálně žádný fyzický model ( jako má třeba holštýnská kráva), jak by měl vypadat; takže o typičnosti jsou to jen dohady a představy jednotlivých chovatelů/komisařů/členů RPK či kohokoliv jiného.
Mě jen zaujalo, co se asi tak skrývá pod výraz "nic moc"
sally
napsal(a):
No, moje kritérium na hřebce zdaleka není jen to, jestli je hezký, líbivý a v dobré barvě ( chlaďas není andulka či kočka domácí).
Spíš odpustím nedokonalost ohledně exteriéru nebo chodů, ale neodpustím problematický charakter nebo nic moc vztah k práci.
Hezký určitě je, jestli je typický SN posoudit nedokážu - SN nemá oficiálně žádný fyzický model ( jako má třeba holštýnská kráva), jak by měl vypadat; takže o typičnosti jsou to jen dohady a představy jednotlivých chovatelů/komisařů/členů RPK či kohokoliv jiného.
Mě jen zaujalo, co se asi tak skrývá pod výraz "nic moc"
jestly půjde ke smolíkovy tak ho mám cca 12kd o baráku.sally jsem na to stejně jako ty nezáleží mi jen na vyzáži,ale hlavně jaký má charakter.a co předává hříbatum.chtělabych nacha,ale mámm ho daleko moc
woldemortik
napsal(a):
jestly půjde ke smolíkovy tak ho mám cca 12kd o baráku.sally jsem na to stejně jako ty nezáleží mi jen na vyzáži,ale hlavně jaký má charakter.a co předává hříbatum.chtělabych nacha,ale mámm ho daleko moc
Tak to máš kousek, to za hřebcem dojedeš i pod sedlem.
Nacho je dobrý hřebec, pracovitý. Teď měl kobyl mraky, a u zkoušek nad ním spousta lidí ohrnovala nos, že prošel jen kvůli barvě.
Rok se s rokem sejde, hřebec se ukáže úspěšně v soutěžích a hned se mu zvednou preference. Časy se mění
sally
napsal(a):
Tak to máš kousek, to za hřebcem dojedeš i pod sedlem.
Nacho je dobrý hřebec, pracovitý. Teď měl kobyl mraky, a u zkoušek nad ním spousta lidí ohrnovala nos, že prošel jen kvůli barvě.
Rok se s rokem sejde, hřebec se ukáže úspěšně v soutěžích a hned se mu zvednou preference. Časy se mění
no to jo půjdeme po kopytě nacho pěkný,pracovytej koník moc se mi líbí a nejen barvou.,ale snim budu pouštět asi až tak někdy za 5let to možná bude někde blíž než je tedka.škoda tady na jihu čech je pan smollík asi nejblíž kam se já s kobylou dostanu
bogr a je ho láska
woldemortik
napsal(a):
no to jo půjdeme po kopytě nacho pěkný,pracovytej koník moc se mi líbí a nejen barvou.,ale snim budu pouštět asi až tak někdy za 5let to možná bude někde blíž než je tedka.škoda tady na jihu čech je pan smollík asi nejblíž kam se já s kobylou dostanu
bogr a je ho láska
Lidičky prosím vás nemáte někdo fotečky Santos,nebo Santos II ?