Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2007 14:53

Za pozornost stojí nová kniha vydaná nakladatestvím Harmony, překlad knihy Bucka Brannamana.

www.nakladatelstviharmony.cz

kachnicka

5.10.2007 16:02
kachnicka

avecaesar napsal(a):
Za pozornost stojí nová kniha vydaná nakladatestvím Harmony, překlad knihy Bucka Brannamana.

Knížka je moc hezká už jsem v půlce

5.10.2007 16:17

avecaesar napsal(a):

Já už jí mám přečtenou, doporučuju

5.10.2007 22:04

avecaesar napsal(a):

Nechcete mi ji někdo kdo to máte přečtené poslat na dobírku??

6.10.2007 08:11

avecaesar napsal(a):

Napiste k nej prosim nieco viac..kolko ma stran??je to (tlacou) nieco podobne ako predchadzajuce knihy od harmony??vdaka:)

6.10.2007 08:33

elba1 napsal(a):
Napiste k nej prosim nieco viac..kolko ma stran??je to (tlacou) nieco podobne ako predchadzajuce knihy od harmony??vdaka:)

Kniha má 165 stran a je doplněna spoustou fotek. Spíš bych ji přirovnala ke knize Montyho Robertse Muž, který naslouchá koním.
Je to autobiografie o životě Bucka Brannamana. O tom jak si malý kluk, který neměl jednoduché dětsví, šel za svým snem a vypracoval se z ničeho až do pozice jednoho z velice uznávaných horsemanů dnešní doby.

Přidejte reakci

Přidat smajlík