Sháním hodného ryzáčka.Pomůžete?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2007 00:46

Předevčírem jsme přišli o milovaného koníka. Byla to manželova srdeční záležitost. Od té doby chodí jak tělo bez duše. Nevíte prosím někdo o nějakém valáškovi, či kobylce ryzé barvy -i kříženec.Koník bude ve společnosti dvou koní, bude mít nový dřevěný box s pastvou a hlavně milující rodinu, se stálou péčí. Koníkům dáváme veškerou péči., žijeme s nima celá rodina, včetně dětí.
Nejlépe ze středních a severních Čech. Pokud budete o hodném koníkovi vědět, budu ráda za kontakty na jejich majitele. Jezdíme anglii, můžeme nabídnout 40000 Kč.
Moc děkuji.

8.10.2007 18:27

marketka napsal(a):
Předevčírem jsme přišli o milovaného koníka. Byla to manželova srdeční záležitost. Od té doby chodí jak tělo bez duše. Nevíte prosím někdo o nějakém valáškovi, či kobylce ryzé barvy -i kříženec.Koník bude ve společnosti dvou koní, bude mít nový dřevěný box s pastvou a hlavně milující rodinu, se stálou péčí. Koníkům dáváme veškerou péči., žijeme s nima celá rodina, včetně dětí.
Nejlépe ze středních a severních Čech. Pokud budete o hodném koníkovi vědět, budu ráda za kontakty na jejich majitele. Jezdíme anglii, můžeme nabídnout 40000 Kč.
Moc děkuji.

Ahoj ryzáčka sice neprodávám. Ale máme ve stáji na prodej tmavě hnědou kobylku. Je strašně hodná.. Ježděna anglicky ( drezura ). Byla by hodná jako rodinny koník. pokud by si měla zájem tak dej vědět...

fotky na www.stajrisuty.estranky.cz fotogalerie Dutinka

8.10.2007 18:57

dalajlama napsal(a):
Ahoj ryzáčka sice neprodávám. Ale máme ve stáji na prodej tmavě hnědou kobylku. Je strašně hodná.. Ježděna anglicky ( drezura ). Byla by hodná jako rodinny koník. pokud by si měla zájem tak dej vědět...

fotky na www.stajrisuty.estranky.cz fotogalerie Dutinka

Dalajlama: prosím můžeš napsat o kobylce víc..měli bychom zájem..

8.10.2007 19:48

lutynta napsal(a):

Ahoj Market,dozvedela jsem se o Lukasovi pred par dny od Terky,moc me to mrzi a drzim palce,at to vsichni prekonate co nejdriv.Zkusim trosku zasondovat u nas na severu,kdyby jsem nejakyho vhodnyho konika nasla,ozvu se Ti.Pozdravuj Jardu a drzte se!Andrea-Mokasin

8.10.2007 22:13

mokasin napsal(a):
Ahoj Market,dozvedela jsem se o Lukasovi pred par dny od Terky,moc me to mrzi a drzim palce,at to vsichni prekonate co nejdriv.Zkusim trosku zasondovat u nas na severu,kdyby jsem nejakyho vhodnyho konika nasla,ozvu se Ti.Pozdravuj Jardu a drzte se!Andrea-Mokasin

Ahoj Andreo, díky, že ses ozvala. Je nám po něm hodně smutno a vůbec si nedokážeme vysvětlit, co se stalo.Snažím se to překonat, podržet Jardu, sháním mu nového kamaráda.Není to moc jednoduchý.Ten boxík je tak prázdný. Pořád ho tam vidím. ..No, snad časem to pomalu přebolí a seženu mu nového ryzáčka.
Markéta

9.10.2007 07:53

marketka napsal(a):
Moc děkuji.

Dobrý den, my zas hledáme pro jednoho staršně hodného a spolehlivého koníka super páníčky, barva skoro odpovídá, koníka je mazel ve stáji i pod sedlem, majitelova srdeční záležitost,ale končí a tak hladáme stoprocentní majitele...můžem si víc popovídat na emailu...přikládám foto koníka, klawdie@centrum.cz

9.10.2007 09:07

klawdie napsal(a):
Dobrý den, my zas hledáme pro jednoho staršně hodného a spolehlivého koníka super páníčky, barva skoro odpovídá, koníka je mazel ve stáji i pod sedlem, majitelova srdeční záležitost,ale končí a tak hladáme stoprocentní majitele...můžem si víc popovídat na emailu...přikládám foto koníka, klawdie@centrum.cz

Dobrý den, odpovídala jste mému manželovi a posílala jste mu fotky. /j.stecha/ Chtěla jsem vám odpovědět, ale nebyl tam váš mail. Sháněli jsme sice mladšího koníka, ale třeba by manžela koník zaujal. Chtěla jsem se vás zeptat, odkud jste?
Koník se mi moc líbí, ale záleží to na manželovi.

9.10.2007 09:17

marketka napsal(a):
Moc děkuji.

Ahoj, právě prodávám trochu dušnou kobylku. Mrkni a kdyžtak ti o ní napíšu víc. Je moc hodná a inteligentní.

9.10.2007 09:28

rebeks napsal(a):
Ahoj, právě prodávám trochu dušnou kobylku. Mrkni a kdyžtak ti o ní napíšu víc. Je moc hodná a inteligentní.

Děkuji. Dušného koníka máme a opravdu sháním zdravého. Nezlob se.

9.10.2007 09:56

marketka napsal(a):
Děkuji. Dušného koníka máme a opravdu sháním zdravého. Nezlob se.

Nevadí. Padne do oka někomu jinému

9.10.2007 10:16

marketka napsal(a):
Moc děkuji.

Ahojky, vím o jednom ryzáčkoví na prodej. Ale myslím, že cena bude vyšší.. No každopádně, když se Vám bude líbit za optání nic nedáte.. Povahou je skvělí, 3 a půl roku, obsednutý, pěkný PP. A hlavně hodné moc moc štěstí při hledání nového koníka :)

9.10.2007 10:17

verfa napsal(a):
Ahojky, vím o jednom ryzáčkoví na prodej. Ale myslím, že cena bude vyšší.. No každopádně, když se Vám bude líbit za optání nic nedáte.. Povahou je skvělí, 3 a půl roku, obsednutý, pěkný PP. A hlavně hodné moc moc štěstí při hledání nového koníka :)

a ještě nějaké starší

9.10.2007 10:19

verfa napsal(a):

:) koník zatím není ještě ani v inzerci.. s jeho prodejem dlouho váhala

9.10.2007 11:12

verfa napsal(a):
:) koník zatím není ještě ani v inzerci.. s jeho prodejem dlouho váhala

Je pěkný. Nevíš, jaká bude cena? Odkud jste?

9.10.2007 11:53

marketka napsal(a):
Je pěkný. Nevíš, jaká bude cena? Odkud jste?

Vlastně koník není tvůj. Můžeš mi napsat na mail?
brouk@dobrovice.cz

Právě takového hledáme.

9.10.2007 12:04

marketka napsal(a):
Vlastně koník není tvůj. Můžeš mi napsat na mail?
brouk@dobrovice.cz

Právě takového hledáme.

Jestli mohu Markét říct svůj názor, tak tento koník se mi moc líbí! Myslím, že by k Jardovi pasoval a Tobě taky

9.10.2007 12:27

lucky napsal(a):
Jestli mohu Markét říct svůj názor, tak tento koník se mi moc líbí! Myslím, že by k Jardovi pasoval a Tobě taky

No, mě se taky líbí strašně moc. Uvidíme.

9.10.2007 15:42

marketka napsal(a):
No, mě se taky líbí strašně moc. Uvidíme.

nerada to sem tahám, ale hrozně mě zajímá, co se dělá s koníkem, který zemře? Umřel Vám doma nebo jste ho dali někam dožít?? Děkuji a snad tě tím moc nepotrápím, jinak hodně štěstí při hledání a co nejkratší dobu na "uzdravení" srdíčka

9.10.2007 17:32

jenysimons napsal(a):
nerada to sem tahám, ale hrozně mě zajímá, co se dělá s koníkem, který zemře? Umřel Vám doma nebo jste ho dali někam dožít?? Děkuji a snad tě tím moc nepotrápím, jinak hodně štěstí při hledání a co nejkratší dobu na "uzdravení" srdíčka

Nezlob se na mě, ale opravdu nechápu, co tě na tom hrozně zajímá ????? Podívej se na diskuze na Equichannel, tak můžeš brázdit taková témata.
Zavolá se kafilérka, pokud byl koník uspán.................
Není zbytečné zadavatelku takto trápit ?

9.10.2007 19:18

larissa napsal(a):
Nezlob se na mě, ale opravdu nechápu, co tě na tom hrozně zajímá ????? Podívej se na diskuze na Equichannel, tak můžeš brázdit taková témata.

neměla jsem nějak potřebu to hledat, ale když se tady objevilo tohle, říkala jsem si, že se optám...zadavatelka sem třeba už nezavítá a domlouvá si koníka přes email a tak dále...taky pokud vím, jsem se hned v tom příspěvku omluvila, nemyslela jsem to nijak zle a to, že jsem napsala, že mě to hrozně zajímá, jsem lehce přehnala, prostě jsem o tom nikdy s nikým nemluvila a nějak sem to ani nezjištovala...promin

9.10.2007 19:21

larissa napsal(a):

Zemřel doma a ještě nyní ta ztráta moc bolí. Našla jsem ho ráno v boxu., odvezla ho kafilérie. Je nám s manželem hrozně, to mi věřte. Měli jsme ho 7 let, pečlivě jsme ho vybírali a sháněli, věnovali mu spoustu času a lásky. A nyní ten rituál podstupujeme znovu.

9.10.2007 19:23

marketka napsal(a):
Zemřel doma a ještě nyní ta ztráta moc bolí. Našla jsem ho ráno v boxu., odvezla ho kafilérie. Je nám s manželem hrozně, to mi věřte. Měli jsme ho 7 let, pečlivě jsme ho vybírali a sháněli, věnovali mu spoustu času a lásky. A nyní ten rituál podstupujeme znovu.

Mám ještě 20 letého koníka, ten u nás dožije, jako měl tento.

9.10.2007 19:40

marketka napsal(a):
Mám ještě 20 letého koníka, ten u nás dožije, jako měl tento.

MY mame na prodej ryzacka..kobylka 6let,ale cena je temer dvojnasobna nez pisete...ale pokud by se prece jen zalibyl urcite se ozvete....

Pridavam fotecku

9.10.2007 20:36

lutynta napsal(a):

Lutynta: Je to kobylka A 1/1. je jí 10 let a má oboustranný původ. Je ustájená v řisutech Slaného. Zůčastňujeme se sní hobby drezur. Je spolehlivá a velmi hodná. nevím co by tě ještě zajímalo? když tak se zeptej?:) popřípadě kontakt tel číslo najdes na stránkách :)

9.10.2007 22:15

petas napsal(a):
MY mame na prodej ryzacka..kobylka 6let,ale cena je temer dvojnasobna nez pisete...ale pokud by se prece jen zalibyl urcite se ozvete....

Pridavam fotecku

Kamarádka prodáva odstávče,hřebeček, teď se barví do rezava Ale jak jsem pochopila tak sháníš už něco hotového.. No ale kdyby třeba, pošlu ti na ní kontakt.

9.10.2007 22:23

koki napsal(a):
Kamarádka prodáva odstávče,hřebeček, teď se barví do rezava Ale jak jsem pochopila tak sháníš už něco hotového.. No ale kdyby třeba, pošlu ti na ní kontakt.

To je mi moc líto :´(
Chápu dobře, že šlo o Barona ?

Tak se hlavně držte ... Je to moc smutný ... Držím pěsti s výběrem koníka ...
Kdybych něco našla - písnu, ju ?

10.10.2007 07:09

blanche napsal(a):

U nás ve stáji je na prodej kobylka Dullminea - A 1/1,12let,zdravá,velmi hodná jak v terénu,tak na jízdárně.Cena k jednání 30 tis.Kč.Když tak mrkněte na www.jcma.cz -koníci na prodej.

10.10.2007 07:58

koki napsal(a):

promiň teda, ale tohle je hnědák jak vyšitý

10.10.2007 09:27

blanche napsal(a):

Ano Blanko, Baron už se prohání po nebeských pastvinách.
Nikdo si nedokážeme vysvětlit co se stalo. Je to pro nás hrozné a pro manžela tuplem!
Děkuji za optání.

10.10.2007 09:32

alda napsal(a):
U nás ve stáji je na prodej kobylka Dullminea - A 1/1,12let,zdravá,velmi hodná jak v terénu,tak na jízdárně.Cena k jednání 30 tis.Kč.Když tak mrkněte na www.jcma.cz -koníci na prodej.

Díky.

10.10.2007 15:40

děkuju za zastání, prostě s tímhle člověk musí počítat. Mám 12 letého valáška, sice to není žádnej věk ale jak u lidí tak ani u koní nikdy nevíte, co se stane. Pejska zahrabete, ale s koněm to tak určitě nejde, proto sem se zrovna optala

10.10.2007 15:43

marketka napsal(a):

věřím, ztráta čehokoli milovaného vždycky hrozně bolí, ale čas všechno zahojí-sice ne nikdy zcela, ale aspon zčásti. Doufám, že si v co nejbližší době přivezete nového čtyřnohého miláčka a hned budete mít myšlenky hlavně pro něho. Ještě jednou hodně štěstí při shánění nového kamaráda

10.10.2007 16:16

jenysimons napsal(a):
věřím, ztráta čehokoli milovaného vždycky hrozně bolí, ale čas všechno zahojí-sice ne nikdy zcela, ale aspon zčásti. Doufám, že si v co nejbližší době přivezete nového čtyřnohého miláčka a hned budete mít myšlenky hlavně pro něho. Ještě jednou hodně štěstí při shánění nového kamaráda

Ano, na jednoho se jedeme dneska podívat. Dalšího mám v merku, ale jednání není moc čestné.

10.10.2007 16:17

marketka napsal(a):
Ano, na jednoho se jedeme dneska podívat. Dalšího mám v merku, ale jednání není moc čestné.

můžu se zeptat na to nečestné jednáni?mám jich za sebou taky nekolik asi jako vsichni hodne stesti v hledani

10.10.2007 19:09

sccary napsal(a):
můžu se zeptat na to nečestné jednáni?mám jich za sebou taky nekolik asi jako vsichni hodne stesti v hledani

Paní nemá zájem ani poslat fotky.

10.10.2007 19:58

marketka napsal(a):
Paní nemá zájem ani poslat fotky.

Hm tak to je sila tak ma asi o prodej velky zajem nebo ma jine duvody

10.10.2007 20:17

sccary napsal(a):
Hm tak to je sila tak ma asi o prodej velky zajem nebo ma jine duvody

Právě tohle člověka odradí.
Jinak jsme se byli podívat na pěkného ryzáka. Je to 9-letý valach, plňas, mohutný, dva roky chodí rekreačko. Byl vyřazen z dostihů pro úraz na přední noze. měli jsme ho pod sedlem, byl perfektně přiježděný, nekulhal, šel čistě,opečovávaný, cena solidní. Nevím, jestli mám do něj jít. Nemáte někdo zkušenosti s koníky po úraze?

10.10.2007 21:27

marketka napsal(a):
Právě tohle člověka odradí.
Jinak jsme se byli podívat na pěkného ryzáka. Je to 9-letý valach, plňas, mohutný, dva roky chodí rekreačko. Byl vyřazen z dostihů pro úraz na přední noze. měli jsme ho pod sedlem, byl perfektně přiježděný, nekulhal, šel čistě,opečovávaný, cena solidní. Nevím, jestli mám do něj jít. Nemáte někdo zkušenosti s koníky po úraze?

Ahoj já mam taky plňáska z dráhy a pravděpodobně měl ve své "dostihové" kariéře taky pár pekných úrazů. Dostala jsem ho před 4 lety... Zúčastňujeme se drezurních závodů a řekla bych že nemá nejmenší problém... Nebála bych se toho zvlášť když jde jen o rekreační ježdění.. Taky záleží co to bylo za úraz... Muj koník se každopádně ze všecho dostal..:) já bych do toho klidně šla

10.10.2007 21:41

dalajlama napsal(a):
Ahoj já mam taky plňáska z dráhy a pravděpodobně měl ve své "dostihové" kariéře taky pár pekných úrazů. Dostala jsem ho před 4 lety... Zúčastňujeme se drezurních závodů a řekla bych že nemá nejmenší problém... Nebála bych se toho zvlášť když jde jen o rekreační ježdění.. Taky záleží co to bylo za úraz... Muj koník se každopádně ze všecho dostal..:) já bych do toho klidně šla

No právě, to nezjistím, co se mu stalo. Ta stáj, odkud ho paní koupila, je zrušená.

sadzi saj

11.10.2007 10:25
sadzi saj

marketka napsal(a):
No právě, to nezjistím, co se mu stalo. Ta stáj, odkud ho paní koupila, je zrušená.

No určitě bych sebou vzala veta, aby udělala řádnou prohlídku a potom uvidíš

11.10.2007 10:48

sadzi saj napsal(a):
No určitě bych sebou vzala veta, aby udělala řádnou prohlídku a potom uvidíš

Určitě bych veta vzala. Jen přesvědčit manžela, protože koník se mi velmi líbí a kdyby ten úraz nic nebyl, jdu do něj.

11.10.2007 10:49

marketka napsal(a):
Určitě bych veta vzala. Jen přesvědčit manžela, protože koník se mi velmi líbí a kdyby ten úraz nic nebyl, jdu do něj.

Samozřejmě, že koník by byl pro manžela. Musí se rozhodnout sám,

11.10.2007 17:00

marketka napsal(a):
Samozřejmě, že koník by byl pro manžela. Musí se rozhodnout sám,

Nabízím výběr ze dvou valášků, tm. a sv. hnědák, 3,5let, +-160KHV, hodní, mohutní, zaučení i v tahu, 100% zdraví, klidné povahy. Cena 38tis. při rychlém jednání sleva. Více info na tel. 721 / 701 216

Přidejte reakci

Přidat smajlík