Hříbata po kobylce LUNARA

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2007 19:36

Ahoj nemáte náhodou někdo koně po matce A1/1 Lunaře? Nebo nevíte o někom? Zajímalo by nás jaká jsou, povaha, jak vypadají jak se mají?

8.10.2007 20:17

kessidis napsal(a):
Ahoj nemáte náhodou někdo koně po matce A1/1 Lunaře? Nebo nevíte o někom? Zajímalo by nás jaká jsou, povaha, jak vypadají jak se mají?

Nikdo nezná -neslyšel???

25.10.2007 10:29

kessidis napsal(a):

LOU BEGA
RAY OF LIGHT(IRE) - LUNARA (NAJOOM) 05.05.2005 ,hnedka,trainer: Moravec,Zdeněk
owner: Šimera F.-Kylešovice
breeder: Kostruha V. ,zatial dve 5 miesta tento rok,ale netusim nic o povahe

25.10.2007 19:46

hellenx napsal(a):
LOU BEGA
RAY OF LIGHT(IRE) - LUNARA (NAJOOM) 05.05.2005 ,hnedka,trainer: Moravec,Zdeněk
owner: Šimera F.-Kylešovice
breeder: Kostruha V. ,zatial dve 5 miesta tento rok,ale netusim nic o povahe

Tak to je super, že se někdo ozval. Chápu to dobře, že? Hříbě narozené 2005 vlastní pán Šimera a jsou v Kylešovicích?

25.10.2007 20:12

kessidis napsal(a):

Larifari, Landadan .... zanám bývalé majitele, co si vzpomínám tak byla zlatá... Víš jak se má a kde ted je???

25.10.2007 20:13

stormy napsal(a):
Larifari, Landadan .... zanám bývalé majitele, co si vzpomínám tak byla zlatá... Víš jak se má a kde ted je???

Znáš Lunarku? My jí máme doma. Koupili jsme jí z Přerova.

25.10.2007 20:22

kessidis napsal(a):
Znáš Lunarku? My jí máme doma. Koupili jsme jí z Přerova.

A fakt je zlatíčko-dobře vychovaná kobča. Právě, že mě moc zajímá jací jsou -byli její hříbata. Popř.fotky, jakékoliv budu moc ráda.

25.10.2007 20:23

kessidis napsal(a):
A fakt je zlatíčko-dobře vychovaná kobča. Právě, že mě moc zajímá jací jsou -byli její hříbata. Popř.fotky, jakékoliv budu moc ráda.

poslala jsem ti mejlíka :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík